Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de ha nemtudják megcsinálni akko milessz?

Lvl 33 N00BY | Venice Server | Silkroad |

najo ilyet nemkivánhatok

remélem ujrateszik a szervert és mindenkit törölnek:-DDDD

Tanítót keresek Naraeha serveren aki elhalmoz minden földi jóval egy mágust 😊

TomHun lvl 41 archer

© Csimbi ma 15:21 | Privát | Válasz | #6995

- engine.exe (megadott területen tartozkocc, akkor kidob, hibaüzivel, vagy anélkül)
elvileg egy idióta hacker jáccik a serverrel(csak Hanin), mégpedig ugy, hogy ha az õáltala megadott terültre érsz, akkor a server olyan adatot küldd a kliensnek, hogy az rögtön behal...

Ezen sajna nem segít a reinstall.

TomHun lvl 41 archer

Kal Reinstall-t próbálta már vki?<#wow1>

Asa kiütött d1bõl, irány temp fort és máris engine.exe <#duma><#boxer>
Viszont érdekes, mert 1 másodpercre be tudok lépni és látok bent olyan karikat akik árulnak!
Ezt hogy csinálják szerintetek?

TomHun lvl 41 archer

THeArrow
;D ez a mai nap ..hát kicsit kemény volt xD
az még semmi h -70%, de az h egyxerûen befagyott<#confused><#duma><#conf> a game.. és még ctrl+alt+deletezni se lehetett o_O kicsit durva volt...2x megcsináltam..mind2x kifagyott teljesen.... szal elég furcsa, na mind1 remélem holnapi nap jobb lesz

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

Nem használhatsz a karaktered szintjénél magasabb szintû állatot/tojást!

sp5
<#nemtudom>

Mert a szintje 15 alatt van.

sp5
Hát ennek meg mért piros a G15?<#wow1>

Én is Grat!
Csodálom a kitartását 😊

TomHun lvl 41 archer

sp5
énis gz neki<#eljen>

gratulálok Blondének az 59 hez <#vigyor2>
Jah kb holnapra...

TomHun lvl 41 archer

remélem miharabb megcsinálják a kalt
brutal te silkrodozol?
Brutal nem tom mi van ha belépsz mindenvárosbol ki dob és valami hiba üznete jön ki ugyanez d1 ben meg még nem tom hol és nem tudják megcsinálni 3 napja ez van <#gonosz3><#gonosz3>
sp5
Vmi azt súgja ma nem kell fölmennem.<#szomoru2>

ja lehet azt kéne
Brutal
Most ekkora lag van,vagy bug van,vagy mi van????

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

kéne egy kis segitség
Gyere inkabb Counterezni 😊

TomHun lvl 41 archer

hát nem igaz letöltöm a silket
ezzel a kalal nem lehet játszani <#wilting><#wilting>
Brutal
Engem nagyon nem érint a dolog,csak érdekesen kezdenek elfajulni a dolgok

sp5
<#email>Hackers vs GMs <#phone> harc megy most.

Vannak elonyei is.pl ha kerget par skorpi es majdnem behalsz atvaltasz futasra megfordulsz es kirug .mondjuk ez eleg nyuszi modszer de legalabb nem kell boszankodni az elveszitett exp utan <#crazya>

Brutal
Látom zajlik az élet skacok

Hát jah, csak az elég ciki, hogy 3 nap alatt sem tudták megoldani a problémát. Dehát a trade hacket sem tudják...

TomHun lvl 41 archer

És az nem elég nagy bug? 😊

TomHun lvl 41 archer

- You re expelled (akkor van, ha gyorsan váltasz támadás és futás között)
globális hiba, mindkét szerveren
- engine.exe (megadott területen tartozkocc, akkor kidob, hibaüzivel, vagy anélkül)
elvileg egy idióta hacker jáccik a serverrel(csak Hanin), mégpedig ugy, hogy ha az õáltala megadott terültre érsz, akkor a server olyan adatot küldd a kliensnek, hogy az rögtön behal...

elvileg lehet vhogy szürni a beérkezõ csomagokat, meg kéne nézni, milyen adatnál döglik be a progi, igy szépen ki lehetne küszöbölni a hibát (kérdés a hackshield elviselné e hogy fut egy hálozatfigyelõ progi a háttérben...)

csak egy jótanács: inkább az okos hülyéskedjen, mint a hülye okoskodjon...

az uj serveren nincsenek ilyen hibak.egyedul az ha futas kozben megtamadsz valamit mobot vagy sint akkor kirug.

Azért ez elképesztõ, hogy 3 napja nem képesek semmit csinálni és állandóan beszarik a game...

TomHun lvl 41 archer

Szerintem meg aki a másik serveren van az ne avatkozzon be az egybe ,mert nem tud semmit!Kastor ez meg egy átmeneti idöszek..leszünk mi még ugy mint régen!
jeeee már D1 be is szar ???

