Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Iceman89
de az egyik nem ment a min 255 ös... szar helyen van és nem tudtam

Iceman

RelakS
hol jársz?
Éppen megvan Jewels, és most jönnek Kamikaze?

Egyébként meg megcsinálod a traffipaxos mérföldköveket, azzal máris 3 db megvan 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Iceman89
akkor mesélj csak 😊 mit hogyan célszerû csinálni? a zsarus részek nagyon nem mennek ahhoz képest van 2.3 milla bountym

Iceman

whiskeyman
Na a Most Wanted-ról! 2 nap alatt végig vittem!Az uccsóval egy kicsit meggyûlt a bajom de amúgy könnyû!

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

Iceman89
42% nál járok és nem tudok továbbjutni.. 4 bõl 2 milestone-om megvan de a maradék 2t nem sikerül sehogyse megszereznem, most ezzel meglett volna ha nem kapnak el....

Iceman

Iceman89
ezt buktam ugyanis belementem egy keréklyukasztóba 😞

Iceman

Iceman89

Iceman

RelakS
Akkor jól gondoltam. Már örültem, hogy lement háromra, erre megjelent két suv az anyahajón, és már 17-et írt a szemét 😄
Aztán majdnem minden zsarut leráztam, és elindult a cooldown. Pont megálltam. A radarom csipogott, hgoy ott a fakabát! Láttam is az oszlop mögött, ahogy villog! A rádióban meg ment az arcoskodás, hogy szemelõl vesztettek 😄

DJ Skyline
hogy hányan üldöznek...ja egyszerre nem jön 15!😄,de beleszámolja azokat is akik nem üldöznek,de benne vannak az erõsítésben!

RelakS
Alul középen lévõ zsarukocsi

egy biztos, mikor valamelyik feladja, akkor ott csökken a szám. viszont hiába ír 15 verdát, egyszerre 6-7-nél még nincs több a nyomomban.

Sland
én is kérdeztem már, de senki nem válaszolt

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

DJ Skyline
képet tudsz mutatni? így fejbõl nem vágom...

RelakS
Az "elkapásmérõn" van három rendõrautó. Bal oldal: ennyit koccoltál meg. Jobb oldal: ennyit tettél tönkre. De mi van középen?

leslieboy
Azt nem tudja valaki,hogy a fenébe lehet unlockolni a játék végén megjelenõ hidat???Mert tuti lehet,a black edition videoba egy camaroval ugratott át,míg 2 másik videoba meg egy mustangal,és a bmwm3 gtr el,nem a karrieres,hanem a sima!Akkor valahogy azokkal is lehet menni rendõrök ellen,és a híd is elérhetõ,de mit kell tenni érte???

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

leslieboy
Köszi,megnézem!

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

RelakS
Menny el Ponit Camden-be, ott van egy kikötõ, anyahajóval, meg félig kész hajókkal

InfectedMann
Menj autópályára ! van belõle elég !

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

leslieboy
Bocs,de hol van anyahajó???:o Én még nem láttam...

Biztos ott állomásoztak éppen a végibe 😄

steam, origin: ACE_hun

Broafka
nem sajna, unokatesómtól kaptam

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

RelakSfromhome
le akartam rázni a zsarukat. Eddig semmi különös. Jött két Kamikáze SUV szembõl. Ez sem túl különös. NADE A REPÜLÕGÉPANYAHAJÓN HOGY A PICSÁBA JÖHET SZEMBÕL?!? 😄😄😄😄😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

scorpeeon
valaki nem tudná bejelölni a térképen aki már sokat próbálgatta hogy ahol lehet a leggyorsabban menni? végsebességet akarok tesztelni 😄 honnan érdemes indulni a térképrõl, merrefele?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

DJ Skyline
hy!😊
az autókból is kiderül,meg még ha a challange seriesben van 69-es cselendzs' ,valami black edition mittoménmi' ,akkor az black edition!😊

bigapó
Hi Sky😊) már meg sem ismerem a nick-edet😊) egyébként nem volt látható különbség? mittomén más a verziószám vagy valami? majdcsak játék közben derül ki, hogy nincs annyi autó, mint a Black-ben?

The Matrix has you...

DJ Skyline
nos ezt nem tudom...haveromnak az van meg,de csak azt néztük meg,hogy megy-e a gépén!😄D

bigapó
ha már így összejöttünk, akkor ki tudja, hogy a CloneDVD-s verzió az melyik? a sima vagy a Black edition-ös?

