Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
örülök,hogy tetszik!😊))

N1ggA
EZ NAGGYON JÓÓÓÓ

Spread De Love!

DJ Skyline
a warez megjelenése...az nov 16 körül volt

Sland
nem! 19 én rakták ki warezra. tudom mert akkor jöttem haza nagy boldogan kosármeccsrõl amivel mi lettünk a kerületi bajnokok 😛

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
viszont jól nézett ki a szürke suprád<#eljen>. És jól is ment.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

bigapó
az ma van nem? mármint, hogy 1 hete jelent meg.

The Matrix has you...

DJ Skyline
én már elfelejtettem a warez megjelenése után 1 héttel...sajnos nem kavart nagy port a gém...

reménytelen
Beja! Gyere mán, nézd meg, milyen fájin autót hoztam neked! Nicsák, ez má' elég romás, nem? Döglenek utána a gádzsik!
Sland
ez ami nem tetszik a játékban. hogy nincs sok realitás benne. de azon kívül nálam most ez a best of. 2 hónap mulva ugyis más lesz és el fogom valószinûleg felejteni a játékot. de hát ez mindig így van...

Sland
<#taps><#taps><#taps>

Gyovai
Végre megvan a a játék !!!!!!!!!

MerlinW
crack nincs, FAQ van.

[merlinw.org]

DJ Skyline
én olyat láttam,hogy az egész utat lezárták a rendõrök...a kamion megy és átrombol a rendõrautókon,de nem izgatja õket,mert én vagyok a legérdekesebb minden rendõr számára...az sem lényeg,hogy az ellenfelek olyan 300 km/h-val mennek el a zsaruk mellett...áhhh...de ha én megyek akkor rögtön high speed chase meg minden!😄DD

Sland
na mi volt a multkor: játszok és busted lett hirtelen. és amikor mutatják a videót hogy éppen elkap a zsaru csaj jön egy kamion. átmegy a csajon, akinek persze semmi baja nem lesz, megy tovább az átvezetõ animáció. eltol pár autót köztük az enyémet is és egy randõrautón csak ugy átsuhan. ez beszarás bug volt. kár h nincs shotom...

Sziasztok, amatõr kérdésem lenne:
lefoglalt gépjármûvet lehet vhol kiváltani?

http://gaborszantai.co.uk/

adeee
honnan lehet hozzá cracket szerezni??? seholse találok

káposztalepke!!!

BList2#-nél vagyok, nyomom a race szarokat... 1X körözésel... és a végére mindig felbassza 5X ugy hogy nem is üldöznek... másnál is elõfordult ez a gépcsalás vagy csak engem szopat...?!

😊

Elnézést a Sorokért:)

RelakSfromhome
féket én is próbáltam, a csaj megvert 4 századdal... A Nitró oldotta meg 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

DJ Skyline
én a furgont úgy kerültem ki,hogy lelassítottam,és nem csaptam el...igaz 5x-re sikerült
teleport...én zsarut láttam teleportálni...megyek a golf klubban,és hirtelen a kerítés mellett termett egy rendõrkocsi...

SZilaJMaGGoT
Ti elhiszitek?***

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

SZilaJMaGGoT
Tu elhiszitek ezt a neon dolgot?? Egyetlen egyszerû autó mod sem jelent meg, és egy ilyen neon használatos dologhoz még profibb modderek kellenének. És az UG-s vynilek óta senki se foglalkozott ilyennel. És én mint photoshopos, aki nem csak ilyen szín változtatásokat csinál, azt állítom hogy ez csak photoshop, és ezt akármilyen láma megállapíthatja photoshopos tapasztalat nélkül. Ha tévedek, akkor tévedek, de én elég biztos vagyok ebben a dologban.

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Gaba9
Hali 70%nál járok és a 2ikat fogom agyonütni majd .. ha végeztem vele meg a Razor csávesszal is akkor kéx kifujt ennyi ? v lesz még vmi versengési lehetõség vki nemtudja ?? mert én pl a bömösre hajtok csak .. 😄

Gaba323

Chester1
És ezt a neon patch-et honnan tudom leszedni??(bocs még kezdõ vok)

RelakSfromhome
Elmész a verdával az üzletbe, és mindent visszaállítasz Stock-ra. Van némi visszatérítés ilyenkor

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

InfectedMann
az = azt ! csak nemtok írni 😄

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

InfectedMann
az meg hol kell? 😄

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

RelakSfromhome
Az már eszébe jutott valakinek, hogy MIELÕTT eladja a kocsit, eloadja a tuningot is, ami rajta van?

