Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magamra haragitom???????

mondj igazat es betorik a fejed

vagyis innetol azt csinalok amit akarok ha meglatok egy magyar lovagost elkuldhetem a faszomba ?
ha meg nem megy akkor leassazom?

tanits mester!!! iszom szavaid!!!

PUNA |Archer 57 very high skill Hanin server Hungarians guild

SigaDragon
MI a neve a karidnak??? a LEGNAGYOBB 2-dik KALONLINE PLAYER!!! 😊

SigaDragon |Knight 58 Vagabond Hanin server Hungarians guild

Egészen biztos 😄 Tudod itt nem mindenkinek van ilyen eszmefuttatása, és ha magadra haragítod, ne csodálkozz h leassáz, ha épp mask van a fején. Ha meg makacs, és nem engedi át a helyet, akkor elmész máshova és nincs vita. Néha csak az egyszerû dolgokon kéne gondolkozni...

mert ma pezt ker a tagotok az emberektol, holnap dropot, holnaputan meg assa mask lesz ha nem fizetnek. a problemakat csirajaban kell elfolytani. es kezelni kell. igen elvartam hogy a problemat kideritsd es orvosold, es teremeszetesen szankcionald ha szukseges

masodik legnagyobb lvlu MAGYAR kal online jatekos
ez kimaradt 😛

v150r
<#vigyor2>

kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu

😄DDD
Ez vicces, ez 1 JÁTÉK. Itt nem tudsz úgy gondoskodni 1 emberrõl, hogy bármi rosszat szól agyoncsapod. Kibaszni kibaszhatod a klánból, de ha senki sem tudja bizonyítani a dolgot akkor miért tennéd? És szerinted nem próbálnak itt sokan "példát" mutatni? Arról nem tehet senki, hogy nem tudja mindenki követni a szabályokat tisztelt PUNA...

kicsi fiam te azt se tudod h en ki vagyok de nem is segitek csak annyit mondok h a masodik legnagyobb lvlu kal online jatekos szal igy szolj hozzam a kovetkezokben koszi szepen
es kicsit irritalo a sok kis pocs akik azt hiszik vmi irtozatos magas szintuek es olyan karikat nem ismernek mint Over vagy And3j...

vagyis a cegemben ha hibazik az emberem akkor nem azt mondjak hogy AZ EMBER HIBAZOTT, hanem a cegem (guildem)ha neked igy jobban ertheto
ha nem vagy jo vezeto akkor a ceged szart se fog erni vagyis MONDJ le

na vegre valami😊))

na akkor par dolgot mert latom nem igazan vagy kepben!

tobbeve igazgatom a cegemet.

1 jo vezeto peldat ad es peldat mutat
2 ha emberem hibazik (mivel a cegemben van, az en cegemrol van szo)
ezert szankciokat ervenyesitek
3 ha hagyom az emberem "gyokersegeit" akkor a cegemet minositem
egyenlore par alap amit ideje volna megtanulni tisztelt vezetoseg 😊))

de szeretlek

akkor a kerdes:
tudjatok e dolgot szankcionalni vagy minosititek a guildeteket?

ennyi lenne az ember?

PUNAnak:
Ha jól vettem ki az elején, akkor neked SP5-el volt vmi problémád (amirõl nemtudom hogy kinek van igaza, és nemis fogom megtudni vszínû 😛 )

"szegyen hogy igy allnak a magyarokhoz a MAGYAR LOVAGOK a mas magyar playerekhez"
"jovoheten assamaskot fogtok rantani ha meglattok egy magyart? O_o"
"szoljatok es fizetunk vedelni lovet a guildnek"
"ne haragudj hogy megszoltam a guilded, majd kuldom a vedelmi lovet. csak ne assazatok le a kicsi magyarokat"
stb...

Namostakkor ha SP5el van próblémád akkor miért a többesszám és az egész guildra általánosítás mindenhol? <#conf><#conf><#conf>
Így nekemis úgytûnik hogy cartmannak van igaza: "Az egész csak szánalmas lejáratás az ML ellen"

Ha mégsem annak szántad akkor bocsánatot kérhetsz az egész guildtól. Köszi

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

cartnak a beveseset vartam de valahogy elmaradt<#falbav><#falbav>

Ha nem lenne elég akkor #5274 hszben olvashatsz is rólam <#nezze>

tpisti24
valószínû hogy tag voltál az EEben...na ezt bizonyítsd be..