The Matrix has you...

scorpeeon
azért ezt a végét jól megcsinálták, méltó befejezése a játéknak 😄 (bár elõször nem találtam túl nagy poénnak, hogy az 5 Razorral való verseny után rögtön beraknak még egy ilyet 😄

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
hát, mivel a térképet olyankor nem lehetett elõhozni, így nem tudtam bemérni hogy hol lesz csak mentem felé, nagyon sokáig, szerintem pont a pálya másik felérõl indulhattam 😄 ilyen az én szerencsém 😊 de így is összejött valahogy, bár sokszor nem sokon múlt hogy elfogjanak, azért kellett hozzá 1 kis mázli is, 1-2 útakadálynál volt pl néha szorultabb a helyzet, volt hogy 2 sorban álltak a terepjáró féle rendõrökbõl és még jöttek szembõl is zsaruk, jöttek felém ezerrel <#buck> valami hatalmas koccanás lett a végén én meg pont kikerültem belõle valahogy 1 kis lyukon 😄

DJ Skyline
én a szokásos menekülési útvonalamon mentem,de azt nem tudtam,hogy a környékén lesz a pont!😄

scorpeeon
nekem meg akkor ha tudtam volna hogy pontosan mit kell csinálni <#idiota>
merthogy én azthittem hogy "csak" egyszerûen le kell õket rázni, ez össze is jött, egy zsaru sem volt a közelemben erre vátok-várok hogy legyen már cooldown de nem lett, az evade megállt egy ponton pedig a közelemben sem voltak, ez már gyanus volt 😄 aztán hirtelen körülvettek, így szívtam be elsõre 😄

nekem még eddig soha nem sikerült eljutni ahhor a ponthoz

DJ Skyline
nekem meg lett volna elsõre az üldözés,ha nem esek le a hídon!😄D

scorpeeon
amikor legyõztem Razort és jött az intró a bazi nagy hajsza elõtt, az intróban ez nagyon tetszett:
-I want every single unit after the guy!
-Everyone?
-EVERYONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nagyon kemény! 😄
az üldözéses rész mondjuk nem volt meg elsõre, olyan 20 perc alatt jött össze a dolog 😄

examinee
Elmész a ponthoz ott bemész! Eltünik a pont de ne ilyedj meg, arra menj tovább és lesz egy ugrato! A többit meglátod!

ha másolt akkor másold fel az 1 cd image fájlját a C: -re és onnan mount-old be és akkor nem kell hozzá CD azaz DVD

DJ Skyline
elkell menni a ponthoz a többi meg már teljesen egyértelmû onnan!😊

hogy a francban lehet átvinni razor után az üldözért
az öt perc megvan utána meg állandóan elkapnak a zsernyákok
+ az a rohadt pont is olyan messze van

crazyclone
hogyan lehet a legkonnyebben bounty-t szerezni a gamebe carerbe??

Sland
thx

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

me akko nem tom de ha másolt DVD akkor tok seíteni lehet.

eredeti a cd?

sztok!!!
4. helyen állok és a 3. ért küzdök még 2 versenyt kéne nyomnom és mehetnék Ronni ellen...
De vannak ezek a Chellenge Series-ek és sztem azok is tök jók én má a 69-bõl 18-at mecsináltam de nagyon fain.ja és Razort tök könnyû volt lenyomni jó nem annyira de sikerült.letöltiztem egy mentést és azon kipróbtam hogy hogy megy a kis kopasz.de aztán visszamentem az enyémbe és ott meg nyomtam a racékat.

Broafka
sziasztok, nem tudna valaki segíteni?
játszom, játszom, egyszer csak ilyen vonalas lesz a képernyõ, így összefolyik a képernyõ, és lefagyok, majd ha újraakarom indítani a gépet akkor kifagyok a windows betöltésénél és csak akkor jön be a windows ha kiveszem a CD-t? <#shakehead>
HELP pls <#help>

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

DJ Skyline
kész

Sland
kösszy

DJ Skyline
odaírhatom

Sland
lehetne egy kérésem? de csak he nem túl bunkóság

"Kockás" az árnyék! Mit lehet tenni?

Kapcsold ki az árnyékot!

Options/Video/Advanced (2-es gomb) és keresd meg a Shadow Detailt!

ehhez odírnád hogy Sland? mert amikor a demoban elõjött ez a problema akkor én mondta hogy csináljátok ezt. de csak ha tényleg így van és nem baj...

DJ Skyline
igaz nem vagyok már házigazda,de FAQ frissítve!😊
crackes dologgal

MerlinW
lol

[merlinw.org]

reménytelen
örülök,hogy tetszik!😊))