Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Nem izgulok a demó miatt, mint itt sokan teszik, inkább csak "várom", mert sokat csalódtam játék ügyben, úgyhogy már visszafogott vagyok. Az egy dolog ha egy játék a szívem csücske, de már felérem ésszel, hogy sajnos a marketing van elõtérben és ez "meglátszik" a végeredményen is.
Nem mondom azt, hogy rosszak az NFS-ek, sõt 1. osztályúak, csak itt túlzásokba esnek a fejlesztõk a játékot illetõen (Photoshop képek, olyan videók, ahol a játék legszebb legizgalmasabb részét mutatják). Ez az én véleményem.
legalább mond azt hogy ez a TE magán véleményed!
Bazz nekem is atim van és nagyon fasza!
tehát attól még h vannak rossz tapasztalataid ne ugasd le az ATi-t!!
<#zavart2>#zavart2>
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
A halál csupán a kezdet...
mikor lesz már????????
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --
-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --
aszittem kijött a demo! <#idiota>#idiota>
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
u dont have to listen anybody else but me
u dont have to listen anybody else but me
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
JÖHETne MÁR A DEMÓ!!!
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92