Area 51

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
The last exit pálya vége fele nagyon idegbeteg vlettem képtelen vagyok megcsinálni már elkapratam magam párszor.
Most kicsit lehiggadok azt nekiugrok megint.
És kérdem a hard szintet apám a médium is huzos.

Next PC upgrade: 2022

grebber
Wazeg egy nehéz részhez értem 😞
A köcsög UFOnauta ot van valami védöburok mögött és dobálja a gömbjeit amibõl parasztok keletkeznek na itt nem tok továbbjutni egyenlõre.

Nincs mit.

Hard-on akkor lehet játszani, ha már mediumon egyszer végigvitted. Magyarán soha, mert 2x azért nem játsza végig az ember 😄

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

grebber
Kösz.
Lehet kibaszott vak vagyok de hard vagy medium szintnél nehezebb nincs a gameben?
Mert mediumot találtam csak az elején és azon tolom , ennél nagyobbat nem láttam.

Pontosan mi a nyavalyája?

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Mit jelent nálad a sok? Az egész játék nem tartott tovább úgy 10 óránál... Onnantól, ahol most vagy, még kb. 3 óra.

Hétvégén telepítettem a játtéknak egy oprendszert! Legújabb omega driver, ...!
Hát így sem indult! Kicsit pipa lettem rá! A törésem is jó mert egy másik gépen simán megy! Szóval valami hardwer baja lesz!
AMD 1,3Tb, 6xx-ram, ati 9600xt, abit kg7
Azt hiszem föladom! <#rinya>
grebber
Én nem telepítek kodeket megoldás--> VideoLan.

Amugy milyen hosszu ez a game?
Sok van még a Holraszálásos helyszíntõl?

soulhunter
tök felesleges az ACE
annál gágyabb pack nincs...
nekem van szétválogatva 11 codec,az be van sorszámozva,h milyen sorrendben kell telepiteni,h semmi ne ütközzön a másikkal,és minden játék tökéletesen megy,a filmek is,és a hangok is...

sztem is felejtsd el azt a szutyit

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Köszi Torrente!
Aszem egy új winyóra telepítek csak ennek a programnak egy xp-t!
torrente
Ja, telepítsd fel újra az XP-t. A biztonság érdekében szerintem addig ne telepítsd az ACE-t, amíg nem játszottad végig. Ez 2-4 nap lesz, ennyit csak kibírsz ACE nélkül. Egyébként filmekhez elég ha felrakod a legújabb XVID, DIVX és az audio miatt egy AC3-codecet.
Szinte mindegyiket megtalálod itt: http://www.free-codecs.com/

Másik töréssel sem megy!
Azt hiszem telepítek neki hétvégén egy új xp-t!
De ha nem fog tetszeni akkor <#falbav>
musha
hát pedig online van benne még elég kihívás, hidd el <#alien>

Na, végigtoltam a játékot. Azért a vége lehetett vonla jobb is, eléggé sablon. Változatlanul a CG-s átvezetõk voltak a kedvenceim, párszor még megnézem õket, aztán uninstall, delete...

Oks, gyakni fogom ezerrel... <#violent><#gun>

vérplazmák nagyon nem szeretik a shotgun-t.
olyan 7, max 8 óra alatt vittem végig, ennyi ideig pont szórakoztató volt.
torrente
Rohanj körbe-körbe, közben figyelj, hogy szétlövöd azt a néhány "vérplazmát", mert azok eléggé szívják az energiád. Ha nincs vérplazma, mindent a fõgenyóba! Ha már lankad, ne hidd, hogy meghalt, még küzd egy kicsit. Kitartóbb, mint a palackos pályán megismert rokona. Lõjjed, mint az állat!
Már közel vagy a végéhez, ne add fel!

Jaja, már az ûrhajóban vagyok. A gázpalackos piti volt, de itt nincs semmi, ami robbanna...

Köszi Papisa!

