23376
  • ffxi
    HELP! Ezt mért írja ki telepítésnél?

• mátécska
    ki tudja hol lehet letölteni
  • tomee14
    minden ki van kapcsolva!
  • steweee
    nincs esetleg vmi antispyware vagy olyan vírusirtó a gépeden, ami játék közben is nyugodtam elindít egy scan-t? nálam az szokott lenni, olyankor gyorsan pause(menü) alt-tabbal desktop, keresés kikapcs és vissza
  • ElekAdam
    szevasztok
    Onlineba szeretnék játszani a most wanted-del de kell hozzá kártya kód hogy lehetne azt megcsinálni hogy ne kelljen hozzá ilyen?
  • Cukros
    hali
    hol tudnám le tölteni a ps2 hez a demot
    elöreis köszi
  • Toroco
    nem hiszem hogy a memória a gond. én full grafikán játszom és nem szaggat. nekem is redeon 9600 van és csak 256MB ram.

Nekem egyszer azért szaggatott mert a windows kicsit meggárgyult uj winen nincs gond. ez lehet baj, esetleg a celeron.
  • eNiX
    csak nem VT-zni akarsz? :)
  • GrimReaper78
    Elég soványnak tűnik a memória a gépedben. Biztosan megtelik, azért szaggat be a játék.
  • MimaSKATE
    nem tom
  • tomee14
    Hali!! van vki aki tuggya h mér csinálja azt a játék hogy akármien grafkon egy idő után elkezd szaggatni mint állat és emiatt elkapank kurva idegesítő!!!!!! radeon 9600, 512 ram, 2.8 celeron proci!!!!!! plz help
  • Ronin666
    oké kösz már nem kell, találtam.
  • Ronin666
    Sziasztok!

Lenne egy fontos kérdésem. 16:9-es monitorom van és sajnos a játék alapból nem támogatja az 1280*720-as felbontást. Felraktam az 1.3-as patchet is, de így sem megy. Lenne rá valami mód, hogy 1280*720-ban élvezzem a gamet? Előrre is kösz a segítséget!
  • Toroco
    sajna nekem még nincsenek cuccaim, meg nem is golfal megyek hanem Lexusal. a golf nagyon csúnya a játékban
  • passatgt
    Ilyen szögben:D http://www.hyts.hu/index.php?s=kv&kid=12237
  • passatgt
    Hello!
    Ha valaki tudna segíteni,annak nagyon örülnék:
    Kellene nekem az mw-ből egy kép,Golf ötösről valami jó tuninglökössel világos színben,és kb ilyen szögben
    Előre is köszi annak,aki tud segíteni
  • IMYke2.0.0.0
    Karrier alatt nem.
  • Toroco
    catch upot ki lehet kapcsolni
  • bigfoot
    hát sztem nézd úgy hogy arcade progi,nem szimulátor
    egyebként jó játék lenne ha nem lenne catch up
  • ffxi
    És bocsássatok meg ez OFF!
  • ffxi
    Helósztok! Én az NFS-Hotpursuit2 zenéit szeretném kiszedni. Meg is találtam az audio könyvtárban, de ott asf kiterjesztésű fájlok vannak. És nem jáccik le egyik lejáccó sem. Hogyan oldjam meg, hogy hallhatóvá válljon?
    THX!
  • steweee
    a zászlós küldiket érdemes mind megcsinálni mielőtt kiállunk a blacklistes ipsével?
  • steweee
    :) remélem azért nemsokára, mert egyébként jó játék. de vajon nem tesztelik ezek kiadás előtt vagy ennyire fantáziátlanok?
  • IMYke2.0.0.0
    Soha.
  • steweee
    hát lassan az uninstallon gondolkodom az autobrake miatt. tiszta szánalmas ahogy elinduláskor viselkedik az autó. az rendben van hogy túl lehet pörgetni, és olyankor gázfelengedéssel lehet orvosolni, de ez az állatság belefékez magától, így össze vissza csúszkál meg "támolyog" az autó míg 50 felé nem ér

mikor jön hozzá az 1.4?
  • Toroco
    nálam is automatikusan fékez. ezen én is leakadtam. ha 20 körül nem nyomod a gázt akkor lesatuzza. nagyon tré. amúgy grafikailag nekem bejön. ma felnyomtam full grafikára hátha megy és akadás nélkül ment. pedig csak 128 megás a kártyán radeon 96pro, és csak 256MB memória van a gépben. ugy nézem nagyon jól optimalizálták a játékot. némelyik fényefekt kifejezetten fura volt meg zavaró, de meglehet szokni. viszont a fák árnyékai nagyon kockásak.

itt nincs olyan mint az U2 ben hogy külön rakom fel a bumpert meg a side skirtet, csak body kit van?