Nekem nem kellett mondani, ez beszédtéma volt EEben, ahol tag voltam anno <#nezze>
Azért nem eltt belõle semmi mert volt pár nagyobb kari mindkét guildben aki kilépett volna ha létrejött volna ez az alliance.

tpisti24
és eztmeg melyik nagy okoskodó mondta el neked?? ezis csak egy pletyka, valaki kitalálta ésmost viszik tovább hogy õk miket tudnak....azok nemigen foglalkoztak allyval..

SigaDragon
50-ven feletti!! Majd ott kiderül hogy elbir-e velem 😊
Csak SZÓLJON

Ehh pedig anno felmerült a közös alliance lehetõsége is HoF és EE között 😛

egy 65 knight
<#violent><#violent>

tpisti24
ronesz majd a nevedet a játékban létszi áruld má el....

amúgy meg nagyon jó, hogy 1-2 bunkó miatt a MAGYAR guildek is mindjárt egymásnak esnek..még a végén olyan lessz köztük a helyzet mint az EliteExplosurenál meg a HallOfFamenél....

Neked milyen karid van a játékban? <#wow2>

SigaDragon
Ronesz szól mikor és hol és én megyek!! Sok sikert!! Csak 1 magyart nyirj ki és véged!! by

rebit 1,9kk nem lehet igy játszani csak halnék
mert annyira jó a server
de nem értem meg hogy lehet ilyet megcsinálni egy olyan játékal
amivel több ezren játszanak
hogy nem tudnak semmit se csinálni?
engem is?
nem kell felni fiuk ha megleptem a szintet jopenzert barkit leassazok kiveve cartot,spyt es chambert meg ok a vegen meg levernek 😛

de a gm nem tud semit se csinálni?
Én nem állok senki pártjára, de fájt az h tegnap Curb odajött hozzám és megvádolt azzal h leassáztam 1 magyart... Na itt annyi a bibi h ezen a karin még sosem voltam assa, és a másik 2 ember sem aki viszi a karit :/ Aztán meg lettem fenyegetve, h még1szer ilyen lesz akkor nekem annyi... A gond h 1szer sem volt. /Ez a bejegyzés OtiHUN karit érintette, ugyanis az lett megfenyegetve/
A másik meg, hogy lehet oda a kal, ahogy a dolgok jelenleg állnak. 2 hacker nekilátott elbaszni a játékot. Hát grat hozzá :/

Qrva hekkerek...
Most mentem be tempbe, hogy leadjam a küldetést és lvl up, erre engine exe...
Meg beirogatják notice-ba, hogy õk felhekkelték a servert... Grat...

TomHun lvl 41 archer

Én nem mondtam neked h menj ki...
énn???????
de gondolom ezt is kitalatam hogy ezen a heten Thearrow es Globushun kizavart a szobabol hogy nem jatszak ott mert ok most starok es lefedik a termet, meghogy a felesegem kinyiratta mert neki duelezni volt kedve egy 20 szintel kisebb emberrel. de gondolom ezeketis csak halucinaltam. HU BAZZ elmegyek orvoshoz. mar ilyen remkepeim vannak. teljesen hulye vagyok. vagy lehet hogy nem ....?

tpisti24
Cartman, milyen mesét hiszünk el??!?!? Ottvltunk 4-5en beszéltünk vele nehogymár kitaláld hogy eztcsak bemeséljük! PUNA amit elõször írt abban teljesen igaza van hogyha SP5nek pénz kell mérnem ad neki a drágalátos klánja, vagy a rokonai????? De inkább leszarja a magyarokat, és többet ér neki szaros 3 milla...na ennyit errõl!

termesztesen ezert is en kerek bocsanatot. ne haragudj hogy megszoltam a guilded, majd kuldom a vedelmi lovet. csak ne assazatok le a kicsi magyarokat

kb 4 tanu van a bezselgetesre. a szanalmas az hogy olyan dologert akarsz kiallni ami alpbol halal. nem akartam lejartani a guilded csak azt vartamhogy elismerjetek es legalabb egy tetves bocsanat kerest ide irtok. de mint latod ez a szanalmas. ennyi illik. de lehet hogy tapiszecson nem ez a szokas