Már szedem is le!
Remélem menni fog!
Ja és az elõbb kimaradt én mindig az ACE MEGA CODEC PACK-ot használom .Sok fórumon olvastam hogy szidják meg összefüggésbe hozzák azzal amivel itt is hogy esetleg azért nem mennek a játékok .Nálam soha egyetlen-egy játéknál se okozott gondot .Az Area 51 -nél is a másik crack segített .
Hali !

szedjél le másik cracket hozzá .Nekem az segített .
soulhunter
2007-ben, unreal 3-nak hivják 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

grebber
Az átvezetõ videok nagyon szépek.
Mikor lesz már ilyen grafikája egy gamenek?

grebber
Egyre jobban tetszik a game , ja és egyébként meg ria-ria Brazilia 😄

torrente
Adj be képet vagy írd le pontosan hogy hol vagy! Gázpalackos kör alapú pályarészen a nagy monszta vagy már az ufó irányító teremben? Rohadt sokat kell belelõni. Válts át zombivá is és úgy is lõdd szét. Az is ad neki!

A vége felé, amikor jön az <#wilting>a nagy böhöm monszta, azt hogyan lehet kinyírni? Nekem egyszer már sikerült, de pont vele murderoltam én is... <#wilting>

torrente
SP2 nálam is fent van és megy a játék. Érdemes újraraknod a rendszert.
Ace Codec Pack miatt nem indult el anno a gépemen (és a haveromén) a Silent hill 3 és még egy-két játék. Szerintem uninstalláld! Ha végigjátszottad az Area-t, majd újra telepítheted a codec-packot.
Ja, ha megcrackeled, utána is kéri az egyes lemezt. Nekem végig be volt mountolva az Alcoholban. (Crack nélkül ne is próbálkozz. Szerinted miért van crack, ha anélkül is elindulna?)

Hát elég régóta megy már nálam ez az xp! gondoltam az sp2 fönnlétére de leszedni sehogy sem bírtam! Ace codec pack-ot használok! Azért fordult meg ez is a fejemben mert a filmeket valami blink videó akármi játsza le és lehet hogy ezért akad össze valamivel! Ha leszedem a kodeket akkor az kisöprõdik rendesen a géprõl? Ha nem használom a törést akkor az a szutyok elindul és kéri a cédét! Kezdem föladni!
musha
Vampire: Bloodlines ami így hirtelen eszembe jut...

torrente
Szerintem 1 fajta törés.
Lehet hogy valamilyen program akasztja be (pl. codec pack) vagy nagyon rég volt újrarakva a rendszered. Ilyenek miatt nem szokott indulni egy játék.

Sajna nekem még az omega driverrel sem mûködik a program! 😞
Homokóra 2 másodpercig aztán semmi! Nem lehet hogy rossz törésem van hozzá?
soulhunter
ja,kieg az elõzõhöz:
a keritésnél van 1 csekpojnt 😊
csak juss át rajta ugy,h se a mutánsok,se a gépágyuk ne szedjenek le 😊

soulhunter
ha az elõtte lévõ ingame múviban lelõ a gépágyu 1 mutánst,akkor a kövit tedd:

elvileg van 1 domb jobb oldalon...
na azt kerüld meg,és ott lesz a létra,amivel fel tudsz mászni a hidra
futás 1000L
ugrás be a gombhoz...
aztán slisszanj ki az emelkedõn...

aztán GO!GO!GO!

fuss át a hidon,kül. elbux,mer nem fogynak el a mutánsok 😊

soulhunter
pl:
Deus Ex 1-2

kapásbol ezek jutottak eszembe,de nem biztos,h ezek jok,mer kinek mi a rejtvény ugyebár...

de ha nagyon akarod,akkor keresek vmi régit (mivel 2000 ota tényleg nem láttam semmi elgondolkodtato részes FPS-t)

grebber
😄 kicsit felkacagtam az irásod olvasása után.
Nem láttam nagyon még olyan FPS-t amiben lettek volna "rejtvények".
Amugy ha van ilyen szóljatok 😊

torrente
Ez egy tipikus fps. Jó játék.

Sziasztok!
Ez a jatek inkabb Painkiller stilusu vagy vannak benne "rejtvények" is ?

