23376
  • RelakSfromhome
    Valaki végig csinálta a teljes challange series-t?
  • Danman
    mien grafikai beállításokat kell átállítani, h : ne csillogjon össze-vissza a kocsi, és h ne legyen zöldes-sárgás beütése az egész játéknak?köszi
  • Blasta
    HTX, így megy!
  • matyi08
    #20186 <--erre válaszoljon valaki!pls
  • SLICK
    nyomd meg az 'ö' betűt nekem így sikerült..
  • Blasta
    Szasztok!

Lenne egy kis problémám. Mikor dupla díszcsíkot tennék a verdára, ugye külön-külön lehet őket átfesteni.
    A gond az, hogy nincs egér ebben a menürészben és nem tudok átkattintani a másik csíkra, hogy azt is olyan színüre fessem.
    Tudtok erre megoldást?

Előre is köszi!
  • PeeTeR
    ha csak kepet akarsz csinalni akkor azt meg tudod oldani az F12 -vel is.
  • bigapó
    hát pölö az:) nekem frankón működik, videóra is jó, csak be kéne tömöríteni, mert elég nagy méretben készíti a filmeket. 10 mp és kb 100 mb:((
    ja, hogy leszedni? hát talán a videók játékokból topikban van egy-két link ami működik is.
  • RelakSfromhome
    Kezd elegem lenni... A rendőrautós challange-et egyszer csináltam meg, akkor is egy kecseg civil miatt elkaptak :S
  • cicai
    a toyota supra-t.
    de már megvettem. kiderült hogy amikor a mazdással versenyeztem akkor elnyertem töle a kocsit és igy már volt pénzem a kocsira és a tuningra.
    fulltuning. minden van csak a turbo nincs, most gyüjtök rá.

ja és neked nincs egy ötleted hogy honnan lehet leszedni olyan progit(FRAPS: van egy ilyen is)amivel képeket lehet kiszedni?
  • bigapó
    ha csak 1 autód van és a másikra éppenhogy csak futja, akkor ne add el, mert nem lesz pénzed tuningra az új autódban. melyiket akarod megvenni?
  • matyi08
    hogy lehet normálisan bekonfigurálni a gamepadomat? van rajt joystick meg négyirányú gomb, de azokat nem fogadja be az optionsban. genius maxfire g-09d gamepadom van. be lehet vhogy állítani? vagy járt már így valaki? vagy egyáltalán próbálta valaki?
  • cicai
    ha csak 1 kocsim van és annak kéne az ára egy másikra akkor hogy tudom lecserélni a arra amit szeretnék.
    egyáltalán lehet ilyet?
  • cicai
    te meg hagyd rá, nem kell velem foglalkozni
  • cicai
    lehet hogy nem vagyok tul nagy autoszakértö csak nagyon pórgött az agyamban a játék
    és nyugogy meg én is 14 éven alluli vagyok(13) ugyhogy ha bajodvan intézzük el
  • cicai
    leüsselek wazzeg?
  • RelakSfromhome
    Keress vissza, van egy mod, amivel oda rakod a kamerát, ahova akarod
  • ILLNeo
    Ha egy egyszerű kérdésre nem tudsz normálisan válaszolni, inkább ne mondj semmit.
    Kit érdekel az NFSU és MW-ről kérdeztem...
    Nem pont neked muszály válaszolni...

