Kal Online MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PUNA |Archer 57 very high skill Hanin server Hungarians guild
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
De most megint nem enged be állandóan lefagyok😞
Köszi a jókivánságot😊
SpLinTeR87 neked grat, hogy ennyi szintet léptél.
Én is öltem szörnyet mégsem léptem szintet.
már megy... javaslom neked is néha megnézni a hivatalos oldalt ... 😄
(sok droppot!!!)
csak egy jótanács: inkább az okos hülyéskedjen, mint a hülye okoskodjon...
Nem szoktam ide irni, de amint látom itt csak a veszekedés, civakodás megy különösebben nem is érdekel. Csak SP5-re lennék kiváncsi mi a baj vele? Meg arra, hogy kb. mikor lesz jó ez a buzi server.
Remélem vlki tud információt adni.
Köszi elõre is.
most talán rájönnek, hogy a hacker dolog kicsit komolyabb, mint eddig gondolták.
végülis mi csak nyerhetünk a dolgon, tekintve, hogyha nem akarnak munka nélkül maradni, akkor most talán gõzerõvel nekiállnak javitni a servert, és majd valahogy kárpótolni a playereket..
remélem a tegnap hajnali double event eredményeit nem rollbackelik 😛
(kb 45 perces volt, de D4 1 perc alatt fullosan tele lett dupla drop miatt ugye, nekem is esett 45 perc alatt 3 szürke zacsi, pedig általában ennyi napok alatt szokott nekem esni)
csak egy jótanács: inkább az okos hülyéskedjen, mint a hülye okoskodjon...

8088/4.77mhz processor, 128k RAM (Upgradeable to 256k), 5.25\" Floppy Drive (Full-Height), and a large 10-mb Full-Height Hard Disk Drive.
Noticek:
Jelen pillanatban egy nagy szar ez a jatek, asszem le fogok szokni rolla :/
8088/4.77mhz processor, 128k RAM (Upgradeable to 256k), 5.25\" Floppy Drive (Full-Height), and a large 10-mb Full-Height Hard Disk Drive.
Ha mindenki szépen elkezdene egy karit és azzal tolná végig, nem adná ki az ID/jelszót SOHA SENKINEK, akkor ebbõl a sok faszságból soha semmi sem történne meg. Dehát akinek meg kell osztani a karit hogy gyorsabban fejlõdjön (vagy mittudom én hogy miért), az így járhat 😛
Semmi gondom az "account sharing"-el, csak azt utálom mikor vki sír miután a "haverja" akivel osztozott szépen kirámolja. Gondolkodott volna elõtte 😛
Bizonyítani meg ilyen körülmények közt semmit nem lehet úgysem.
KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN
egyebkent reg lattalak hali 😊
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
ja es szeretek spammelni 😛
kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu
Mert magyarokat mindenütt lenézik (történelem) és ezelenn szerintem ha való életben nem is de itt Kalban kilehet harcólni hogy embernek fell nézzenek ránk!!
Aki nemért egyet sajnálom!!
Én egyszer szeretném magyar kéz alatt látni a VÁRAT mindegy ML vagy HUNS -os!!!
Egységben az erõ!! Aki elfelejtette volna!!
SigaDragon |Knight 58 Vagabond Hanin server Hungarians guild
TomHun lvl 41 archer
Ha viszatérünk a norm.. kerékvágásba servernek anyi vagy mi voltak ezek a event dolgok és ki írás 5aldo vagy mi!!????
@puna Muival ne veszekedj, mert nincs értelme vele a vitáknak. Játszik nem baszogat senkit szal legyen peace.
További személyeskedést kérem privátban intézze el mindenki!
Értelmes emberek értelmes eszmecseréjére kiváncsiak vagyunk másra nem.
Köszönöm!
csak igy tovább fiúk
most csinálják a servert remélem lesz a server böl valami
ja assázásrol meg annyit ha kinyirsz valakit jön az egész guild
én szoktam assázni mindig kinyirnak de azért jó szorakozás
de ugyan ez ha kinyir téged egy assa te is irod guild chatbe és jönnek a
haverjaid
<#hawaii>#hawaii>
Ez az utolsó oldal nem szól másról csak fikázásról. NC<#sniffles>#sniffles><#szomoru2>#szomoru2>
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
egyebkent meg igen eleg sok kozom van az acchoz mert en ezt teljesen uresen kaptam meg koszonhetoen par szarragonak, es sikerult hozza vennem cuccokat egyebkent meg eltunt volna a francba
szal ha egyes 50 koroli majmoknak nem tetszik h en ilyen high lvl vagyok azok tehetnek egy szivesseget
en csak arra akartam figyelmeztetni hogy nem helyes ez igy,hogy a maygarok egymast kefelik, vartam volna a bocsanatkerest es a sp5 nek a bocsanat kereset
en csak ennyit akartam.
ebbol lett a balhe
a masik hogy szeretjuk a kicsi andrejt jo arc csak rohadt szemet mert abba hagyta a kalt, de ezert majd levagjuk a pocset jol😊))
kosze
Használjátok már a rohadt válasz gombot!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A lázadó Ifjúságnak meg :
SigaDragon: Mielõtt elkezdessz ugrálni az alig 50-eddel nézz utána kihez beszélsz ez alap. Ad2 Ha kicsit megnézed és visszaolvasol és nem csak a szád jár láthatod, hogy Doma (Andr3j majd 1 éve EE-s.
Chamber SP5-re már kisezer egy panasz érkezett szerte a viláégból. kell ez nektek?? hogy mindig lejárasson valaki? Szítja a balhét mindig valamivel. Másrészt punanak igaza vcan abban, hogy a guild tagok minõsítik az egész guildet.