Area 51

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grafikára nem egy nagy durranás, de szerintem van hangulata és története ami miatt jó a felesleges idõ eltöltésére...

http://gaborszantai.co.uk/

Nekem azért csalódás a game, mert nagyon kedvelem a Midway-t (milyen érdekes hogy következõ két játékukhoz-ami két unreal világára épülõ game lesz- licenszelték az unreal3engine-t!), aztán ott van JOHN ROMERO, de nem érzõdik a game-ról, hogy lett volna köze legalább a design-hoz. Mondjuk azt sem értem, hogy jön D Duchovny hangja egy katonához? Na persze minek sirok egy komolyabb, gondolkoztatóbb game-ért, hiszen a konzolosoknak ugy is ez kell. Kár érte, hiszen elõször szó sem volt arról, hogy kiadják konzolra. Na mind1 nem kötözködök tovább, csak nem volt hova irnom csalódottságom.
akárki akármit ír, én tegnap felraktam és alig aludtam vmit, annyira megtetszett a hangulata - gondolom a hangok miatt...

amúgy a 2. ufós helyszínt hol kell elhagyni?

http://gaborszantai.co.uk/

chase
Nem nyílik az k***a ajtó, amin bejöttem, akkor hogyan menjek vissza?

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

cikasz
ha már ott elakadtál mi lesz késõbb? 😊)
visszakell menni a csapathoz, aztán be a liftbe és irány lefelé..

http://www.akciofigura.hu

chase
A legelején (Take Out the Saboteur) hogy lehet továbbmenni? Kilõttem a menekülõ srácot és körbe-körbe lehet menni a pályán. Hogyan tovább?

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

Nem mer vele játszani😊)) én konkrétan elaludtam a D3 on....

Na mindegy, tényleg hagyjuk, de ezt a fél játszani szöveget nem hagyhattam szó nélkül..

Életveszélyes: kösz a segítséget, erre az egyszerû megoldásra nem gondoltam. hogy csak simán szét kell lõni😊)

ECS N2U400-A, 2,4 AMD Sempron,1024 mb 400hz Kingston, MSI NX6600 128 Diamond,gembird dualfan 400w

Vittorio Boots
Azért azt meg lehet mondani, hogy ehhez a játékhoz nem kell egy erõmû, hogy elfusson max. felbontáson is. Hisz talán meg lehetne nézni, hogy a D3-mal vagy egyéb tucatjátékkal (sajnos a D3 is tucatjátékká avanzsált, hisz a Q3-mal is többen játszanak manapság, hiába a szupergraf) hányan fognak játszani 1-2 év múlva. Tehát a graf a jelen helyzetben nem rossz. Pl. nekem a Call of Dutynak is tetszik a grafja. De ne csesztessük egymást és a D3-at se, hisz ízlések és taslások. Respect.

Vittorio Boots
A kis greynek a pajzsát én simán szétlõttem plusz sûrûn dobáltam rá a gránátokat (ilyen alien gránátokat). Ezektõl kipusztult. Ilyen lesz késõbb is sajnos plusz 2x a nagy szörny aki az elején kinyírt 3 embert a szemünk láttára. (végigjátszás pedig itten leledzik angolul áfkorsz Végigjátszás
Más: grafika terén természetes, hogy nem emlegethetõ a D3-mal meg mással se, hisz ezt a játékot alapvetõen konzolra írták. Az irányítás és egyebek is ezt mutatják. Arról nem is beszélek, hogy ennek a játéknak még érdekes története is van, fõleg ahhoz képest, hogy egy FPS. Szerintem egy egészen játszható game ez. Persze nem gyõzöm hangsúlyozni, hogy mennyire kíváncsi vagyok, amikor multiban nekiesek egy katonának, amikor én fertõzöttként gyalázok.

