Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Feloldottam 1 olyan bónuszpontot miután legyõztem egyik ellenfelem,hogy bármelyik járgány feloldása(azaz 1 autó feloldása).Mit lehet ezzel kezdeni??Hol és hogyan"oldjak"fel autót ugyanis próbáltam de nem tudok sem a car shopban se másutt<#nemtudom>

eNiX
ilyen stílû betûtípus kéne mint a most wanted felirat a képen. honnan lehet letölteni? közvetlen link kéne

keine Signatur

Helló all
kellene egy kis segítség valami okbol kifolyólag "Rózsaszín" a játék háttere de csak a játék "városi" részében!!!
Mit tegyek hogy normálisan mûködjön???
Légyszi valaki segítsen!!!
[email protected]
KapuBen
játszottam a neten aztán beléptem egy dragba(seasidecamden) és tölt fél óráig aztán berak a pályára a többiek már elhúztak én meg csak most indultam az alagútban pörgött az alján egy kocsi(durva) totaled neki én megyek tovább az ugratóhoz érek szétesik a kép és az út alatt érek be itt egy kép:

LAMBORGHINI THE BEST CAR

RelakSfromhome
a bömös késõbb is nagyon ott van az úton. Túlságosan is.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

IMYke2.0.0.0
Az elején bármit is teszel, - gondolom észrevetted, hogy szinte (!) csak a gázt kell nyomnod, a BMW mintha oda lenne ragasztva a betonra, nem tör ki stb. - az autódat elveszíted.
Jön néhány sztori elem, és máris vághatsz bele a Fekete Lista tagjainak legyõzési menetébe...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ez hagyas szín és melyik fajtából( gloss, metalic custom)???( A Fiat Punto)
szerintem nagyon jó a játék
Sziasztok!

Új vagyok ezen a fórumon, csak nemrég kezdtem a játékot.

Az a kérdésem, hogy a játék bevezetõjében, amikor kicsesznek velünk a gumipukkasztó trükkel, azt ki lehet-e kerülni valahogyan, vagy ez a történet miatt így van megcsinálva?

Gondolom, hogy igen, de emiatt újrakezdtem 3x, és amikor odaértem a kanyarhoz, nem láttam semmit, a kerék meg ugyanúgy kidurrant... Aztán látom, hogy az ellenfél elõttem jár, csak azt nem láttam, hogy mellettem elment volna...

Szóval általánosságban: csal a játék? (Tehát a fazon nem ott megy el, de a kis térkép mutatja, hogy megelõzött). Vagy csak itt az elején van ez, a történet miatt? (Jó lett volna megtartani azt a BMW-t... 😊

<#smile>

AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB

IMYke2.0.0.0
Jó meglátás.
A hardvergyártóknak és a szoftverfejlesztõknek - talán a sok zugszerzõdés miatt - nem érdekük...
Az inkább, hogy minden fél évben járuljunk a boltokba és vegyük a hardvereket, meg a gagyi, optimalizálatlan játékokat...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nekem régebben valaki azt mondta (megnem mondom ki volt, nem emlékszem) hogy ha akarnák a mai játékok elfutnának 2 évvel régebbi gépeken is hibátlanul...

IMYke2.0.0.0
<...> így jobban fut az idõközben tökéletesedett VGA-meghajtóknak <...> köszönhetõen.
Capish?

ugyanaz a gépem 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

IMYke2.0.0.0
Nincs ez optimalizálva. Csak eltelt egy kis idõ a játék motorja felett , így jobban fut az idõközben tökéletesedett VGA-meghajtóknak, erõsebb CPU-knak köszönhetõen... ennyi.

sztem jól van optimaluizálva 😄
NFSU 2 jobban akadt és csúnyább volt 😄

Sas6
.

Magnumrolcsi
www.google.com - írd csak be: Graffiti Font

hy all valaki nem tudna most wantedos betütipust küldeni???
nagyon megköszönném
KapuBen
kinek tetszik az #21574 ?

LAMBORGHINI THE BEST CAR

RelakSfromhome
namost nekem a 20-30 fps volt kevés, ami még nem akadás. Max egy száguldozós játékban, amilyen ez is 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Beállítani be lehet maxra...csak ahogy te is mondtad nincs az a vas amin akadásmentesen elmegy a game.
Egyszerûen gyorsan adták ki a játékot, mert mindenki rá volt állva, ha 2x ennyi idõ alatt készítették volna sokkal jobban lenne optimalizálva...

Sas6
nem tom probald meg még egyszer kisebb képet vagy nem tom.

