23376
-
Ha RAZOR-t legyőzöm akkor autómatice megkepom a kocsiját vagy ott is 3 kérdőjel kközül kell választani? Ha meg onnan kell választani melyik latt van a kocsi? Vagy ez is változik? -
A vége loál :) -
Csaba #20279 Nekem sincsenek a magyarosítás telepítése óta videóbejátszások. -
Lysandus #20278 Azért elsőkerekes kocsival ne nagyon csúszkálj, vagy csak nagyon csúszós úton. Igazándiból gyakorolni éppen mostanság lehet. Ha leesik az első hó, akkor menj ki, és keress egy elhagyatott, de megfelelően széles útszakaszt. Friss havon 20-30-al lehet csúsztatásokat gyakorloni, és könnyű megfogni a kocsit. Anno volt egy olyan divat, hogy ilyenkor páran kimentek a felvonulási térre és ott ökörködtek. Hangsúlyozom: aki ilyesmire adja a fejét keressen egy legalább akkora üres helyet, mint az Árpád-hídi buszállomás!!! Egyébként elsőkerekesnél ha jól emlékszem az a módszer, hogy előbb adsz teligázt, amivel kipörgeted a kereket és utána szeded hirtelen alá. Persze mindezt gyorsan, és akkor el fog indulni a hátulja kifelé. Észnél kell lenni, és az ember nagyon hamar rádöbben, hogy azért elég komoly, ha egy több mint egy tonnás kocsi megindul valamerre. Nyáron pedig az ideális terep a vizes fű. Az kb olyan csúszós mint a jég. Csak arra kell vigyázni, hogy bele ne vágodj egy rejtett gödörbe, mert kitörhet a kerék. Vagy észrevesz a gondnok, mert ha nincs gödör, akkor vagy egy foci- vagy golfpályán kalózkodsz!
-
nekem a magyarosítás óta nincsenek játékban videóbejátszások
-
:DD Megesik :)) Vigyázz magadra! :) -
Csaba #20275 Hát igen, a civilek (én csak mazsoláknak hívom őket) elég fura helyeken tudnak előbukkanni. Legtöbbször a motorháztetőmön landolnak:-)
Mondjuk kiváncsi lennék, ha Razor ellen az első alapkocsimmal próbálkoznék, mennyire működne ez a Catch up dolog. Lehagyna nagyon, vagy így sem tudna? -
Trailer-es zsákbamacskád nincs-e? -
Most én is gondolhatnám, hogy milyen űber sofőr vagyok, de a köetkező dolgok megakadályoznak benne:
1: mikor falnak megyek, meg némelyik farolás közben a kocsi legalábbis furán viselkedik. Pl kezd kimenni a fara, ellenkormányzok, lelassít, majd visszagyorsít a csúszás...
2: CMR-ben köpködtem, hogy deszar, vezethetetlen, stb. Aztán nézegettem WRC belső kamerás felvételeket (mikor pl retek klub-on erről volt szó), azóta egy büódös szót nem szólok...
3: egyszer a Fabia-nkat gondoltam, hogy megfordítom. Jó kis nyálkás út volt, alászedtem a kormányt, és nyomtam egy teligázt. Ahelyett, hogy a kocsi megpördült volna (ezt vártam ugyanis az elsőkerék hajtástól, hgoy az eleje balra el, a hátulja meg majd követi valahogy), elindult egy kicsit balra, majd mikor megcsúszott a kerék, nyíl egyenesen ment tovább előre. Kopp a padkán, szerencsére baj nélkül. Azóta inkább hanyagolom az ilyet :Ð -
Csaba #20272 Nekem már volt ilyen. Másik kocsival nyerj pár versenyt, és egy idő után sms-ben értesítenek, hogy visszakaphatod a kocsit. -
Bmx01 #20270 HELP
Mit tegyek ha elkaptak de nem volt pénzem fizetni és elvették az aútótmat HOGY szerezhetem vissza?? -
engem a catch up inkább az őrületbe kergetett. Hagy krözzem már le, ha tetű valamelyik! Meg ha én vagyok szar, ne tudjam már utolérni, csak mert egyszer beleáll a fékbe!
nameg a challange series! Olyan feladatok, hogy sz@rjon sündisznót, aki kitalálta
Mellesleg nekem a civilekkel több gondom van, mint a catch up-pal. Valahogy a domb mögül, vagy egy kanyarban mindig ott bukkan fel egy autó, ahol épp megyek, vagy ahova "magatehetetlenül" sodródom... -
Nem is a gyorshajtásra gondoltam, hanem arra, hogy egészen más irl, és szerintem sok embert megtéveszt az, hogy milyen jól nyomja (kormánnyal) a dolgokat, akkor ő jó sofőr... :) Nem kell ahhoz gyorsan menni, abból is lehet galiba.
