Kal Online MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Dupla event lesz
- Aug.22 De. 05.00 - De. 08.00
csak egy jótanács: inkább az okos hülyéskedjen, mint a hülye okoskodjon...
(After regular maintainance during 3 hours)
8088/4.77mhz processor, 128k RAM (Upgradeable to 256k), 5.25\" Floppy Drive (Full-Height), and a large 10-mb Full-Height Hard Disk Drive.
¢Ñ Name: Double Event
¢Ñ Server: Hanin
¢Ñ Duration: August 22th, 12:00 AM ~ 15:00 PM - Korean Standard Time (After regular maintainance)
¢Ñ Event Detail:
You will be gathering double amount of experience and items from monsters during this period.
=> Exp stone will be effective for exp calculation during this period. (ex_ Double exp + Exp stone 30%)
Jó volt mint a múltkor xD
KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN
Lehet jönni büntetlenül szórakozni xD
Mennek a 100 assa vs 100 nem assa csaták 😊
KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN
Remelem, meg josz kalozni. Magam neveben csak annyit mondhatok: hianyzol a ML-nak. Szelfogo is erdeklodott feloled.
Azert TS-en neha beszelhetnenk.......
Sok sikert a silken, de remelem megutalod es visszajossz kalozni 😊)
Koszonom amit segitettel, nagyon jol esett!
Na jo legyel Toki 😄
Knight Lvl 47 Guild: Magyar Lovagok
kár hogy nem kalozol mostanába mondjuk igaz nagy szar a server<#nezze>#nezze>
g48 strengthenedDECISINAL Savage Tribe's ChulTae Bow
stat: 14/14/4 decisional tali
érdeklõdni: LaHieR
Tunderizolda neven 😊
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Ambition is the enemy of success. Combat Arms: kinyirlak LeaderOf MelledreFosok
Én elsõ perctõl fogva benne vagyok az ML ben,hiába hánynak a guildra nagyon jó csapat alakult ki,és nagyon szivesen segítenek olyan embereken akik azért tesznek is valamit,mert nekem is jöttek haverok akiknek segitettem,de mindenkinek azért nem lehet,meg fõleg úgy nem hogy LVL 10 es, de adjak már 100k-t!
Cart nem felejtettelek el,még lógok egy kis cumóval neked,gyere silk aege server,intézek kis induló lét!
Nyugi má puna.
Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild
PUNA |Archer 57 very high skill Hanin server Hungarians guild
Én még elmegyek 62-ig de csak mert közel van,aztán szüneteltetem a kal-t.Nincs már semmi megvalósitható célom a játékban ami egy kicsit is inspirálna.Összes skill,g31 állatka megvan,szintlépés itt már hónapokig tartana.Partiban g50 cumóra nem érdemes vadászni,szólóban az esély meg szinte nulla.
aki pedig már bemehet, de ennek ellenére itt kötekedik, az vagy kissé éretlen, vagy vmilyen életben levõ hibáját próbálja igy palástolni
természetesen sokan (köztük én is, munka után kikapcsolódni megyek fel, egy ideje asszonnyal együtt 😛) ezért nagy szemekkel bámulom az elfojthatatlannak látszó vitákat, és nagyokat mosolygok rajta 😛
3 a játékot nézve: én magyar vagyok, gondolom ti is. ha szembejön az utcán egy magyar (sokszor elõfordul) nem csókolom szájon azért mert egy nemzet tagjai vagyunk. Nem ismerek, legfõképpen nem szeretek mindenkit, nem is ez a dolgom de amíg bárki normálisan közeledik addig én is tissztességesen bánok vele. A játékban segítsük egymást, szerezzünk egymásnak boldog perceket, de ne kezdjünk azon vitázni hogy "te most miért nem nyalod ki a seggem? hiszen magyar vagyok ezért ez a dolgod!" - bocsánat de ezt látom - nem kell mindenkinek mindenkit szeretnie, ahogy azt az életben sem tesszük. A KalOnline egy játék mely nem tekintendõ tanulságokkal teletûzdelt példamutató jócselekedetnek. Nekem is vannak barátaim akikkel együt játszok és vannak unszimpatikus egyének is, ez is egyfajta közösség és ha mindenki elkezd birka módjára viselkedni akkor én nemsokára - gondolom nem leszek egyedül - elharapom az egérzsinórt és inkább keresek egy viselhetõbb emberi környezetet (monjuk a hajléktalan szállón), szerencsére erõsen visszatartanak ettõl az itt megismert barátok.
