23376
  • Blint
    Magyarositas, hogy mukodik, mert nem ertem!?
    minden fajl nevben ami a magyarositasban van, benne van a german szo. Tehat a nemet nyelvet irja at angolra. De akkor hogy lesz az angolbol nemet, vagyis igy mar magyar?
  • painkiller25
    Szijasztok!!!
    Kéne gy kis segítség.Elakadtam az utolsó üldözésnél!ott mit csináljak?
  • CaviaR
    Lehet h meg fog lepni: odamenni.
  • Fődurci
    Sziasztok!Sikerült majdnem befejeznem a játékot de a rendőrök elöl nemsikerül sehogyse elmenekülnöm.A kistérképre kirak egy sárga karikát az mit jelent,oda kele eljtuni,ha igen akkor hogyan?Vagy mit kell csinálni?
  • KapuBen
    nem lesz patch :(
  • steweee
    na mondjon nekem vki vmi biztatót hogy mikor jön ki hozzá az 1.4-es peccs ami kikapcsolja az autobraket, mert mindjárt törlöm ezt a szart! vagy fél órán át üldöztek a zsaruk (ezt a buziságot nem lehet kikapcsolni?) és mivel fognak meg a végén ? azzal hogy a járgány nem bír mozogni kis sebességnél, csak csúszkál összevissza !

rögtön ugrott kocsi+pénz
  • sure
    Télleg az;) Biztos 320x200-as felbontásban játszik;)
  • Magnumrolcsi
    Jó randa a kép!
  • MimaSKATE
    mert mé te mivel játszol?
  • lambi
    uncsi szar 5 hónapos játék
  • Goruck
    szép teljesítmény ez a 379 gratulálok, mondjuk nemakármivel csináltad :)
  • Atomjoe
    http://www.sg.hu/forumkepek/2006_03/NFS_MSW.jpg
  • Atomjoe
    Hi!

Itt 1 kép a saját sebességi rekordomról :D. Trainer nélküli.
    S 1 rossz hír (remélem nem igaz) Need For Speed: Most Wanted kiadója nem kívánja a játék PC-s változatát a jövőben támogatni.

Bocsi a rossz képmínőségért dehát az a 20kB .....

Üdv
  • Goruck
    ajánlom figyelmedbe a Magyarítások portált (remélem nem veszik rossz néven a reklámot) de innen töltsd le:

MOST WANTED magyarítás

a kocsik engemis érdekelnek, nekem olyan van, hogy a rendőrkocsikkal is tudok menni, meg amik a forgalomba vannak :D
  • Bambbu
    Srácok magyarosítást honnan szedtétek vagy linkeljétek már be köszike!
    Nem tudjátok hogy autókat nem csináltak külön még hozzá?

• Goruck
    nem a painttel......

és nemsi ment hanem épp repült háttal fejjel lefele.

jóhétvégét:)
  • KissemPista
    kezdünk kihalni :-D
  • Magnumrolcsi
  • CaviaR
    "Öcsém jáccot(8 éves)"
    Úgyérted a painttel? :D
  • Web mester
    Ja!
  • janos666 #21948
    Szerinted?
  • Web mester
    Aztazálat!!!
    Trainerel csinálta???
  • Goruck

Öcsém jáccot(8 éves)......lehet megdöntögetni :):):)
  • Sarapetike
    http://dl.gamecopyworld.com/?d=2006&f=Need.for.Speed.Most.Wanted.v1.3.REAL.CRACK-VOLKSWAGEN!rar
    na ez már jó innen töcsétek a no cd crackot
  • Sarapetike
    ááá nem jo a link de a http://gamecopyworld.com/ ön megtalálod csak ird be a keresöbe
  • janos666 #21942
    Volt régen egy FAQ amiben írtak valamit az instalálás alatti direktX gondokról. Azzal mi lett? Nincs lementve valakinek? Leírná ide?
  • Enosh Chan
    mini image kellett nem crack :))
  • Enosh Chan
    már nem kell köszi tegnap délután 3-kor sikerüt máűr megoldani :))
  • Toroco
    ya ami feltünt hogy a gps elég szar. ha nem arra megyek amerre ő kinézte az útvonalat akkor elveszti a kapcsolatot. meg van egy olyan pont a városban ahol hátrafele mutat mikozben a célpont felé tartok mert arra visz az út, de ő azt akarja hogy menjek át a házakon. persze ekkor is kikapcsol. U2ben tök faszán működött.
  • Toroco
    azt szeretném még megkérdezni hogy mwben nincsen olyan hogy külön tesszük fel a lökfáritókat, meg a küszöbspoilereket?
  • Toroco
    Lett egy fasza célba érésem. Csak hajszállal nyertem meg. a Blacklist 13. helyén vagyok egy széria lexus-al. csak a szine más mert a zsaruk már nagyon szerettek üldözni.
  • Csaba
    Szerezz hozzá cracket. Akkor indításnál nem kéri a cd-t.
  • Atti12
    Sziasztok! már nagyon régen csináltam egy videot csak elfelejtettem belinkelni :D . De most itt van: http://www.gameworldhun.dox.hu/letoltes/videok/most_wanted/mostwanted.zip
    töltsétek le egy ksi rendőrös üüldözés :). Véleményt kérek
  • Toroco
    akkor nem tudom
  • janos666 #21932
    JA bocs, lemaradt hogy a legújabb 2006 februári DX9.0c van fent (microsoft oldaláról tölthető redist verzió)
  • janos666 #21931
    Angol nyelvű Windows XP Professional 64-bit editionra telepítette már valaki a játékot? Nekem a DirektX telepítőnél elszáll akkor is ha win2000-es kompatibilitásra teszem és nem sikerül megkerülni pedig már az autorun cfg-jét is szerkesztgettem.
  • Enosh Chan
    de nincs mit hide-olni mert nincsis mit bemountolni
  • ffxi
    PLS!!
  • Toroco
    lehet hogy ahoz is kell az sd4hide.exe nevü progi. töltsd le és próbáldki azzal
  • Enosh Chan
    Sziasztok lenne egy problémám most szereztem meg a játékot és aolyanokrol tudok hogy kell daemon tools 4 meg ilyenek de nekem nem be mountolando tipus van meg hanem egy egyszerű futtatható típus na most segítséget szeretnék kérni hogy hogyan indítsam el mert azt írja ki hogy kell a CD...