Area 51

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dynamic
4.Nem érted.Nem arról van szó, hogy állandóan mellé lövök és gyorsan elfogyna a lõszer, hanem hogy felveszek mégegy géppityut, ellövök EGY tárat és nem újra tárazza mindkét fegyvert, hanem eldobja az egyiket és megint csak egy fegyverrel megyek tovább(mint a Punisherben).
5.Jó legyen szokatlan, bár ez sem új.Abban a horror tps-ben már ellõtték amiben egy néger fickóval szökünk egy börtönbõl, csak most nem jut eszembe a címe.Mondjuk az a baj, hogy annyira nincs is értelme az átváltozásnak, hogy sosem használtam.Már kifejtettem miért.Néhány másodpercig tart és röhejes módon, nem leszek hatékonyabb(megkockáztatom, gyengébb leszek) tõle.Abban a horror játékban százszor hatékonyabban lehetett használni az átváltozást.
soulhunter
nesze gyerek,mondtam 1 szokatlan dolgot...

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

soulhunter
yahh,és 1 eszmecserén kivüli kérdés:
ennek a "metamorfozis" állapotnak van valami haszna? csakmer a fertõzöttek tudnak mászkálni a falakon,de én ezt sehogy nem érem el...
lövök 5 pici valamit,amik lenyirják az embert,meg lövök 1 nagyot is (2nd attack),ami körbezárja az embert ugy,h a társai lövök le helyettem,de van bárhol valami gyakorlati haszna?

KIEGÉSZITÉS AZ ELÕZÕ HSZ-hez:

S-Z-O-K-A-T-L-A-N D-O-L-G-O-K:

az a fura TÜKRÖS GYUJTOGATO FEGYVER,amit fogalmam sincs,hol találni,de van,és meggyujta az enemyt,amikor másodlagos modban felnyilik rajta 1 tükör

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

soulhunter
1: nem azt irtam,h HL2 szar,hanem azt,h U-N-A-L-M-A-S
2: a Red Faction 2-ben sem emléxem,h 2 shotgunnal lehetett volna mászkerálni
3: a Serious Sam is jo,meg a Painkiller is :) ezt aláirom :P
4: NEKEM fura modon SOHASEM FOGY EL A LÕSZEREM !!! vajon MÉ NEM??? én nem lövök állandoan mellé??? (lehet,h a CS:S megedzett?) :)))
5: szokatlan dolgok = átváltozás (és most nehogy a szutyi SoulReaver-rel meg a mostani utánzataival gyere,h át lehet menni a tulvilágra... ezé gagyi a Constantine is,mer az is csak 1 sima Soul Reaver "skin")

6: csak azt sajnálom,h ebben is csak az oszlopok rongyolodnak a tarto acélig :(
7: én nem feszülök a GRAVGUNa,mer hiába "yuhuuu,de jo POÉN",akkor se lehet sokmindenre használni... aktiv harc közben nem hiszem,h dobozokat fox keresni,h azzal vágd agyon az enemyt... a körfûrész lapjával hasitani tényleg jo dolog,de az ugyebár csak 1 szakaszon van szanaszéjjel... és elõtte + utána? siri unalom,nem tudod használni sehol!
8: azért,mert 1 fanatikus FPS-es jobban várja az UT2007-et vagy a Quake4-et,netán a Serious Sam 2-t,és azé leszolja,mer hiányolja az állando sötétséget,és ad rá 60%-ot, az nem azt jelenti,h rossz...
kieg: a külföldiek adnak 60-70%-ot...
9: aki végigvitt 1 játékot,nem hiszem,h nekiáll ujra + ujra,ha nincs alternativ végigjátszás (pl. Deus Ex 1-2,amiknek MINIMUM 3 féle (!!!) befejezése lehet... szal végigvittem a SS TFE + TSE -t,a Painkillert (bár a BooH-lel nem boldogultam,bevallom férfiasan),de még1x nem vinném végig õket...