U.i.: Inkább ne válaszolj.
  • Bucser
    Figy hülye kérdésre hülye válasz:D NFSU-ban volt műszerfal???
  • ILLNeo
    ez igen vagy nem?
  • Bucser
  • ILLNeo
    Srácok van belső nézet a játékban? (Műszerfallal együtt persze)
  • DonnieBrasco
    Jut eszembe? Nincs meg véletlenül a Porsche soundtrackje addonban? Én hülye otthon hagytam a CD-t Magyarországon, a netről meg csak ripben tudtam leszedni...
    Pedig nagyon jó kis zenéi vannak, nagy örömet szerezne ha meglenne :)

DB
  • RelakSfromhome
    42MBban érdekel valakit a mercis TollBooth-om, amin vagy fél órát kínlódtam? :)
  • Bucser
    Én is csak kényszerből hagytam abba a Porschet.. a Country roadon való rekord döntögetésnél merevre fagy sajna:(
  • DonnieBrasco
    Elég egyértelmű a célköznség: pubertáskorban/előtte lévő pattanásos kamaszok és kisgyerekek, nőt még nem láttak de meccsbokszaik vannak dögivel, hát most jól beleülhetnek, és elképzelik ahogy majd 25 éves, nagy felnőttként ők is pont ilyenek lesznek :)

Na jó, néhány perverz 20+ éves is játszhat talán vele, de ők biztos utálnak igazi autót vezetni (ha egyáltalán tudnak :))

DB
  • DonnieBrasco
    Amivel nem sokat mondtál mert a Porsche óta az összes NFS utolsó béna kaka.
    Aki kitalált a törésmentes autót, azt kéne beültetni egy ilyenbe és 300-al a falnak durrantani. Faszfejek.

(ma játszottam a Porschéval ismét... vaze alig tudtam abbahagyni :))

DB
  • RelakSfromhome
    Jah, ez is érdekes...
  • Broafka
    sztem az a legjobb amikor mész 300-zal (km/h) és ott van előtted egy fekete rendőr autó és jól beleakarsz menni hátultól és amint hozzáérsz 0-ra csökken a sebességed és azt veszed észre hogy a rendőr tolat mint állat
    300-ról 0-ra? na ne nevettesenek már!
  • RelakSfromhome
    A turbó pizzáskocsi viszont nem rossz :D
  • RelakSfromhome
    Ejj, hogy szarnának tüskés sündisznót halomra, akik ezt a programot írták!!!!

Challange (vagy milyen) series. A mercivel, meg a Ferrari-val is valahogy mindig ott jön a civil, ahol nem látom, vagy belesodródok, vagy ahol az orrom előtt be tud kanyarodni, de persze az időm másodpercre kiszámítva. Aztán ott van a minipickup. Igaz, hogy mikor frontálisan nekimentem egy SUV Light-nak, az megtanult repülni, de egy szaros rendőrautót már nem mindég tud eltolni.
  • Broafka
    hehe, egyes emberekről alapból lehet tudni hogy hány éves, még ha nincs is kiírva :)
    tudod, ez úgy megy a 14 alattiaknál hogy csak akkor érzik magukat kemény gyereknek ha minnél többet káromkodnak, hogy miért azt nem tudom
  • Broafka
    heheee
    megvertem Razort! :)
    tudom hogy nem nagy szám, de aki figyelemmel kísérte az eddigi szenvedéseimet az igazán értékelheti ^^
  • ffxi
    HK_Zonda féle feltört verzióm van és a bonus DVD nagyon szaggat, ezt mivel lehetne orvosolni? Esetleg már alapból ilyen? THX!!

• DJ RX7
    fordult már elő ilyen?

• Bucser
    A 14 alatti koroddal vegyél már vissza a stílusból légyszi...
  • Rolesz
    Te vagy a balf*sz! Láttál már autót??????????????????????????
    Nincs kilóból V8 max valami egyedi tuning te h*lye!
  • zsotesz
    Később természetesen nagyobb pénzekért fog menni a verseny. Én második vagyok és egy győztes versennyet 25000-et lehet nyerni.
  • Web mester
    Látogasatok el ide: NFS Most Wanted mobil
  • Papadok
    Hellósztok!!!AZT szeretném megkérdezni hogy az elején csak azokkal a nagy szar kocsikkal lehet menni???És csak olyan kurva nehezen lehet pénzt szerezni hogy nyerek 1 versenyt azt 1500???