23376
  • PeeTeR
    Need For Speed - Most Wanted (Trainer +12)

(cel mentese maskent, nevezd at *.rar -ra)
  • matyi08
    de! oda tudnád adni? ja és BE, vagyis 1.2-es verzióm van
  • PeeTeR
    olyan van hogy nem tartoztatnak le...
    az nem joe?!
  • matyi08
    van olyan trainer, hogy nincsenek rendőrök carrierben? mert mászkálnék kicsit a városban. légyszi írjatokk, ha tudtok valami ilyet
  • PeeTeR
    erre a legjobb peldam... neten jatszottam CMR04 -et es a szaros 2WD Golf -al lenyomtam a Citroen Xsara WRC -s gyereket. es miert? - mert vezetni tudni kell...
  • InfectedMann
    :D
    Dejó, hogy én nem tudtam, hogy a kérdőjelek helyett mit kapok :D akkor szopacs van.
    Faszkivan ezze a játékkal.
    Egy szaros fostos Golf mióta tud lenyomni egy lambot meg egy vipert.
    SZAR SZAR SZAR SZAR SZAR SZAR SZAR SZAR SZAR SZAR SZAR.
    Amúgy minden más jó a gémben. Eddig simán lenyomtam mindenkit.
    De most az 5. emberke után... ,,!,, - - ,,!,, üzenem ezt annak aki kitalálta a szuper hiper rakéta Golf-ot :D
  • bigapó
    mikor az mondatot elején jártam, akkor még azt akartam írni, hogy nem muszály autókázni a városban, mert itt (tudtommal) nincs olyan rejtett verseny, mint az UG2-ben. aztán láttam, hogy már leírtad te is:)))
    mostanában nem is nagyon szoktam autókázni a városban, csak megyek a blacklist-re és hajrá, indulhat az ereszd el a hajamat.
  • IMYke2.0.0.0
  • RelakS
    Na azért! :)

először én is odahajtottam, aztán hajrá, de kb BL#13 környékén inkább nyomtam egy B betűt, azt jöjjön a következő ;) Rejtett futamokat ugyanis nem találtam
  • Dynamic
    Gondolom tudja, hogy Racingeket is kell futni, hiszen nem is engedné versenyezni a riválissal, csak ha megvan bizonyos számú nyert Racing.
  • IMYke2.0.0.0
    Mint az UG1-2-ben ember! Tudod, jelzések az utakon, rákérdez, akarod-e lefutni az eseményt, te pedig igen és uzsgyi... egyébkétn ezek ugyanazok, mint amiket a Menüben is ki lehet választani a Blacklist, Racing Events menüpontok alatt!

• RelakS
    Közbelső versenyek?!
  • IMYke2.0.0.0
    8% még szinte nulla... ne - Meglátod, könnyedén tudsz majd tuningolni, csak kicsit rohangálj az utakon, szerezz minél több Bounty-t, és egyéb finomságot, ne mindig Blacklist-elj, hanem a "közbelső" versenyeket is fusd és menni fog minden, mint a karikacsapás.
    Attól pedig, hogy 15 percenként beírod a bajod az még nem fog meggyógyulni...

• Dynamic
    Szerintem is véletlenszerű.Egyébként kurva nagy mázlim volt végig, mert a 15 megnyerhető kocsi közül 11-et megnyertem.Köztük a Lambot is.Igazság szerint amikor a 6. ember környékén megnyered a Lambot, onnantól kezdve már NINCS jobb kocsi, szal tökmindegy hogy utána nyered-e a kocsikat vagy sem.
    Egyébként szerintem simán nyerhető az összes verseny ha véletlenül egy kocsit sem nyer az ember, akkor az alapkocsi után egy Porsche Caymanra, majd később egy Lamborghini Gallardora érdemes beruházni.Ezekkel 4-5 riválist simán le lehet verni és pénz is mindig összegyűlik annyi, hogy folyamatosan lehessen tunningolni.
  • Speedbreaker
  • zsotesz
    Nálam ha jól emlékszem a harmadik kérdőjel volt. Szerintem véletlenszerű, hogy hova teszi.
  • Pityudvd
    Köszi Zsotesz!!!!
  • Axl Rose
    Nem tudom hogy segít-e valakinek, de ha valaki épp ott tart a játékban, ahol én és legyőzte a Lamborghini Gallardo-s embert, akkor középen volt a Pink Slip.

Azt, hogy mindig ott van-e vagy random, azt nem tudom...

Üdv mindenkinek!
  • zsotesz
    Később majd lehet, azt azért ne várd, hogy ultimate cuccokat pakolhass a kocsidra a játék elején. Ahogy egyre följebb kerülsz majd a feketelistán úgy veheted majd meg a jobb cuccokat
  • Pityudvd
    Hello Mindenki!