Istencsászár
igyvan

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Vittorio Boots
Vazze, ide írhatok azt amit akarok, úgyis megismétli mindenki vagy 100x. Már a topik elején leírtam pont ugyanezeket a dolgokat és majd 150 hsz. után is még gyõzködni kell az embereket. Zeszem megáll.
Tehát a játék okés, a grafot leszarom (nem múltszázadbéli). A Serious Sam nekem spec. nem tetszett, hiába hent típusú FPS. Azt hogy hány ellenfél van, nos ez sem különösen izgat, noha lehetne persze több is. A 60-70 %-al meg csak az a bajom, hogy ki a tök dönti ezt el, hogy hány %? Nehogy már % alapján vegyek meg egy játékot vagy nézzek meg egy filmet! Ha ezt tettem volna, sok jó gaméról ill. filmrõl vagy akármi másról lemaradtam volna, ami speciel NEKEM TETSZIK!
Én nem akarom lefikázni a többi játékot, ezt sem akarom az Ölümposzra emelni, de azért még lehet jó, ha a grafja nem 33. századi, ha nincsenek menne ûberf@sza monszterek, és nem ad olyan nagy pluszt az FPS-ek világába (sajna simán meg tudom számolni hány FPS adott bármi újdonságot nekem, a grafon kívûl), viszont szvsz az átvezetõ animok ûberkirályak, nem szaggat a gépemen se, de leginkább, van fílingje ! Arra a pár órára amíg játszol vele, valahogy azért csak leköt. Akit nem, az inkább válassza a GTA SA-t, vagy bármi más friss játékot ha úgy érzi.
Peace.

Istencsászár
na látod neked a hl2= fizika engine amit nem a valve csinált ésmár elõtte csomo gémbe bennvolt itt a baj...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Dynamic
Hát nem térek magamhoz:D
Azt írod a HL2 szar, de ebben legalább vannak "szokatlan dolgok".Mondj egyet!A dupla fegyver nem újdonság, rengeteg FPS-ben elsütötték már(Shogo,Red Faction stb.), ráadásul ha elfogyott az egyetlen tár a plusz fegyverbõl, már el is dobja, szal nem valami hosszú életû.
A HL2 tele van érdekesebbnél érdekesebb dolgokkal.Ott az elsõ osztályú fizika, ami miatt már megérte játszani vele, a gravity fegyver, a bogár fegyver, a jármûvek, a filmszerû cselekmény stb.
Ebbe mi van? Menj és lõjj 2 féle ellenfélre, ráadásul a szarabbik fajtából.Mert igen, vannak jó játékok a menni és lõni mûfajban is, csak azt Serious Samnek, vagy Painkillernek hívják.

Egyébként meg nézd meg a külföldi siteokat.Kemény 60-70%-okkal jutalmazták a játékot, nem véletlenül.
torrente
Ha van hangulata és jól kezelhetõ, akkor le van szarva a grafika.

soulhunter
eldöntöm a vitákat:

EZ A JÁTÉK IGENIS JÓ!!!

megjegyzés:
nem vagyok UFO fanatikus,viszont az X-COM sorozatot is csak a 2.-ig szerettem,azota sajnos elrontották...

de most vmi kis csapat csinál még 1 ilyen körökre osztott stratégiát állitolag,és vmi X-Com feelinget,és kezelhetõséget igér turbozott graffal...
ha megtalálom a linket vmelyik másik topicban, szivesen közzé adom,de nem emiatt jo ez a játék...

ez a játék azért jo,mert nem szaggat 1154*768-ban,könnyen kezelhetõ, nincsenek unalmas hosszu mászkálások,és mindig van kit lõni,és van megoldando feladat. és le lehet szállni a 2 szörnyrõl :) és még mindig jo a 2 kézben 2 fegyver effekt :)

és JO JÁTÉK,ÉS PONT!

a játékrol szolo hozzászolások 97%-a POZITIV,a maradékdék 3% csak a grafja miatt fikázza

soulhunter
a levágott kézzel kimész,és szemben lesz 2 kézzel ellátott ajto
a jobb oldali tenyérolvasora leteszed, a másikhoz odamész,és használod a saját kezed

aztán kinyilik,és rögtön lesz 1 falatozo zombi tõled balra,meg jön majd 1 hátulrol :)

soulhunter
én még nem játszottam pattogo fegyverig,de én nagyon eluntam ott a HL2-t,.amikor csak mocsárjároval kellett menni...
aztán örültem,h vége,a HL2 topicban tartották a lelkem,h már a végénél vagyok, menjek,mer jo lesz...
most meg a kocsi...

ebben legalább vannak eddig szokatlan mutatványok (a 2 fegyverrõl nem vagyok hajlando leszakadni) :DDD

