23376
  • RelakSfromhome
    Én az üldözők számát tippelném :)

Egyébként négy dologra emléxem az uccsó üldözésből:
    1: a tuning verdán nem lehet állítgatni semmit, mert aszongya, hogy nem tuning alkatrészek vannak benne O_o
    2: nyélgáz és nitró mellett nem láttam túl sokat a környékből
    3: mintha csőstül jöttek volna a Federal Undercover Vehicle-ök (gy.k.: fekete corvett-ek), meg a SUV Heavy-k, amik végre nem szemből támadtak, szal elég jó volt, hogy egy vegyes banda próbált szivatni :)
    4: a végén be akartam venni a kanyart, de egy fél méterrel mellé mentem. Körbevett vagy egy tucat fakabát, és elém állt egy SUV Heavy. 1-ben nyélgázzal csak nem akart busted lenni, toltam előre a SUV-ot, majd fél perc után kb kiírta, hogy tönkrevágtam a rendőrjárgányt. Hirtelen könnyebb lett a SUV, mert ki tudtam szabadulni "bűvköréből", és már húzhattam is a játék vége felé ^_^

egyébként a 13perc+ 850ezer bounty-t én is a tetőn várva csináltam meg. Viszont egyrészt segíteni kellett néhány zsarunak leesni, másrészt egyszer-kétszer le kellett mennem, nehogy elkapjanak. Emiatt érdemes folyamatosan nézni, mi van mögötted, vagy ha nagyon ügyes vagy, tolatva felmenni. Monjuk utóbbi esetben nincs szükséged trükközésre :D A buszokon sajna simán utánam jött egy corvett
  • Sas6
    Az szivacs:)
  • RelakSfromhome
    Kapsz a nyakadba egy rahedli rendőrt, és kezdheted lerázni őket :)
  • Humi
    jó, de azért nem rossz hely. az idő pedig sztem akkor ezek szerint attól is függ hogy közbemennyit rongálsz, mert többen is 5 percet mondtak. :)
  • RelakSfromhome
    Nekem ott kétszer is volt busted, mert az undercover gto-s, meg a corvett-es fel tud jönni, és néha nem zuhan le, még csak lelökni sem tudod!

Egyébként meg nem hiszem, hogy volt 5 perc, míg szólt a bige. Nyélgázzal mentem a Rosewood-i autópálya felé, közben annyi pursuit breaker-en mentem át, hogy kb 2-3 verda maradt az alagút előttig. Akkor szólt a bige. 2 vagy 3 perc telhetett el addig szerintem.
  • Sas6
    Hát mit mondjak majd ha legyuzod pl. a 9.-et akkor majd gratulálok de ez sem rossz! Csak igy tovább!!!
  • SLICK
    hi all!

na végre pezsgőt bontok... elindult a game... :D
    amúgy az árnyék kikapcsolással télle nem vesztek sokat sztem úgy még jobb is :)
    amúgy nemrég győztem le a a 15ös fazont... :P

gondoltam megosztom veletek a mai napom fő eseményét...
  • Sas6
    Ha a BACKUP lemegy 0-ra akkor mi torténik??
  • The FlashBack
    az még szép lenne ha elveszne:)
  • beard27
    köszi. remélem a mentés nem veszik el
  • reménytelen
    Nem. Csak azért adták ki, mert túl kevesen töltöttek az EA tárhelyéről, és ez nem volt jó reklám.
  • Humi
    néhány bugot, grafikai hibákat meg a húzamosabb ideig tartó játék után bekövetkező szagatásokon javít valamit
  • The FlashBack
    talán ha elolvasod a leírását:)

• beard27
    javit valamat a patch?
  • The FlashBack
    nm:)

