Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fireball
nem is fog 1 darabig még...

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

jakewyler
én úgytudtam egyébként, hogy a demo mára jön ki,de hát nem jött ki!<#schmoll2><#shakehead><#szomoru2><#sir>

k8bal
neeee
könyörgök!
miért?!?!
NEM VÁGJÁTOK HOGY A DEMO MAJD JÖN A TELJES MEG NOV 16!
részemrõl ennyi!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

UnknownAsshole
<#lama>
Str33tFight3r
Mikor lessz már demó?

DEXTER92
Ez a játék hol tart? Úgy értem mikor lesz kész, kész van, mióta?

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Magyarországon Psp-re kijött már a game?
SASboy
Ez most miért baj? Én pl. nem tudtam róla, de így már tudok.

nice legs. what time to open?

fireball
azom nincs...monnyuk annyira nem is éedekel,úgy is fölfogják venni,és le lehet tölteni....maj lehet úgy megnézem....
nah mek ug 2 -zni...😊

drop
vinampal lehet

fireball
és hogy lehet nézni ezt az izét??

Pyx
kértem, hogy ne reklámozz

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

DEXTER92
Szerintetek ezt a gamet, vagy egyáltalán valamelyik NFS-t át lehet skinezni/modellezni?

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

HELPer
én tuti, hogy fent maradok ;-)

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

HELPer

NFS-MW élõ bemutató a .Net-en

Aki teheti, az a mai napon 22:00-kor kapcsoljon át a Giga Games tv show-ra, mert be fogják mutatni a Need for Speed Most Wanted-et!

Vagy, ha nem tudod fogni az adást, akkor megtekintheted a közvetítést az internete keresztül is. Az adás német nyelvû lesz, de ez nem lehet akadály.
Az alábbi linkek segítségével érhetitek a Giga Games-t:
Linkek az adáshoz / forrás

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

Hunter of Deer
Én nem arra gondoltam hogy spammelni kell, én biztos hogy nem szoktam mert nemigen irogatok ebbe a topicba inkább olvasgatom!!! Ja és azért írtam ezt a top10-es dolgot mert tegnap még mindenki örült itt hogy jajj már 3.ik a listán meg ez meg az! Nekem tök mind1 hanyadik!!! Ha meg a spammelésrõl van szó én biztos nem irogatom be állandóan hogy jajj mikor lesz már demó már nagyon várom!!
Errõl ennyit!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Már el is tûnt a torrent az oldalról. 😊))
Persze ha Hoodlum-os srác töltötte fel ide, akkor nem fake. 😄DDD
M@TriX
azon ritkán szokott fake lenni tudtommal, de nekem 8 nekem nem nincs sürgõsségi listán ez a gém 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

VRSDM
amugy, valszeg fake, bár ma rebesgették a suliban hogy elérhetõ, egy beta, verzio
nemtudom, lehet õket is átbaszták
akinek gyors netje van szedje.

u dont have to listen anybody else but me

Nézzétek már meg a majomparádét!
Fennt van az NFS:MW! 😄DDD
Szerintem akkora FAKE! De nézzétek meg ti is!!
hlm-nfsmw.iso.torrent / Need for Speed - Most wanted Clone-DVD
VRSDM
nemtudom hova ez a nagy idiotaság, azért, mert vki eztmondja igy ki kell akadni, fõleg ezek tudnak idegesíteni: jajj ha nemjön ki postán holnap elmegyek és szétcsapkodok minden EA-st, hogy veszed ijenhez egyáltlán az ötletet is? vagy csak ez a topic-ot lehet olvasgatni?...nemértem, én biztosan nem adnám még ki, majd vmikor nov. 2án kb. hogy akkor lássa, mindenki hogy ehh, dejo megyek és veszem is... sztem, és mivel nemvagyok marketinges nemtudomom, de hogy ennek a sko szébaszom-megverem-szopatom stb. az EA-t hidd el ojbb ha késik mint elõbb jön, a pc-s game-ek esetbéne, erre sok tapasztalat volt már, engem az sem zavarna, ha karira adnák, ki... a fontos, hogy ha kijön, akor jo legyen, és feleljen meg az elvárásoknak, nemkell semmi több

aztán meg ha majd kijön a sok hülye, sziggya hogy jajj, a videokban nemis ijen volt, stb... komoolyan nemértem, az ijeneket. és ez egy 16 éves gondolkodása, vegyetek példát... ajánlom a sok n00b-nak.