Vittorio Boots
Na remélem mára mindenki befejezte a grafikai ecsetelést (ha már ét,ánál tartunk). De a gaméról eddig - ahogy nézem - nagy átlagban mindenkinek pozitív a visszajelzése és EZ a fontos. Én anno a Ghost Reconnal is sokat tudtam játszani, pedig nem volt hatalmasan szép grafja, de JÓ volt játszani vele. Én kijátszottam ezt a gammát és (aki elakadt keressen vissza a topikban, van egy végigjátszás) merem állítani, hogy jó játék. Nem unalmas, nem csúnya játék. Persze ízlések ugye. Igaz én a nagy lõdözésben ritkán nézem, hogy bump mappingolt-e környezet, hogy milyen a víz felszíne stb. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem fontos, de útálok kompromisszumokat hozni, ha online akarok játszani és ezt a HL2 esetében nem nagyon kellett megtennem (ATI 9600 Pro vidkaresszal simán hasítok), és ennél a gaménál sem kell lebutítanom a képet, hogy élvezhessem a játékot.
Tehát én csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti az FPS-t, hozzá nem fél egy jó történetet kapni. Peace <#smile>

Amugy a #104 -est nézted már?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hogy gondolod?Az Area más helyeken van kitárgyalva.HL2,Doom 3 topic,stb...Talán még a Call of Duty-ban is hogy a németek az ufóktól kapták az utánpótlást...<#idiota>

Qtya
Itt már az összes hasonló játékról olvastam de errõl a lekevesebbet. Ha valaki tud segitthetne a 153-ban feltett kérdésemre.

Én a HL2-vel voltam igy. A grafikaban nagyot csalódtam, az amatõr horror klisék kiakasztottak, az állandó kocsikázás+motorcsónakázás, a gyenge történet után gyorsan uninstall volt a sorsa.
torrente
Mondom, én nem értek hozzá, de laikusként, aki csak egy jót akart játszani, szörnyû volt! Azzal akarják fokozni a félelmet, hogy nem látok semmit? Gyors uninstall volt és inkább mással játszottam. Tõlem lehet bármilyen játék nagynevû, ha egyszer játszhatatlan.

Esetleg beirom a doom3 topikba.
Ezt akkor sem birom elfogadni, hogy gyenge a fény-árnyék rendszer. Mihez képest?Mert eddig sehol sem lehetett látni ilyen megoldást. Sztem egyáltalán nem érted, hogy mi a lényege, mert nem irogatnál ilyeneket, hogy sötétségben meghal a rendszer. Az egész lényege a per-pixel alapú megvilágitás... De mivel ez tényleg nem a doom3 tech topik, szivesen leirom privben, hogy mi az egész lényege, mert látom ,hogy nem érted.
torrente
Nemrég játszottam végig a Project Snowblind-ot, meg a SW Republic Commando-t. Nem érnek a nagyok közelébe, de élvezetesek voltak és ami fontos: egyszerûen kezelhetõek, nincsenek túlbonyolítva. Ha a Pariah meg ez az Area51 hasonló a Project S-hoz, akkor teszek egy próbát velük!

Mint mondottam, tényleg pozitívum a valós idejû fény-árnyék rendszer, de a legalapabb módon lett megvalósítva, tûéles határokkal, átmenet nélkül, a sötét részeken meg semmit se látni ami messze nem reális. A sötétségnek meg annyi köze van hozzá, hogy az itt megvalósított rendszer csak ott mûködik, egy világos helyen gyenge árnyékokkal már meghal. Mondjuk sokat javítottak rajta a megjelenés óta az tény. A gagyi textúrákért nem kezdek megint neki a játéknak, falakon többször is elõfordultak, a D3 topicban jópár képet találsz a témában. Egyébként meg nekem is 6800GT-m van, ott keresd pl. ahol írtam, de egy halom más helyen is találsz ha tudod mit keress.
Node befejeztem mert semmi értelme a vitának, és végképp semmi köze a topichoz.:)

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

torrente
Én nem tudom, mi aza bump mapping meg a sok nyavalya, csak azt, hogy a HL2-õvel, Far Cry-jal jó volt játszani, Doom3-mal meg nem.

