23376
  • REALista
  • REALista
    Szasztok!Meg lehet valahogy oldani hogy másolt játékkal lehessen multizni a neten???
  • steweee
    érdekes kis válasz, amiből az derül ki hogy egy elavult processzorod van/volt. a videokártya típusa kimaradt , holott az lenne a lényeg, már csak a driver miatt is. egyébként ma feltettem, és gef 6600 gt-n (81.94?-es drive, de már nem vagyok benne bizti, vagy fél éve telepítettem) tökéletesen megy

ami nem tetszik benne, hogy a féklámba flares effektjét miért nem lehet belőle kiszedni, nagyon zavaró és csúnya sztem, ráadásul nappal minek égnek a kocsik fényszórói, a hátrapillantással semmit nem látni így a kocsi elejéből, és azért arra is kíváncsi lennék

de amúgy nem rossz kis játék
  • Schwarz
    nfs2 p1-en megy, mint a huzat
  • zaki
    nem kell az, dt4 a király :o
  • Akos 001
    csak az alcohol:I
  • zaki
    valszeg több virtuális meghajtós progi van fent a gépeden. vmelyiket szedd le
  • Akos 001
    Hy
    Ezt mét csinálja mindig?
  • Atomjoe
    Hi

Thx az infot NorbyI. Akkor nem csodálkozom hogy a Nvidia driver leirásába be le is tették azt az 1 sort :(. De sajna még se hire se hamva az új Patchnek.
    Bár végig nyomtam már 1x, de újra kezdtem mert nem birtam ki hogy ne kergessenek már rend őrei (meg nem beszélve a léről meg a bounty gyűjtőgetésről sem). :D.

Kormánnyal vkinek megy ( igaz én Bill-ről jáccok, de a sogoromnak nem sikerült összehozni a kormányt )

Üdv
  • steweee
    butaság, tökéletesen KELL hogy menjen ilyen kártyával, bár én még nem próbáltam a sajátomon, a nfs2-ben az volt a bibi, hogy a beállításoknál nem lehetett vmit bekapcsolni mert akkor gagyin ment. már nem tudom mi volt az, próbálkozni kell vele. ez gondolom ua grafmotorral megy, és elképzelhető hogy a gef alatt produkálja ua hibát is bizonyos beállítások mellett. pár napon belül felrakon akkor majd többet tudok mondani róla
  • zsotesz
    Azt hiszem egy kicsit visszább vehetnél, pláne ha tényleg csak 12 éves vagy. Egyébként ha annyira akarsz neten játszani akkor igen, vedd meg. Ne várd, hogy valaki majd csak úgy ad neked eredeti cd-kulcsot.
  • NorbyI
    Helló Atomjoe.
    Sajnos a játékkal van a hiba, nekem a dualcore procit rühelli a game és azért akadozik egy csomó helyen.
    Én is csodálkoztam amikor a 7800 GTmen elkezdte ezt produkálni az első indításnál, és azóta sem segít semmi, már én is próbáltam az összes frissítéstől kezdve a safemodon át az egy magon futtatáson keresztül a memóriaidőzítésekig és a swap állításán de semmi változás nem volt. Elég idegesítő de majd talán a köv patch segít rajta. Állítólag ATI kártyákkal nincs baj. De ezért nem fogok még egy VGA-t venni.
  • IMYke2.0.0.0
  • VNM
    Hogy te mekkora egy IQ-fighter gyökér vagy, kis pöcs!
    Letöltögetni már tudsz, de gondolkoni azt még nem.
    Menj vissza az oviba!
  • MC LOL
    nagyonfasz csakis azé fogom meg venni a játékot h jáccak neten amiko má megvan bazmeg
  • ffxi
    HELP! Nemtom feltelepíteni, mert nem indul el az autorun és egy nyamvadt setup.exe-t sincs egyik lemezen se.
  • eNiX
    thx
  • Magnumrolcsi
    Az Options/Gameplay menüpontban a Unitsot állítsd Metricre!
  • eNiX
    át lehet valahol a sebességmérőt km-re állítani?
  • WOW
    Köszi
  • Web mester
    Click to Enter
  • komikky
    csá hova kee beirni a kódokat
  • Web mester
    Itt az oldalamon találsz hozá!
  • WOW
    Sziasztok!
    Tudna valaki mondani egy kódot?Vagy hol találok hozzá?
  • Killberk #21862
    Esetleg van valakinek mentése, ahol már egész térképen lehet menni, de körözés még csak 3-as szintig megy max? Vagy olyankor már legalább 4-es szint van? Nem emlékszem.
  • Killberk #21861
    A játékot már végigjátszottam, már csak funolni szeretnék, de pont lassabb autóval. A "sose kapnak el" trainer nem az igazi, mert akkor is falig tolnak kanyarokba, legfeljebb resetelhetek, de az nem az igazi. Valami olyasmi stílusba szeretnék játszani, mint Driver 1-ben, ha ismered.
  • zsotesz
    Te komolyan azt hiszed ha valaki kiad a játékért 10000 Ft-ot akkor majd csak úgy meg fogja adni neked az eredeti cd kulcsot? Ha annyira akarsz neten játszani akkor menj el egy boltba és vedd meg.
  • MC LOL
    pizzza trainer és sose kapnak el vagy gyorsabb kocsi lomha autoval elvesztél ember
  • MC LOL
    +15 ös pizza trainer
  • MC LOL
    pizzza trainer és sose kapnak el vagy gyorsabb kocsi lomha autoval elvesztél ember
  • Killberk #21856
    Hi! Be lehet valahogy állítani, hogy a körözés mondjuk csak maximum 3-as szintig menjen? Csak mert lassabb autóval nem nagyon lehet sokáig menni 5-ös szinten, pláne úgy, hogy mondjuk városba kanyarogjak össze-vissza, mert kanyarba mindig eltolnak, egész a falig.
  • MC LOL
    naaaaaaa pls téleg csak kaloza van mindenkinek??
  • MC LOL
    szivesen ammugy magyar a tiwed mert én ezt is ugy tuttam meg h egy naon jo magyarositásom van és tejjesen magyar az agész gém csak a duma nem
  • babetta80
    kösz az infót
  • MC LOL
    lehet kalozzal is netelni csak megkell adni egy eredeti telepitö kodod ill. cd kulcsot legalábbis nekem azt mondja
  • Csaba
    Az árnyékokat kapcsold ki, az sokat segít a sebességen, illetve az antialiasingot és az aniso szűrést is vedd minimumra, vagy kapcsold ki. Ami még sokat lassít, az a vsync. Nálam kb. +10fpst jelentett 6600Gt-nél a kikapcsolása 1024-es felbontásnál. Ha ezek után is lassú nagyon, akkor tényleg hardvercsere kell...
  • MC LOL
    biztos nincs meg senkinek a mw eredetibe ma fiatalok má csak az iilegális megy ( mondja egy 12 éves hülye)
  • Csaba
    Töltsd le az 1.3-as patch-et, és esetleg a legújabb drivert is töltsd le az nvidia honlapjáról. Ha azzal sem megy, akkor nem tudsz mást tenni azon kívül, hogy hardvert fejlesztesz...
  • Magnumrolcsi
    :)))
    és ő szerinted akkor, hogy fog játszani neten?
  • MC LOL
    sziasztok valakinek megvan eredetibe a mw mert kéne a kézi könyv hátuljárol a cd kulcs csak azzal tuok netelni valaki adja meg pls elöre is köszi.