• Humi
    köszi, de sajnos remélem csak pillanatnyilag de az az oldal olyan lassú, hogy arról semmit nem lehet elérni, az új trainerek oldala pedig nem található. mindegy. majd lesz . azért köszi
  • The FlashBack
    saját szerény véleményem szerint igen:)
  • Humi
    köszi, de ezek müködnek az 1.3 patchel?
  • The FlashBack
    nekem mostmár ez fog következni:)
    mellesleg FAQ-ban vannak trainer lelőhelyek
  • Humi
    ez tény de valahogy másodjára már egy kicsit többet is szórakoznék, szóval kipróbálnám úgy milyen lehet . :)
  • InfectedMann
    fasznak trainer?
    elbassza a játékélményt fullra !
    legalábbis nekem tuti :D
  • Dancsó
    kurva jo segitség volt
  • Dancsó
    köszee a segitséget! csá
  • The FlashBack
    ott nem találtem semmit erre vonatkozólag
  • Sland
    szegény még újreg. nem ért ilyenekhez.
  • sure
    Ez komolyan ennyire bonyolult,hogy ötvenszer beírd ide?
  • Humi
    bocsi, options, video
  • Humi
    options, gameplay, 2.gomb (advanced), ott találsz valami hasonlót - car reflections - abból vegyél lejebb
  • The FlashBack
    ez nem konzolos topig... Viszlát
  • Humi
    amugy sland leszállhatnánk erről a témáról. a másik pedig hogy a helikopter egyáltalán nem lát ha ott vagy az emeleten. észre se vesz, de hagyjuk.
  • Dancsó
    akkor nem tudtok segiteni nem hiszem el?!
  • The FlashBack
    Hi
    Nem tudjátok, hogy hogyan lehet levenni a fényerősséget???
    mert nekem az összes kocsi tiszta fehér a gémben:(
  • Humi
    hogy akadtál el?
  • mouse0001
    20%-nál elakadtam légyszi segítsetek
  • Sland
    nem értem mit faszosgodtok itt evvel a humi gyerek hülyeségeivel. lehet hogy az is jó de az nem szokott olyan jól beválni ha van kopáter. na szal van egy hely ahol a safe house is van. egy ilyen oriáskerék van a közelben meg sétálóutca tele székekkel meg ernyőkkel. ott van a óriáskerék alatt egy hiding place is. na bemész a kerél möge, nem alá hanem mögé. megállst úgy hogy az evade el kezdjen menni fel és sikerülni fog rendesen és GYORSAN!
  • bigapó
    látom te is szereted a Mitsu-t :))
  • The FlashBack
    KÖSSZ MINDENKINEK mindent... mostmár így visszanézve télleg könnyű volt, dehát már az elején felb@szta az agyam...:)
    kössz mindenkinek (humi, stb)
  • PeeTeR
    szeressuk a rendoros autosokat brutalizalni

• Humi
    MINDENKI FIGYELEM: A GALÉRIÁMBA FELTÖLTÖTTEM EGY TÉRKÉPET, MELYEN BEJELÖLTEM HOGY HOVA KELL MENNI HA RAZOR LEGYŐZTED, ÉS MÁR AZ 5 PERC LETELT(NARANCSSÁRGA PONT). VALAMINT AKINEK NAGYON NEM MEGY BEJELÖLTEM AZ AUTÓBUSZ ÁLLOMÁS HELYÉT IS A TÉRKÉPEN MELYNEK EMELETÉRE A ZSARUK NEMTUDNAK FELJÖNNI, ÍGY NEM IS TUDNAK ELKAPNI.HA NEM MEGY SEHOGY SE, MENJ ODA ÉS VÁRD KI OTT MÍG LETELIK AZ 5 PERC, AZTÁN INDULÁS A KIJELÖLT HELY FELÉ. TÖBB SEGÍTSÉGET NEM TUDOK ADNI. !! SOK SIKERT!!
  • bigapó
    lenyomod az "M" betűt vagy azt ami előhozza nálad a térképet? ja, azt ugye mondanom sem kell, hogy mindez akkor működik, ha az úton vagy? :))