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Nekem is tetszi ka játék, bár kezdetben, amikor azt írtátok, hogy mindenre lõni kell, nem fogott meg. Aztán kipróbáltam, és bejön. Manson hangja nagoyn ott van, de Duchovnyé is, noha helyenként talán kissé száraz. Klassz a mutáció benne, meg nagyon szép a játék, és ami a lényeg: max. beállítások mellett sem akad! Ez nagy jópont. Ja, és a CGI átvezetõktõl leesett az állam... Vérprofi.

ThugEdge
sztem a vége nem lett túl jó,illetve kb onnan,hogy elvesztjük a csapatot,addig tök profi volt,de végülis nem volt rossz sem

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

torrente
A végén majd lesznek ufók is! Azokkal fogsz majd jól megszenvedni. De érdemes.

Én is most hallottam Duchovny hangját elõször. Furcsa a magyar szinkronhoz képest. Az eredeti hangja uncsibb, mint a magyar.

grebber
Nagyon jó ez a game most tettem fel elvittem 5-6 csekopointig.
Helyenként fasza pörgös.
Jó tudni hogy ilyen Mulder hangja most hallom elõször.
Ufókat is kell majd gyilkolni?

Sziasztok!

Nektek csinálja azt a játék hogy folyamatosan bizonyos rövid idõközönként kifagy és vége csak egy jól irányzott ctrl+alt+del billentyûkombináció tud csak segíteni a problémámom.Geforce 4 Ti-m van a legújjabb driverrel ha ez vmit segít.

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

bocs hamarabb "beszéltem " mint kellett volna

"Akik még nem ismerik a DNA driverket azoknak elmondom, hogy ezek a meghajtók ATI Radeon kártyákhoz készülnek azzal a céllal, hogy a hivatalos Catalyst meghajtóknál szebb képet és nagyobb teljesítményt varázsoljanak monitorunkra. Az eddigi tesztek alapján kijelenthetjük, hogy a kitûzött célokat nagyjából sikerült elérniük a készítõknek! A meghajtó érdekessége, hogy a Catalyst 4.7 béta változatára épül. A trendeknek megfelelõen kizárólag Windows XP és 2000 alatt fut."

Ezt olvastam az egyik lapon rákeresve .
Ez hogyan orvosolja az exe-re utaló hibaüzenetet ?
Nekem erre hivatkozva nem indul a game .
Mi az a DNA driver ?
Lehet hogy lámának tûnök ,de ugyanaz a bajom mint lolkának .
Asszem jobbra van egy kis épület, ott van a hídhoz tartozó kapcsoló.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Siasztok!

Help me please! Elakadtam annál a résznél ahol lemegyünk egy bányában és egy nagy kaput két gépkarabely õriz meg pár katona és a egy kerítés választ el a kapcsolótól de nem tudok bejutni! Van egy híd szerû valami de arra sem tudok fel jutni!

Vagy ha vki küldene végig játszást!

Elõre is köszönöm!
leslieboy
A jeepet én se találtam!Nem tudom hol lehet,kerestem már mindenhogy!Vagy az nincs is,csak a ps verzióba tán?<#wow1>

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

Nincs valakinek mûködõ törése a játékhoz ?
Tipp is jó honnan tudnám letölteni .
Lehet én nem azzal az Area 51-el játszom mint te, de most vittem végig és egy darab jeep nincs a 4-es pályán. Viszont a "Defeating Grays" és a "Defeating the Super Beast" dolgok meg ülnek. Akkor most mi van? <#nemtudom> Összekeverték 2 game tippjeit? <#fejvakaras>

soulhunter
na,a 2 véghez:

mivel elsõre nem esett le,h lõni kell,meghogy mit kell lõni,ezért kimentem...
be a teleportáloba,és felvitt... csakhogy nem volt ott a hid,hogy kifussak rajta...

na mind1...
amugy mi a másik vég,ha ott hagyod? mert sztem akkor nincs hivatalos "end múvi",szal akkor tulképp 1 vége van...

vagy van hivatalos múvie?