Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viszaolvasás!#3136 #3138 stb

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

SNAKE01
Lehet már pontosan tudni hogy a demo mikorra várható?

M@TriX
hát én már az elehén megmondtam, hogy csesznek a mi igényeinkre afejlesztõk, ua engine kissé szépítve de dobozautóknál is dobozabb autók fullárkád játékmenet.hétvégi nyomulásra jó, de sajna úgy látom megint nem gyártottak komoly gémet, persze majd meglátjuk ha megérkezik a végleges.
de a megérzéseim jók szoktak lenni.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

FOXX supreme
pyx elhagyott? kár érte....

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

FOXX supreme
Nem a legjobb videó, a másik hogy nem új mert vagy 1 hete láttam..

Sland
nagyon szar vid.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

geri15
hát minimum, rendet kéne itten csapni a terembúráját!!+ :@@ nembaj Sky majd törölgethet :p

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

M@TriX
nem csodálom, én sem fárasztom magam itt, mert 80%-ban lehetne törölni a hszeket.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

geri15
pyxelhagyott minket :'|

Bandi 18
ha kijön a demo egybõl 1. lesz nyugi<#ravasz1>

FOXX supreme
Nagyon visszaesett a topic, de már ez sem izgat!

Sland
1. Bogyóka & Társai
2. F.E.A.R.
3. A Pc-s játékoknak leáldozott
4. × Killer tápik ×
5. Pff..
6. White mammut
7. Battlefield 2
8. World of Warcraft
9. Péder "Páter" Topikja
10. FIFA 06
11. Hang(ya)
12. FORMA1
13. MP3 lejátszó
14. hm...
15. Humoros és aranyos képek
16. Jaccunk mi is szoláncot
17. America's Army
18. Milyen zenét hallgatsz?
19. Fable - The Lost Chapters
20. Need for Speed: Most Wanted

20. a téma!!!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
bakker azt hittem lesz már demo mire hazajövök a suliból . 70 új üzenet láttán azt hittem tényleg kint van... de nem... 😞

DEXTER92
25-30 év között? Hehe

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

TothLaci
Szerintem 25-30 között kiadják.
Imremagdi
vagyis mikor?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

TothLaci
Egyszerûen nem értem, hogy miért vagytok ilyenek?
Tudni lehetet, hogy demo kb. akkor jön ki, mint egy évvel ezelõtt!
miért volt házigazda váltás?
DEXTER92
Jaja...egyetértek.

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

FOXX supreme
Már nem érdekel....jön amikor jön oszt ennyi, nem izgatom már magamat! úgyse úgy lesz mint ahogy várom...

M@TriX
em rossz, bár kissé érdekes majd meglátjuk milyen a valóságban, meg mondjuk multiban jó moka lesz-e azt majd meglátjuk.

DEXTER92
Ez már fasza!

Remélem visszatérnek a jól megszokott NFS stílushoz.
Emléxem az elsõ gépemen az elsõ normális játék az NFS 2 volt <#wow1>
Az volt ám a fasza. Annak volt akkoriban játékélménye!

DEXTER92
Engem különösebben nem érdekel a megjelenése, majd észre veszem.

Imremagdi
végülis ráérek, megprobálom, hátha elindul, de nemhiszem mert senkit se találtam akinek összejött volna...

Evogordon

Imremagdi
x-box demo-t nem lehet valami emulátorral elinditnai ?

Evogordon
Az igen zsaruval is lehet majd nyomni?<#finom>

Új videó:
police_video_hi.mov
Imremagdi
nekem nem jön be a http://www.eagames.com/nfs/mostwanted/us/index.jsp weboldal, talán a sok érdeklõdõ tulterhelte?

Sheltem
Mér nincs még demó? És egyáltalán mikor jön? Ha ma jön hány órakor? Honnan lehet majd letölteni? Mennyivel fog jönni? Miért nem b*ssza már ki Helpert valaki végleg a k*cs*g reklámjai miatt?(Ja ez nem ide)<#wilting>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

geri15
demo sosenem lesz? <#mf1><#idiota>

Sheltem
Mikor jön a demó? <#wilting>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

A DEMO OKT. 20-21-22-IKEI IDÖSZAKBAN VÁRHATO!!!!! A TELJES NOV. 16-IKA FELE!!
REMÉLEM NEM KÉRDEZIK TÖBBEN H MIKOR JÖN A DEMO!?!

Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,

drop
ne agogy cs video megy nincs semmi

UnknownAsshole
Bakker nekem azt irja hogy: ICY 400 SERVER FULL
<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>
fireball
1× maj csak kiadják ...😊

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

Cukros
hát ja de mindenki ideges mint pl én DEMOT DEMOT

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

fireball
nincs még demo.maj lessz,türelem,attól ,mer mindenki beírja,h mikor lessz már demo,megy demot akarok,attól nem lessz hamarabb...

drop
nem lesz demó mert minek demot tolni majd a teljeset
<#banplz><#banplz>

burkusdió
mikóleszmán jácchatódemó vazzzeeeeE?????

elfuta dzífórszkettõn? 😄

VRSDM
nem neked szoltam be... bocsi

u dont have to listen anybody else but me

NuCLEARScoRp
nem értem mi a bajod,,, én részemrõl örülök hogy megtudtam ezt az infót.. és még szerintem sokan! Egyébként tudtommal nem tilos reknlámozni semmit...

A multkor én is beraktam egy jó NFS oldalt.. te meg törölted... bezzeg a sok spam/flame hozzászólás nem zavar... érdekes

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

fireball
ez értelmes..😛😊

VRSDM
vki vegye, fel amit közvetitenek a dájcsék és arulja, mert a sok n00b aki nemtudja nézni, az majd megveszi sok $ért, biztosra veszem

DJ Skyline
nem akkor az lesz,hogy mikor jön a full!<#idiota>
szvsz ha a demokat egyszerre adták volna ki akkor nem lenne probléma,vagy ha a demonak is lenne egy fix megjelenése...mint a fullnak...a fullt tudják tartani,márpedig az EA nem nagyon szokott késni,akkor egy demot lazán összetudnának dobni...habár én nem vágyom annyira a demora...inkább a fullra...de szép türelemmel kivárom amíg megjelenik...az az 1 hónap nem egy hû de sok idõ...

DJ Skyline
rosszul tudod!😛
mind2 Undergroundhoz volt demo,sõt az NFS legelsõ részéhez is volt demo

VRSDM
én most szolok, hogy nem fenyegetés de ennek mi értelme? pl. mikor jö már a demo. stb.... én nem olvasom ezt már tovabb mert meguntam hogy 200 üzi közül van 1 ami nem ijen idiotaság... ez már vicc, ti nem hc gamerek vagytok, hanem looser-ek... akik bevannak rögzülve egy game-re mert ezt látták a tv-ben, ujságban, stb. mikor 1-1-1-1-1-1 játék van ami sokkalta, jobbis, csak ti nem veszitek észre magatokat... én léptem inne, amig nemlátom a ivaltaos oldalon hogy van, demo. bár akkor meg a szidások, jönnek mjad hogy,nemis ijenre, vártam szar EA, megverem stb... nah, by tényleg léptem nem bosszantom magam

geri15
istenem minek itt sírni demo miatt? ha majd kijön a teljes azzal jáccatok az istenért... kijönne a demo, fél napig megállna a szpem mert azt nyomná mindenki, aztán mégnagyobb lenne, mert mindenki a teljesér sírna

SASboy
Más nfs részbõl volt egyáltalán demo? Mert én egyrõl se tudok. Ehhez miért lenne?

nice legs. what time to open?

lehet hogy majd 19-én mint a fps.es