Tudod egyáltalán hogy micsoda az a bump mapping. Nem is beszélve arról, hogy nincs fontosabb a valós idejü fény-árnyék rendszernél, mert az emberi szem azt keresi elõször, utóbbit tudod micsoda(mert ugye itt nem a klasszikus árnyékokról van szó pl egy objektum esetén). Mutass egy olyan képet,ahol ,,elõbukkan egy gyalázatos textúra".A sötétségnek semmi köze a fény-árnyék rendszerhez. Egyébként 6800GT-m van. És mondd már meg légyszi, hogy hol a bump mapping a HL2-ben?
Jobb textúrák szinte mindenhol. Ha a technikánál maradunk, a D3 esetén a bump mapping és a normal mapping úgy-ahogy elnyomta a gyengébb textúraminõséget, de néhol ez nem sikerült, nem egy helyen elõvillant egy-egy gyalázatosan gagyi textúra. Persze a HL2 esetén is volt biztos egy-két ilyen eset, de az összkép jobb. Azonfelül volt rendesen bump map/normal map aHL2-ben, csak nem tolták ész nélkül az arcodba. De ha megnéztél pl. egy headcrabet, vagy egy antlion páncélját közelrõl, akkor feltûnt volna. Igaz DX9 módban volt csak igazi, de ott lenyomta a D3-at. A valós idejû fény-árnyék rendszer meg annyira nem hiányzik egy nem sötétre építõ játékból. Ha meg arra megyünk, akkor pl. a Riddick leiskolázza a D3-at, ahol a megléte elõny csak, a kivitelezése a legalapabb. Ez a nagyobb tér=korlátozás meg sem Gef4, sem Gef6 alatt nem volt, nem tudom te milyen kártyával játszottad. De mindentõl függetlenül nem fikázni akarom a D3-at, de nem is becsülöm túl.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

A Doom3engine is tud nagy tereket, ezt majd láthatod az Enemy Territory:Quake Wars-ban is (megatextúrázás ugye)
Hagyjuk már ezt a baromságot, hogy a Source nagy tereket kezel! Ha jobban megfigyeled, csak ügyes pályaszerkesztési trükk az egész. Ha nagyobb a tér pár helyen, ott brutális szinten korlátozza a különbözõ felületi eljárásokat. Ehhez képest a Painkiller, Far Cry, Unreal simán veri.
Jobb textúrák? Hol? Ne ezekkel foglalkozzunk már. Hol a bump mapping, normal mapping, valós idejü fény-árnyék rendszer? A textúrák felbontása felháboritó.
Ha szigorúan a játékokat nézzük és nem a motorokat, akkor teshnikailag a HL2 veri a D3-at. Magasabb polygonszám, jobb textúrák, sokkal nagyobb terek mellett is jóval gyorsabb (plusz jön a HDR, habár az a sebességbõl levesz majd jócskán állítólag). Hogy a motorok esetén mi a helyzet az majd a Q4 után látszik talán, az a nagy terek miatt majd jobban összevethetõ lesz a HL2-vel.

Nincs szerintem a Pariah-val semmi gond egy végigjátszás idejére.A fegyverek elég konzolosak benne (nagy célkereszt),meg a játékmenet is abba az irányba megy kicsit.De lehet a fegyvereket tuningolni,némileg rombolható környezet,helyenként jó fizika,szóval szerintem fps kedvelõknek egyszer bõven jó.

Ez az Area meg valóban nem egy Doom 3 kinézetben,de attól még jó játék.Egy Doom 3-nál jóval pörgõsebb játékmenet,közepesnél jobb grafikával.Szóval hangulatos az egész.

Megbocsáss, de ekkora marhaságot még nem is olvastam, hogy a doom3engine-nél jobb a Deus Ex 2(!) és a HL2 grafikája. Mert az egy dolog, hogy játékmenetben többet nyújtanak (ez is izlés kérdése), de grafban soha. Kiváncsi lennék, hogy szerinted miben jobb pl a Deus Ex 2 grafikája v a HL2-é?Igazán leirhatnád, de tényleg.
Deus Ex 2? HL2? A Doom 3 grafikája nem nagy kunszt? Bocs, de te nem S3-on nyomod?
ThugEdge
sztem pariah is rendben van
ezek a gémek a nem túl nagy nevûek ugyi:project snowblind,pariah és ez és mégis zsírosak,ne hagyd ki ezeket

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

torrente
Nagyon ócska a Pariah vagy egyszer élvezhetõ? És itt fõként az irányításra, kezelhetõségre gondolok.

