12892
KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
#8279 ronesz, ne kezd megint pls. kurvára de nincs hangulatom most veled veszekedni.
-
#8278 csókolgasd a tükröt dodo -
#8277 már megint balhé? nemá
písz & hepinessz plíz -
ThedarkmanHUN #8276 A redvás tudjátok miért kell állandoan belekotnod vkibe? élvezed? me akkor menj oszt gyogyittasd magad ember -.-'' ez már nemnormális... -
ronesz #8275 odabaszol kokemenyen azert ezt remelem erzed... -
#8274 nalátod, akkor meg mi bajod van?! -
KingArcher #8273 miért nem lehet magyarra állítani a kalonline.com-ot?Mi van azzal aki mondjuk németes,azt szart se ért az egészből.Mondjuk én angolos vagyok,de... -
KingArcher #8272 Csimbinek igaza van,mi a ... (faszomnak) kell új szerver? Nem elég 2? (+a Koreai) Inkább rakjanak ebbe minden extrát,javítság... (mondjuk az jó hogy kivették az assákat ) -
#8271 sütőajtó xDDDDDDD -
#8270 ja nem, nem azért... mind1
de lehet majd elvileg itemeket is horgászni :D pl.:bakancs, pingvin, sűtőajtó, g55? oOo vagy mi? :D -
#8269 az a lol, hogy azt írják az új server miatt vették ki az assa módot
mi köze a 2 dolognak egymáshoz? oO -
#8268 nah, lol. mi persze nem kapunk ilyen extrákat, hogy rohadnának meg. -
Csimbi #8267 MUHAHAHA!!
november 28.-tól egy uj szerver várja a kalonline uj tagjait :D
(nem tudom ezt megint ki és miért találta ki, de gratulálok nekik, ahelyett, hogy a meglévőeket javitanák meg végre...)
hivatalos oldalon: http://www.kalonline.com/Event/Event061128.asp?btn=8
lehet találgatni, ezen a szerveren vajon mik fognak történni? :D -
#8266 sztem ha ezt sikerül normális keretek között kivitelezni a jelenlegi concept szerint, akkor te a "kezdőcsoportban/guildben" leszel. 40/45 a jelenlegi határ tudtommal. -
KingArcher #8265 hova kerülök?* Bocs
-
KingArcher #8264 Freez már mondta mi lesz a klánokkal,én csak azt szeretném kérdezni,31-en hova kerülök.+van 2 haverom,az 1-ik 22-es /pill,a másik 20-as. Ők hova kerülnek? -
ThedarkmanHUN #8263 XD -
#8262 na, hát a gportal.hu és a siteépítés
legóból is könnyű kockákat összerakni... -
ThedarkmanHUN #8261 Észrevétel, elder doggi magassága megegyezik egyes kin élő doggebik fajtájával -
#8260 képfeltöltési korlát nemtom mióta van, de nem mind1? :P
a két honlap elég jó, nekem SP-é jobban bejön, grt hozzájuk! ;)
annyit mondjuk zárójelben megjegyeznék, ha vmit egy az egyben átvesztek valahonnan (kalhun) akkor a forrást illik megjelölni -
KingArcher #8259 SP,te honnan csórtad ezt a Doggebis képet? És egyáltalán mi ez? -
KingArcher #8258 Van oldalam,akit érdekel (a kalhun másolata ),nézze meg.Katt ide -
KingArcher #8257 Mikortól lehet 200kb-os képet feltölteni? -
JohnnyFirpo #8256 Nekem vid kari problémaim vannak 4-5 napja. Igaz most kaptam egy kölcsön gef3 ti200-at, de azzal nem eröltetem. Amugy ha életképes ötlettel előálltok beszállok 1.5 kocka exp-vel. -
JohnnyFirpo #8255 mire? -
KingArcher #8254 de valaki válaszolna? légyszí -
#8253 Akit izgat nézze meg ezt. -
ronesz #8252 sajnalatosan a jelenleg legnagyobb aktiv magyar jatekos nelkuloznotok kell mert nincs szandekomba elhagyni a hofot :) -
KingArcher #8251 Mikortól lehet 200kb-s képet feltölteni? -
KingArcher #8250 császtok! Gondolom már sokan ismertek ^^. Nemrég ismertem meg az sg fórumot,regiztem,kicsit jobban megismerem tőletek a kalt :P.Hajrá mindenkinek a fejlődésben -
#8249 az h új guild lesz az egyre valószinűtlenebb a XP beadás miatt :)
ML elvileg majdnem fullos, uh a Hungariansba kéne tömörülni (mert lvl4, és viszonylag üres :))
vagy jobb ötlet?
