Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Telepits a kis progiban annyira 1ertelmuen le van irva minden, egy gombnyomas jatek kozben s kesz, alapbol F10 avn beallitva, de megvaltoztathatod
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Annyit esetleg hozzá lehetne írni a lajstromhoz, hogy
"Hozzászólásait a köszönöm elõre is mondattal fejezi be."
<#hawaii>#hawaii>
Isten nem bottal, hanem VMware.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
A Balck Edition az a 4CD változatú? -a sima változathoz nem lehet letölteni vmi upgrade-t ami feljavitaná B.Editionná?
Nemsokára meglesz a game, pár kérdésem lenne. Azt olvastam, hogy az 1.3-as patch javít a hálozati játékon, (ez engem nem igazán érint) más javulás van, gyorsabb lesz vele a game? +olvastam, hogy voltak vele bizonytalanságok, pl.:kilépett a játék... ez is érdekelne, mert akkor inkább nem raknám majd fel.
Egyébként van még vmi nagyobb javitás/mod amit érdemes felrakni? +a magyarosítást-errõl is panaszkodtatok régebben, hogy nem bizonytalanná teszi a játékot, nem éri meg felrakni, de mi miatt is pontosan?
Vmi jó, részletes játékleírásról linket szivesen fogadnék (bár gondolom nem túl bonyolult a game😊
köszönöm elõre is
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Légyszi valaki segítsen!!
Azagyamra megy...
Elindítom a game-t néhány percig semmi gáz.. megy fa...án!! (Maxon van minden)
Akkor kb5perc után egyet beakadt egy 3 másodp.re. :F Utánna megint megy frankón, de elõbb vagy utóbb beakad végleg! Bámit csinálok kénytelen vagyok restartolni 😮
Mítõl lehet???? :F 😞((
Ati club3d 9600xt ,barton 3200+, 5.11catalyst.. sp2
feltettem a pacth -et is
köössszzzz
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Lehet, hogy nagyképûségembõl fakad vagy nemtom, de ha valami problémám van, inkább utánanézek, olvasgatok, minthogy megkérdezzem, és lámának nézzenek az emberek, mert az nem olyan jó dolog 😄
1. Levadássza a netrõl - warez - a Játékot
2. 90%-os bizonyossággal el sem tudja indítani a manapság oly divatos védelmek egyikével védett programot
3. Szétspammeli emiatt a játék fórumait szerte a neten
4. Nagy nehezen leesik neki egy-egy pár mondatos használati utasítás, elindítási módszer lényege
5. Elindítja a játékot, majd kilép és a fórumon elkezdi verni a nyálát
5. a, - a játék randa szerinte
5. b, - a játék szaggat
5. c, - a játék rövid
6. Ezek után rögtön csaláskódokat, trainert kér és keres a fórumokon és a neten!
7. Egy-két héten belül hemzseg a neten a sok csalás, és õ csakis ezekkel tud nekiugrani a játéknak.
8. Csalással <örökélet, örök pénz, sérthetetlenség, lebegés stb.>örökélet, örök pénz, sérthetetlenség, lebegés stb.> végignyomja a játékot, mint egy zombi, majd a fórumokon veri a nyálát, hogy õ milyen gyorsan végignyomta, s lehetõleg mások élményét is elrontja azzal, hogy elmondja, mi is a vége a játéknak: bizonyítandó, hogy õ bizony végigjátszotta...
9. Rögtön egy új játékra kattan rá...
Jah, és valszeg ezért van az is, hogy 1 hét alatt megunják a játékokat, ugyanis semmi kihívás nincs bennük. Semmi olyan ami lekötné õket, mivel úgyis segítenek, nem kell gondolkozni, vagy küzdeni picit. De valszeg csak én látom rosszul a helyzetet....
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Asszem <#vigyor>#vigyor>
The Matrix has you...