Azért ez durva, hogy nagy rakás hulladék! 4 évig készült, az engine pedig meghatározza évekre a játékipart. Tény, hogy nem korszerõ játémenetével adja el magát, de a fejlesztõk nem is erre törekedtek, hanem arra, hogy szinte mindenben hasonlitson a Doom-ra és Doom 2-re, csak uj technológiával. Itthon nagy divat lett fikázni...
Nem mondtam, hogy az Area51 rossz játék, sõt azt sem mondtam, hogy ilyen nem létezik (mindennap nézem a X-Aktákat, sõt megvan az összes része DVD-n), mindössze annyit mondtam, hogy nincs a Doom 3 tech szintjén (sztem a Doom-ban hihetlen jó a hangulat, szörnyek nagyon élethüek). Egyébként megfigyeltem már, hogy csak az fikázza, aki nem mer vele játszani, mert ne mondja nekem senki, hogy egy óra után meglehet unni. Aki végigtolta, az általában még ha nem is ájul el tõle, de burkoltan elismeri (ha nem mást, de a grafikát igen).
Na megoldottam
Van 1 olyan hely amikor 4 hidraulikát vag mit kell lekapcsolni ott ugy kell átugrani ha valaki elakadt volna , hogy hátrafele kell menni.
Ez bug vagy direkt van igy azt nem tudom de elég érdekes.

Sziasztok
Valaki végigtolta már , mert nekem nem mindgi ugrik patch-ot meg nem igazán találok hozzá
5let ?

[HUN]FaTaL
ezekszerint 9200on nem is fut a játék?

http://goo.gl/gd6Zi5

cikasz
HI all..
Mindenkinek más tetszik nekem pl a doom3 egy rakás hulladék ez viszont tetszik nagyon! Manson papa hangja zseniális, és a hold bázis is tetszett nagyon 😊
Vittorio! Hogy kell kiiktatni a kis zöld gecinek a pajzsát??
thx..

http://www.akciofigura.hu

Dynamic
"Az area 51 létezik"
A Mars is létezik<#idiota>
Amúgy meg hol írta, hogy az Area51 nem létezik?

Ja és ennek mennyivel több a valóság alapja?Itt nem csak pusztán arról van szó, hogy vannak-e ET-k, hanem itt különbözõ mutánsok vannak, szörnyek, emberek akik átváltoznak...akárcsak a Doomban.Mi a különbség?
Na egy kis segítséget kell hogy, kérjek: ott tartok amikor az idegenek ûrhajóján vagyok és valami Grey t kell kinyirni aki egy pajzs mögött van, és közben dobálja rám a katonákat, na itt nem tudom mit kéne csinálni.

Elõre is köszönöm a segítséget!

ECS N2U400-A, 2,4 AMD Sempron,1024 mb 400hz Kingston, MSI NX6600 128 Diamond,gembird dualfan 400w

Seth
Veled értek egyet. Most szedtem le és 1000x hangulatosabb mint a d3
Technikailag lehet hogy jobb a d3, de játsza végig 2x az akinek hat annya van, egyszer is kb. 2 hétig tartott, mert nem bírtam vele 1 óránál tovább játszani egyhuzamban. Doom3-nál unalmasabb fps-el én még életemben nem játszottam. Na csak ennyit.....

PSN ID.: Beegabor

leslieboy
Rólad a vak is megmondja,hogy Doom os vagy!Valóban nem említhetõ egy szinten,mert a doom egy fantazmagória,no valóságalappal,míg itt mégis idegenek vannak,ami akár elképzelhetõ lehet!Ja és a helyszínrõl!Az area 51 létezik,jobb ha elhiszed!Mellesleg volt szerencsém próbálni a doom3t!Szinte olyan,hogy akár a sötét wcbe is lehetek,akkora az elénktáruló grafikai látvány javarészt!Ez pedig tény!Mellesleg nem csak grafikája van egy játéknak,hanem története is!Ha az értelmesebb fajtából való!😄 Nem vagyok fórumfüggõ,de ezt a "lehordást" már én se hagyhattam!

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

Azért a monster mód odavág ha ügyessen használod, nekem nagyon bejön, grafikáról meg annyit hogy eléggé jó, és legalább lehet normálisan használni az elemlámpát...a hangulata meg nagyon bejön.

