23376
-
Dancsó #19877 Hélló! Tudnátok segiteni abban hogy hol lehet beirni sa kodot mert nekem ps2 őn van meg a mostvanted ha tudjátok akkor létszi a pénz kodot is adjátook meg előre is köszi csá! Dancsó -
nezd a masik oldalrol. en Fiat Punto -val toltam vegig es en ugygy mentem el mellettuk mintha a legjobb auto lenne. mondjuk nekem az is de ez tokmindegy :) -
sajna nem sikerül:)
-
Humi #19874 itt amugy csak én nem kapok soha választ. van már az 1.3 patches trainer vagy valami hasonló, és ha van hol? legalább azt irná már meg valaki hogy van vagy nincs. :( köszi -
Én előre sejtettem, hogy hol lesz a narancs kör, szal minden gázpedált és nitrót nyomtam, csak hogy arra menjek. Aztán így is majdnem megszívtam, de miután egy percig toltam nyélgázzal a SUV Heavy-t a fal mellett, sikerült elmenekülnöm :D -
Tartsd be a seességkorlátokat, azért vannak!
-
Humi #19871 Akinek esetleg hasonló problémái vannak, hogy razor után hova kell menni annak ajánlom kukantson bele a galériámba, feltöltöttem egy térképet és bejelöltem hogy hova kell mennie. -
Humi #19870
helló. nézd meg a galériám, felraktam egy térképet.be van jelölve hova kell menned FlashBack -
Humi #19869 helló. nézd meg a galériám, felraktam egy térképet.be van jelölve hova kell menned FlashBack -
mit kűzdjek? ha egyszer úgy elhúz az egyenesben mellett a Golf mint a rakéta.
A Lambom km/h -ja már kiakad tövig nyomom a nitrot a Golf meg úgy megy el mellettem mintha a világ legjobb autója lenne.
Eddig is csak azért nyertem meg minden versenyt mert halálraszopattam a többieket, de most, hogy szopassam meg őket ha utolsem lehet őket érni.
Lenne még mesélni valóm. -
kulonben is mi a nehez ebben? elindulsz a jel fele es egyszer majd odaersz
ha a tuning muhely meg a hazad megtalalod akkor ez is menni fog -
most már kérjél telefonos segítséget, mert a számítógépes elfogyott...
már mindent leírtunk, innentől rajtad múlik. -
nincs semmi zoom
az m betű meg nem hozza be a nagy várostérképet
-
olvastam...
kösz
-
Humi #19861 m - MAP -
Humi #19860 m betű megnyomásával -
pedig baromi egyszeru... szoval legyozod azt a kis gyokeret aztan animacio utan nyomod a BMW -nek. 5perc -nel telefonal a csaj hogy merre kene menni. megjelenik a MAP -en egy kis narancssarga karika vagy mi a szosz. az a resz lesz nyitva ahol a sztradan jobbra balra lehet menni szembe meg tele van foldel, tablaval, traktorral vagy mi a tokommel. egy ilyen resz van az egesz varosban nem nehez visszaemlekezni ra -
Humi #19858 küldtem neked üzit amugy a következő szépségversennyel kapcsolatban -
és a térképet, hogy lehet "előhívni???"
-
van. csak kellene használni az egér görgőt, vagy a térkép alján lévő zoom felirat melletti nyilakat. -
Humi #19855 ott athol a pontvan előtte egy markoló állt és az utat építette, de az most eltűnik és az ut szabaddá válik. az az uton elindulsz befelé, hatalmas ugrató, te át ugratsz a rendőrök nem tudnak és akkor van vége .sok sikert. -
Razor legyőzése után öt perces üldözés után végülis mit kell csinálni?
odáig megvagyok hogy biztos el kell menni ahhoz a villogó valamihez, de nem sikerül általában 3-4 perc után elkapnak, de ha nem kapnak el akkor meg nem sikerül eljutnum... most épp az BASZTA fel az agyam, hogy 19 perc után sem sikerült megtalánom azt a helyet.... Van a Need For Speed Most Wantedben olyan teljes térkép mint az UG2-ben??? hogy az egész várost mutatja???
mert ha nincs itt hagytam abba ezt a ge*i játékot!
-
hát nem azért, de akiknek ezek az autók nem teccenek azok elmehetnek a ....
legjobb a Bömcsi (BMW gyengébbek kedvéért:)), mer én aztat komálom. egyébként melyik a leggyorsabb közülük? nemtom melyiken milyen tuningod van, de azért össze lehet őket hasonlítani. szóval most melyik a legjobb? (igen tudom a bömcsi, de utánna:))))))) -
Nagyon jók grat! -
Humi #19851 Vitya. látom te is felraktad a patchet. nem tudod hogy van e ehhez valamilyen trailer?? -
nekem az elso 3 bejon... igaz en nem komazom a szines alukat de nem rossz... -
miket javít az 1.3 patch? -
vitya #19848 Az 1.3 patch megoldotta a problémát -
Szerintem jó járgányok!Nekem a Corvette,és a Mclaren jön be!Az nagyon jó lett,a kis tigris!
Vagy inkább nagy?

-
Sziasztok! Feltöltöttem Screenshotot Galériámba autóimról! PLS nézzétek meg és várok róluk véleményt. lehet negativ is... már megszoktam hogy leszarozzák autoim...
-
Humi #19845 hella. valaki tudja az 1.3 patchez van e már trailer, vagy olyan 1.2 trailer ami müködik vele ? -
Sőt, túl gyenge a játék - no challenge... evvan.
-
arra meg en sem jottem ra -
ez álltalában így szokott lenni, mondjuk a MW-ban nem tudom hol lehet elakadni :-/ -
Annyira vicces itt néhány ember hozzáállása...amíg "minden eeesőőre csonnélkű" megvolt, addig űberfaszakirály a játék, de amint kicsit küzdeni kellene benne, egy rakás fos hirtelen az egész. -
jah, ok :)
akkor bicsi ^^ -
jatekot belovod, lenyomod talcara, elinditod trainert, aztan race -
leírta, hogy hogy kell lementeni! -
hogy működik? mikor kell elindítani? játék előtt, vagy után? -
"A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://fr0zen.tvn.hu/nfsmw-tr.jpg”."