DonnieBrasco
Már megin egy értelmetlen DÚMhárom vs Halflájf2 vs Farkráj vs Area 51 vita? :))

SZEMÉLYES vélemény:

DOOM3 grafikája egyáltalán nem nagy kunszt, szerintem még a Thief3 vagy a Deus Ex: Invisible War is lenyomta - igaz, azok jó szarul is voltak megírva. Farcry is ezerszer szebb, Half-Life 2 is!
Area51 nem szebb ezeknél, de nagyon hangulatos. Pörgõs a játék, jók a hangok és az átvezetõ mozik is kiválóak. A sztorinak csak az elejét láttam, de az se rossz eddig.
Egyben kéne az egészet értékelni, nem lebontva grafikára stb. mert az pl. amúgy is szubjektív (nem vagyunk 1 formák, ezért különbözõ nõk/lányok is tetszenek nekünk, de nem pont ez a szerencse? :)) Na ugye!
Szóval vita over :) mindenki leírhatja neki mi tetszik. Nekem az Area51 egészen bejön, ha normális save rendszer lenne benne, még végig is nyomnám talán. A Pariah egy ultraf*s hozzá képest legalábbis (akár grafikailag is!)

DB

A ti kung-futok nem erõs!

Qtya
Sziasztok van egy rész a pókok után amikor ki kell nyitni egy ajtót de nem tudom mit csináljak.2 nyitó van ott.
Fel vettem egy kezet is de nem megyek vele semmire.

torrente
Vagy fiatal lehetsz és túl nehéznek találod vagy nem olyan jó a videókártyád, ami visszaadná a játék fantasztikus grafikai színvonalából és a játékmenetbõl eredõ pozitívumokat.
Nekem a Doom3 2 óráig ment, aztán beleuntam és töröltem. A HL2-t viszont életem egyik legjobb játékának tartom. HIS EXCALIBUR 9600XT 256Mb-os kártyám van, és ahogy látom elég komoly képességekkel rendelkezik; lehet hogy a kártyám miatt élveztem olyannyira a HL2-õt és a Far Cry-t?

berlinboy6329
az nekem nem nagyon tetszik nem tommé nem jön be

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Hát a Doom 3 nekem tettszett és már beszerzés alatt van a kieg. a graf az télleg fasza meg a hangok is nekem mind1 milyen a játék ha én érzem hogy jó akkor nem tok tõle elszakadni. ezt az area 51 et most láttam az mtv-n nem rég 1 órája és a duplapityu megofgott gondoltam ezt meg kell szerezni láttam pár képet és a graf az télleg nem d3 (meg hl2 bár nekem az se tetszik annyira a textuk miatt)a doom 3-at én is eltettem nem játszottam vel mer nem tetszett de most olvastam ezt a resurrection(vagy mi)of evilt oszt megtettszet a 4edétõl 3 nap alatt lenyomtam erre is kiváncsi vok az elhangzottak alapján.Láttam 1 F.E.A.R-t is írva az mikor jelenik meg a GS 7.-ét írt

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

torrente
Egy tökéletes játék: Far Cry.

Johnny23
Sziasztok!

Felinstalálom a gammát,crackelem, aztán inditásnál,mikor már belépne a menübe kiirja,hogy : "Insufficent disk space..blabla", nemtom 62GB nem elég neki ??!

Volt már vkinél hasonlo probléma?? Vagy ilyesmi ??

HELP PLZ!!!

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Vittorio Boots
Asszem én vagyok az abszolut ember. Abszolut igazat tudok adni mindenkinek.
A D3 grafban ott van, de pár órát tudtam eltölteni elötte és kész.
A HL2 istencsászár grafban, újdonságban, mindenben. De hogy még 1x kijátszam, ahhoz el kell tellnie egy kis idõnek. Ja és nekem se jön be a GTA SA (sajna a Vice City jobban tetszett).
Ami viszont ebben a progiban van, az nemcsak a története, hanem vmi plusz ami nem volt meg a D3-ban. Sajna a társakat nem lehet fejen csûdeni, az alieneket nem fojtogathatom KÉZzel ugye, de az 5let az ott van. Vannak benne régi-újdonságok, amiket néha elõ lehetne venni (én pl. sz@rok a láncfûrészre meg az egyéb baromságokra), itt pont az volt a királyság, hogy nincs sokféle fegyver, hisz csak mentõakciónak indult az egész bevetés az elején. Ennek a gaménak is vannak hiányosságai (melyiknek ne lennének), de én pl. nem tapasztaltam benne bugot, királyul fut a gépemen, stb. Tehát áldoztak rá a programozók, nem úgy mint mások (talán ha Duchovny helyett Vin Diesel lett volna...).

