Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Broafka
azta mindenit!
bámulatosan, és undorítóan csal a gép, megfigyeltétek?
ha lemaradsz nagyon akkor az ellenfél bevár, ha nagyon elhúzol, akkor az ellenfélnek a kerekei szinte nem is érintik a talajt! suhannak, vagy 300 MPH-ra felgyorsulnak.
elég vicces
de ez mindegyik NFS játékban benne van, miért nem tud az a rohadt NFS egyszer, csak egyszer egy olyan játékot csinálni amiben nem csalnak az ellenfelek?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

köszi Sland 😊

akkor link ...elsõ
második

Sland

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

zaki
ehh, látszik, hgoy a készítõk nem játszottak a burnouttal 😄ADASDASDSADA

kijácotttam a gamet😄

Gunner
Fordult elõ, az elöbb meg üldöztek, és törtem-zúztam a kocsijaikat(28at kell éppen), erre nem kidob? 😄

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Mikor elfognak a zsaruk jon az animácio és a game kilép az asztalra.Fordult ez már elo valkinek vagy esetleg valami megoldás?
Nézzétek már többen az oldalam! Az aláírásomban ott a cím, a fórumban ingyenes a regisztráció, mégis ott van (már a fórumban) egy olyan jelszó, amivel több, mint 3,5 giga anyagot le tudsz tölteni! (Ha az oldal Letöltések gombjára kattintasz és beírod a fórumban talált jelszót!) Gyertek, és töltsetek! Visszajelzést kérek csak (a fórumba!) az ingyenes letöltésért cserébe! A teljes játék (Most Wanted Black Edition), egy csomó vele kapcsolatos dolog, és a teljes TrackMania SunRise is letölthetõ! Gyertek, nem bánjátok meg!

NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/

icespeakyy
mi a lap címe?dlh????

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

Falconer
Sokkal jobb, ha a DLH-rol szedsz le egy trainert. Futtatod, megnyomod az F1-et és kapsz egy millát.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Gunner
Nekem adott 100 millát, bounty-t szerencsére nem 😉

azta k****
amikor elindítottam a mentésemet kilépett és UNINSTALLálta magát!!!!!!!
hogy lehet ez????????????????????????

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

crazyclone
😄
ok
kosssz

3Error
www.trainerscity.com <- itt van trainer bõven Black-hez is / simához is...

Viszont, ha semmi sem megy és pénz kell, akkor a következõ :
1. töltsd le az artmoney c. progit.
2. telepítsd
3. játékot indítsd el, lépj be a karrieredbe és csekkold, hogy mennyi a pénzed (pl. 5620$)
4. Alt+Tab, artmoney-ban válaszd ki a futó alkalmazások közül az nfs-t
5. kerestess rá a pénzösszegedre (írd be hogy "5620" pl.)
6. kiad egy sort, ott keresd meg a pénzösszegnek megfelelõ számot
7. change value-vel váltsd át tetszõleges értékre (500000 pl.)
8. asszem save, de lehet, hogy nem kell, majd Alt+Tab
Ekkor már meg kell lennie a pénzednek. Nem full pontos a leírásom, de legyetek kreatívak, nem nagy dolog.
Sok sikert !
Jah, és NE CHEAT-ELJ !!! 😉

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

crazyclone
bakker nemtom használni a money cheatet a trainerben
plíz help

vki meg tutdna mondani par csalast<#lookaround>
Bocs hogy nem olvastam vég, hogy mit irogattok,de ha a black editionrol, akkor közlöm veletek, hogy Pc szinte mindenkinek BE-je van....
nem tudtok hozzá magyarósitást????
Most találtam a gépemen egy police video high.mov -ot, abban lehet rendõrrel is lenni, és a kanyart jelzõtáblák pirosak, nem ilyen fos sárgák, amit alig lehet észrevenni a kikapcsolhatalan motion blur effektnél 250km/h fölött, ezek miért nincsnek benne játékban?

