Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The FlashBack
#18584?

Gaso
patch vagy valami esetleg?! 😞
Gaso
SEGÍTSETEK!!! Miért fagyhat ki a játékom?! Már csak Razor maradt hátra de nemtom megcsinálni mert ha rámegyek a rendõrös küldetésekre, kifagy a játék ugyan úgy mintha rámennék a free run-ra. mit tok ellene tenni?! PLS SEGÍTSÉG!!!
Melyik küldetésben vezethetek rendõrautót?Köszi!
DJ Skyline
nekem már nem új ,de még mindíg lefáraszt!😄DDDD

MerlinW
te állat<#idiota><#wilting><#fejvakaras><#falbav>

[merlinw.org]

sweech
😄DDDDDDDDDDDD

Captain Sparrow
ezdeszar 😄D

Magnumrolcsi
<#mf2><#banplz>Ide való.

The FlashBack
mi ez?

drop
ez mekora ökörség

Evogordon
Új hír a következõ nfs-rõl!!!! Kötelezõ

new nfs

The FlashBack
honnan lehet leszedni? Google nem segít😞 egy linket please😊
kössz

Sland
LOL. Photoshop vagy tényleg cucc?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

alph4
Na felraktam ezt a neon plugin-t, de csak alura lehet rakni. És sok színt sem lehet választani 😛 Ez a legélénkebb szín: xÐÐÐ

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

hi mindenkinek!

Nem tud valaki olyan oldalt ahonnan le lehet szedni a most wanted-hoz elmentéseket,mert véletlenül kitöröltem?
aki tud aza létszi adjon má!!!<#worship>
matyi08
majd asszem hétfõre kölcsön kapom az eredeti black editionos borítót (a játékot persze nem kapom meg) akkor bescannelem és odaadom. remélem odaadja osztálytársam. mára ígérte, de nem adta oda. de tényleg megvan neki és black edition mert az apja amcsi!

valaki tud nekem lenkelni egy lemez boritott

aandm
csá
tud valaki segíteni NFSU ban?

Hafuzi Avni

Jah akko mind1 köszi
csacsa
Broafka
valaki mondjon nekem egy serial számot pls!!!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Truck Driver001
szerinted én hol találtam?<#idiota>

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Basszus de valaki azt mondta hogy jó van egy ilyen oldal is! http://nfsmwonline.uw.hu/
Evogordon
Na jöhetne már az új nfs <#idiota><#ravasz1>

Truck Driver001
nincs már megoldás a multira?mert a git meg a hamachi az lanra yó...(ezt kiirhaták wolna)...

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Hali el tudja nekem valaki mondani MSN-en hogy lehet vele multit játszani tom hogy kell egy progi de nem tudtam megcsinálni PLZ valaki segítsen!!!! KÖSZI
csoxy6
Nekem is ez van de még nem jöttem rá hogy miért!!!

Why don\'t presidents fight the war?! Why do they always send the poor?!

JohnnySmith
Osztom a véleményt de a GT-t és az NFS-t egy lapon emlegetni... 😊))) Már elnézést de be is baszna ha az EA-hoz kerülne a GT 😊))
Az valóban gáz hogy pc-re nincs 😞 Pedig elnézném azt is hogy nem törik benne az autó.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Az igaz,hogy nemtul jó dolog de egybel talán jó,hogy nem vagyok a rendör listában szereplõ tehát nem kaptakel még magyarán szolva.
hellosztok, hamachival csinaltunk lan szervert, de nem engedet tbe masokat, miert?😞 connection lost..

Biztos, csak nemtudom mit értesz az alatt,hogy normális windows van-e rajta.Sp2-es xp.
FOXX supreme
Nekem is kilépet...de legalább így nembírnak elkapni! 😄DD

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

biztos hogy normális windows van gépeden?
vagy az is lehet hogy szar a géped de nem valoszínû
Lenne egy kérdésem.Szerintetek miért van az,hogy mikor elkapnak a zsaruk kilép a játékból?A szomszédomnak ugyan az a verzio van és nála tökéletesen futt.
honan lehet leszedni modokat a most wantedhez?
DJ Bee18
legalább kelljen figyelni az útra, meg ésszel vezetni, legalább fékezni kelljen, hogy ne szállj el (mint pl. az NFS4-ben)

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

lamase
játszik valaki kormánnyal?

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

lamase

az én gépem

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

SZilaJMaGGoT
Ez az üldözések miatt látványos, de ha legalább lenne egy félszimulátor jellege a játéknak, ami nehezítené az irányítást, akkor még nagyobb értelme lenne. Ha már a fizikánál tartok, az elõzõ részekbe hiába hogy szerettem a driftet, de semmi értelme nincs egy árkád járékban, ugyanis az épp a !!vezetérõl!! szól, vagyis hogy kínlódjál hogy szépen csússz, és ne menj a falnak meg ilyenek. Nem lenne rossz valami drift szimulátor... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

MerlinW
mondjuk biginnereknek jó lehet mert kanyarokban kicsit rázumol, lelassul, oszt lehet papirt, cerkát elõkaparni hogy kiszámítsák az ideális ívet...😄

[merlinw.org]

MerlinW
mondjuk biginnereknek jó lehet mert kanyarokban kicsit rázumol, lelassul, oszt lehet apirt, cerkát elõkaparni hogy kiszámítsák az ideális ívet...😄

[merlinw.org]

MerlinW
Ennek a "bullet time (rCTRL)" mi értelme van😄 Szvsz akkor lenne jóságos ha lenne Replay, de így😊

[merlinw.org]

oks, köszi. Megyek és kipróbálom!
köszöntem😊

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Sland
bountyt kell szerezni. zsarukkal kell üldöztetni magadat. és jó sokáig!!!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

RelakS
Codemasters 😄😄😄😄😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Köszi a szivéjes fogadtatást!
Sland
mondd

Szia sland. Te tudsz nekem segíteni?