Dynamic
Ehh, visszafelé már nem kell pöcsölni, el lehet menni a generátor mellett is ha szélen lemászol a létrán.

Amúgy nem vagyok HL2 mániás, de ez a játék meg sem közelíti a HL2-t(szerintem).Addig játszottam vele, míg van az a pattogó lövedékes fegyver, de már nagyon nincs kedvem folytatni.Semmi nincs az egész játékban csak menni és a lõni 2(!) féle ellenfélre(jó néha vannak ilyen kis pókok is).Az átváltozás meg egy vicc.Emberként sokkal hatékonyabb voltam, a néhány másodperces szörnyes bohóckodás teljesen felesleges.
A grafikájáról lehet mondani szépet is csúnyát is, de az átvezetõ animációk azok valami ultrabrutálisra sikerültek. Ahogy a gamestar is írta, felveszi a versenyt a blizzard-al... és tényleg...

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Na, legalább mx-en is megy ez a kis game :-P

Csak halkan, mert ez illegális...

soulhunter
tök könnyû volt végigmenni a 2 generátor közt...
amikor felvillantak az elektromos nyalábol,akkor kell indulni,és amikor visszafele jönnek,akkor nem 1 helyben kell állni,és ugrani,hanem szépen ahogy jön,ti ugy fussatok szembe vele,és ugrás,és máris nincs gond...

bocsi,h hosszu lett,nagyon szigoru szemszögbõl nézem :)

na de 1 kis értékelés (szerintem látoszög):
grafikailag nincs topon,ez tuti... de azért még belefér :)
de ahhoz képest,h a D3 + HL2 -t istenitik,erre a kövit tudom irni:

D3: unalmas, monoton, csak annak ijesztõ,akinek klausztrofobiája,és 35ezres nvidiás 3D-s szemüvege van :)
HL2: enyhén elunja az ember,amikor a kocsival kell mászkálnia,ráadásul vannak tök monoton részek,de azé nem rossz

Area 51: megvan benne az az apro tulajdonság,ami le tud kötni :) bár nekem nem jön be a GTA SA (legalábbis az eddig eltöltött játékidõ alapján nem jön be),de ez tetszik... talán azért,mert eddig utáltam a csapat-taktikai játékokat (lásd: gagyi 2. VH-s szutykok - pl. CoD SinglePlayer),DE (!!!) persze ebben nem tetszik,h csak akkor szabadulok meg 1 csapattársamtol,ha jön a video,és letépik a fejét,vagy megfertõzõdik,vagy ilyesmi... attol mé nem kampecul meg,ha 2 maroknyi shotgunnal fejbecsûröm hátulrol???

jo,jo,tudom,h csunyácska,meghogy mé hasonlitom az "isten-játékokhoz"
hát azé hasonlitom,mer az "istenek" nem tudtak csinálni olyat,ami lekötne... azokat 2 nap után eluntam :) nahh,majd végigtolom õket,amikor 10 év mulva rámjön a nosztalgia,és kivi vok,h az akkori gépemen szaggat-e még a D3,vagy a HL2 :) (bár a HL2 most se csinál ilyen csunyaságot) :)
asszem a 2 kezes fegyverezés az,ami ennyire megfogott ebben az areában :)
nem tom,h mé nem jut eszébe ilyesmi a valve-nek,vagy az ID-nek...

mondjuk ezt még annyival spékelhették volna,ha AVP1 szinten folyamatosan jönnének az "alienek" + a hibridek,és nem csak 2-3-4 (néha 10) hullámban jönnének,aztán amig keresek 1 utat a gombhoz,addig meg csak egyesével...

de kikapcsolodásnak jo,1x végig lehet tolni :)

Qtya
Hát nekem az ugrállás nem megy

Hyder
ügyesen kell ugrálni

de "nekem" lehet bugos és nem mindig ugrik, vagy ez nem csak nálam van igy vagy ez nem is bug?

Steam: [HUN]Feriggno

Shep
Az elején a generátorhoz kellene eljutnom, de mindenhol áram van hogy lehet felmenni oda, vagy ügyesen kell ugrálni középen?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

EmThor
hangok: David "Mulder" Duchovny és Marilyn "hroááááár" Manson :D