23376
-
Elküldtem -
Van valami progi amivel kilehet szedni a játékból a zenéket mp3-ba? ha ingen linket plz :) -
lool toroco...
végigjátszás nem kell mert odáig nem én jutottam el és én akarnék
DeathJr küldheted!

-
Toroco #22167 értem, de én nem arra válaszoltam. hanem mivel azt irtad hogy senki sem válaszol, azért irtam, hogy én válaszoltam. érted? -
peti94 #22166 a F.A.Q. ba hogy lehet belépni mert nekem azt írja nem regisztrált oldal ?
-
peti94 #22165 én is tok küldeni de olyat hogy kiav jáccva ( csak a kihívások nincs megcsinálv a még ). na kell ?? -
Prince majd én küldök mentés neked igaz most fogok ott járni ami neked kell de szerintem az is jó neked.
Csak monddmeg hogy kő vagy nem kő.:) -
babetta80 #22163 szasztok hogyan lehet képet küldeni a játékból? -
Richard90 #22162 Ahelyett hohy itt rinyálnál, már rég az ÖTÖDIKNÉL járnál!!!!
-
Toroco!
Nem érted hogy te 13-ik vagy? Nekem a 6. helyen lévő mentés kéne! -
Majd ha valakit érdekel akkor beirja google-ba és megnézi... -
Toroco #22159 én is válaszoltam rá -
Richard90 #22158 Válaszolok rá!
nincs nekem meg a mentés -
Ez egyszerűen nem igaz hogy amit én írtam nem lehet válaszolni rá... -
Sya all!
Nem tudja valaki a Need For Speed Most Wanted Camera Hack v1.0 miért nem megy? 1.03 patch van meg a magyarítás.De az oldalon ahonnan töltöttem azt írták, hogy a demóhoz, az 1.02-höz és az 1.03 is jó.
Előre is köszönöm! -
akkor marad a tört szerver:) márha van egyáltalánn :)
Underground 1-hez volt tört szerver reméllem csinálnak ehhez is.
Jaés verseny utánn télleg nemlehet replayt visszanézni vagy csak én nem látom? :S
Underground 2ben volt pedig ebből megint kifelejtették volna? :S tökjó képeket lehetett replayből csinálni:( -
babetta80 #22154 egyszerübb csak rohdt drága ennyit egy játék sem ér. -
Nem
Csak gondoltam valakit érdekel... -
Szabi1991 #22152 most vetted csak észre ? ... -
-
nem egyszerűbb ha elmész boltba megvenni? :)
http://www.galaxisnet.hu/termek.php?id=7973 -
babetta80 #22149 NFS MW telepitő kódot keresek amivel tudok a neten játszani, nem ajándékba kérem!!! -
ha létezik tört szerver max azonn lehet játszani tört játékkal. -
LENNE EGY NAGYON FONTOS KÉRÉSEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:)
Az a lényeg hogy újraraktam a Windowst és letölrődtek a mentések.Ott tartottam hogy Kaze-t lenyomtam most jönne Ming!Ha valakinek van egy ilyen mentése megköszönném ha odaadná!! E-mail címem:[email protected]!
Nagyon fontos lenne nem akarom újra kezdeni:/
(Kaze a hetedik volt akit lenyomtam most jönne Ming aki a hatodik) -
Toroco #22146 igy nem tudom névről, de most vagyok a 13. asszem. ha ez jó akkor elküldöm -
LENNE EGY NAGYON FONTOS KÉRÉSEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:)
Az a lényeg hogy újraraktam a Windowst és letölrődtek a mentések.Ott tartottam hogy Kaze-t lenyomtam most jönne Ming!Ha valakinek van egy ilyen mentése megköszönném ha odaadná!! E-mail címem:[email protected]!
Nagyon fontos lenne nem akarom újra kezdeni:/ -
Faqjú nem megy, nemtom volt -e benne vagy egyáltalán létezik -e megoldás a tört játékkal való netes játékhoz, ha létezik, akkor egy linket megköszönnék. -
nekem tegnap sonny-nál lépett ki bár nemcsináltam újra a 2 versenyt reméllem nem ismétli meg :S -
jómagam #22142 SEGÍTSÉG PROFIK !!!!!! Razor elleni 5. futamon után állandóan kilép a gép a programból...
-
peace.
próbálta valaki pc-n xbox360 gamepaddel, mert az elmondhatná lécci hogy hogyan tudom bekapcsolni a force feedback-et (rezgés). THX
rastaman -
Richard90 #22140 már réges-régen végigtoltam. (a végével kurva sokat szenvedtem...
amúgy azt hiszem 96%-nál járok
-
heystumafly #22139 ki játszotta már végig mert most én a Razornál járok, de mintha kicsit nehéz lenne -
hali. lehet gagyi kérdés he hova menti a game a képeket? lehet levan irva valahol a válasz de én nem találtam :( -
Én se egyszer vittem túlzásba annyira a drinket, hogy összeokádtam magam, de így kívülről szemlélve én is aszondom, hogy ezz dúrva... :S -
MrI #22136 A kemény játékos
-
Én a HkZondát használom 1.03 javitásal,és magyaritásal.És nem működik egyik Trainer sem, mi a gond? -
Sya all!
Nem tudja valaki honnan tudnám letölteni azt a progit ehez a játékhoz amivel zenét tudok bele rakni a játékba?
Előre is köszönöm -
teszt345 #22133 Erre volt valasz? Razor elleni kuzdelmek utan nekem is elszall valami hibaval, es kidob a a desktopra... :-( -
babetta80 #22132 már ki próbáltam csk érdekelne van e más lehetőség -
babetta80 #22131 nagyon vicces