23376
  • Sas6
    nekem is volt olyan:((
  • Sarapetike
  • Sas6
    [i]nem lehet hozzányulni az nem lehet olyan jo:( de még nem tartok ott sajna
  • Humi
    az vagy tényleg programhiba vagy nem tom pontosan, de amugy azt megfigyeltem hogyha játék közbe állítod a world texture, mármint hogy a város grafikájának kidolgozása milyen legyen akkor csinálhat ilyet.mert ha maxra van húzva a csík akkor látszanak a parkolóban is autók, ha játék közben eggyel lejebb vettem akkor példáúl odamentem a parkolóba és már nem látszottak de mikor odahajtottam hirtelen látható lett mind és beléjük mentem.(kiesett kerekük meg ilyenek, de addig nem is látszott hogy ott vannak) szerintem azt állítsd meg vagy maxra, vagy minimumra mert látszólagos változás amugy sem történik csak több útépítési tábla, meg építkezések meg hasonlók. Tipp
  • Sarapetike
    ok köszike
  • Sas6
    ez elozo a link!
  • Sas6

• Sas6
    [url] http://egeszsegpart.hu/fmp/nfs/letoltesek/tolt.php?action=file&id=51

innen
  • Humi
    Sas 6 A BMW hez nem nyúlhatsz hozzá, csak a vizulát állíthatod(színét), de amugy a gyorsulás és a végsebesség majdnem teljes csík, de a kanyarodás kb csak a fele a csíknak.de amugy bőven elég mert jól csúszik ugy hogy kanyarodik.
  • Sarapetike
    ok adnál egy linket köszi
  • Sas6
    [marquee direction=right] van de nem teljes!
  • Sarapetike
    magyaritás van már?
  • Sas6
    [u]de ezt csak akkor ha már unod a sok rendort:D
  • Sas6
    [courier] ugy tod elérni hogy kisebb legyen hogy a vizuálon változtatsz ha átfested a kocsidal szinte eggyel lejjeb megy!
  • Zoltanoo
    értem, köszi :D
  • Sas6
    az azt jeleni hogy hanyas körözésed van minil nagyobb annál tobb rendor fog kovetni!
  • Zoltanoo
    az a kis ilyen láng jel mit jelent?

amikor versenyzek a jobb sarokban van, és a mühelyben is állandóan ki van nagyítva

egy körben láng jel és mellette egy szorzó, h hány van belöle
  • Sas6
    a BMW mindenbven maximum ha feltunimngoljuk??
  • reménytelen
    Nekem volt olyan, hogy megyek az autópályán, és egyszer csak láthatatlan falba ütközöm...
  • RelakSfromhome
    kezd unalmas lenni, hogy folyton programhiba miatt kapnak el. Pl láthatatlan autó, ami az utolsó pillanatban lesz látható, fennakadok egy feldöntött rendőrön, meg ilyesmi... pedig csak az utolsó két milestone-t akarom megcsinálni. A program akármit csinálhat, már mehetnék Razor ellen, tehát ezt akár gyorsan le is tudhatnánk, de nem
  • Mikiller
    Nálam ez úgy oldódott meg, hogy elindítottam safe mode-ban, hagytam, hogy 1x elkapjanak akkor nem lépett ki, majd a következő normál indítás óta nem lépki azóta sem.
    Remélem nálad is beválik.
  • Broafka
    amikor megnyersz egy versenyt akkor kapsz 2 ilyen választót ebből 3 ismeretlen tulajdonságú, 3 meg ismert (vagyis parts, performance és visual) persze mindegyik mást ad
    a 3 ismeretlen vagyis ? szimbólumoknál találhatsz (ingyen szabadulás börtönből, autó elnyerése és extra pénz)
    mázli kérdése...
  • InfectedMann
    2.szor:
    lehet, hogy most láma vagyok.
    De hogy tudom elnyerni a 5. 6. csávótol a verdát? :D
    Bár lehet már késő mert túlvagyok rajtuk.
    Tudom láma vagyok :D
  • Broafka
    linket pls akkor
  • Humi
    nem tom, de az 1.3 patch ezeket a szaggatásokat naggyából orvosolja.én is hasonló problémákkal küzködtem, nem mondom hogy még nem fordul elő a szagatás meg a kilépek a játékból cimű rovat, de azért már jobb. Nálam javított az 1.3 patch, nem tom nálatok segít e majd. Meg a játéknak nem is igazából a videókártya igénye nagy, hanem inkább az " hogy ezerrel zabálja a memóriát" !! Sajnos
  • Schwarz
    csoki :-DDD
  • Broafka
    hát nem is azért mondom, de ha ez lenne az egyetlen hibám én már ujjonganék az örömtől :)
    az én játékom állandóan kifagy, kivéve ha jó napja van, akkor olyan 3 órán keresztül is bírja
    valamikor elkezd kadozni egy 2 másodpercre majd jó lesz majd megint akad, majd megint jó és megy tovább a játék
    és arról ne is beszéljünk amikor villodzó háromszögek jelentek meg az egyik nap
    egyébként én mindig újratöltöm a játékot ha elkapnak a zsaruk, ezért még egyszer se kaptak el az adatok szerint :P
  • vitya
    Tudom, hogy nem ide tartozik de elég idegesítő problémám adódott:
    Amikor elkapnak a zsaruk akkor állandóan kilép a játékból és nem ír ki semmilyen hibát.
    dvd-s változat van meg, a telepítés gond nélkül felment.
    Mi lehet a gond?
  • Broafka
    hát, asszem ilyen, zsákmány, vagy vérdíj
  • Humi
    a bounty nak elég sok jelentése van : adfomány, pénzjutalom, prémium, pénzadomány, jótékonyság, államsegély, nagylelkűség. ime néhány példa .
  • Sas6
    A BMW-t miért nevezitek Bömösnek??
  • Sas6
    kulonben mit is jelent a baunty?? (nem angolt tanulok:)
  • Broafka
    jah, inkább vérdíj, vagy:
    a sok gaztettedért kijáró végösszeg :P
  • Dynamic
    Mondjuk a bountyt se pénznek fordítottam volna.
  • Broafka
    köcci
  • Sas6
    jo az:D
  • Sas6
    van rá valahol kereess rá a googleban
  • CaviaR

Viszont ez a magyarítás nagyon lol. Tükörfordítás mekkora igénytelenség. :P
    Milestone-ra beírni h mérföldkő, mikor semmi értelme a szövegkörnyezetben... Ne használd sztem, csak rontja a szinvonalát a játéknak!
  • Humi
    sóval, valaki még mindig nem tudja megmondani hogy az 1.3 patchez van e valami féle trainer?
  • Zsoldos
    Hat a gep eleg szarul vezet sztem. Ezenkivul catchup ide, catchup oda, ha eledkerul lefekez, hogy hagyjon nyerni. Amugy ha tenyleg rendesen odatolod neki akkor nem huz el a golf melletted ugy sem, sot szepen le is marad.

Ha nehezsegeid vannak tavabbra is, akkor vedd le a gazrol a labad es menj vegig 160-al a palyan. A gep nem fog elhuzni.. :)

Ha a rendor uldoz 70,80 -el menj. Szepen docognek majd mogotted.

Ez a jatek ugy van kitalalva, hogy sikerelmenyt adjon.