12892
KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
Silversting17 #12572 Ja, ezeket hallottam én is vissza. Ha ezt beteszik így változatlan formában rendes szerverekre akkor vagy mindenki thiefet kezd vagy befejezi mindenki. Én örülök, hogy még időben kiszálltam^^ -
xHeDex #12571 19-es thieffel megütöttem a full g60 archert -
#12570 Egyél banánt -
Yaya5 #12569 kiprobáltam, uazt írja.. azér köszi -
xHeDex #12568 ne töltse be? o.O
egyszerűen ne írjál #&@~·^°'"+ stb. jeleket a postodba amikor küldöd ettöl elvileg jó lesz -
Yaya5 #12567 és hogy vegyem ki a speckó karikat?:S mármint hogy ne töltse be -
xHeDex #12566 nem tom
#12565 nekem a reg az hamar megvan mert egyik haverom megcsinálja :P
de nem tok oda belépni mert azt kapom hogy It's not service hour... csak koreaiul :P -
#12565 van europai teszt szerver is? Oo vazz ha tom nem szenvedem le azt az orát a koreai reggel hehe.. -
HUNdekrid #12564 nekem még mindig nem mukodik a C/S
valami egyéb ötlet? -
xHeDex #12563 áh,csak be kellett logolnom és egyből adta :D -
xHeDex #12562 valaki tudna adni egy linket ahonnan leszedhetem a test szervert?
csakmert a hivatalos oldalon nem működik
azért kell mert holnap berakják a thiefet és ki akarok próbálni
lolwtflmaoroflmao
@Yaya5 nem tudom sikerült-e azóta C/S-t küldeni,de ha nem megy akkor egyszerűen ne használj speciális karaktereket(#&@ä\|ðä<>{} stb..) és jó lesz -
HUNdekrid #12561 hogy lehet olyat elbaszni ami mar egyszer müködött? xD
inkabb ne nyuljanak hozza :) -
#12560 Csórikám inventoryból medizik -
Silversting17 #12559 Elmerültek a munkában? HAHA XD Szimplán megint elbasztak valamit... -
Yaya5 #12558 nekemis ez van ezér vagyok még mindig blockolva.. -
xHeDex #12557 hát mert csak ;) biztos nagyon elmerültek a munkában
(olvastam hogy több ember nem tud küldeni C/s-t de vkinek sikerül) -
HUNdekrid #12556 hali!
c/s-el mi van? miert nem lehet levelet irni a sargaknak? ;)
-
Yaya5 #12555 ja meg d4en is át lehetett menni kulcs nélkül csak törölni kellett egy fájlt^^ -
#12554 az már rég nem működik.
oki NITRO , tottinál jó helyen van. -
Potter91 #12553 Hi! Olvastam h 1-2 éve volt ilyen ingyenes statreset koreai kalfilok másolgatásával, az még működik?:) -
#12552 nekem teccik.. bár nem sokat értettem de azé bejön :P g16ban faján villog a valaga :D lehet átmeek bangora és kezdek egyet.. -
#12551 nah még 40 perc és megnézem a thiefet a koreai teszt szerveren :) -
xHeDex #12550 sztem az aktív skillek úgy lesznek kb. mint knightnak: 30-tól az 1. 'hasznos' atk skill és 2nd job után jön a többi -
Silversting17 #12549 SG-t nem hagyom itt, cuccok Tottinál vannak használatra ha nem baj^^ Ha kell, csak írj ide aztán ém majd elküldöm. -
Yaya5 #12548 na lemaradt a link nem akarta berakni:D
http://www.youtube.com/watch?v=7Nk8L5eAksA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=29akU9p6NGk
http://www.youtube.com/watch?v=G_pb7s5D0Kg -
Yaya5 #12547 hát lassan itt a Thief, nem tűnik rosznak
mikor még nem volt video aszittem kicsit prince of persias beütése lesz a 2 karddal, dehát sajna csaj lett és igy inkább tomb raiderre hasonlít:)