Crem
kéne nekem egy kis csalás!😊)

thx!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Méghogy egyszinten van a Doom 3-mal? Ja, GeForce2-ön biztos.
Se bump mapping, se normal mapping és ami a doom3engine legnagyobb vivmánya,a per-pixel megvilágitás, ami brutálisan realisztikussá teszi a belsõ tereket, továbbá multitextúrázásnak jele sincs. Egy univerzumban sem emlithetõ az Area51-ért felelõs engine a doom3engine-nel!
AI minek a Doom 3-ba? A Far Cry-ban látott AI is ugyanugy jön végig a folyosón v egy kis lépcsõn, mint az egyébként kiválóan scriptelt, a Q3 továbbfejlesztett utkeresõ algoritmusát használó Doom 3 AI. Talán beszéltek volna össze az impek, hogy ki melyik panelt fogja ránk törni?
Ugyanez a helyzet a GUI-val (Graphical User Interface), ahol a doom3engine büntetett (elég csak a kapcsolók és érintõ monitorok érzékenységére gondolni), itt viszont megjelenik egy kis szánalmas karika, aztán nyomhatod a TAB-ot. Az irányitás igencsak konzolos. Önmagában nem rossz játék, jó a hangulata (+David Duchovny és M Manson hangja) stb., de technológia szempontjából még az Unreal-tól is messze van.
STREEX
Hát azért szerintem az átváltozás nagyon jó ötlet és nagyon sok haszna van hogyha az életerõd le van merülve viszont a másik mutatód maximumon van.(Nem tudom mi a neve.)

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

maffia79
Minimum System Requirements – AREA 51 PC

•CPU:
INTEL: 1.4 GHz processor
AMD: 1.2 GHz processor

•RAM: 256 MB

•VIDEO CARD:

ATI:
ATI Radeon 9800 through 9500
ATI X800, X600, X300

NVidia:
Geforce GT 6800 or 6600
Geforce FX 5950 or 5900
Geforce FX 5900 through 5600
Geforce FX 5200
Geforce 4 / 3

Intel Graphics motherboards
915GM-FR, 915G, GMA900

•Hard Drives:
Minimum hard drive space required is 3GB

• OPTICAL DRIVES:
CD/ DVD-ROM Drive

•Operating System
Win 2000
Win XP

Gabesz amd64
milyen gépigénye van?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

torrente
Kíváncsi vagyok erre a játékra! Nemsokára letöltöm.

Vittorio Boots
Na most értem a végére ennek a nem rossz játéknak. Nem mintha a GTA nem lenne rossz (mert párhuzamosan ezt toltam én is), de ez azért más, FPS a javából.
A gránát használata tényleg nem rossz, a fegyverek jók, bár igaz, hogy nem túl sok van belõlük. Persze ez nem D3, így nem is kellene vele együtt emlegetni.
Persze, mint minden játéknak, ennek is megvannak a maga hibái. Dynamicnak igazat adok abban, hogy csapatmunka nem igazán van. Jönnek-mennek emberek mellettünk, míg mi ledaráljuk az alienek hadát. A csapatunk is kipusztul a játék elsõ harmadában. Az átváltozás sajnos nem sok újat hoz fel a sok darálás közben, hisz tényleg nem tart sokáig és egy fegyverrel a kezemben is vagyok olyan hatékony. Viszont a grafika nekem tetszett, mert a végén az ûrhajóban, olyan csodás látvány van, hogy néha azt se tudtam hova nézzek. Az összekötõ videók (nem amikor a képeket mutatják, hanem az a 4 darab ami van) is tökéletesek. Ja és persze a hangok is jók. Ezek után már csak a multi részre vagyok kíváncsi.
Meg persze a F.E.A.R. játékra, hisz az is vmi hasonló lõdözõs lesz.

