Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Az attól függ hogy hányadik vagy a Black listen 7 helyen már biztos van 4 es körözési szint (elötte van-e arra nem emlékszem 😛). Hagyod hogy üldözzenek, vagy pl nem mész festetni a verdát.
Fákjúal!
Nekem is megszokot akadni a game,s utána fut rendesen. Eddig mig a régi VGA-m volt akkor csak a alagutakban akadt meg 1x, nemrég beszereztem 1 GF 6600 GT, már máshol is akad. ( próbáltam már 800x600 és mindent levettem min-re. Nem sokat változozz.)3 Ghz proci 1 GB ram mellett nem kellene. Utána néztem a Nvidia oldalán a driver leirásában (81.95_ForceWare_Release_Notes.pdf) s ezt találtam:
Rendering problems occur in Need for Speed: Most Wanted
1.3 patch fenn van friss winfosXp SP2 install.
Üdv
A versenyek a Races-ben vannak kilistázva. Ha elfogytak, akkor csak a milestone-ok vannak, és jöhet a verseny a következõ feketelistással.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Mérföldkõnél,hogy tom elérni,hogy szögesdrótok is jelenjenek meg?Meddig kell köröztetnem magam?Miket csináljak közben?Ma vagy 6 percig nyomultam a játék órája szerint,de nem volt,csak az hogy elfoglalták az autók az utat.
Mit csináljak akkor,ha per pillanat nincs se sprint,körverseny se semmi?
Köszi
iLove oHs.
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
iLove oHs.
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
1. Elindítod.
2. "Movies" fülnél beállítod, hogy hova mentse a rögzített filmet.
3. "Movies" fülnél beállítod a gombot, amivel el akarod indítani majd a Játék alatt a rögzítést.
4. "Movies" fülnél beállítod azt, hogy akarod-e, hogy hangot is rögzítsen-e a filmhez vagy sem.
5. "Movies" fülnél beállítod a rögzítés méretét.
Rohadt erõs gép esetén: Full-size
Rohadt erõs gép esetén: 30 FPS
6. "Detect best sound input" legyen bejölve.
7. Nem kell sem a No cursor, sem a No sync.
Ennyi.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
HELP
ki tudja hogy kell használni aki tudja az meg leírja nekem ?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
vagy csak elég a progi (fraps) ?
iLove oHs.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)