23376
-
Blint #21968 Magyarositas, hogy mukodik, mert nem ertem!?
minden fajl nevben ami a magyarositasban van, benne van a german szo. Tehat a nemet nyelvet irja at angolra. De akkor hogy lesz az angolbol nemet, vagyis igy mar magyar? -
Szijasztok!!!
Kéne gy kis segítség.Elakadtam az utolsó üldözésnél!ott mit csináljak? -
Lehet h meg fog lepni: odamenni. -
Fődurci #21965 Sziasztok!Sikerült majdnem befejeznem a játékot de a rendőrök elöl nemsikerül sehogyse elmenekülnöm.A kistérképre kirak egy sárga karikát az mit jelent,oda kele eljtuni,ha igen akkor hogyan?Vagy mit kell csinálni?
-
nem lesz patch :( -
steweee #21963 na mondjon nekem vki vmi biztatót hogy mikor jön ki hozzá az 1.4-es peccs ami kikapcsolja az autobraket, mert mindjárt törlöm ezt a szart! vagy fél órán át üldöztek a zsaruk (ezt a buziságot nem lehet kikapcsolni?) és mivel fognak meg a végén ? azzal hogy a járgány nem bír mozogni kis sebességnél, csak csúszkál összevissza !
rögtön ugrott kocsi+pénz -
Télleg az;) Biztos 320x200-as felbontásban játszik;) -
Jó randa a kép! -
mert mé te mivel játszol?
-
lambi #21959 uncsi szar 5 hónapos játék

-
szép teljesítmény ez a 379 gratulálok, mondjuk nemakármivel csináltad :) -
Atomjoe #21957 http://www.sg.hu/forumkepek/2006_03/NFS_MSW.jpg -
Atomjoe #21956 Hi!
Itt 1 kép a saját sebességi rekordomról :D. Trainer nélküli.
S 1 rossz hír (remélem nem igaz) Need For Speed: Most Wanted kiadója nem kívánja a játék PC-s változatát a jövőben támogatni.
Bocsi a rossz képmínőségért dehát az a 20kB .....
Üdv
-
ajánlom figyelmedbe a Magyarítások portált (remélem nem veszik rossz néven a reklámot) de innen töltsd le:
MOST WANTED magyarítás
a kocsik engemis érdekelnek, nekem olyan van, hogy a rendőrkocsikkal is tudok menni, meg amik a forgalomba vannak :D -
Bambbu #21954 Srácok magyarosítást honnan szedtétek vagy linkeljétek már be köszike!
Nem tudjátok hogy autókat nem csináltak külön még hozzá?
-
nem a painttel......
és nemsi ment hanem épp repült háttal fejjel lefele.
jóhétvégét:) -
KissemPista #21952 kezdünk kihalni :-D -
-
"Öcsém jáccot(8 éves)"
Úgyérted a painttel? :D -
Ja! -
Szerinted? -
Aztazálat!!!
Trainerel csinálta??? -
Öcsém jáccot(8 éves)......lehet megdöntögetni :):):)
-
http://dl.gamecopyworld.com/?d=2006&f=Need.for.Speed.Most.Wanted.v1.3.REAL.CRACK-VOLKSWAGEN!rar
na ez már jó innen töcsétek a no cd crackot -
ááá nem jo a link de a http://gamecopyworld.com/ ön megtalálod csak ird be a keresöbe -
Volt régen egy FAQ amiben írtak valamit az instalálás alatti direktX gondokról. Azzal mi lett? Nincs lementve valakinek? Leírná ide? -
mini image kellett nem crack :)) -
már nem kell köszi tegnap délután 3-kor sikerüt máűr megoldani :)) -
Toroco #21938 ya ami feltünt hogy a gps elég szar. ha nem arra megyek amerre ő kinézte az útvonalat akkor elveszti a kapcsolatot. meg van egy olyan pont a városban ahol hátrafele mutat mikozben a célpont felé tartok mert arra visz az út, de ő azt akarja hogy menjek át a házakon. persze ekkor is kikapcsol. U2ben tök faszán működött. -
Toroco #21937 azt szeretném még megkérdezni hogy mwben nincsen olyan hogy külön tesszük fel a lökfáritókat, meg a küszöbspoilereket? -
Toroco #21936 Lett egy fasza célba érésem. Csak hajszállal nyertem meg. a Blacklist 13. helyén vagyok egy széria lexus-al. csak a szine más mert a zsaruk már nagyon szerettek üldözni. -
Csaba #21935 Szerezz hozzá cracket. Akkor indításnál nem kéri a cd-t. -
Sziasztok! már nagyon régen csináltam egy videot csak elfelejtettem belinkelni :D . De most itt van: http://www.gameworldhun.dox.hu/letoltes/videok/most_wanted/mostwanted.zip
töltsétek le egy ksi rendőrös üüldözés :). Véleményt kérek -
Toroco #21933 akkor nem tudom -
JA bocs, lemaradt hogy a legújabb 2006 februári DX9.0c van fent (microsoft oldaláról tölthető redist verzió) -
Angol nyelvű Windows XP Professional 64-bit editionra telepítette már valaki a játékot? Nekem a DirektX telepítőnél elszáll akkor is ha win2000-es kompatibilitásra teszem és nem sikerül megkerülni pedig már az autorun cfg-jét is szerkesztgettem. -
de nincs mit hide-olni mert nincsis mit bemountolni -
PLS!!
-
Toroco #21928 lehet hogy ahoz is kell az sd4hide.exe nevü progi. töltsd le és próbáldki azzal
-
Sziasztok lenne egy problémám most szereztem meg a játékot és aolyanokrol tudok hogy kell daemon tools 4 meg ilyenek de nekem nem be mountolando tipus van meg hanem egy egyszerű futtatható típus na most segítséget szeretnék kérni hogy hogyan indítsam el mert azt írja ki hogy kell a CD...