jól elbeszélgetek magammal :/ -
#8248 10-13 50+os vagy 50 közeli (2-3 50 közeli) támogatná az akciót, lehet csatlakozni hajrá! gogogo Magyarok! -
#8247 nem én voltam az ötletgazda, de sztem is jó ötlet -
ThedarkmanHUN #8246 Dodo, minden elismerésem mert nagyon teccik ez az ötlet(nemcsak azé mondom me csak épito jellegu commenteket vártál hanem me télle gjo elképzelés). -
#8245 kár h ilyen kevesen írnak ide mostanság :)
na a következő ötlet alakult ki
az ugye h az 50es magyarokat össze kéne fogni az nem új dolog :), erre kéne egy új guild (XP miatt parás sztem), vagy egy már meglévőbe csoportusulni, és azt max átnevezzük ^^
ezt kéne valahogy eljuttani a játékosokhoz...
e mellé kéne még 1 "kis" guild, ami szoros allyban van a másikkal
így mindenkinek lenne a szintjéhez mért magyar partyja nagyjából
ha vki 50 közelébe kerül a nagyobbak elvihetik "húzni" d3-ba vagy x-helyre(45 felett)
aztán kilép a "kis" guildből és megy a "nagyba"
mert ugye egy guild azért nem működne, mert nem férnénk bele :) nagyon sok a 30-40 alatti karakter
aztán idővel lehet emelni a LVL limitet, de az ELVET kéne megérteni
ezt hoztuk össze páran tegnap délután óta
továbbra is várom az ötleteket^^ -
ronesz #8244 en szurkolok, bar az otlet eddig is megvolt csak a megvalositasokkal voltak problemak... -
#8243 na anyi + infohoz jutottam, hogy sok a kis karakter 40 alatt, ezeknek kéne egy guild
meg egy másik guild amiben az 50esek vannak, és ez a kettő szoros allyban
ezt kéne megoldani, erről vélemény?
TS-en kéne megbeszélni, megvitatni, nem tudom hányan olvassák a fórumot:)
van vmi TS server ahova mindenki felléphet mondjuk és elbír sok embert? oO -
ThedarkmanHUN #8242 Tobbet jáccanék ha nemlenne ien kibaott nagy lagg:\ -
ThedarkmanHUN #8241 Good idea! Vegyetek be ;) lvl 22 vok nevem a gameban ArChErHUN -
#8240 az a szomorú helyzet állt elő, hogy a Hungarians guild létszáma kicsit megfogyatkozott és szükség lenne vérfrissítésre :)
megint a csináljunk új guildet korszak volt, ami nagy baromság... (saját tapasztalat)
a MagyarLovagok (ML), ahogy tudom majdnem tele van és kéne sztem még egy ütőképes magyar guild, amiben csak magyarok vannak
megint lehetne guildeket összeolvasztani (mint anno a RitualFear és a Hungarians fúzió^^) vagy vmi hasonló, mert így nem visszük semmire :P
mi a vélemény? vitassuk meg ^^ várom az ötleteket :)
(az oltásokat, hogy úgyse sikerül meg ilyeneket hanyagoljuk lécci, csak építő jellegű kommenteket várok :D)