Dodokacsa
ahammm... kiv vok ha szemtõl szembe állnál az emberekkel akkor is ilyen nyugodtan hazudoznál-e<#taps>

Freezproof | KalOnline - Hanin server | lvl 71 God of Bow

ENGINE.EXE WIN!
D1ben is, városban is... És még be is haltam szupeeeeeer! <#boxer>

TomHun lvl 41 archer

Lehet csak azert mert en nem baszogattalak mert nem bantottal meg.annyira ismertuk egymast hogy " szia...szia lvl?grat na mentem csao"de ez a mocskoljuk be a masik nevet valahogy nekem nem szimpi

én ezel a témával nem foglalkozok!Igaza van pinának!"Akinek nem inge ne vegye magára!!"téma lezárva nyugodtan lehet baszogatni!csak téged nem értelek!az eredeti Kastort én mindigis birtam de amiota HUNterrel viszed....
Nem erted a lenyeget.Irtam hogy a tigerhez semmi kozom.Csak azt nem ertem mi jogon kovetelsz te barmit is?nyugi nem keverlek en szarba mert mar nyakig benne csucsulsz

Szerintem leálithatod magadat!mert ha én loptam el volna azt a kibaszot tigert akkor se lenne hoza semmi közöd!eröl enyit!kicsit érdekes ,hogy mindig szarba akarsz keverni!
A mai beszelgetesunk vegen bevalottad hogy csak "viccbol" mondtad hogy scammer vok azzal az urugyel hogy " valamivel vissza kellett vagnom".hazugsaggal? erdekes modszereid vannak.

De! figyusz ha senki se hisz nekem én képes vok 10Millát adni Gregornak!csak azért,hogy ne baszogasanak!
mert nyugalomra vágyok..!
Ja!Cingar!kezdjuk azzal,hogy VninjaHUN nevezetü karaktarba lvl 38-an csatlakoztam be!és adig a haverom nyomta ( nem Bali15 )! ugyhogy az elsö magyar guilba nemis én voltam hanem az a bizonyos haverom!Igazad van Pina, nemis fogok velük foglakozni hiszen tiszta a lelkiismeretem!
ok nélkül vádolnak? Cingar nem igy irta le de mind1
nem a másik serveren vagyok szoval nem tudom hogy van
ha télleg eloptad akkor az már a te gondod ha mindenki utálni fog
ha meg nem loptad el ne foglalkozz vele
( nagyon bölcs vagyok)<#vigyor2><#vigyor2><#violent> <#idiota>
Dodokacsa
ahammm, peeersze... és a Hanin-t mért hagytad ott? mert mindenkit lenyúltál. (többekközt engem is). átmentél, de ahogy olvasom a játékstílusod nem változott...
sajnállak ugyanis nincs több server egyenlõre, sztem keress másik gémet<#banplz>

Igen!Pina!TysonHUN vok! ( VninjaHUN )És elegem van abol,hogy álandoan ok nékül vádolnak!pl.Hogy eloptam a jatekba az egyik legjobb haverom tigerét!szerintem egy lvl 55-ös archer nincs rászorulva egy szaros tigere!+ sokan azért baszogatnak mert irigyek mert kb 15 szintel voltak elötem és én megelöztem öket!pl.ApuciHUN! ezt utálom!egy ember kitalál valamit és a töbi elhiszi neki és fojtatja!nemérdekel!de valamien szinten már bánt!az a lényeg,hogy nekem tiszta a lelkiismeretem!
nos, lassan megkapom a webkártyámat, és asszem lesz rendelés Kal-tól...
mivel marha rendes és segitõkész vok, ezért ha vkit érdekel a dolog, akkor szivesen rendelek másnak is cuccot (pénz átküldhetõ csekken, boritékban stb)
helyiek elõnyben ! 😛
akkor egy rövid árlista: (a dollár/koreai won árfolyamátol függöen változhat, szal 10-20 Ft ráhagyással kerekitettem)

Name | KalCash | ME | Forint

Stone of Chance : 199/db (4975 Ft)
Stone of Birth : 159/db (3975 Ft)

Stone of Exp : 59/db (1475 Ft)
Stone of Wealth : 39/db (975 Ft)
Stone of Fishery : 9/db (225 Ft)

Lucky Key : 14/db (350 Ft)
Lucky Stone : 33/db (825 Ft)

Scroll of Rebirth : 15.8/db (390 Ft)
Polishing Stone : 11.8/db (295 Ft)
Horn of Spirit : 0.9/db (22 Ft)

Saving Scroll : 29/db (725 Ft)
Moving Scroll : 0.95/db (24 Ft)

Stone of Demon Blood : 69/db (1725 Ft)
Stone of Mystery : 59/db (1475 Ft)
Demon Sword : 2.9/db (70 Ft)

ha vkit érdekel a dolog, nyugodtan irjon 😄

Dodokacsa
vagy lelopta vmelyik "haverját", mert mért ne... :/<#idiota>