Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakSfromhome
igen. És?
Ezután elindítod a Savegame Editort, kijavítod az ellenõrzõ összeget, és kész

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

csá!!!!!

segítene vki????

mert nagyon el vok tévedve. Az lenne a gondom hogy most kaptam meg egy """50 Extra Cars for NFS Most Wanted""" címû modot és ez beteszi a karrier módba a bonus kocsikat, de nem tudom betenni mert mikor megynyitom a SHOPSPEZIAL-al és próbálom megcsinálni azt írja ki hogy:

"""Datei data gespiechert!
Die vorherige Version wurde unter dem Namen:
C:\Documents and Settings\Én\Dokumentumok\NFS Most Wanted\név. gesichert.
Bitte vergessen sie nicht die Checksummen mit dem NFSMW-Editor zu korrigieren!"""

plííízzzz segitsen vki!!!!!!

RelakSfromhome
A Challenge durvább, mint a career!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

simán 26 % de ez chaclenge votl 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

bazs1
Milyen gomb amit mondasz?

RelakSfromhome
Ha még kezdõ vagy, akkor jó. Ha már a vége felé, akkor van mit gyakorolni

ez jónak számít ???

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

bazs1
A CARRERA nagyon sirály!

Ja..
Van garázs is?
Jó tudni.. 😛

bazs1
Van egy új kocsim a garage-ban nézzétek meg!

IMYke2.0.0.0
Szépek, de mind a >> Garázsba << kellett volna!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Jah..már nem kell... megvan

Hali! valaki mesélje már el,mi a sz@rt kell csinálni a legvégén,vissza kaptam a bömösömet,de csak menekülök vele a semmibe,annyi zsaru van, kilátástalannak tünik...

Emberek!! Sikerült megy!!
Testvérem barátjának a segítségével rájöttünk hogy az ati nem add ki a mobility radeonokhoz frissítést!
Ezért okos emberek csinálnak hozzá!!
Akinek ugyanez a problémája az töltse le innen a drivert:
http://www.omegadrivers.net/

Jó további játékot!!
IMYke2.0.0.0
Nyilvánvalóan a Trainerrel. Ezek szerint, neked még az 1.2-es Patch van fenn a Játékon...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

KapuBen
vajon hogyan mentem ezzel a kocsival???

LAMBORGHINI THE BEST CAR

IMYke2.0.0.0
Az 1.2-es verzióhoz készített Trainerben van Mega Jump - kedvedre beállíthatod, hogy milyen magasra "pattanjon" az autód - akár menet közben is.

Mért van olyan is ? 😄

IMYke2.0.0.0
Na, mi is ebben a poén? Az, hogy megnyomtad a Trainerhez tartozó ugrás gombot? <#ejnye1>

Hehe.... 😄

KapuBen
itt egy vicces kép amit én csináltam<#nevetes1>

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Még mindig mondom az írjon aki nem hülye és azt írja tömörítve: a laptom nem játékra való!
Nekem az írjon aki okos és komolyan tud a problémámra megoldást, köszi szépen!!
FCH kari
Van egy egyszerübb modja is a képkészitésnek

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

mohus
😊

mindig is írtam hogy az NFSMW "aszfaltja" a legkirályabb😊

alapból is marha ocsmány...sose bánd hogy nem látod😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

DJ RX7
a laptop nem játékra való hanem irodába.

:3

Kösz!!
Van csak az régebbi és nem fut rajta az NFS Most Wanted!!!!!! (nyugi, nem 386-os)
DE már láttam csak játékra való laptopokat!
+ nõvérem sem a PC-n játszik!!!<#vigyor3>
DE lécci, azok írjanak nekem akik normális megoldás tudnak a problámámra!
Kössz.
megnyitás paint / mentés másként / auto.jpg

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

bazs1
Köszi!!!!

ezt a problémát nagyon egyszerûen meg lehet oldani csak megnyitod paintben a képet és mentés másként és ott beállítod, hogy .jpg

bazs1
Szerintem mindenki gépen játszik! Nem sokan lehetnek! Nincs rendes géped?

Hááát... akkor azt kérdezem, hogy van valaki, aki Ati Mobility Radeonnal nyomja a laptopján és mûködik neki a NFS-MW?
bazs1
Nekem miért nem tud senki sem válaszolni?

wander01
szerintem az integrált cuccok nem uazok mint egy pl 9200-as kari. biztos azzal van a gáz.

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

bazs1
Akkor kezdjük elõröl, feltettem a FRAPS képlopó (vagy mi?) programot. Megnyitom megmondom neki hogy mivel fényképezzen! Belépek a Most Wantedba, kiválasztom a kocsit, csinálok 4 képet. Kilépek megnézem a képeket 900as méretûek. Nagynehezen lekicsinyítem õket 20as alá próbálom berakni ide, nem jó a formátuma(bitkép). Belépek megint a Frapsba átakarom állítani JPG-re, nem lehet, regisztrálni kell magam. Felmegyek a honlapra ahol kell beírom a mail címem, nem jó valamiért! vagy õ ad megvalami mail címet amit bekell írni? Nem tom nagyon felbaszta az agyam az egész!<#mf3><#mf3><#gun>

Hello a videókártyához most töltöttem le frissítést de semmi!!
Elvileg meg mûködnie kell ATI radeon 9000 sorozaton!!
bazs1
Hol tudom regisztrálni magam a FRAPSon? Nem tudok JPEG fájlokat csinálni a játékból!

videókártya lehet a bûnös sztem

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ÉS még valami nem azért írom ezt mert balfa sz vagyok hanem sehol sem láttam ezt a jellegû problémát az interneten!!!
És 2 napig csak a netet néztem és sehol semmi!!
Hello!!

Lenne egy oirási broblémám!!
Nincs út! Vagyis van csak a föld dölött!!
Nem tudom mi lehet a baj a játék grafikája minimumra van állítva és semmi!
Itt egy kép:

A gépem: Intel celeron 2,8 Ghz
768 mb memória - 64 mb megosztott memória az ATI mobility radeon 9000 IGP-nek
Windows XP Prof.
gyorsabb mint 8*-os cd/dvd olvasó
És ez mind meg tökéletes lenne de nem megy!
LAptopom van! Hp compaq nx9110

Ha valaki tud segíteni az írjon ebbe a fórumba vagy nekem e-mailt: [email protected]
<#help>

Elõre is köszönöm!!!!
bazs1
Hogy lehet a képkészítése után a méretet kicsinyíteni?

bazs1
Letöltöttem a frapsot! Csináltam képeket de 900as, nem 20as, mit csináljak?

tHoMaSmAn
Köszi! Akkor letúrom 😄 Aztán majd hardver upgrade után visszateszem! 😛

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

KÓDOT?
Ki tud kódot a Most Wantedhez?
bazs1
Nem tudja valaki, hogy a célfotókat valahova elmenti e a játék? Ha igen hova? Nekem van pár jól sikerült!

bazs1
Szia! Én többször letöröltem a játékot és nekem megmaradt!

tHoMaSmAn
Sziasztok!

Most toltam végig a carriert, a kérdésem az lenne, hogy aki már uninstallálta a progit annak leszedi-e az installer a mentéseket, vagy meghagyja? Mert valamelyik underground úgy csinálta, hogy törölte a profilt is...<#falbav>

Szal érdemes-e kimenteni a mentést, vagy nem?

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb