Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
A felniknél is ugyan ez van, de ott a jobb alsó sarokban találni a méretállítást. Mindenesetre mindig a legnagyobbat ajánlja fel!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
De most elkurvult az egész, és nagyon elment a kedvem tõle. Megcsinálom mind, erre meg nem tudok elbújni meg semmit se és 15 perc hajsza után beszorítanak, és elcsúszok valami szaron és tessék BUSTED. Ez így nagyon nem lesz jó, végleg elmegy a kedvem a játéktól aztán SHIFT+DEL lesz a vége!
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
35 kocsit lekoccolni, 8 szöget kikerülni, 16 roadblokkot kikerülni, 13 percig menekülni. Én azon ragadtam le egy darabig, de 4-5-re sikerült.
Þór vígi þessi rúnar
feladat:
22 verdát megkoccolni
10 akadályt leküzdeni
4 szöges akadályt leküzdeni
Kimegyek az autópályára. Utánam küldik még az idegenlégiót is, pedig még csak 4-es heat level-en vagyok. Elõször sikerült egy Heavy SUV-ot hazavágnom 😄 Utána a SUV-ok nagy sebességgel mögém zuhantak be folyton. Egyszer találtak volna el, de akkor meg az elõttem kolbászoló, 4-es szinten elõkerülõ civil járõrt kapta el 😄 Teherautó simán belerongyolt a roadblockba, hogy öröm volt nézni 😄 Utána mikor minden megvolt, hirtelen ötlettõl vezérelve bementem a városba (RoseWood-ba), és elkezdtem belehajtani a PursuitBreaker-ekbe. A nagy sebességnél 1 perc alatt 3-man unták meg, a PB-el viszont mind a 15 megunta kb egy perc alatt!!! (messze voltak a cuccok). Na melyik volt az utolsó lerombolt cucc? Naná, hogy a rendõrök tornya 😄 Ott rejtõzködtem. Erre jön egy keci helikopter, és le kellett lépnem :S Nembaj, még két PB, és leráztam az összes barmot 😄
Olyan helyekre raktak blokádot, amerre eszem ágában nem volt menni 😄 Ja, meg nem feltûnõ egyáltalán, hogy a blokádot egyetlen Heavy SUV képviseli <#idiota>#idiota> Nem mintha egy kocsi, meg egy szögesakadály elég lett volna az út lefedéséhez 😄 Simán elmentem mellette 😄
Nah, ma megcsináltam az egészet feleannyi idõ alatt, mint amennyit tegnap szaroztam vele. Egyszer sem kaptak el, pedig egyszer még fel is borítottak, de rendesen 😄
A Fraps nekem nem jó valamiért xar képeket csinál. A PrtScr-nel meg csak 1 képet tudokcsinálni. Tudtok valami Fraps-hoz hasonlót ajánlani.
Köszi !
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Találtam már mindenfélét,de csak a pénzt szeretném meglendíteni,úgy még megmarad a játék élvezete....
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
http://www.kepfeltoltes.hu/051202/nfs_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
de ennél nem enged tovább!! egyszerûen vmi nyavajás scriptel le van blokkolva hogy több lehessen! 396-397 között vibrál de nem megy tovább bármilyen sokáig is nyomom a nitrót meg ami kell!
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
itt az új rekordom 😄
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
u dont have to listen anybody else but me
kérlek segítsetek elõre is köszi