Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bámulatosan, és undorítóan csal a gép, megfigyeltétek?
ha lemaradsz nagyon akkor az ellenfél bevár, ha nagyon elhúzol, akkor az ellenfélnek a kerekei szinte nem is érintik a talajt! suhannak, vagy 300 MPH-ra felgyorsulnak.
elég vicces
de ez mindegyik NFS játékban benne van, miért nem tud az a rohadt NFS egyszer, csak egyszer egy olyan játékot csinálni amiben nem csalnak az ellenfelek?
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/
Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
amikor elindítottam a mentésemet kilépett és UNINSTALLálta magát!!!!!!!
hogy lehet ez????????????????????????
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Viszont, ha semmi sem megy és pénz kell, akkor a következõ :
1. töltsd le az artmoney c. progit.
2. telepítsd
3. játékot indítsd el, lépj be a karrieredbe és csekkold, hogy mennyi a pénzed (pl. 5620$)
4. Alt+Tab, artmoney-ban válaszd ki a futó alkalmazások közül az nfs-t
5. kerestess rá a pénzösszegedre (írd be hogy "5620" pl.)
6. kiad egy sort, ott keresd meg a pénzösszegnek megfelelõ számot
7. change value-vel váltsd át tetszõleges értékre (500000 pl.)
8. asszem save, de lehet, hogy nem kell, majd Alt+Tab
Ekkor már meg kell lennie a pénzednek. Nem full pontos a leírásom, de legyetek kreatívak, nem nagy dolog.
Sok sikert !
Jah, és NE CHEAT-ELJ !!! 😉
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)
Hasonló konfig mellett én is tapasztaltam ilyent 5.8-as catalyt mellett.
Lecsreéltem 5.11-re azóta gond nélkül fut 1024*768-ban max részleteséggel.
Csak halkan, mert ez illegális...
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
jó...akkor uw.re fogom tenni a faq-t és akkor mostmár remélem jó lesz!
de a firefox szerint az oldal letöltve, banner sehol😞 tegnap még volt😊
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Van 1 kérdésem . letöltöttem 1 kresz vizsga programot csak nem tudom hogy mihez kell társitani hogy jo legyen.van egy IMG fájlom meg egy SUB fájlom.
<#help>#help>