23376
-
Próbáld ki. -
babetta80 #22129 szisztok csak eredeti kódal tudok játszani aneten? -
Sya all!
Én az NFS: Most Wanted Black Edition-t szedtem le. Valakinek ment (megy) a belső kamera ehez a verzióhoz? Ha igen akkor egy linket adna ahonnan le tudom tölteni ezt a kamerát azt megköszönném.
Előre is köszönöm!!! -
Az a titok, hogy elfelejtették átírni a telepítő registry részét MW-nél. Ugyanúgy underground néven vizsgálja a reget. Tehát ha átírjátok az NFSU/2 nevét a reg.-ben (local/software/ea...) akkor telepíthető lesz az MW. Ill fordítva. -
blur55 #22126 vicces. én pont ezért szedtem le a most wantedet... na mindegy, mostmár tudom, mi a megoldás -
ok érthető
htx -.- -
Csaba #22124 Igen, ez elég fura probléma, hogy nem szereti egymást a két program. (Talán mert mindkettő ugyanazzal a speed.exe-vel indul, nem tudom) Az Underground1 és a Most Wanted. Nekem is előhozta a problémát, de szerencsére semmi nagy baj nincs, mert csak a start menüben írja át egymást a két program, meg az indítólinket. Azt kell csinálni, hogy felteszed a Most wantedet. Az felülírja az indítóikonjait az U1-nek. Mindkettőt megkrekkeled (az U1-et újra, bár lehet, hogy anélkül is megy), és csinálsz egy új parancsikont az U1-nek, így mindkettő indítható lesz.
Esetleg annyit kipróbálhatsz, hogy másik partícióra teszed fel a Most wantedet, hátha úgy nem kavar be.
Az U2-vel ilyen szempontból semmi baj sincs, az nem kavar be.
Remélem, érthető voltam, végülis csak az indítólinkeket kell átvariálni a megfelelő elérési útra. -
nem tom volt e már vmi hasonlóról szó, de azért én is megkérdezem:
tegnap fel akartam telepíteni az Underground 1-t. Az U2 és a Most Wanted már fel volt rakva régebbről... na szal az a probléma volt amikor telepítettem volna az U1-t akkor már egyből azt az ablakot hozta ki amiben a Play gomb volt elérhető... kicsit meglepődtem majd rákattintottam, ekkor kérte a 2-es cd-t.
berakom, és előjön a az MW és kéri a korrekt cd-t, holott az U1-et akartam volna felrakni és nem akrtam Most wantedezni... mindegy.
letöröltem az U2-t és azt MW-t és felraktam az U1-t...
a kérédésem a köv:
ha most felrakom az U2-t és az MW-t akkor lesz e olyan, ha játszani akarok az U1-el akkor a MW lesz elérhető??? ha igen mit tegyek h mind a 3 gamet külön külön tudjam játszani, ne úgy hogy akarok az U1-el gasmezni és a MW jön be???
bocs ha kicsit érthetetlenül írtam, ezért próbáltam kicsit részletesebben írni :D
és htx ha vki tudna ebben segíteni, ja és most csak az U1 van felrakva... -
akela #22122 Sziasztok!
Az a problémám,hogy felraktam a játékot,elinditom,és korrekt cd.tkér.
Tudtok ebben segiteni? -
Ilyen má nekem is volt!:DD -
Ezek is jó helyen vártak...
-
OFF: nemtudom, az egyik
-
Hát épp ezért kell figyelni... Ez egy ilyen játék -
pl melyik? :o -
blur55 #22116 mindenesetre elég dühítő, amikor 20 perce üldöznek, és egyszer nem figyelek, átmegyek egy szögen, és kész -
Az hogy elveszik a bounty nem hiba... -
Nyugi ez egyéni szocproblem.. :D Mindenkinek vannak elvei/előítéletei.. :D Lehet nem tagadnám ki de nem örülnék túlzottan.. ^^(különben csak példaképp említetettem mert családot csak úgy 15 év múlva tervezek... :D lol) -
blur55 #22113 és még egy dolog: lehet neten keresztül nyomni? -
blur55 #22112 hi!
most raktam fel a játékot - újra - mert már agyvérzést kaptam a zsaruktól. az lenne a kérdésem, hogy van olyan patch ami kijavítja azt a hibát, hogy a bounty elvesz amikor elkapnak? legalábbis ez szerintem egy nagy hiba... az 1.3as patchnél van ujabb?
-
Attól hogy buzi vagy leszbi miért kéne kitagadni??? -
De az is hülyeség hogy a most wanted miatt... Régen is voltak autós játékok és autó balestek mégse rinyáztak.. Ez mostanság divat hogy mindenért a játékokat okolják... Ha a fiam/lányom buzi/lezbi lesz, akkor majd az akkori simset fogom okolni ahelyett hogy kitagadnám a családból.. lol... 

-
becsuknám őket, akinek nincs ennyi esze, hogy felfogja a virtuális, és az igazi valóság közti különbséget
(mellesleg volt már jobb logod is:)
-
ők a Mátrix rabjai O_O
ne bántsátok őket ezért -.- -
Amerikaiak buták!
Hallottam már MK-s kivégzésekről is.
-
ezt sose értettem, hogy embereknek ilyen kevés eszük legyen, hogy a tv és a valóság között elég nagy különbség van.
-
Hol a F.A.Q. ? Csak mert a fenti link b*szik működni... -
LoL! Nyugaton már nem egy hete megy a versenyzés.. Ha kanadába nem is jutott el anno a hotrod/streetrod kultúra ez a street racing már ott is mehet egy ideje... :/ -
PeeVee #22103 Na, ez is csak Amerika környékén történhet meg!! Manhunt cimü játék alapján ölnek, NFS alapján versenyeznek azt baxnak rá... elmebetegetk :DDD meg GTA-ra is aszondják, hogy miatta ölnek pfff!! ennyi erövel filmeket se csinaljanak! sőt meséket se :DDD ott is eh, már a Babar az elefánt mesében is erdőtüzben hal meg pár állat... (aztán majd vki majd rágyújtja az erdőt vkire..?) na szóval gyökér volt a 2 csávó, az tuti!!(akár nfs ihlette öket, akár nem!) -
Csáztok,elmondanátok hol találhatok Most Wanted fajta betűttípust?? Mert tök kafa,légyszi :D
Fansite Kit-eket sem találok sehol -
theodor #22101 Érdekes, hogy pont Kanadában történt ahol a játék is készült. -
piamania #22100 És ott a feketelistánál melyik?MErt nem találom sehol.Nekem magyarosítva van a játék,ha netán magyarul megmondanád.Köszi -
Bocs...én SEM... -
Bemész szépen az Underground 2 topicba, ott megkérdezed, ott azt fogják válaszolni, hogy nézd meg a faq-t és akkor te valószínüleg megnézed... -
bmate17 #22097 na help me plíz!!!!!!!!!
underground 2 mentései hol vannak???? -
PFFFF. Nem tucc olvasni??? -
bmate17 #22095 ja ezt tom
de nekem az undrground 2 kell -
c:\Documents and Settings\juzerneved\My Documents\NFS Most Wanted -
bmate17 #22093 nem tudja valaki h holvan a need for speed underground 2 mentései??????
mert nem talaálja a kereső meg semmi!!!!!
help me!!!!!!!!!!
plíz -
lál!
a menüből!!!
BlackList... -
piamania #22091 Melyik missiont?MErt már semmi nincs a térképen,csak a traffipaxok!