Az hogy ez a játék realitásban kiemelkedő, az meg no comment :D Valszeg nem vezettek még autót.. Vagy én nem vezettem még lamborghinit, meg porschét :D -
NFS-WM Panorámakép
Napokban a Panogames.com kiadott egy nagyon szép nagy felbontású panorámaképet a Need for Speed Most Wanted játékról. Jelenleg öt részes minden irányba 360°-ban elforgatható terület érhető el az oldalukról. Hogy megtudjuk ezt tekinteni, szükségünk van egy Quicktime alaklamazásra.
Az alábbi link segítségével tekinthető meg a panorámakép:
ez itt a link/cikkhír ;-)
NFS-MW Mega Trainer - letöltés
Egy új letöltéssel szeretnénk kedveskedni a látógatóinknak, név szerint az NFS-MW Mega Trainer. Ezzel az alkalmazással több érdekes csalást alkalmazhatunk, mint:
Végtelen Pénz, Végtelen Prémium, Kimerithetetlen N2O Palack, Időtlen Versenytörő, Azonnali Rejtőzködés, Azonnali Üldözés Kijátszás, Soha nincs lebukás, Soha nincs motorhiba, Nincs láng ill. körözés, Nincsen Rendőrségi Utánpótlás, Egyedi Fejlesztések stb.
További infó az általunk készített magyar dokumentációban. Az alábbi link segítségével tölthető le:
A progi letöltése az alábbi oldalról -
Bár mondjuk multiban normálisan összemérni tudást nem jó, de az biztos, hogy sokkal izgalmasabbá teszi a dolgokat, hiszen mindig egymáson lesznek az ellenfelek (ha közel azonos tudásúak) -
Csaba #20265 Szerintem az, aki ennek hatására kimegy, és elkezd száguldozni, az agyilag sérült. A városunkban most volt egy nagy baleset, száguldozó seggfej elütött a zebrán egy 34 éves tanárnőt, aki most jött vissza gyesről... Szegény meghalt. A koma ellen már voltak gyorshajtásért meg kábszer miatt eljárások. Balesete is volt, majdnem meghalt, de hát életben maradt, csak azért, hogy megöljön valakit. Én az ilyet kivégezném.
Én szeretem ezt a progit, de ha nagyritkán kocsit vezetek, eszembe sem jut vagánykodni ennek hatására. Az élet más. Pont erre jó a játék, ki lehet élni magunkat vele.
-
Azért sok ilyen tahónak van drága autója. Maffiózó az apuka, vagy csak jol bizniszel és nem fizet adót, stb. Elég sok zsír új, drága kocsit látni az utcákon huszonéves parasztokkal/ kis qrvákkal. (azért nem SLR meg Murciélago, de vannak kemény gépek) -
Multiban jó a catch up. Kicsit taktikussá teszi a dolgot :)
Singleben meg kb. tök mind1, h. catch up, v. gépteleport, egyéb csalás... annak hívjátok, aminek akarjátok :) Az AI rég nem a catch up miatt ilyen, hanem azért, hogy a lámák ne dobják ki az ablakon 1 óra után, a profik meg ne unják meg 5 perc után. :)
Olyan jó AI úgyse lesz, mint human :D Legalábbis nem ebben a kategóriában. -
Ez kell a népnek.. :)
Aztán mikor Apuka kocsiját ripityára töri a kissrác, mert azt hiszi tud vezetni :PP
-
Csaba #20261 Hát, nem olyan nagy gáz az a Catch Up! Így van valami izgalom. Pl. a Porsche Unleashedben nem volt, ott "irtó izgalmas" volt látni, hogy másfél perccel vezettem a 2. előtt, borultam 3-szor, és így feljöttek 1 percre...Majd lerágtam a körmöm a nagy "izgalomban".
