23376
  • ffxi

• Richard90
    nem kell félned!
    nyugodtan felteheted, mivel nem is kellett exet cserélni hogy elinduljon a játék (elrejtő progi)
    úgyhogy ha felrakod ugyanúgy el fog indulni
  • ffxi
    Patch-el lenne egy kérdésem, ami a FAQ-ba nem volt. Szal, Zonda verzióm van és nem lesz gond mi után felrakom a patch-et? Úgy értem, hogy nem kell másik exe fájl? Már jártam így több játéknál is(Max Payne1-2, MOHA) THX!!

• bigapó
    na én kormány nélkül megcsinálom ugyanezt:DDDD
    a bukkanó utáni nem kanyarodás még elmegy, de hogy ez néha megváltozik és hol kanyarodik hol nem, az már tényleg billentyűzet amortizáló:)))
    egyébként biztos egy rejtett olajfoltra futsz fel olyankor, mikor korrigálás után megfarol:P
    ja és a fal az olyan, mint a mágnes. vonza az autóm elejét...
  • RelakS
    Fura... Én még mindig a falról alig tudom levakarni a verdát, meg egy-egy bukkanó után nem feltétlen akar kanyarodni, de ez még természetes is lehetne, ha szimulátor lenne a játék.
    Nameg amit emlegettem: Elkezdek csúszni egy hiba miatt, korrigálom kb félig, már tekerem is vissza a kormányt, erre visszagyorsul a farolás, és totál keresztbe állok...
  • RelakS
    Kösz, ez minimum egy óra k*rv@@ny@'zás, a fejlesztők hetedízigleni megátkozása, és egy Logitech momo Racing FF kormánynak köszönhető :)

De most is van két küldi, ami miatt szórom az átkot:
    #1: civic cruiser-rel fekete gto-k (state undercover vehicle) ellen kéne 6 szöges akadályt lóvá tenni. Egyszer sikerült, de akkor elkaptak egy büdösszájú egyterű miatt
    #2: egy szintén mercis tollbooth, amiben másodpercre ki van számítva, hogy mennyi idő alatt érhetek végig, meg a civil is mindig kiszámítja, hogy hol fogok repeszteni...
  • bigapó
    veletek fordult már elő olyan, hogy mentetek a versenyben és az autó érdekes dolgokat művelt? úgy értem, hogy korábban nem csinált ilyet. egész pontosan most nyertem meg a 4. ellen és még mindig a Mitsu-val nyomtam volna egy speedtrap-es pályát, de egyszerűen irányíthatatlan volt az autó. volt egy nagy kanyar, aminek a végén lett volna a mérőpont és valami érdekes módon mindig ugyanannál a pontnál az autó megcsúszott vagy "félrerántotta" a kormányt "valaki". de ez egyenes szakaszon is megvolt. megyek, aztán hirtelen kitör az autó jobbra! ez mitől van??

korábban ilyen akkor volt, mikor be volt dugva a joystick-om és amolyan kalibrációs hibát generált és állandóan húzott jobbra. ezzel bekavart egyes játékok irányításába. ez most nem lehet, mert nem használom.

ja, azóta megvettem a Ford GT-t és ott érdekes módon semmi ilyesmi nincs. azt ugye mondanom sem kell, hogy a performance-ban mindent állítottam és csak rosszabb lett a helyzet. a handle max-ra állításával is ugyanezt megcsinálta. ugyanakkor a GT-nél nincs maxon a handle és mégsem tör ki egyik irányba sem. kezd behalni a billentyűzetem és ilyen érdekes "ál-jeleket" generál??
  • bigapó
    te ezt nagyon komolyan nyomod:) elismerésem, szépen vezetted a járgányt.
  • RelakS
    Videjó, hogy hogy csináltam meg az egyik challange küldetést

Ha valakit érdekel, feltölthetem 640x480-as felbontásban is, de az is 4-5 nap, mire kikerül a netre a google-ön...
  • feri22
    Én ezt a magyarositást probáltam http://www.gamehunter.hu de németül jött be minden szöveg...... hál istennek a fordítás uninstall után legalalább visszaállt angolra. Honnan lehet működő fordítást begyűjteni?
  • scorpeeon
    nah, akkor még mindig az én jó öreg Murciélagom vezet a 407el :D a Porsche-ból én csak 400at tudtam kihozni :D
  • IMYke2.0.0.0
    Sehogy.

