Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nemhiszem,hogy valaha még jáccani fogok vele😊
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
Mióta felraktam az 1.3 patchet,azóta ha bármilyen gamebõl kilépek játék közbe pausenál,mert pl mnsen keresnek,akkor egyszerûen nem találom sehol az egérmutatót!Ott van,mert ha mozgatom,látom amikor egy egy menüpontra ikonra ér,ha kattintok megnyitja kijelöli,de nem lehet látni!!!
Így borzasztó nehéz akár mnsezni is,hát mégha valami progit akarok használni!!
Eddig semmi baja nem volt!Nem egér probléma,mert játékban is szuperül megy,és ha kilépek játékból rendesen,nem alt tab-al,akkor nem tûnik el!Ráadásul azóta minden teljes képernyõs alkalmazásnál csinálja!<#szomoru1>#szomoru1>
Pls segítsen valaki!!!<#wow3>#wow3><#help>#help>
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
The Matrix has you...
ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD±RW|400W táp
The Matrix has you...
ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD±RW|400W táp
The Matrix has you...
Ez az egyik legjobb dolog abban, hogy nem Mao-on élek, hogy ilyen újságokat lehet kapni 😛
DB
A ti kung-futok nem erős!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
végre az autó motorháztetõje látszik és nem tiszta fényes az egész 😊)
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
szinte minden uj tört játék instalálásánál uj dolgokat tanul az ember az a
hide nevü progi nem semmi
köszönet: Leslieboy-nak
Letöltés
Ime az elrettentõ példa😄😄:😄
BY HSW
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
fel is raktam a játékot de inditáskor ezt dobja: ilyenkor mi van?
és köszönöm a segitséget
The Matrix has you...
de itt hol van kod?
az utobbi 5 dolog amit torrenteztzem mind kodos volt én meg perszen nem tudtam megnyitni azt delet, de ezt a játékot akarom, help
The Matrix has you...
most torrenteztem le,ezt www.torrent.to...Need.For.Speed.Most.Wanted.Black.Edition.TTO.4.CD
de a kicsomagoláshoz kodot kér ha valakinek megvan légyszi irja le, thx
The Matrix has you...
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Utánna leokéztam,telepítette is a patchet,de azután hiába indítom exet,kidob asztalra!Van ötlet?..<#szomoru1>#szomoru1>
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
volt,hogy 900m-re lehagyott az egyik körben,pedig nem mentem másképp...az elõzõ körben mindíg 2 kanyarral lemaradt,aztán benyomta a rakétát,és elhúzott mint a szél!<#idiota>#idiota>
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
amúgy akkor mondott csõdöt,mikor a drag versenyen neki ment a civilnek és totaled!😄D vagy amikor felborítottam az egyik sprint versenyen!😄
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!