u dont have to listen anybody else but me

zaki
😄DD

egyébként nagyon szép ez a banner <#eljen> Demo meg télleg jöhetne már 😊

M@TriX
ordítsd be, hogy van demó és majd megint felspammelitek magatokat. ha neked ez olyan fontos...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Hunter of Deer
Most hogy nincs demo már a top 10-be sincs benne a topic!<#nemtudom><#shakehead>

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

DJ Bee18
minek van vége? 😊 türelem, nincs mivel játszani??

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

reménytelen
Demo, demo...
Nekem bõven elég, ha a teljes játék kijön a tervezett idõpontra. (Lehetõleg nem összecsapva)
naja én is.... nem igaz, azt hiszik, hogy kötélbõl vannak az idegeink... mág három napot kapnak... utána vége...
FOXX supreme
Azt hittem hazajövök suliból és 200 üzenet, õrjöngés, buli, hogy demo van...de hát hazajövök nyamvadt 19 üzenetre...17-e van, még egy hét haladékot kapnak, aztán jajnekik...<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#violent><#violent><#gun><#gun><#idiota>

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

DJ Skyline
<#shakehead>

kijött a demo?

DJ Bee18
szerintem meg se fogod venni, de azért megcsapnád õket <#levele><#falbav><#falbav><#fejvakaras>

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Casseus
bocsi......nem akartam senkit félrevezetni, csak olyan jó poén!<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

ha te azt tudnád...^^

TothLaci
Én nem csodálkoztam el azon, hogy még nem jött ki a demo. Erre lehetet számítani. Biztos, hogy Október 25-én jön ki, a 18. születésnapomon 😛
CSOCSO
ja...2006..
Pyx
vicces volt

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Casseus
<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

ha te azt tudnád...^^

kill3r22
nekem már van ps2demom.....de remélem jön pcre is mert pcn akarom élvezni..........aezt a brutál gamét....

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

fsgh
November 16-án jön ki?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fireball
hát ha elmerik húzni karácsonyig,elmegyek,és megcsapok vkit ott az EA gamesnél..😊
az ug-t kb 1-2 hét altt kivégzem,akkor muszály lesz vmit alkotniuk,mer bbaj lesz...😊
remélem szerdán kiadják a demot...

Kit--Kat
A legjobb karácsonykörnyékén kiadni, én nem csodálkoznék, ha kitolnák decemberig a megjelenést.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

fireball
ki van ez találva,hogy hogy legyen az egész,akik értenek hozzá,tuggyák,mikro kell kiadni,h a legjobban befojásolják az emberek agyát...😊😊
nézegetjük,és 1× csak bevillan a demo,addig is kitartás!!

DJ Skyline
a való életben inkább pesszimista vagyok,csak most a készítõk eszével próbáltam gondolkozni...lehet azért sem teszik fel mert vasárnap van,hétvége...majd holnap reggel,a franc se tudja ez hogy mûködik!😄

Sland
te olyan rohadt jó fej vagy mint atom. tök optimista vagy<#idiota><#idiota><#idiota>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

A hivatalos oldalon ez van:

DJ Skyline
nem kell izgulni amcsiban most van délután 3...mindenki az ebéd utáni sziesztáját tölti,senki nem tesz fel ilyenkor demot!😄DD majd olyan 11-éjfél körül már lehet itteni idõ szerint,de én is az okt 25 felé hajlok,de majd meglátjuk

k8bal
sztem szarjátok már le hogy mikor jön!! Fölösleges stresz!
majd jön ha a marketingesek jónak látják és kész!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

fireball
és akkor sazerda mennyire láccik eséjesnek??írták vhol,hogy 19.én jön???
én annyira nem törtem össze,h nem jött a demo,mer mostz nyomatom az ug2-t..😊
így nem visel meg annyira a dologg..😊😊😊

FOXX supreme
mostmár nemtudunk mit tenni, muszály várnunk !<#falbav>

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

bertino
én pont gépalkatrészt adok el, tehát én saját gépen nem fogok játszani vele, eladás-ujítás következik, csak idõbe telik 😞

ugyhogy pszt 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!