Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evogordon
Csak a rar file-t csomagold ki!!!<#zavart2>

DJ Skyline
én ezért ki se írtam!😊)
gépen sincsen az image file...

fireball
hát csak..

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

fireball
nah jó,én végeztem az mw vel,97%,de fingom sincs,h hogy nézzem meg,mi maratt ,én nézegettem,oan összevissza van ott minden..mondom haggyuk,örültem,h végre vége..😊
nemhiszem,hogy valaha még jáccani fogok vele😊

Web mester
Szerintetek ha a demo elmegy akkor a teljes játék is elmegy?

leslieboy
SOS!Nem tud valaki segíteni?<#help>
Mióta felraktam az 1.3 patchet,azóta ha bármilyen gamebõl kilépek játék közbe pausenál,mert pl mnsen keresnek,akkor egyszerûen nem találom sehol az egérmutatót!Ott van,mert ha mozgatom,látom amikor egy egy menüpontra ikonra ér,ha kattintok megnyitja kijelöli,de nem lehet látni!!!
Így borzasztó nehéz akár mnsezni is,hát mégha valami progit akarok használni!!
Eddig semmi baja nem volt!Nem egér probléma,mert játékban is szuperül megy,és ha kilépek játékból rendesen,nem alt tab-al,akkor nem tûnik el!Ráadásul azóta minden teljes képernyõs alkalmazásnál csinálja!<#szomoru1>
Pls segítsen valaki!!!<#wow3><#help>

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

Hi.Hogy lehet ezt a kamerás modot használni?
Web mester

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

RelakS
Én már 5 autót tartok folyamatosan karban a lébõl, amit nyerek :S

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

bigapó
akkó sok sikert😊 egyébként próbálkozhatsz még visszatöltéssel is. én így mentettem meg a Mitsu-mat, lefoglalták én meg visszatöltöttem az állást, igaz autosave be van nyomva, de ezek szerint ezt még nem mentette el. most már a rendõrös küldiket másik autóval fogom csinálni, nem a legjobbal.

The Matrix has you...

Tompie
hahó helyrejött kiváltottam a kocsit de nem tudom hogy 😊 amúgy "csak" a pénz trailer-ezem. 😊

ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD&#177;RW|400W táp

Web mester
Szerintetek ha a DEMO elmegy akkor a teljes játék is elmegy?

bigapó
hóhó! trailer-ezel? el tudom képzelni, hogy amiatt halt be😊)) nem kárörvendésnek mosolyogtam, csak úgy. játsz anélkül, azt tudom még ajánlani. mármint, ha nem jön helyre.

The Matrix has you...

Tompie
De nekem nem csinál semmit semmit nem enged vele csinálni, pénzem elvileg van mert meg van hekkelve! szóval akkor annak annyi ? de csak a helyet foglalja a garázsba!

ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD&#177;RW|400W táp

bigapó
nekem is volt már ilyen, 3-szor elkaptak és elkobozták az autót. Keresztbe egy piros felirat volt rajta. Én enter-t nyomtam neki, de kiírta, hogy nincs elég pénzem kiváltani. akkor kb. 90-ezrem volt. ha rámész az autóválasztásra, akkor ott írja, hogy mennyi bounty-t és mennyi "büntetést" tettek már rá, legalábbis szerintem az büntetés.

The Matrix has you...

DonnieBrasco
Megvettem a PC Gamert, ami szerintem messze a legjobb offline PC-s játékújság... és azt kell mondjam, nem véletlenül az! Bizalmam irántuk továbbra is töretlen, ugyanis 63%-ot adtak erre a siralmasan szar játékra, és könnyesre röhögtem magam a cikkükön 😊 fõleg amit a surmó nyikhaj neonos-matricás-plasztikmeccsbox szupergépeikkel vilantó pattanásos tinikrõl ír.. beszarás 😊)

Ez az egyik legjobb dolog abban, hogy nem Mao-on élek, hogy ilyen újságokat lehet kapni 😛

DB

A ti kung-futok nem erős!

Tompie
de hogy lehet kiváltani ?

RelakS
Az a zsaruknál van! 😊 Váltsd ki!

bigapó
ügyesen kell menni és akkor van pénzed is😊

The Matrix has you...

Tompie
Már nem olyan aktív ez a fórum se mint mikor kijött a játék! <#vigyor0>

Shep
Valakinek mûködik valameilyk pénzes trainer a HKzondás verzióval?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tompie
Olyankor mit lehet csinálni mikor egy autó IMPOUNDED? 😊 mert el sem lehet adni semmi, akkor az ott foglalja a helyet a garázsomba?

RelakS
A Golf jobb elsõ lámpája még mindig lyukas? 😄

Scott21
sziasztok! nekem jó a patch!
végre az autó motorháztetõje látszik és nem tiszta fényes az egész 😊)

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

RelakS
Állat 😄😄😄

Ez kell! 😄

mosoporr
megy 😊
szinte minden uj tört játék instalálásánál uj dolgokat tanul az ember az a
hide nevü progi nem semmi

köszönet: Leslieboy-nak

Istencsászár
A ToCA EDIT weboldal felrakott egy érdekes kiegészítést a Need for Speed: Most Wanted-hoz. Ezzel a Camera Hack programmal elkészíthetjük a saját nézeteinket a játékhoz. A kiegészítés mûködik a NFS: Most Wanted v1.2-es, v1.3-as és a demó verziójával is.

