12892
KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
#8839 azért tök jó, h így teleszemetelik a kalkönyvtárat :D -
Chamber #8838 A szörnyeknél az újak majdnem mind a PvP aréna kellékei, de találtam egy farkast is (ami sztem nem PvPhez kell... vagy mégis :)
(textúra még nincs meg hozzá a Kal könyvtárakban, szal csak vmi rózsaszínes márványféle textúrát húztam rá hogy lehesen látni belőle vmit)
-
#8837 ha megcsókolod, kapsz g50-et, vagy beteremt melléd 10 random szörnyet. :D -
#8836 A sárga béka ha npc lesz milyen event lesz nálla? :D -
#8835 Elmondanád egy priviben mivel tudod széjjelszedni a .gtx meg .gb fileokat? Köszzziii ^___^ -
#8834 és ezt így hol találtad? -
#8833 -
Chamber #8832 Arrgh szar az imageshack :P De ettőlmég ha ráklikkelsz a sárga békára akkor behozza a képet ;)
-
#8831 LOL -
Doma #8830 Sárga béka npc -
#8829 -
Chamber #8828 Haha, találtam új NPCt kalban update után xD
Van többis de eddig csak ezt néztem ami érdekes...
-
#8827 Archer23HUN-t ismeritek? múltkor láttam egy szerveren :) -
#8826 hogy éreztem... lol :D:D:D -
#8825 Naah én 7kor léptem ki a gamebűl. Akkor 250gon és 1k között mozgott az assa mask ára...egyik guildtársunk írt egy árusnak pm-et hogy küldjön neki árral maszkot...kapott 1700 db körüli mennyiséget. Ha ez nem hack akkor csak gonosz szellemek szállták meg az embereket és 900kért megvettek X-ezer darabot és kiültek vele 1kért...ha belegondolok (igen vmennyire még megy) ezek kedves emberek. Csak ajánlani tudjuk hogy ( a hanin nevében szólhatok) senki ne vegyen assa maskot se bótból se sehonnan. esetleges későbbi kellemetlenségektől kímélitek meg saját magatokat. A bevásárolás és másik lowlvl karakteren elrejtés se tűnik bizalomgerjesztőnek. A Hackshield legyen veletek... -
#8824 A legfelső szerveren játszok, már nem is egy magyart láttam rajta. -
grimus #8823 Melyik szerveren vagy? Ha a Haninon, akkor szokj hozzá, hogy akár harc közben is belassulhat annyira a játék, hogy nem tudsz küzdeni, és meghalsz... -
#8822 Hm. Letöltötte a játék az új patchat, elkezdek játszani és egyszercsak lefagy :( -
#8821 Kössz. Látom te nagyon érted a játékot ^^ -
Doma #8820 Megkeresed Naroothban a skillmestereket, bannerra katt, térképek.
Kiválasztod hogy melyik a te kasztodnak való aztán náluk válthatod be a skillpontjaidat. Utána S betű ott lesznek a skillek és szépen ki tudod rakni őket ugyanúgy a skilltáblára. -
Doma #8819 Valami már van :) 1kért árulják Haninon a maszkokat :) -
#8818 skilleket hogy lehet szerezni? mert látom hogy van 5 skill pontom -
Doma #8817 Kattints a bannerra (képe fent), ott le van írva a horgászat.
Medicinet meg legkönnyebben úgy tudsz használni ha felrakod a skillek közé. Megnyomod a gombot ahova tetted(1-0) és egyből visszatölti az életed. -
#8816 Felvettem tegnap pár small medicine-t, de azt hogy leeht használni? gondolom életet ad. -
CoolMageHUN #8815 Most szerintem visszatérek a KalOnlinera!
Bocsi mindenki,hogy egy időre abbahagytam!
Szeretném megkérdezni hogy ez az új armor system ez hogy van?holl lehet ilyen droppot kapni?Előre is köszönöm! -
#8814 HOgy lehet pecázni? -
#8813 miért érzem, hogy érlelődik egy újabb brutális szerverhack? -
#8812 jah 900, mégjobb
thx GM -
#8811 800k? hát ez így elég gáz, meg az 50%-os droprate is :S
akkor már betehetnének még 1 fajta maszkot, amivel 1 embert ölhetsz le, és aztán elmúlik... lenne rá kereslet :D -
#8810 köszi -
Doma #8809 Utóbbi szerintem... -
#8808 a pvp arénában ha meghalsz vesztessz xp-t vagy droppolhatsz mint assaként? esetleg féktelen őrjöngés következmények nélkül Make war not love? -
ronesz #8807 en sose voltam assa mask parti de amit most muveltek az azert mar tenyleg nem semmi... akkor inkabb mar vissza se raktak volna
-
#8806 akármit. -
grimus #8805 És mit dobhat az ember: Ami rajta van, geont is, vagy csak a nála lévő egyéb tárgyakat? -
Cingar #8804 de ez azert sok egy maskert
bar ha aktivaljak a pvp zonat akkor mar az assassinek is eleg ritkak lesznek es telleg csak akkor fog valaki maskot huzni ha mar fullosan tele a toke -
Cingar #8803 50% eselyed van ra hogy dobsz valamit amikor meghalsz assassin modban -
grimus #8802 "50% os drop rate halálkor"
Ez mit jelent pontosan? -
Csimbi #8801 nah akkor a mai frissités változások:
- assa mask back :D
.... uj megkötések: - 900k egy mask, és 50% os drop rate halálkor
................... - guild tagot és parti tagot nem ölhecc
................... - assa halálkor nem számolódik a halál (egyik esetben sem)
- a frissitésbe bekerült a PvP aréna (nem aktiv)
- végre berakták ide is az Island-ot (ez sem aktiv)
- már bent van a karácsony event (ez majd aktiv lesz :D)
nah jo frissitgetést, kb 50-60 perc lesz :PP -
#8800 800k a maszk. ez így kb. van, de minek.