Nem akartam ezzel senki életébe belepofázni csak felívni a figyelmet arra hogy vegyünk vissza a kezdeti lendületbõl és induláskor kezeljük emberként a másikat, szerintem akárki megérdemli ezt a bánásmódot.
1. gondolat: belegondolt már itt valaki hogy EMBEREK vagyunk? legyen akármilyen szar is, itt mindenki kivétel nélkül HÚS VÉR EMBER. gondolom azért fogtatok egeret hogy szórakozást kikapcsolódást találjatok. NEM vagytok LOVAGOK/ÍJJÁSZOK/MÁGUSOK egytõl egyig emberek vagytok és nincs semmiféle level-etek, ez nem egy létezõ dolog. Mielõtt bárki olyat mond, hogy "tudjad már kivel beszélsz kisgyerek" "nézzél szét ki milyen level és úgy beszélj" elõbb tegye le a kalt tálcára és menjen ki, nézzen bele a tükörbe és jobb esetben ne kapjon sírógörcsöt. Te nem vagy senki csak egy egyszerû ember, az hogy mennyit ülsz egy gép elõtt ami téves hitekbe ringat engem egyáltalán nem érdekel.
A késõbbiekben osszátok meg nyugodtan velem a véleményetek igyekszem illendõen válaszolni, ahogy kell. De kérek mindenkit hogy nekem ne fölényeskedjen azzal hogy õ ekkora meg ekkora,amit itt elérsz az nem eredmény és semmi jelentõsége az életben. Ha netán valakinek komoly baja lenne nyugodtszívvel megadom neki a címem, ha akkora a gondja baja jöjjön el én pedig kiütöm az össszes fogát, meglátja majd hogy mennyit ér 20k medivel az életben... az élet nem a kalról szól, aki szerint igen az sürgõssen dörömböljön egy orvos ajtaján.
Szép az élet itt,miért nem lehet normálisan játszani nem tom!
Little OFF
Sajna átmentem silkezni,mert kicsit meguntam a kalt,pedig ribancjó játék,
a kari megmarad örökre ne féljetek,
de Spy,Chamb,Cartman,Blonde,Natrak,Pinaszomi,Jadis,Sp,Sebesláb, és még sokan, nagyon hiányozni fogtok,igazából már most gáz a helyzet, és nagyon köszönöm az eddigi segítséget amit kaptam tõletek,de egy kicsit itt maradok úgy érzem,de bármi történhet.
Nem fogjátok elhinni kivel találkoztam silken, Saruval😊
Holmi véletlenül,ott ugye nem kell party-választásnál egymást mellett lenni,lehettek berhol hogy party legyen,és a listából választottam egy partyt és õ benne volt,és köszönt magyarul,mondtam hogy kalonoztam eddig ,erre õ- én is ,kérdezte a nevem ,mondom QuickHUN ,irja quicky, hát mondom nem ugrik be ,és akkor irta hogy saru!
Adott egy csomó cumót,rendi volt ,mert az elsõ kardjára én adtam kölcsön!
Aege server
FearHUN
Pengérõl tudtok valamit?
Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild
Akkor viszont utólag nemtom mért írnak róla noticeot hogy nem mentett 😛
Kár hogy most ebéd van, majd utána megnézem =)
Remélem az egész után visszaállítanak vmi hackerek elõtti régi mentést mondjuk szombatról, vagy nemtom mikor kezdõdött.
Egy rossz szót nem akarok az ML-re mondani, de amit SP5 mûvelt az már szánalmas!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF