Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
majd ha tudja valaki rá a választ,akkor megírja,addig feleslegesen kérdezd meg 3x

TothLaci
Ez a sok üldözés tényleg elég unalmas.
Danee

kellene 1crack hozzá, mert nem megy egyikkel sem, pedig be van emul-va meg szedtem hozzá indítót is, de mégse megy. 1ideig gondolkodik, és kiirja hogy nincs cd-m!!! adtok 1linket ahol biztos jó a "speed"file?

RelakSfromhome
Garázsba kiraktam a jelenlegi gépjármûparkomat. Tekintsd meg 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

DJ Skyline
mert már nem olvasom annyira a topikot...

littleNorbi
Sky miért nem Te vagy a házigazda?

Gyovai
Sziasztok tudnátok segiteni mert megirták 4 cd re a játékot felraktam és mikor betettem az 1 cd-t és elinditottam kiir vmit és nemindul valaki segitsen please KÖSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

matyi08
baszki télleg. akkor ez elég <#lama> kérdés volt tõle sztem.

DJ Skyline
de neki látszik az egér!😊
ott van a posrche egyik beömlõnyílásán!😊

matyi08
nem látszik az egér, nekem sem. próbálgasd, és mikor rátévedsz egy színre, utánna menni fog. hidd el jó játék!

Danee

RelakSfromhome
kattints a nyilakra az egérrel 😊
A felniknél is ugyan ez van, de ott a jobb alsó sarokban találni a méretállítást. Mindenesetre mindig a legnagyobbat ajánlja fel!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

GeneralsHungary
Régen kedvencem volt a Milestone. Minden küldetését megcsináltam játszva.
De most elkurvult az egész, és nagyon elment a kedvem tõle. Megcsinálom mind, erre meg nem tudok elbújni meg semmit se és 15 perc hajsza után beszorítanak, és elcsúszok valami szaron és tessék BUSTED. Ez így nagyon nem lesz jó, végleg elmegy a kedvem a játéktól aztán SHIFT+DEL lesz a vége!

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

pl erre gondolok

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

megtudnátok mondani hogy a tuningolásnál hogy kell a színkategóriák közül választani? mert én már mindent kipróbáltam és nem tudok, a felnik méretét se tudom állítani!!!!!!!!!!!!!!!!!

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Gyovai
Sziasztok tudnátok segiteni mert megirták 4 cd re a játékot felraktam és mikor betettem az 1 cd-t és elinditottam kiir vmit és nemindul valaki segitsen please KÖSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Danee
Srácok, nem tom mi lehet a baj a gépemmel. A need For Speed Most Wantednál jelentkezett elõször. Mikor elinditom, a kezdõ kisfilmnél elkezd akadni, és nem is hagyja abba. nem tudok játszani, nem tudom mi lehet a baj. A videokártya driverrel már próbálkoztam, de nem jutottam semmire. PLS adjatok tanácsot hogy mit tehetnék még, mert fogalmam sincs!

RelakSfromhome
én ezek után a 13 percet úgy csinálnám meg, hogy a PB-ekkel olyan 5-re leapasztanám a népet, aztán jöjjenek, ha akarnak 😊 Vagy jöjjenek gyorsulni az autópályára 😊

Carlos
Lesz még durvább is!
35 kocsit lekoccolni, 8 szöget kikerülni, 16 roadblokkot kikerülni, 13 percig menekülni. Én azon ragadtam le egy darabig, de 4-5-re sikerült.

Þór vígi þessi rúnar

DJ Skyline
én azt bírtam mindíg,amikor az autópályán csak a szembejövõ sávot zárták le,!😄D tehát maradt 3 sáv,hogy kikerüljem õket!😄D

