Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha megnyerek egy verseny ,akkor kapokpénzt.. ha ujra megcsinálom ,ujra kapok?
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
a többikeknek pedig, akik kapásból leszóltak, ajánlom, hogy nézzenek meg pár totalcar-os mûsort, ott hallhatnak 1-2 normálisan ejtett autó nevet, ha már autós játék topic-ban vagyunk... (tisztelet a kivételnek) jah, de elõtte vegyenek "coca cólát" a boltban !(rögtön a kötözködés... hol a "kútúr" ?)
tessék olvasni 😊
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
u dont have to listen anybody else but me
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
és a murciélago? az mursiélago?
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
vége a nyelvtanórának?😊 mert ha igen,akkor vissza is térhetünk a játékhoz!😄DD
thx!😄D
Egyébként tök jól megy 😊 Van rajta egy rahedli tuning, amit még meg sem vehetnék ^^
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Gaba323
Nekem pl. 900MHz, 512SD RAM, FX5200 1024x768-ban a kocsin kívül minden csilli-villi hülyeség levéve, és élvezhetõen fut a játék ami olyan 22-25FPS-t jelent...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
holott ugye az olasz a "GH"-t "G"-nek ejti, tehát "LAMBORG(H)INI" kiejtve...
tudom, hogy nem követelmény az olasz nyelvtan, de aki szereti az autókat, annak illene figyelnie rá...
http://gaborszantai.co.uk/
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Tanuld meg a nevét leírni 😛
Nem MICSU HANEM MICU !
Hogy lehetsz már ilyen... Az "micubisi" magyarosan is, nem "micsubicsi"...
Bocs, de ettõl föláll a ször a hátamon !
és a FAQ-ban le van írva,hogy hogyan tudod használni!😊
Ez vonatkozik mindenkire aki warezol!!!!!
Þór vígi þessi rúnar
ezt a verziót hogyan tudom elindítani?
Nincs benne a FAQ ban csak azért kérdezem.