Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Career módban a blacklist menüben kell minden versenyt végigfutni, akkor lesz 100%.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
viszont, csak 98%-nak írja ki... mit kell tennem, hogy karrier 100% legyen?
aztán a játék végén kírt valami szöveget amiben 60+ volt írva, de nem tudtam elolvasni, talán ott volt a megoldás? 😞
azért a végére tehettek volna valami jó kis videót.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
Sikerált visszabuzizni a mentésemet, kösz!
A save opció mellett fix chk vagy mit kellett nyomni.
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
Ott jobb missziók meg pár jobb volt...
Összegezve télleg jobb volt egy kicsivel <#nyes>#nyes>
Azzal megnyitod a mentésedet, repair, vagy valami ilyesmi, ezután már jó lesz az ellenõrzõ összeg, és játszhatsz
Vagy: letörlöd a mentésedet, a másikat (amelyiknek van kiterjesztése!) visszanevezed kiterjesztés nélkülire, és játszhatsz a plusz autók nélkül
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Sõt, láttam is, hogy csinál valami másik fájl az én mentésem alapján. Mégis: nekem valami olyasmit ír ki, hogy a mentésemet cannot used.
Úgyhogy szépen elértem a blacklist 6-ig, de elszállt most már minden... <#gun>#gun>
De ennek nincs hátulja?😊
Ha van még kérdés, és tudok rá felelni megteszem.
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
most vette memg de indulásnál pciit csúszik
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Énis csodáxom, mert sztem az egyik legbrutálabb vas a játékban - legalábbis annak kéne lennie a valóságban (jó, most a százmilliós csúcsraélezett gépekröl ne beszéljünk, mint pl gallardó). Evo8, meg ilyeneket simán megenne az úton.
De már észrevettem, hogy ha japcsik keze is benne van valamiben (Fast & Furious, stb), akkor általában lealázzák szegényt (kamion hajt át rajta, vagy lebutitják a játékban), stb. Hogy mér'? Féltékenyek?
No persze ez csak off volt, No flame...
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
I love mustang...minden hibájával együtt .o)
A Gallardot használom ott ahol a végsebesség kell, a technikásra az evo VIII-at.
A többi kocsihoz béna vagyok 😊
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
Ha esetleg valaki még küzd az "emulation detected" problémával, szivesen elküldöm neki a kérdéses exe-t. Vagy kitehetjük a FAQ-ba, ha úgy itélitek meg.
Legutóbb elnyertem a mustangot, örültem neki, mert amúgy kedvenc verdám in real life is. De sajna versenyzésre alkalmatlan itt a játékban. Kin szenvedés megnyerni vele a legegyszerübb menetet is. Irányithatatlan, kipörög, csúszik, minden kanyarban veszt a sebességböl. Upgrade meg még nincs rá 😞 Ha viszont nem nyerek versenyt, upgrade sincs 😞
Úgyhogy az Eclipse-szel nyomtam pár versenyt, aztán lement a Porsce-s fazon, akitöl megint elnyertem a verdát, ez viszont über-faszán hasit. A hangja ocsmány, mint egy villanymotor, sikit, de legalább megy.
Ha ezzel nyerek upgrade-eket, akkor azt rátehetem a mustangra is?
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
clikk enternél írom, hogy iammostwanted, de nem történik semmi.
Valaki?
Kösz!
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
De mostanában nem is fogom!<#finom>#finom>
ezt azért kérdem mert nekem nem lehet uj felnit tenni a cementeskocsimra
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Asszem vhol hallottam azt a kifejezést<#whatever>#whatever><#fejvakaras>#fejvakaras><#lama>#lama>
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
én mindig újratöltöm, egyszer voltam eddig lecsukva sajnos, az utolsó üldözésnél amikor 6-os szintû a lángnyelvem és kikell menekülni a városból, akkor véletlen nem nyomtam restartot és lecsuktak 😞
szal eddig csak 1 bustedem van 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...