• Sland
    ha megcsinálsz egy challenge series küldetést akkor lehet venni
  • Falconer
    És abba lehet junkman szajrét rakni? Azthittem, ott is csak a sima bolti cuccok vannak.
  • Sland
    nem is careerban kell kipróbálni hanem customban full junkman cuccokkal
  • Falconer
    Nekem a Carrera GT nem pörög többet 387-nél, ugy, hogy spéci tuning nincs rajta, csak amit a boltban lehetett kapni pénzért.
  • GKA014
    Hogy lehet beállítani, azt, hogy a saját számaimat játsza le a játék és ne azokat az izéket?
  • zsotesz
    Nekem is volt egyszer ez a balra húz az autó gondom. Akkor a gamepadomra gyanakodtam. Lehúztam de bill.-ről is ugyanaz volt. Berágtam kiléptem, másnap újra játsszottam akkor meg már nem volt gond.
  • Sland
    na rekordjaim:

murci 405km/h
    Gallardo 401km/h
    Carrera gt 405km/h

A baáálítások: minimum brake ride height aerodinamic
    maximum: turbo nitro
  • MerlinW
    elsőkerekes... izé száraz betoton is meg lehet fordítani. Use handbrake:) fáj a guminak de élvezetes:D én egy 5ajtós fókuszt forgattam meg egyirányu utcában, jól:)
  • IMYke2.0.0.0
    Nem lehet.

• Bmx01
    Saját zenét lehet e berakni?
  • Sland
  • Bmx01
    Saját zenét lehet e berakni?
  • cement
    nem, rajt után egyből csinálja...
    Zsoldos nekem se lehet nitrozas kozben balra kanyarodni de ez windowsos dolog...
    de nekem undergroundba is emlexem valamiert balra huzott... nagyon idegesit hogy az egyenes utszakaszokon is jobbra kell nyomogatnom a gombot..
  • Broafka
    na hogy én is panaszkodjak :P
    nekem meg az van hogy rendszeresen lefagyok, néha vadul elkezd akadozni, valamikor háromszögekre bomlik a kép, stb
    asszem nyertem :P
  • Zsoldos
    Nekem meg olyan, hogy nitrozas kozben nem fordul a kocsi balra egyaltalan. Jobbra viszont siman.
  • Broafka
    lehet hogy érzékeli a fizikális sérüléseket, és a futóművet szétcseszted és azért húz barra (ötlet)
  • Richard90
    nekem is, de nekem egy kicsit!
    gamepaddal játszok és engem is idegesít
  • cement
    nemtom volt-e már ilyen probléma ha igen sry de nem tudjátok mitől lehet az hogy nekem menet közben egy ideje a kocsik balra húznak egy kicsit? elég zavaró. néha nem csinálja de általában igen. nem ragad be a billentyűzeten a gomb az tuti azt már megnéztem, valami szoftveres gond van de full tanácstalan vagyok. ha valaki tud rá valamit az help plz :D
  • BunDevil
    Kösz! A Seba a király, de szerintem a lap úgy, ahogy van most már elérte a szintet, rendesen! :) Nem mindenhol van 3,5 giga ingyen letöltés cserébe egy fórum hozzászólásért. És ez nem rapidspehere, meg megaupload, meg ilyen szarok......
  • Hrisskar
    El kell érni a 4. körözötségi szinttet(a láng mutatja).
  • Papadok
    Mire jó az ha a vérdíj naon magas??????
    Nekem 3 millió
    Ja és 38%-nál vagyok és van egy oan feladat 2 szögesdrótot kell kikerülni de fél órát jáccottam azt még akkor sem tették le.Mit kell tenni?
  • Dénes é
    nekem eddig csak az tünt fel hogy nincs intro
  • zeki
    Hy nektek is el tüntek a VIDEOK magyarítás után????
  • horpeti
    jah, még szerencse, h. van retry :PP
  • Dénes é
    ha elkapnak akkor csak az üldözést kell megcsinálnod újra
  • horpeti
    és mivan ha nem lóg meg az ember? :) attól még Razornak sanyi nem? :D
  • Csaba
    Ha legyőzöd Razort, akkor videóbejátszás jön, ahol megjelennek a zsaruk, elkapnak mindenkit, neked Mia még időben odadobja a BMW kulcsát, és elszelelsz, majd ezután az összes zsaru a nyomodban lesz. Ha meglógsz, akkor kész a game, megkapod a saját BMW-det. Én nem találkoztam olyannal, hogy Razor kocsiját megkapnám.
  • RelakS
    SPOILER!!!

Ha Razort legyőződ, akkor visszaszerezted a bömöst (erre megy ki a játék), viszont az éppen akkor kialakuló helyzet miatt 6-os heat level mellett kell menekülnöd Federal Undercover Vehicle-k és SUV Heavy-k kiséretében, ráadásul a helikuffert sem tudod lerázni, és nincs cooldown. A végén meg lehet menekülni, de melós a dolog egy kicsinkét.