Area 51
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
After you have ride through the airfield, and you have got the ladder that hangs out of the chopper, look with attention to the paintings that hang at the wall. When you shoot the paintings and all the officedoors, you will arrive in a strange room.
The End
Good End: Shoot all the panels of the mothership
Bad End: If you let the mothership escape
Infrared
If you start the game, only shoot the first three STAAR team members. If you do this right, you will have an infrared sight.
Secret Rooms
Level 2: Shoot all the highest windows in the far wall in the hangar. When you are in the truck, shoot all yellow barrels, and you will discover another secret room.
Level 4: When you are driving on the STAAR jeep, shoot every yellow box.
Level 5: Shoot the sign which shows the words General Weatherby on the second door right away when this door opens.
Level 7: Shoot all yellow barrels in the first area where the four purple zombies are throwing barrels.
Arcade cabinet
In the earlier stages of the game, there are a few cabinets of the original Area 51 arcade game, complete with red and blue light-guns.
Defeating Grays
To defeat Grays that use shields, mutate and fire parasites at them. It will bring down the shields faster than any other weapon in the game.
Defeating the Super Beast
When fighting the Super Beast, rather than running straight at him, run around in a circle. When he gets near an explosive barrel, shoot it. It does more damage then the BBG. Watch out for his plasma shooting arm as well. When you finish, Edgar will talk to you, and you get to see him.
Unlock Harder difficulty
Successfully complete campaign mode under the Medium difficulty setting.
én innen szereztem minden titkot<#ravasz1>#ravasz1>
mellesleg a gamegur mania honlapon van ez!Nekem bejött a dolog,bár csak 3adszorra..<#gonosz3>#gonosz3>
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Tudom, mennyi adat 8 mega, ezért akadtam ki, hogy mit nyivákol. Ketté van partícionálva a vinyóm, a C.-n 1GB, a D:-n 4GB szabad hely van. Gondolom magának a telepítõnek, a varázslónak kell az a 8 mega. Az evidens, hogy a D:\-re rakom fel magát a játékot.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Tudod mennyi 8Mb? 1 hosszabb mp3 szám. Ettõl azért több adatot tartalmaz ez a játék.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Most jutottam el odáig, hogy telepítsem a játékot, de lehet, hogy egybõl megy is a kukába. Ugyanis a telepítõ elindításakor azt írja ki, hogy 8000Kb heylre van szüksége a C:\ meghajtón. Namármost van 1 GB szabad hely... Találkozott vki ilyennel? Mit csináljak?
(persûze csak azért mert közben kijött a BF2 de majd késõbb elõveszem megint 😊
Jó kis játék ez!
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
azt h hoztad össze?
én nyil egyenesen mentem amerre ut volt,és sztem ezt nem nagyon lehet másképp befejezni,minthogy kijutsz a bázisrol...
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
kár,h a végét elnyomták amolyan "max payne" style-lal,kitalálhattak volna vmi jobb véget,vagy esetleg 1 olyan gigantikus szörnyet,mint a Serious Sam 1 végén az a minotaurus,aminek a megölése tovább tartott,mint maga a játék 😄
jo játék,de a vége...
na mind1... eltöltöttem vele pár orát 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
amugy jelenleg az Alien Toys -nál vagyok 1 teremben,ahol kezelõpaneleket kell megnyomni,hogy kiengedje a sejt szerû nemtom miket,amikbe ha belelösz,akkor szétoszlanak sok sok pici sejtféleségre...
nahh,bár CS-ben javitott a teljesitményemen a razer patkány,de ide még az is kevésnek bizonyult,mer sajna elfogyott a lõszerem,és csak plazmám van 😞 (bár az legalább ujra töltödik)
nahh,ebben a teremben van 1 fegyver féleség,vagy nemtom mi volt az 😊
1 ajtot találtam,amin be kell menni,kivezetõ ajtot nem láttam 😊
és ezek a mocsok gömbök állandoan leölnek 😞((
amugy ott akadtam el elõzõleg,hogy nem tudtam,h a lila falba épitett plazmaágyuk közé be kell dobni 1 aliengránátot 😊 checkpoint cime: Greys volt.
Már leszedtem a játékot, nem tudok képet küldeni. De ha minden igaz, akkor egy terem közepén vettél fel egy új fegyvert, ha onnan mész tovább akkor egy nagy terembe juthatsz, két párhuzamos, lejtõ folyosón keresztül is. Ha tényleg itt vagy, akkor ahogy beérsz a nagy terembe, az elsõ gömböt a két betorkolló folyosó fogja közre. Már ha tényleg ott vagy ahol sejtem és jól emlékszem. Mi a pálya neve?
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Ha minden igaz akkor ott két generátort kell kiütnöd, amik külsõre ember méretû színes fénygömbök. A felületükön átlátszó védõpanelek mozognak, köztük kell lõni a gömböt amíg csak változik a színe, aztán belelõni a talapzatába is.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
most jutottam a mittom én milyen csilli villi bázisra,ahol kapok 1 stukkert...
amirõl ha elváltok,el is veszik 😊
na szoval:
az 1ik teremben kapok gránátot + életszurot 😊
nade a másikban van 2 kezelõpanel,+ 2 nemtom mi az ajto fölött...
merre kell menni? mit kell csinálni?
hogy nyitom ki azt az ajtot?
ja,és nem árt visszavenned az AA-t alkalmazás vezéreltre (mint anno rájöttem az NFSU 2 esetében 😊
Van egy csomó csúszka, sztem vedd lejebb valamelyiket, háthav az segít.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Vagy esetleg nem raktál fel egy olyan programot a gépedre, ami akkor még nem volt fent, amikor a jól mûködõeket játszottad? Lehetnek pl. codecek is a bûnösök.
Ezek mind mentek szépen.
A GTa-nál is van ilyen hiba,de 50 kis emberkébõl 1 olyan.Az annyira nem zavaró,de it nagyon.A gond az,hogy nemrég lett számitógépem és nem nagyon értek még hozzá.
Egy Ati catalyst 5.6 drivert raktam fel az 5.5 után és igy se jó.
A beállításoknál csak annyit lehet hogy high textures ki/bekapcsolás.
Próbáltam mindkét módban.
A játék elindul.
Valaki segítsen már,könyörgöm!!!
Jatszom vele, de meg csak az elejen tartok, 4-5. palya 😊
Es ne haragudj, nyilvanosan bocsanatot kerek, nem kotekedni akartam, de ez valahol egy iratlan szabaly. Es teny, hogy olvasom a forumot, es a jatekot is jatszom, de igy lovodnek le elore poenok. 😞
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
http://gaborszantai.co.uk/
Itt a nyár, mindenki unatkozik és úgy tûnik kötekedéssel kell elütni az idõt. És mikor képet rak be valaki, hogy az alapján segítsenek neki továbbjutni, az is rossz, mert valaki még nem tart ott? Meg ahogy látom, a fórumozók közül kb öten játsszák ezt a játékot, úgyhogy félõ hogy népharag lesz ellenem. Érdekes, olyan még nem szólt be, aki játszik vele.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...