Sland
nincsenek modok<#mf3><#mf3>. ezt nehéz megérteni. az elõzõ részekhez sem voltak<#falbav>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

icespeakyy
vkinek megy az a trainer amelyikbe 1k,10k,100k-csah-t lehet berakni?(Gamecoyworldön van-vmien Ichigo csinálta-2005-11-30-)v mikor kell egyátalán megnyomni a shift+alt+F1/F2/F3-at???mert én akkor is nyomkodtam amikor csak a városban autóztam,meg akkor is amikor shoppingoltam...a trainer nekem a nfs fõkönyvtárba van....mit tegyek???pls help<#help><#help><#help>

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

HONNAN LEHET KURVA MODOKAT LETÖLTENI?! VÁLASZOLJATOK LÉCCI!
na hát a vége nem volt rossz, modjuk menjenek az EA games programozói a halál f@szára, a Razor gyerek még úgy is utolért, ha cheatet toltam neki, ez nem gyenge, modjuk nem értem miért kellet a hídra vezetõ részt lezáni, szerintem az a legjobb nem? akkorát lehet ugratni, mint állat, igaz csak 1X.

Segítsetek a 7.-ik helyért mennék de nincs egy normális kocsim valahogy eltüntettem a régit mit lehet ilyenkor csinálni?
Honnan lehet leszedni modokat a játékhoz?
Hi!
Hasonló konfig mellett én is tapasztaltam ilyent 5.8-as catalyt mellett.
Lecsreéltem 5.11-re azóta gond nélkül fut 1024*768-ban max részleteséggel.

Csak halkan, mert ez illegális...

The FlashBack
nah végre😊
ez az😊

3Error
zsolcsi?! az szép... jólvan mindegy, nem akarom tovább nyomni a témát...<#bdead>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

DJ Skyline
kész

DJ Skyline

DJ Skyline
A(z) nfsmwfaq felhasználó megsértette a regisztrációs szabályzatot. A tárhelyeden nem volt található kezdõlap! A hibát nem javítottad ki a megadott határidõre ezért a regisztrációdat töröltük!
jó...akkor uw.re fogom tenni a faq-t és akkor mostmár remélem jó lesz!

icespeakyy
az megvan...de akkor végleg semmi értelme a játéknak..mert ad 100milla bounty-t is...

Bandee_
Keress rá, már tettem fel múltkor 1 mûködõ trainert, ad 100millát
icespeakyy
a fgameciopyworld-ön ami van legutoljára..2005-11-30-án...+3trainer(1000,10k,100k)az nem mûködik...mert axt írja h shift+alt+f3 akkor 100k lex de autókázáskaor ha nyomom a kombinációt...axtán bemegyek vásárolni és nem váétozik semmi

The FlashBack
igen... mé neked nem?

FAQ

icespeakyy
vkinek mûködött vmeik trainer a blackedition-höz?

The FlashBack
én nem azért reinstalláltam, hogy legyen banner😛 😛

de a firefox szerint az oldal letöltve, banner sehol😞 tegnap még volt😊

RelakSfromhome
nekem reinstall nélkül is van banner 😛

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

The FlashBack
nem igaz😊 windows reinstall után sincs banner😊

Gyovai
Ha egyáltalán elllehetne indiitani ezt a szart.

geri15
ok 😄 egyébként éreztem hogy valaki elbassza nekem 😄DD

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Prince of Máté
köszi mindenkinek!mégegy ustó kérdés:milyen felbontáson menjen?😄

Sziasztok
Van 1 kérdésem . letöltöttem 1 kresz vizsga programot csak nem tudom hogy mihez kell társitani hogy jo legyen.van egy IMG fájlom meg egy SUB fájlom.
<#help>

DJ Skyline
majd jövõre!😄

geri15
:-GRRRRRRRRRR

geri15
pocsánatot kérek ooo:: de mozst tékelek 😄D !

Gunner
Csak a Celeron processzor lehet a hátrány, meg ha 640 ramocska SD, nem pedig DDR 😛