RelakSfromhome
Nem hiszem el, ami ma történt 😄😄😄

feladat:
22 verdát megkoccolni
10 akadályt leküzdeni
4 szöges akadályt leküzdeni

Kimegyek az autópályára. Utánam küldik még az idegenlégiót is, pedig még csak 4-es heat level-en vagyok. Elõször sikerült egy Heavy SUV-ot hazavágnom 😄 Utána a SUV-ok nagy sebességgel mögém zuhantak be folyton. Egyszer találtak volna el, de akkor meg az elõttem kolbászoló, 4-es szinten elõkerülõ civil járõrt kapta el 😄 Teherautó simán belerongyolt a roadblockba, hogy öröm volt nézni 😄 Utána mikor minden megvolt, hirtelen ötlettõl vezérelve bementem a városba (RoseWood-ba), és elkezdtem belehajtani a PursuitBreaker-ekbe. A nagy sebességnél 1 perc alatt 3-man unták meg, a PB-el viszont mind a 15 megunta kb egy perc alatt!!! (messze voltak a cuccok). Na melyik volt az utolsó lerombolt cucc? Naná, hogy a rendõrök tornya 😄 Ott rejtõzködtem. Erre jön egy keci helikopter, és le kellett lépnem :S Nembaj, még két PB, és leráztam az összes barmot 😄
Olyan helyekre raktak blokádot, amerre eszem ágában nem volt menni 😄 Ja, meg nem feltûnõ egyáltalán, hogy a blokádot egyetlen Heavy SUV képviseli <#idiota> Nem mintha egy kocsi, meg egy szögesakadály elég lett volna az út lefedéséhez 😄 Simán elmentem mellette 😄

Nah, ma megcsináltam az egészet feleannyi idõ alatt, mint amennyit tegnap szaroztam vele. Egyszer sem kaptak el, pedig egyszer még fel is borítottak, de rendesen 😄

Gyovai
Kösz

Danee
de nekem Geforce-om van 😊

RaST
Kép csatlakoztatása ..

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

Gyovai
Szevasztok tudnátok segiteni ,mert beteszem az 1 cd hogy intitsam a játékot de kiir vmit .Közben fut sd4hide progi de nemtom mi lehet a baj.helphelphelphelphelphelp kösy

DJ Skyline
OMG LÁÁÁÁÁL!😄D

Danee
tudsz küldeni egy linket erre a progira??

RaST
LOL. 17 leszel 3 év múlva .. Nem mind1 😄

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

A játék magában véve jó. De többektõl hallottam /akik már végtolták/ , hogy nem lehet bent annyit tuningolni mint az U2-ben. Tehát nincs hangtuning, lámpa tuning sincs. Tehát nem olyan szabad a játék, mint elõde.
threeman
oh, sokan toljuk neten és a tört verzióval, szal gyertek bátran: irc| quakenet.org #nfsmostwanted.hu

dardevil
Játék közben ti mivel csináltok képet.
A Fraps nekem nem jó valamiért xar képeket csinál. A PrtScr-nel meg csak 1 képet tudokcsinálni. Tudtok valami Fraps-hoz hasonlót ajánlani.
Köszi !

Gyovai
Azt nemértem a hogy ha a pc változata van meg mértt kell mountolni???

Fasza a játék,kevésébé unható,mint elõdei..Valaki tolja neten?
Gyovai
eltudnátokmagyarázni hogyan kell mountolni mert megvan a 4 cd beteszem az 1 de kiirr vmit.mikor elinditom ..de közben elinditom a crack et de ugysem indul valaki segitsen help

geri777
A 100% kos mentés nem müködik berakom a mapába és nem ir ki egy uj kariert se 😞 Miért ???

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Gyovai
FAQ

vsly
Tud adni valaki pénztuningoló kódot???
Találtam már mindenfélét,de csak a pénzt szeretném meglendíteni,úgy még megmarad a játék élvezete....

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Eisenhower

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

scorpeeon
najó, a viccet félretéve: ennyi az igazi rekord:
http://www.kepfeltoltes.hu/051202/nfs_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
de ennél nem enged tovább!! egyszerûen vmi nyavajás scriptel le van blokkolva hogy több lehessen! 396-397 között vibrál de nem megy tovább bármilyen sokáig is nyomom a nitrót meg ami kell!

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon

itt az új rekordom 😄

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

nekem nem jó az amit ott leírnak!!
TothLaci
És nekem sem lépet ki sosem.
Web mester
Nekem se lép ki(a demo)!Rosz a videokártya vagy ilyesmi!Vagy talán a virtuális memoria kicsi....

KG21
nekem nem lép ki sosem, talán lehet a ti gépeitekben van a hiba. Lehet szemetes a windows vagy ilyesmi

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Nekem fél perce lépett ki 5,9 milliót csináltam, szerintem egész egyszerüen tele van hibával a játék. Nem tesztelték eleget kiadás elött.Gondolhatod milyen ideges vagyok...

VRSDM
http://nfsmwonline.uw.hu/ nembizti hogy ez az, de sztem ugyanojan elven mehet mind2, szoval utoljára irtam ezt be, a LAN osoknak

u dont have to listen anybody else but me

Légyszi válaszoljatok
hogy lehet neten játszani mert a mostani cd-kulcsal nem enged fel
kérlek segítsetek elõre is köszi
Web mester
Utána járok!