ami viszont nem tetszik hogy nincs benne honda civic, és hogy a spoilerek, motorháztetők, stb. ugyan az mint az előző részekben. igazán kitalálhatnának ujakat, mert ez igy unalmassá teszi a tuning részt. számomra csalódás volt hogy minden ugyan az, pedig gondoltam ilyen grafika mellé minden uj lesz, aztán semmi. még a metricák is ugyan azok.
  • steweee
    hát mindig silerül meglepniük vmi agyament baromsággal a fejlesztőknek. végre egy olyan játék lehetett volna az nfs történetében amibe nem nagyon lehet belekötni annyira jó. de :

miért van az hogy alacsony sebességnél automatikusan bekapcsol a fék ? eszem megáll !! vagy csak nekem ? kétszer konfigoltam át a bill és a padot hátha az akad vhogy, de nem amiatt

és miért nem lehet külön beállítani hogy kell e light trails és light glow mint az nfsu2-ben? engem nagyon zavar a jelenléte és vizuálisan sem egy nagy élmény, semmi szükség rá, meg csak lassít
  • Jaffa 2843
    hy! nem tudja valaki mennyi feltöltési sebesség kell min. a játékhoz?
  • Richard90
    Jujjjj!
    Elsőnek regisztrálnod kell magad... de tök felesleges mert ha tört, ellenőrzi a cd-keyt és nem fog felengedni...
    de ha eredeti akkot csinálnod kell egy accountot, és ott kell megadni majd ezeket az adatokat pl.: name:123456 password:123456 (ez csak egy példa)
    ezeke után beírod amit az előbb megadtál és máris nyomhatod multiban
  • REALista
    Mit kell beírni a multis játékhoz a EA Acouant name-hez és a password-hö???
  • IMYke2.0.0.0
    Azt jelképezi, hogy a zsaruk milyen hevességgel keresnek / üldöznek téged.
  • Toroco
    az tény hogy világit a fényszóró, de azért világit mert izzik, és ebből aszociálnak arra hogy ég. a köznyelv nem véletlen hivja égőnek. az égés nem feltétlen nyilt lánggal lejátszódó folyamat.

Na de nem ez a lényeg, nem ezért jöttem, csak vissza olvastam a civakodást.

Én csak ma kezdtem ezzel a játékkal nyomulni, és azt szeretném megkérdezni hogy mi az a tűz a radar körül ami mellé x1 van irva és néha nő. És mitől nő annak a szintje?
  • Schwarz
    "te mekkora egy beszólogatós nyomigyerek vagy."
    én beszóltam? kinekis? azt nyomizzad akit ismersz... Te még talán gyereknek érzed magad...

egyébként a szmájli csak dísznek van ott szerinted? ponosan tudtam, h melyik verzióra gondoltál, csak kéne némi humorérzék is

"jó brümmögést játék közben, kicsim !"
    hát tudod ki a kicsid! Neked lehet, h más igényeid vannak, mint normál embereknek...

• REALista
    Kösz mán megoldottam!!!!!!
  • sure
    Meg.
  • Akos 001
    htx,előbbre vagyok:(
  • IMYke2.0.0.0
    Olvass már vissza!
  • REALista
    Válaszola valaki a kérdésemre?/#21885/
  • steweee
    te mekkora egy beszólogatós nyomigyerek vagy. persze ebben a topickban nem csoda hogy rádbukkantam :)

bocs, magamban nyilvánvaló volt hogy nfsu2-re gondolok, de igen, beismerem nem voltam elég pontos. talán csak mert triviális volt a dolog.az már fennt volt a gépemen és a grafbeállításoknál bizonyos dolgokat ki kellett kapcsolni hogy jól menjen, és nem a videokártyával volt a baj hanem a programmal hogy ilyen hibája volt. de ki lehetett küszöbölni, csak már nem emléxem pontosan hogyan kellett, így nem tudtam pontos felvilágosítást adni annak aki kérdezte.

tudod azért fejlesztenek állandóan a játékokon, hogy minél jobbak legyenek. meg azért vannak beállítási lehetőségek, hogy egyrészt a konfighoz mérten be lehessen lőni a grafikai szintet, másrészt a nem tetsző dolgokat akár ki is lehessen kapcsolni, ha nem tetszik vkinek. én pl az árnyékokat szinte minden játékban alapból kikapcsolom, mert azon kívül hogy jelentősen lassít, bántja is a szememet, így nincs értelme. itt az elmosódó féklámba és a nappali fényszóró zavar, és nincs lehetőség a kikapcsolására, ami baj. persze ettől még jó a játék, de ezt írtam is

jó brümmögést játék közben, kicsim !
  • Schwarz
    a tiedből meg az, h vagy az nfs2-t nem tod mi vagy a p1-et
    ugyan az nfs2 idejében a pentium1 proc mihez képest volt elavult? ja s3 virge 4mb videovezérlővel

érdekesek ezek a grafos észrevételek, jáccál is néha ne csak a grafot fikázd, te biztos jobbat írnál...
    hogy minek "égnek" (tán világít, nem?) a kocsik fényszórói? hát, van jogsid? pl