Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én szívok ezzel a hülye játékkal.
Nem tudom elindítan sd4 hide-al sem.
kiírja, hogy rakjam be a helyes cd-t és indítsam újra a programot.
Tudom, hogy <#lama>#lama> vagyok, de valaki plííz segítsen már, hogy hogy kell ezzel bánni.
köszi elõre is!
Ugyanis sehol sem láttam rá opciót.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
The Matrix has you...
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
ez az ugye? Catalyst 5.11 Windows 2000 - Driver Download
és ez a fájlt kezdte el leszedni: 5-11_xp-2k_dd_ccc_wdm_enu_27345.exe
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Pontos cimet nem tudnál adni, vagy valaki más?
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
1et találtam, de az nem ismerifel a kártyát vagy mi és nem települ fel. aztán talán jobb lenne egy kicsit a grafika.
elõre is köszi
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
jöhet az új nfs rész....mikor jön már ki a demoja?<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
2#[mert nem mostanában tettem fel és nem tom, hogy ?%
3# mert nem biztos, hogy jó a link
4# az #1#2#3-at erõsítve😊
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
várd meg türelmesen amig teljesen befejezi a kitömörítési mûveltet!
nekem is sok ezer fájlra szedte szét (az összes zenét kitömörítette) de azt utána automatikusan letörlni ha befejezte a zenék kigyûjtését
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
The Matrix has you...
Csak a 4-es démonnal lehet a HKZonda verziót rendesen elindítani?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
a nfsmw nek a zenéjit
de pontosan 3211 filera szedte szét
nekem az I AM Rock eklene
megvan az a 80 ra széteszett file, és att akarom hogy az a 80 file egy waw vagy akármilyen fileban legyen!
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92