Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki magyarázza már meg nekem, hogy ez miért van.
Hiába gyüröm le a blacklist tagjait, a kocsikat nem kapom meg. Olvastam, hogy azért van, mert eladtam az elsõt amit nyertem. Mondom OK, akkor kezdjük újra. Mostmár viszont az elsõ kocsit sem kapom meg. És nem értem, hogy miért. Az öcsémet elkapták a zsaruk az elsõ nyeremény kocsijával, el is vették tõle, de õ megkapja a legyözöttek kocsiját. Na erre szeretnék magyarázatot.
Gigabyte EP45-DS3, Intel Core 2Duo E7400@2,8GHz, 2x2Gb Kingmax 1066MHz DDRII ZOTAC 9800GT AMP! 512MB, 1x40GB Hitachi SATA2, 1x80GB Samsung SATA2, 1x500GB Samsung SATA2
ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD±RW|400W táp
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Valaki egy jo beállitást tud?
Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Mess with the best, and die like the rest...
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Alapon szoktam hagyni egyébként, a két legalsót (nitro, turbo) veszem maxra ha zsarusosdit játszom, mert ott nem kell max sebességet produkálni, viszont a gyorsulás nem árt.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
LÁMA leszek mivel én még nem használtam soha trainert ezt hogy kell használni..?
láttam hogy van a FAQ-ban...!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
- harmadik vagyok most a blacklisten, ez azt jelenti hogy behoztam már mindent amit csak lehet (kivéve asszem azt az 1 verdát amihez a challenge raceket kell nyomni)? ez itt amugy tényleg azt csinálja amit mond? ahhoz nem kéne az 5. cd is? és még annyi, hogy a black edition +tuningokat is ad? azokat hol lehet elérni? most megvettem a karrier módban elérhetõ utsó kocsit, a porsche-t, felraktam rá minden tuningot amit csak találtam, a vége kb 380-90 volt. ennél lehet gyorsabb/jobb kocsit valahogy a játékban elérni?
nálam az volt a gond.
- Alcoholba(legújabb) berakom a képfájlokat egyesével amikor kéri
- Letöltöttem a "NFSMW-MINI.rar" fájt kicsomagoltam (vigyáz ez egy DVD képfájl 1.4Gb)
- Bekapcsolom a Alcohollal ahonnan telepítettem(pl: O meghajtó)
- Fel telepítem a "SafeDisc4Blockerv1.0Eng" nevû programot : telepítésnél megadom a játék könyvtárát (pl.: D:\Games\NFS Most Wanted), utána kéri a fájt amit akarok blokkolni ide írod : speed (csak ennyi nem kell .exe)
- Az asztalra kirak egy ikont (ezt átnevezheted, ikont cserélhetsz)
- Utána irány a játék eddig 10 telepítésbõl mind mûködik és mindig elsõre indul.
Mindegy, hogy van a gépbe fizikai meghajtó vagy nincsen mind a két próbálkozásnál mûködik, sõt a Nero sem zavarja össze.
Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D
Lenne egy problémám, nem müködik nálam se a Sd4Hide,se a CdHide sem a StarForce Nightmare. Az lenne a kérdésem,hogy hogyan kell lehúzni a Cd\DVD meghajtót?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!
Hamachival próbálkozott már valaki játszani? Mert nekünk nem megy.
üdv:.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
felraktam a 4-es démont, és minden ok.
Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!