Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
keine Signatur
kellene egy kis segítség valami okbol kifolyólag "Rózsaszín" a játék háttere de csak a játék "városi" részében!!!
Mit tegyek hogy normálisan mûködjön???
Légyszi valaki segítsen!!!
[email protected]

LAMBORGHINI THE BEST CAR
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Jön néhány sztori elem, és máris vághatsz bele a Fekete Lista tagjainak legyõzési menetébe...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Új vagyok ezen a fórumon, csak nemrég kezdtem a játékot.
Az a kérdésem, hogy a játék bevezetõjében, amikor kicsesznek velünk a gumipukkasztó trükkel, azt ki lehet-e kerülni valahogyan, vagy ez a történet miatt így van megcsinálva?
Gondolom, hogy igen, de emiatt újrakezdtem 3x, és amikor odaértem a kanyarhoz, nem láttam semmit, a kerék meg ugyanúgy kidurrant... Aztán látom, hogy az ellenfél elõttem jár, csak azt nem láttam, hogy mellettem elment volna...
Szóval általánosságban: csal a játék? (Tehát a fazon nem ott megy el, de a kis térkép mutatja, hogy megelõzött). Vagy csak itt az elején van ez, a történet miatt? (Jó lett volna megtartani azt a BMW-t... 😊
<#smile>#smile>
AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB
A hardvergyártóknak és a szoftverfejlesztõknek - talán a sok zugszerzõdés miatt - nem érdekük...
Az inkább, hogy minden fél évben járuljunk a boltokba és vegyük a hardvereket, meg a gagyi, optimalizálatlan játékokat...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Capish?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
NFSU 2 jobban akadt és csúnyább volt 😄
nagyon megköszönném
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Egyszerûen gyorsan adták ki a játékot, mert mindenki rá volt állva, ha 2x ennyi idõ alatt készítették volna sokkal jobban lenne optimalizálva...
Nics olyan programm ami olyat csinál ami kicsikét jobban látja pl a videokartyat és a jatekot tudom pl egy nagybb grafikai beállitásoöknál játszani.
Akkor ennél jobbat nem tok kihozni belole?
Lécci segitsetek!
nekem miért van az hogy ilyen rossz grafikan megy a jatek pedig a gépem
Alaplap neve Foxconn 661M03-G (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN, IEEE-1394) Intel Celeron 2800 Mhz
RAM: 1 Gbyte DDR RAM
VIDEOKARTYA: Ati Radeon 9250 128 Mb viedokartya
és nézzétek meg a képeimet szerintem nem ilyennek kéne lenni.Ha feljebb rakom akkor pedig olyan lassu valaki lécci segitsen hogyan tudnam ezt megoldani.
Ha kell más adat a segitséghez szoljatok lécci😊Ö eloro is koszike
CAMERA HACKEL KÉSZÜLT:
MEKKORA BUG:
UGRATÁS:
<#wink>#wink><#wink>#wink><#wink>#wink>
LAMBORGHINI THE BEST CAR
Gratulálok hozzá!!!
Megyek is és játszok vele egyet!<#taps>#taps><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Jumping.wmv
nekem csak oyaln volt hogy 3 körösbe elõttem volt úgy hogy elõs voltam 😄
Egyébként meg:
Utolérés: ha túlzottan lemaradsz, bevárnak az ellenfelek, de ha túlzottan lelépsz, bekapcsolják az utánégetõket, és utolérnek az ellenfelek.