RelakSfromhome
Én egy jó ideig minden max-on beállítással mentem, de aztán kikapcsoltam egy rakat szart, mert a zsarus cuccokhoz a vége felé kell az fps dögivel

Atti12
mia lósazrárt em jelnnek emg a képek? 😞

Atti12
hmm ez érdekes. nekem 2.4 ghz 256 mb ati radeon 9200 128 mb és igy megy a jták:

Én úgy tudom a mai legerõsebb configon sem lehet mindent maxra tenni, mert azon is elakad a játék és sajna tele van hibákkal (bug). Szerintem ha élvezhetõbb látványt akarsz, akkor kell egy 50e Ft körüli videokari hozzá...

Gyovai
CSásztok,az a problémám hogy mikor belépek a játékba és betöltöm a mentésemet ilyen feketeség jön ki és csak az auto látszik és semmi más.valaki segitsen légyszi kösz

Sas6
hát kkor nem tudom😞 majd lehet veszek egy ujjat

Sas6

Nics olyan programm ami olyat csinál ami kicsikét jobban látja pl a videokartyat és a jatekot tudom pl egy nagybb grafikai beállitásoöknál játszani.

IMYke2.0.0.0
Ezt sajna nem... nekem nem USB-s optikai egerem van és az frankón mûködik már majdnem 1 éve.

Sas6
azt nem tudod hogy az miért van hogy az USB-s Optikai egerem Logitech néha egyszer csak ha viszem az egeret kicsikét leragad odább megy. Ez miért lehet nem tudod?

Sas6
kösziii

IMYke2.0.0.0
A RAM elég, és alaplap hõmérséklete sem magas - az bármilyen nagy terhelés alatt megemelkedhet ennyire, de bírnia kell.

Sas6
az alaplapom a game abbahagyása után 47 celziusz fok volt az nem magas?

Sas6
értem köszi de a RAM az elég gondolom😊

IMYke2.0.0.0
A Te gépednél sajna ez a helyzet - a CPU ereje még talán elég lenne, de a VGA-d az a gyenge láncszem.

Sas6
akkor ennek a jateknak elég nagy gepigenye van igaz??

Akkor ennél jobbat nem tok kihozni belole?

IMYke2.0.0.0
Az egész géped úgy ahogy van nem felel meg a maximális élvezhetõséget nyújtó beállításoknak - azaz, bármit csinálsz, a CPU-d, VGA-d nem lesz elég a játéknak.

Sas6

Lécci segitsetek!

nekem miért van az hogy ilyen rossz grafikan megy a jatek pedig a gépem

Alaplap neve Foxconn 661M03-G (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN, IEEE-1394) Intel Celeron 2800 Mhz

RAM: 1 Gbyte DDR RAM

VIDEOKARTYA: Ati Radeon 9250 128 Mb viedokartya

és nézzétek meg a képeimet szerintem nem ilyennek kéne lenni.Ha feljebb rakom akkor pedig olyan lassu valaki lécci segitsen hogyan tudnam ezt megoldani.

Ha kell más adat a segitséghez szoljatok lécci😊Ö eloro is koszike

KapuBen
KIHALUNK

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Természetesen.Fraps+Sony Vegas.De ez még csak workprint,nem végleges.
KapuBen
Pár kép

CAMERA HACKEL KÉSZÜLT:

MEKKORA BUG:

UGRATÁS:

<#wink><#wink><#wink>

LAMBORGHINI THE BEST CAR

NAGYON KIRÁLY LETT A VIDEO!!
Gratulálok hozzá!!!
Megyek is és játszok vele egyet!<#taps><#eljen><#eljen>

Web mester
Jók a videok!
Te csináltad?

Itt meg egy kis hangulatcsináló mostwanted.wmv
Egy kis ugra-bugra:-)
Jumping.wmv
😄 500-al mennek 😄
nekem csak oyaln volt hogy 3 körösbe elõttem volt úgy hogy elõs voltam 😄

RelakSfromhome
olvass vissza 😄

Egyébként meg:

Utolérés: ha túlzottan lemaradsz, bevárnak az ellenfelek, de ha túlzottan lelépsz, bekapcsolják az utánégetõket, és utolérnek az ellenfelek.

SLICK
télleg, lehet h ökör kérdés de:
mi az a Catch Up? még sosem jöttem rá...

bazs1
Szerintem nem rossz teljesítmény amit most csináltam!
City Perimeter pálya
2 körös verseny
maximum forgalom
ellenfelek 3
verseny nehézsége hard
Catch Up kikapcsolva
autó Monaro VXR
és adtam nekik félperc elõnyt
1 kör végén 3. voltam
és így tovább...
de megnyertem, és jól leis hagytam õket!