Slayerboy
De elbasztam... Vettem egy új kocsit, eladrtam a többit, de nincs elég pénzem tuningra, hetedik vagyok, de olyan lassú a kocsim mint a csiga 😞 Nemtok megnyerni semmit... beszoptam 😄

Voltam zárás előtt. _______________

pls valaki tudna segiteni nekem elöbb már leirtam mi volna a bajom a segitséget elõre is kösz
csak annyit csinál h meadja a képet a monitor közepére és kész azt nem csinál semmit
RelakSfromhome
esetleg negatív, nem? Sokan még a menüt is lusták végigbogarászni a játékban, pedig szerintem egy új gaménál az az elsõ...

RelakSfromhome
Nah, most találkoztam egy fszsággal...

Kétsávos Drag, keresztbe jön egy furgon, kikerülni persze egyik sávban sem tudod.
Direkt megnéztem, hogy Jewels mit csinál: VÉGIG A "HARMADIK" SÁVBAN MENT, AMI VAGY AZ ENYÉIMTÕL BALRA, VAGY JOBBRA ESETT!!??!! Így kerülte ki a furgont is <#wow1>

Másik, hogy ma LÁTTAM TELEPORTÁLÓ AUTÓT! Igen, teleportálót. Nem arról van szó, hogy úgy elnyúltam, hogy már a térképrõl lelógó részen megy a kocsi! Egy speedtrap verseny volt. Lehagytam mindenkit, majd azt látom, hogy se szó, se beszéd, az egyik párszáz méterrel elõttem terem... Legalább elõzne meg, vagy valami!

Ja, meg láttam helikopáncsot 😊

InfectedMann
Neon Patch ! de oda is írta a kép felé ! olvasni látom itt is luxus !
ezt már szeptember és november közepe között egy másik fórumon megtapasztaltam, hogy az emberek olvasási készsége lassan a nullán van !

hellosztok.nekem olyan bajom van h felrakom a játékot és mielött elinditanám elinditom az sd4hide-t h daemnt ne lássa és utána katrá de nem indul ez a fosmi lehet a baj?
DJ Skyline
a zsaruk kellettek,de az lenne a legjobb,ha az NFS IV-et csinálnák meg újból...minden maradna a régi,csak felturbóznák egy jó grafikával,kibõvítenék a választható autókat,beletennék az Underground 2 féle tuningot...ennyi...nem kell az ilyen hálivúdi sablonsztori,hogy újgyerek vagyok a városban,kihívom a górét,majd õ galyra teszi a verdát,és egy csomó suhancon kell keresztül verekednem,hogy aztán láthassak egy Coungratulation,You are the Most Wanted in Rockport City képernyõt!😄DDDDD
de sajnos nem tudok beleszólni a játék fejlesztésébe...😄DD

Web mester
Ha akartok infot a Most Wanted mobilos verziorájol akkor látogass el ide: NFS game

geri15
ha nem látod mirõl beszélek akkor vedd úgy hogy nem szóltam

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

BaziJoe
Sziasztok magyarosítás nem lessz a játékhoz???

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Chester1
Hy!Ha nincs neon akkor #18573 ezt hogy csinálta? Photoshop?

InfectedMann
azért ez elég vicces !
jókis tuningok helyett kaptunk fasszopó zsarukat 😄DDDDDDD
remélem most wanted 2-ben lesz már minden régi tuning mert ez így elég gyér !
remélem hamar kiadnak valami kiegészítést 😄
vagy vmit !
mert ez így gáz !
amúgy jó a gém !

sweech
nem lesz benne...szerintem is szar hogy kivettek belõle egy csomó tuninglehetõséget :C

DJ Skyline
nincsenek,nem is lesznek

Tényleg "nagyszerû" ez a játék!
3000barton 1gb ram meg egy gf6800 16/6 aztán nem lehet normálisan beállítani
a grafot. Legújabb driver vann fenn!
640ben meg 1024ben is ugyan ugy megy! Vagy ezt sem tudták normálisan megcsinálni mint az nfsu2 ben? Ott is az elsõ patch a gf6800 szérai gyorsitásához volt.
InfectedMann
nah nekem lenne egy kérdésem !
Need For Speed Most Wanted Black Edition - HKZonda
ez van meg nekem.
A gémben télleg nem lehet se elsõ se hátsó lökhárítót tenni a gépre se olalsó szoknyát csak body kit-et?
Jah és neon sincs !
ezek valaha lesznek majd vagy csak ez a verzió ilyen tré?
plíz valami érdemleges választ !

The FlashBack
mire ember?
a #18591??? vagy mi?
elegem van....
neked minden spem?

megmondom én mi a spam "erre mondtam azt hogy szpemmelsz" ez!
meg ez #18593

geri15
erre mondtam azt hogy szpemmelsz

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

The FlashBack
szerintem nem is igen lesz😊

DJ Skyline
challange seriesben nem jutottam el csak a 20.-dik feladatig...addig meg nem volt...

The FlashBack
nálad volt?

DJ Skyline
nem tudom...