Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Megvolt a játék,csak mivel ati kártyám volt fagyadozott egy kicsit,
aztán ünnepélyesen lefagyott. Azóta leszedtem,de annyit megkérdeznék,
hogy lehet-e a játékban szabadon flangálni a várodsan mint az NFSUG2-ben?
A kódok akövetkezõk:
givemethegto - Elérhetõvé válik a Pontiac GTO
iammostwanted - Az összes autó elérhetõvé válik
burgerking - Elérhetõvé válik a Burger King Challenge
castrol - Elérhetõvé válik a Castrol Syntec Ford GT
Fel, Fel, Le, Le, Balra, Jobbra, Fel, Le - Elérhetõvé válik egy extra választható zseton
Fel, Le, Fel, Le, Balra, Jobbra, Balra, Jobbra - Elérhetõvé válik a Burger King Challenge
Balra, Jobbra, Balra, Jobbra, Fel, Le, Fel, Le - Elérhetõvé válik a Castrol Syntec Ford GT
Balra, Jobbra, Jobbra, Jobbra, Jobbra, Balra, Jobbra, Le - Elérhetõvé válik a Porsche Cayman S
Fel, Le, Fel, Le, Balra, Jobbra, Balra, Jobbra - Elérhetõvé válik a Burger King Challenge
Balra, Jobbra, Balra, Jobbra, Fel, Le, Fel, Le - Elérhetõvé válik a Castrol Syntec Ford GT
!get-set - Elérhetõvé válik az összes rendõrautó a Tuner Takedown játékmódban
!bacon - Extra $100,000
<#gun>#gun><#violent>#violent><#boxer>#boxer><#nezze>#nezze><#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras><#conf>#conf><#duma>#duma><#wow1>#wow1><#gunyos1>#gunyos1>
[/img][/img]
[/img][/img][/img]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Ki ez a csaj?
Nekem edig még nem szerepelt!
Amikor még nem jelent meg mindig ezt mutogaták azt most meg semi sincs róla!
Hogyan tudom átállítani a mp/h-t km/h-ra?
Az Options/Gameplay menüpontban a Unitsot állítsd Metricre!
Korán keltem, hol az arany?
És a rendõrök akkor miért nem jelennek, ha porrá törjük a város összes berendezését?
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Korán keltem, hol az arany?
THX a segítséget!
De jót nevettem<#fogmosas>#fogmosas>