Van egy nagyon nagy problémám! Tegnap kezdtem el játszani a NFS:MW-vel. Kb 8%-nál járok és nem tudok tuningolni motorikusan!!!
    A garázsban azt jelöli, hogy min 5 lángocska kell hozzá de nem tudom 2 fölé vinni!!! Mit kell csinálni, hogy elérjem azt a szintet? Lassan 1 fiat puntoval fogom végig tolni a játékot, azért ez egy kicsit gáz!!!
  • zeki
    Hali magyarítást innen tudsz letőlteni:http://egeszsegpart.hu/fmp/nfs/letoltesek/tolt.php?action=file&id=51
  • DarkMagus
    Crack-je má van valakinek vagy ne is számítsak rá mivel nem csinálnak?? Ja hol lehet magyarosítást szerezni?? Meg a mp/h hol lehet km/h -ra cserélni??
  • Pityudvd
    Hello Mindenki!

Van egy nagyon nagy problémám! Tegnap kezdtem el játszani a NFS:MW-vel. Kb 8%-nál járok és nem tudok tuningolni motorikusan!!!
    A garázsban azt jelöli, hogy min 5 lángocska kell hozzá de nem tudom 2 fölé vinni!!! Mit kell csinálni, hogy elérjem azt a szintet? Lassan 1 fiat puntoval fogom végig tolni a játékot, azért ez egy kicsit gáz!!!
  • RelakSfromhome
    Jah, ezt röhögtem, de legalább hasznos volt :)
  • Csaba
    Hát pont az a jó. Így gyakorlatilag gyerekjáték a drag. Tudom, hogy az előbb a bal oldalon jött a kocsi, hát restartnál jobb oldalon megyek. Na persze, van, hogy elsőre sikerül, de ha nem, legalább nagyjából tudom, legközelebb melyik sáv a helyes.:-)
  • Dynamic
    Mondjuk a Drag azért is szívás, mert nem random jönnek az autók, hanem mindig ugyanúgy rakja be azokat, viszont sok pályán szemmel láthatóan direkt a szopatásra mentek.Pl. a program figyelte mikor éred el az x pontot, és akkor keresztbe előtted elindított, mondjuk egy tréleres kocsit.
  • zsotesz
    A Drag nekem sem jött be, de legalább nem kötelező szenvedni vele. Kivéve persze akkor ha a rivális ellen kell menni.
  • Dynamic
    Nevetségesen egyszerű volt legyűrni Razort, akárcsak a többit.A Drag is röhejes volt, mert az idiótája belerongyolt egy tv-s furgonba és miután ő "kipurcant", én röhögve gurultam a célba 30-cal:D
  • RelakSfromhome
    Razor és Cross megnyalhatja a tökömet! :D

A Drag-et leszámítva MINDEN ELSŐRE MEGLETT, és a játék 100%-on áll. :D Mondjuk Cross majdnem elkapott, de miután egy percen át 1-esben nyélgázon toltam egy SUV Heavy-t, az tönkrement, és vissza tudtam menni a híd felé
    Mellesleg sejtettem, hogy az a lezárt útszakasz nem poénból van ott, ezért a verseny után a lehető leggyorsabban odahajtottam :)

Viszont lehet, hogy egy videó nekem kimaradt. Nem kellett volna Cross-nak dicsekednie az új járgányával?
  • Broafka
    jah, drag helyett drift, hiányzol jó öreg Drift :(
  • Sas6
    ezzel én is igy vagyok:( nagyon szar ez a Drag inkabb raktak volna bele Drift-eket!!!!
  • Broafka
    a gyorsulási verseny az a legszarabb a MW-ban, az undergroundba jó volt, mert annyira durván nem volt sok autó, és a rohadt életbe már ott legalább egyenesen mentünk, itt meg még kanyarodunk is, az nem gyorsulási verseny...
    (állandóan nekimegyek valaminek)
  • Szabi84
    Gyorsulási versenynél miért csak az ellenfél tud felmenni a járdára???
  • rumos
    hja nekem is kilép amikor elkapnak. viszont emléxem amikor még kiscsirke voltam és a legelső ellenfél ellen nyomtam akkor elkaptak és nem lépett ki. aztán később már igen. viszont remélem az 1.3 patch tényleg orvosolja az "1 mp-re leáll a kép, pörög a vinyó" problémát, azaz a memória szép lassú elfogyasztását. lásd #19710
  • Sas6
    nincs mit
  • Sarapetike
    igen!! köszi a gyorsaságot:)
  • Sas6
    jaja
  • Humi
    amugy akkor a demos magyarítás a full verzióhoz is müködik, csak nem teljes a fordítás?
  • Humi
    a bmw igen, a grafika reménytelennek meg mindenkinek akit érdekel
  • Sas6
    ez nekem szol?