Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sland
te mit akarsz itt?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
LOL

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

vAGYTOK?
Sland
nyugi van!!!

Need For Speed: Most Wanted (Új!)
Idén õsszel az utca lesz a játszótered!
--------------------------------------------------------------------------------
Fogyasztói ár: 12990 Ft
Forgalmazó: SG Hírmagazin
Állapot: szállítás raktárról
Gyártó: Codemasters
* A fogyasztói ár 20% ÁFÁ-t tartalmaz

lol😄

RelakS
pursuit time challange: vagy bírni kell egy ideig az üldözést, vagy idõ alatt le kell rázni õket.
A Spike Strip (nem így? 😊 ) meg az, hogy x db szöges akadályt kell elkerülnöd!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Sziasztok!
Én most írok elõször, mert szükségem lenne a segítségetekre. Elakadtam a játékkal. Nem enged tovább a játék. Vagy csak balfék vagyok? Kb. 15%-nál tartok, és elfogytak a pályáról a zászlók, de semmi. A 11. játékost gyürtem le. Ilyenkor mi a teendõ? Az underground 2-ben is volt ilyen, és ott kellett venni egí terepjárot, beadta a versenyeket, és ment tovább a játék. Itt mi a teendõ? Segítsetek légyszives!! HELP!!!
na megnéztem most mivan..!!
Milestones
Pursuit time challenge
Skip Strip challenge
na ez a 2 elött nincs pipa..!!
viszont hiába csinálom meg akkor sem jó..!
vagy nem azt csinálom amit kell😞

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

RelakS
jujj 😄

sweech
RelakS
BIZTOS, hogy megcsinálod? Ha bemész a milestones menübe, akkor hány feladat elõtt van pipa? Ha jól emlékszem, van 3 traffipax, meg 4 egyéb, miszerint kordonokat kell kikerülni, x ideig bírni kell az üldözést, x bounty-t kell begyûjteni, meg asszem sok rendõrautót meg kell rongálni. Minimum 4 pipa kell, hogy legyen. Mennyi van meg? Ki is írja, ha vársz egy kicsit (fehérrel)

ha bemegyek csak a rendörös elött nincs pipa mindegyik elött..!
de hiába választom ki és csinálom meg akkor sem lesz utánna pipa!!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

RelakS
elegendõ versenyt csináltál?
elegendõ milestone-t csináltál?
elegendõ bounty-d van?

Ha bemész a blacklist-re, melyik sor elõtt NINCS pipa?

fireball
BASZAMEG AZ EGÉSZ SZAR GÉM,EGÉSZ DÉLUTÁN EZT A SZAR RENDÕRÖST CSINÁÉLTASM
MÉG MINDEIG SEMMI EREDMÉNY,IRRÁILIS SZAR,NAGY CSALÁS AZ EGÉSZ

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

sweech
#18375 valaki???

bigapó
nem azért, de a legújabb COD2 és Quake4-hez kiadott driver nem tetszik neki??? milyen játék ez? írtok itt olyanokat, hogy csak nézek. most már tényleg kíváncsi vagyok, hogy nekem mennyire fog tetszeni...

The Matrix has you...

micsodát...??

ne szivass...az mi..?

sweech
összegyüjtötted a kellõ bounty-t?

SZilaJMaGGoT
Figylej! Nem az én dolgom a játékok programozása stb... Nem vagyok béna, csak egyszerûen nem érzek semmi motivációt arra hogy jáccak. Nem akadtam el benne csak egyszerûen egy fos. Nincs benne élvezet, és ezért nem játszok. Eldönthetéék volna hogy visszatérnek a gyökerekhez, vagy folytatják az uderground szériát felturbózva, de ehelyett csináltak egy olyan játékot, amivel szemben képtelen vagyok elfogult lenni. Pedig az U2-nél még az voltam, de ennél lehetetlen. Egyébként nem tudom hogy játszanál egy szimulátorral, amibe nem tudod bevenni a kanyart 260-al, hanem mész tovább szép egyenesen bele a falba, vagy kipördülsz, vagy felborulsz. Ebbe van élvezet. Az NFS-be pedig csalódtam. Ha már árkád akkor lehetne igényesebb. Kár hogy a Sony szerzõdte magának a Gran Turismo-t, és így soha nem lesz már pc-n. Pedig nagyon izom. A legvalósághûbb fizika van benne!

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

#18510 ..??

bigapó
nem is értem mi a faxnak kellett egyáltalán két verziót kiadni??? A black edition hogy van feltüntetve? version 1.1 ??

The Matrix has you...

sweech
nem vetted észre hogy nem virtuális???

sweech
így voltam az underground 2-ben...86%-nál vége

SD456
Szevasztok!
Volna egy kérdésem!
Én végig játszotam a játékot vagyis 1 vagyok de még csak 83%-os vagyok benne!
És nincsen semmi verseny!

PS3 ID: SDani456

Tojesz
nekem ez van,de sztem sima

bigapó
Hi!

Még nincs beírva a FAQ-ba, ezért megkérdem (bár félve😊). a CloneDVD-s verzió melyik? a "sima" vagy a Black Edition? ha nevet nézem, akkor sima. kinek van ez meg? 😊)

The Matrix has you...

szeretném megtudni miért nem megy tovább a dolog..!
a helyzett a következõ..a 9 versenyzõt nyüstölöm..!
minden zászlót megcsináltam..nincs már semmi a térképen!
viszont még mindig nem jelenik meg a csillag..!
néha a rendörök kergetnek de lerázom öket..a piros háromszögeknél!
amit nem értek még hogy vannak olyan feladatok ami a rendörökre vonatkoznak..!
de hiába csinálom meg akkor sincs kipipálva..!

KG21
azért vicces, hogy az ilyen elégedetlenkedõk az elõzõ részben meg a nappal hiányát fikázták.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

InfectedMann
nem tudom, de haveromnál csak ez vált be:

nfsmw-tr.exe

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

JohnnySmith
FAQ.
Egyébként nézd meg a gameplay-nél...De miért nem lehet átnézni a menüt rendesen? Sokáig tart vagy mi?

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

The FlashBack
a kocsikat kéretik a garage-ba😊

A legfelsõ képen amin bounty csít van mi a neve?

hi.csak azt hogy hol kell beállítani ,hogy ne mérdföld legyen,hanem km/h??

JohnnySmith
Nem.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Narancs
Srácok saját zenéket nem lehet valahogy beoperálni a játékba, mint GTA-nál?

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Nappalra minek a neon???????????

Jagi
<#szomoru2><#unalmas>

nem?

az neon nélkül szar az egész

narazzino
de sz@r!

RelakS
nincs
nem

narazzino
bocs, lehet hogy hülye a kéredés, de nincs a játékban neon? vagy nem lehet egyszere több vinyl-t is fölrakni?

A Google-ban rá kerestem.Nem semmi a kiscsaj.
fle go
ok bocs, akkor innen eltavolithato.

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

3P
Miért? Azért mert IDE kellett volna...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Hyder
kocsiképeket a garage -ba

Steam: [HUN]Feriggno

fle go
??

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

3P
Ezt most miért ide?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Sland
garage ba kellet volna

InfectedMann
bammeg 😄 ilyen ultra brutál üldözést még nem csináltam 😄 mindennel üldöztek a zsaruk amilyük volt 😄

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"