Letöltés

Ime az elrettentõ példa😄😄:😄

BY HSW

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Hello! Nekem csak az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet screenshotot csinálni. Amúgí tök kira a jatek, fõleg az SLR.
Tono34
Nézd meg a Faq-ot.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

mosoporr
sikerült ez volt a kod: www.torrent to (privben kaptam)
fel is raktam a játékot de inditáskor ezt dobja: ilyenkor mi van?
és köszönöm a segitséget

bigapó
az a baj, hogy nem ismerem ezt a fájlcserélõ-rendszert, úgyhogy most vak vezet világtalant dolog van😊 ha nincs mellette, akkor amit Newfronter írt, azt próbáld meg. más ötletem nincs.

The Matrix has you...

Ezt elfogadja kódnak? www.exeem.to
mosoporr
innen szedtem
de itt hol van kod?

Ahonnan leszedted, azon az oldalon van egy kód. A torrent link mellett valahol..
mosoporr
hát hozzátéve nincs,de akkor hogy ércsem azt hogy a torrenten van?
az utobbi 5 dolog amit torrenteztzem mind kodos volt én meg perszen nem tudtam megnyitni azt delet, de ezt a játékot akarom, help

bigapó
ha a kicsomagoláshoz kell a kód, akkor az a torrent-en van szintén vagy pedig amit leszedtél ahhoz hozzátéve valahol😊 persze nem a csomagban, mert akkor megnézni sem tudnád<#idiota>

The Matrix has you...

mosoporr
hali

most torrenteztem le,ezt www.torrent.to...Need.For.Speed.Most.Wanted.Black.Edition.TTO.4.CD
de a kicsomagoláshoz kodot kér ha valakinek megvan légyszi irja le, thx

bigapó
egész pontosan a játékra hatással van a patch? leírás szerint menübeli javízások, fõleg multiban történõ javítások, Blacklist 15-nél körszámhibát javították, néha eltünõ autó javítása (nálam ilyen még nem volt), a többi szintén "lényegtelen" szerintem😊 szóval? mi javult? ugyanolyan beállításoknál esetleg 2-3 FPS plussz?? 😊)) vagy valami?

The Matrix has you...

leslieboy
Megoldva,ha valakinek ilyen gondja van,telepítse újra a gamet,és úgy rá a patchet!

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

leslieboy
Telepítettem a patchet,de azóta else indul,egyszerûen jön egy fekete kép,és kidob asztalra!Patch telepítésénél meg ezt írta:Missing or invaild registry/ini entry!
Utánna leokéztam,telepítette is a patchet,de azután hiába indítom exet,kidob asztalra!Van ötlet?..<#szomoru1>

scorpeeon
hát sajnos ez van, ezt kell szeretni, carrerben nem lehet kikapcsolni azt a bizonyos catch up-ot aminek az eredménye ez a "kabaré" 😄ha vki lemarad 1km-re, és akármilyen kocsival nyomatod is és hiába nem hibázol, a kö múlva már legalább 500m-t ledarált belõle 😄

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

DJ Skyline
biztos trainerezett Razor is,és örök nitróval ment!<#idiota>
volt,hogy 900m-re lehagyott az egyik körben,pedig nem mentem másképp...az elõzõ körben mindíg 2 kanyarral lemaradt,aztán benyomta a rakétát,és elhúzott mint a szél!<#idiota>

scorpeeon
ja, néah nekem is meggyûlt vele a bajom, volt hogy kicsit odanyomtam a falhoz, pont vmi kiálló szarba és ottmaradt egy fél kilométert 😄 persze utána jött föl rendesen.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

DJ Skyline
razor a pro!^.^
amúgy akkor mondott csõdöt,mikor a drag versenyen neki ment a civilnek és totaled!😄D vagy amikor felborítottam az egyik sprint versenyen!😄

scorpeeon
Sland, az kemény dió! najó, azért nem olyan nagyon nehéz, de mindig ott van kicsit elõtted vagy kicsit mögötted, bármilyen kocsival és bármennyivel mész is. vagyis ott is látszik a script, vannak szakaszok ahol meg tök tetün megy, ja, és ami szar még Razorkában: mindig rövidít. olyan helyen is ahol azt sem tudtam hogy van rövidítõ, azt hittem, hogy az csak visszafele van, majd meglátod úgyis 😄 valaki aki feltette már az 1.3 patchet az nyugtasson meg hogy a játék védelmirendszere nem erõsödött meg! thx.

Sland
Nah 2. vagyok a blekliszten. Már csak Razor papa van...<#eplus2>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

DJ Skyline
frissítve lett a patch-al,és a music extractorral

Sland
felraktam. tök jól megy. tök jók a javítások, észrevehetõk. És nem baszta el a másolt játékot sem.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

DJ Skyline
a fele multi javítás...mind1 FAQba betolom

fireball
áh köszi,végre 1 normális ember,aki segít is ,nem csak pattog..😊
thx man,maj megnézem,hol csúszott meg a téma..😊😊