Dynamic
Szóismétlés rulez("semmi")...már álmos vagyok<#vigyor5>
STREEX
Én is így vagyok vele.Én azt nem bírom megérteni hogy az fps ek 90% ában miért kell elbaszni a gránát használatát?Ez kb az ötödik játék amiben totál perfectül lehet használni.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Dynamic
"Szép grafika max felbontás mellett majdnem olyan szép mint a d3...Az ai meg türhetö (még mindig jobb mint a d3-ban)."
Azért a D3-hoz hasonló szintû grafika erõs túlzás.A jobb ai miben nyílvánul meg?Itt is és a D3-ban is csak csak annyi az ai, hogy a monsterek nagy ellánnal elkezdenek feléd rohanni vagy ész nélkül lövöldöznek, semmi több.

Szerintem nem nagy szám a game.Ugyanazt nyújtja amit a demó.Folyamatos akció, de egy idõ után unalomba fullad.Semmi extra.A monster módnak semmi értelmét nem láttam eddig.Néhány másodpercig tart és semmivel nem lettem hatékonyabb, mint emberként egy géppityuval a kezemben.A "csapatmunka" mint olyan nem is létezik.Kimerül annyiban, hogy néha jön velünk néhány ember akiket irányítani nem tudunk csak õk is lõnek és ha a forgatókönyv úgy kivánja meghalnak.
fitutufi
én most gta-ról nem tudok elszakadni, majd közbe játszogatok ezzel is, de ha kipörgettem jöhet ez...

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Nekem nagyon bejött, lese tudok szakadni rolla miota megvan. reggel ota nyomom.
Szép grafika max felbontás mellett majdnem olyan szép mint a d3. A fizika nemtul jo de nemis játszik nagy szerepet a játékban. Az ai meg türhetö (még mindig jobb mint a d3-ban). És ami a legfontosabb (nekem) izgalmas a története.
Aki szereti a pörgös fps-eket annak ajánlani tudom.

fitutufi
nem rossz game

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

rorr
tetszik kicsit konzolos de a hangulat, a csapatmunka a HALOT idézi a duplafegyverhasználat pedig marha jó!!!

Uhhh erre nem is gondoltam..ekkora marha legyek..😊Köci!

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

musha
ha egyre gondolunk, arra ahol egy ajtó van 2 `kézrátételes` nyitószerkezettel, akkor elég csak egy leszakadt kart használnod, a másikra a saját kezedet tedd!

musha
nagyon kellemes a grafika, nem egy hl2, de sokkal hangulatosabb. és én is kipróbáltam a multit és az is nagyon jó!

Elég jó a grafikája,mint ahogy elõttem már írták nem egy D3,de egész pofás.Viszont sikerült is elakadnom.Ott mikor az L1 biztonsági kártyát kellene megszerezni kész...Megvan az egyik leszakadt kar,de a másikat nem találom..v. nem is kell?Nem tudok továbbmenni pedig szeretnék.Nem helpelne vki?

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Gabesz amd64
valaki már játszik vele?

jó a grafikája?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

igaz csak 2 szerver van

kipróbáltam multiban. Nagyon jó lehet szörnyként is mozgolódni,

musha
ehh, sz@rul installálta, egy reinstall mdgoldotta a problémát.
és tetszik a játék ^^

Gf4 Mx-el lehet nyomatni a game-t?

Csak halkan, mert ez illegális...

Mostmár minden ok felraktam az 5.6 os Ati driver úgy hogy leszedtem az elõzõt restart és telepítés és így minden okés.

Crem
hát...

én se találkoztam még bug-okkal...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

bon
Milyen bugok? Én még egyel se találkoztam.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

nekem eléggé bugos a játék de jó introja van és jó a hangulata de a bugok elveszik a kedvemet.

musha
senkinek nem volt olyan parája, hogy intro movie után csúnyán kifagy? (dx9c, új driver, stb. megvannak) ja és Radeonom van, nem tudom számít-e (csak mert volt olyan játék, ahol nem indult el csak nvidiákon -.-)

Tatyla
torrent?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Scholes18
Meggyõztetek! Szedem én is!

Glory Glory Man United!!

Nagyon király játék! Hihetetlen hangulatos! Eddigi legélvezetesebb játék amivel valaha játszottam!

Mindenki szedje aki tudja!