Mellesleg még a catch up mellett is rengetegszer nagyon lehagytam az ellenfeleket, tehát semmi baj sincs vele. Igen, néha tapasztaltam, hogy az utolsó körben a 15 mp.-es előnyből a végére csak olyan 5-6 maradt, de ha nem hibázol, illetve keveset, akkor úgysem hagynak le. És a másik előnye, hogy lehet verseny közben lazsálni. Lehagy 20 mp-cel? Na és? Fél percig megnyomom a gázt, máris utolértem (persze vannak kivételek, de azok ritkák.)
A forma 1 is iszonyat unalmas, már emiatt nem is érdekel, mert van 2-3 kocsi, ami nagyon megy, a többire 1-2 kört rávernek. Sokszor meg az 1. és 2. között is fél perc vagy több a különbség. Verseny ez még? Jó, idén volt egy kis izgalom, de azelőtt 10 évig semmi. -
bgabor #20260 Miért, és aki kitalálta a Catch up-ot? Egy autóversenyben, ahol az a lényeg, hogy megelőzd a másik autót, mindig utolér a másik kocsi? Miféle idióta talál ki ilyet? Mint aki a törésmentes autót. A poén viszont az, hogy a redőrautók törnek rendesen, csak a saját kocsit nem. Komolyan némely területen már a vicc kategória ez a program. Meg azt mondod, hogy a kis gyerkőcök elképzelik hogy majd 25 év körül a valóságban is ilyeneket vezetnek majd? Miért, nem pontosan erre játszik rá a program? Nézd meg a karrier mód szereplőit. Mind nagyonmenő huszonéves aggresszív, alacsony színvonalú emberke, amolyan ertéelklub színvonalú. Ennek a fajta embertípusnak soha a büdös életben nem lesz ilyen drága autója, mint a játékban. Mégis a progi azt a képet festi elénk, mintha ez így zajlana. Hát gratula, a proginak néphülyítésből 5-ös, teljesen illik a mai világ arculatába. -
Hy köszi a magyarítást FAIN !!!
-
van teljes magyarositás ha valakit érdekl és még nem tud róla!!!
Ittenene! Boldog Szülinapot Gamehunter Team !!!! -
tittyy #20257 valaki elküldi nekem az sd4hide progit [email protected] -
jó az a Seba téma az oldalon:)
+ pont:D -
Értem, HTX!
(pedig a pics@ SLR mercijének forgalmijára utaztam :-D) -
Ha lesz egy verda lefoglalásod, törölheted vele az egyik pirosixet -
Sziasztok, újabb kérdés lenne! :-)
Megvertem az egyik arcot a blacklist-ről és mikor választhattam a két nyeremény közül, az egyik "?"-est választottam.
Valami új dolgot nyertem, de nem jegyeztem meg mire jó.
Csak arra emléxem, hogy egy vontató autót ábrázolt az ikonja és egy autót rákötve.
Vki magyarázza el plz mi ez a fícsör, mert belátogattam mindenhova, de nem találtam semmi extrát! (a bannerben levő help meg nem müxik nekem most)
Előre is köszi! -
tittyy #20252 akkor minek kérdezed -
BunDevil #20251 az oldalam fórumában is van... én most el nem megyek addig :D fél perc a reg... Lehet, hogy gyorsabb, mint most várni ;) -
tittyy #20250 Serial -
BunDevil #20249 Ez mi? Ez igy nem konkrét! Serial? Cheat? És ha cheat... PC? PS? X-box? -
tittyy #20248 tudtok nfsmw-hez kodot -
BunDevil #20246 Hello!
Akit érdekel a Most Wanted Black Edition, vagy a Bonus DVD ingyen, vagy kell a magyarítás, vagy a SoundTrack, esetleg a TrackMania SunRise, vagy valami Most Wanted fájl, vagy egyéb Most Wanted fájdalmai vannak, esetleg aki ingyen 3,5 gigát akar tölteni, jöjjön IDE. Semmit nem kell, csak regelni a fórumba, írni valami szépet (ez fontos!!!), és máris tölthetsz le! (de csak 1 szálon tedd!) ... -
Na ne mondd. Én már töbször kioktattam/lebasztam öket SMSben, amikor még nem emeltdijas vot. -

-
a fix.tévések mind hülyék :@@@@v -
Azért, mert valóban rossz topikba került a HSZ... 
-
Én azt gondolom, tutira nem olvastad el, hogy mire válaszoltam! -
Nem értem, hogy a hozzászólásod hogy jön ahhoz, amire válaszoltál