Te elhiszed ezt a gyerekmesét? SP5 nek van egypár rokona a gameban ,ugyhogy nem szorul ilyesmire.Olyan balek meg nincs még a kal-ban se aki helyet venne 3 milláért.Az egész csak szánalmas lejáratás az ML ellen.Azért van az F12-es gomb ,hogyha nem tetszik valami akkor szépen lefotózod és kiteszed ide.
en is csaptam rendesen 😊))

v150r
1 perces double xp? azzz igeeen! 😄

kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu

probalom lenyelni ezt a dolgot de bazz akarhogy forgatom a szamba nem megy le

de irjatok le hogy mi a baj. budosek vagyunk ? vagy mi a faszsag van ? hogy igy ellene fordultok a magyaroknak. vagy valami kicsiny pondrok vagyunk? akiknek megkell vennie a helyet hogy tolhasunk? szoljatok es fizetunk vedelni lovet a guildnek

cart azert ezt kicsit komolyan kellene venni. jovoheten assamaskot fogtok rantani ha meglattok egy magyart? O_o

tpisti24
Cartman.....inkább rászólhatnál kedves SP5knight guildtársadra, hogy azért ilyeneket jó lenne nem csinálni....aztmondta levan égve pénzügyileg..dehát...ez nagy szemétség volt, és még utána nekiáll magyarázkodni...

Még jó ,hogy vannak kivételek akik nevelik a fiatalokat ,példát mutatnak nekik és a helyes utra terelik õket.

v150r
kb

megroskadtam !!!!

testem lassan vonaglik. hogy hova fejodik a magyar becsulet,es egyaltalan a magyar mentalitas. erdekes stori tortentma velem, es ezt kivanom most megosztani veletek.

d4 2 szintjen van egy hely ahol csak 1 db wolker jelenik meg, egesz jol lehet fejlodni illetve akar dropot is varni. sp5 nevezetu baratom par nappel ezelott oda tevedt amikor epp a felesegem harcolt. meg kertminket hogy amikor elmegyunk akkor szoljunk mar neki hogy tudjon o is csapkodni ott. mi adtuk a helyet es alap dolog volt hogy magyar usson ott.
teltek a napok, ma sp5 baratunk ott volt a helyen es mi megkertukhogy ha vegez akkor szoljon mar nekunk es akkor mi is ott lenenk egy kicsit csapni.megegyeztunhk hogy szol, erre egyszer azt mondja nekem hogy van eg yidegen ember aki 1 milliot ajanl neki ha atadja a helyet, es mivel neki kell a love ezert nem adja nekunk a helyet max csak akkor ha tobbet kinalunk
erte.
hat en azt mondtam neki erre hogy ha a magyarok iranti szeretete ennyit er akkor en adok neki 2 millat, amire o azt mondta hogy rendben.
eltelik par perc es kozli velem hogy 3 millat ajanlanak erte, es neki adja oda a helyet.

1 szegyen hogy ilyen emberek vannak
2 miert nem kert lovet tolem es adtam volna neki (majd vissza adja cimszoval)
3 a guildje miert nem segit neki?
4 hogy van az arcan bor eg ymagyartol kerni egy helyert penzt kerni ?

szegyenlem hogy magyar vagyok es szegyen hogy igy allnak a magyarokhoz a MAGYAR LOVAGOK a mas magyar playerekhez.
sajnalom
es en kerek bocsanatot masok helyett

Bocsanat mindenkitol

Dodokacsa
nem hiszem hogy unta és azért adta el, valoszinûbb, hogy felhekkelték :/, ed sose lehet tudni...<#vigyor2>

Freezproof | KalOnline - Hanin server | lvl 71 God of Bow

ja minden kis dologban van vmi jo <#nyes>

vásárlásom*
A guild dolog már megoldodott szerencsére,de azért köszi... Az imént volt egy igen csak jo várárlásom! <#crazya>Egy archer már nagyon unhatta a játékot mert minden cuccát eladott 1 geonért(!!),de "sajnos" nekem mar csak 1 üres belt juttott amit eladtam 20k-ert igyaztan sikerült feltuningolni az ijjamat!<#vigyor3>Remélem lesz még ilyesmi szerencsém és kivánom nektek is<#worship>