kíváncsi vagyok milyen támadó skilleket raknak neki^^
itt a video (ha még esetleg nem láttátok):
-
#12546 ég veled NITRO, de a cuccaimat ne felejtsd el visszajuttatni fl-ben vagy Tottin-Thrallon keresztül visszajuttatni, hátha nyugdíjas éveimben ujra Kalonlinézek majd. -
#12545 Hogyan legyünk francia rumbatök játékosok témakörben? -
Cingar #12544 3.1
3.2
3.3 -
#12543 a vége faszás.. amiko a fejlődéstörténet van :) amugy ez war v mi a tököm? iet törtön nem látni :D -
Yaya5 #12542 bb silv0r példaképem voltál :D -
Cingar #12541 nah itt van meg egy utolso vid mielott silver idegen kezekbe kerul:
http://files.filefront.com/thelastonedivx/;12385307;/fileinfo.html
http://www.megaupload.com/?d=5T8Z5X22 -
Nardon #12540 nem túl sűrűn de most 1k helyett jön 900 rajtam nem sokat segített :D mageknak meg végképp lehetetlen pvpzni mert nekik gyakran eb volt az ami sokat segített... -
Yaya5 #12539 hát szerintem eddig se volt sokkal több:) meg persze de így látod hogy jobb adni mint kapni de ha belegondolsz már nem ütnek rajtad túl sűrűn 1k+ eb-t.
Nem tudok írni semelyik rovatba a C/S Centerbe. Mindig az jön ki, hogy Please check it and try it later. Bannoltak onnan? vagy mivan? -
Nardon #12538 persze b segíti angyon ijászokat... annyira imádok 10-50 közötti eb-ket adni knightokra... -
Yaya5 #12537 ja még annyit eb-vel kapcsolatban, hogy ennyi erővel át is lehetne írni a fegyóknak az eb-jét mer pl a 14/14 imp g56 kardnak kb 1000-1600 van írva és örülök ha 8-900at támad sárga mobon.. -
Yaya5 #12536 Hali! Már régóta nézegetem a fórumot csak lusta voltam regelni. kb énis akkor kezdtem mint silver 45ig vittem egy ijászt (Yaya) aztán odaadtam vkinek, egy évet nem játszottam eredetin aztán haverom knightját tolom 46tól. s2-n van viszonylag sok magyar csak legtöbb lusta mint a dög :)
Most éppen (már 2 és fél hete) blockolva vagyok. Írtam nekik üzenetet, megkérdeztem mér, ők leírták hogy hackelt cuccot vettem, kértek bizonyítékot, és mondták akkor unblockolnak. Hát leírtam mi volt erre aszondják írjak a hacking-be. Ott meg kijön egy hibaüzenet, hogy Please try it later. vmi felemelő érzés..
Hozzászolnék pár témához: szerintem g65-öt következő évre kellett volna hagyni, a g60 meg jo volt csak aztán FoE-en minden party szedett naponta 4-5 partot (1 hónapig vagy mennyi?) és így lement azoknak is az ára. szal ien aki kapja-marja volt ha 61+ voltál virult a szád, sokan meggazdagodtak..
Az eb frissítés ha belegondolunk max az ijászoknak lehet jo, ami megin csak őket támogatja..
szóval blockolva vagyok lemaradtam 2 warról, 2 bk-ról, 2 dt-ről és 3 pvp-ről eddig, na meg azóta lehet 60 lennék >.<
na mind1 nemis ez a lényeg de télleg bosszantó hogy jelenleg nem tom micsináljak
üdv mindenkinek -
#12535 szánalom h vkit költ erre, nemhogy ennyit :D másfelől jo neki h megteheti :P grat hozzá Silver.. gondolom akko az ezres ajánlatomat visszautasitottad :D -
xHeDex #12534 az igen biztos valami német kocka vette meg -
Silversting17 #12533 Üzleti titok :D Viccet félretéve 600€.