Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CheAteR88
térképen van egy ilyen garázs féleség van kecó,garázs,autószalon

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Lehet hogy most hülyének néztek de megkérdezhetem hogy hol lehet feltuningolni a kocsikat?Egyszer már tuningoltam de már nem tudom!
valaki tudna adni linket a bmw e30 modról vagy elküldeni msnen? ([email protected])

köszi elõre is!
sovatalevi
hali.letoltottem a camerahacket es nem akar mukodni.azt szeretnem ha belunezet is lenne.elore is THX

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

bency
fasza,kicsit nagy az fps!

:) Semmi okosság :P

megpróbáltam mindent sajna és kilép az érdekes hogy quick race-nél lehet vele játszani de karier módban kilép.
ok megpróbálom meglátjuk mire jutok igy
bepe79
Hát akkor szedd le a crack-et hozzá a gamecopyworld-rõl: te megvetted a játék, origi, eredeti, és nem megy, akkor nyugodtan megpróbálhatod a noCD/noDVD-vel.

Suzuki Swift GL 1.3

sajnos detto. Elindul a játék de mikor elvesztem bömbit és kezdõdne a karier akkor mindig kilép. Most kipróbálom a felbontást mindent vissza nyomok kiváncsi vagyok most mit csinál, de nem hinném hogy melegedés mert quick race módban el se indul speed exe hiba és kilép
bepe79
Sikerült elindítani vele?

Suzuki Swift GL 1.3

1.3 as javitásnál mintha csak a hálózati dolgokat javitaná. Azért megpróbálom azzal
bepe79
Vista és Win7 alatt nem indul el szerintem az 1.3-as patch nélkül.

Suzuki Swift GL 1.3

Sziasztok segitséget szeretnék kérni. Van egy vista home oprendszeres laptopom amire fel rakom az eredeti most wantedet. El indul de mikor kiválasztanám az elsõ autót lefagy, kilép. Probáltam xp sp2 es kompatibilitással ott meg insert cd vel kidob, pedig origi a game. Underground 2 megy gond nélkül a carbon gond nélkül megy de a Most Wanted nem. Tudtok valami ötletet patch segitség, hogy mivel próbálkozzak?
bepe79

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Suzuki Swift GTI:

Sajnos a valóságban nem ilyen van most nekem, hanem a régebbi Swift, de ez is bejön. <#eplus2> <#wink>

Suzuki Swift GL 1.3

alapból nem de van egy kis progi amivel megoldható :)
ffxi
Csak ezek a felbontások léteznek a játékban? 640-800-1024. Nem támogat wide-ot?

Fákjúal!

nm
megvan a driver a játék fut a kedvem magas . kösz
Ez akkor van ha játék közben mentést váltasz és ugy veszi mint ha ki lenne játca és nem adja meg az autót.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

nosztalgiából felraktam újra mw-t . Végigvittem de Razor legyõzése után a saját kocsimmal(G5) kellett elmenekülnöm. Ebbõl kifolyólag nem kaptam vissza a bmw-t találkozott valaki ilyennel? Ötlet?
CheAteR88

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

és honan szerezhetek be olyan drivert ami megoldja ezt a gondot?
driver cserét próbálj
Hi. az a hibám hogy kábé 10-05 perc után a gépem kidob a francba egy kékhalállal.(page fault in nonpaged area.) és egy bizonyos ati3duag.dll-t hibáztat.a gépem megfelel a rendszerkövetelménynek és a videokártyám is anno ugyanez .kérlek segítsetek.
CheAteR88
nekem is annó elõfordultak az ilyenek....
ha újraindítod a gépet utána normálisan megy?
mert ha igen akkor adj neki egy neu xp-t

Sziasztok! Valaki segítsen lécci! Miért van az hogy ha elindítom a játékot, és versenyt megyek, olyan a játék mintha fel lenne gyorsítva. Kanyarodáskor meg hirtelen fordul az autó. Remélem valaki tudja rá a megoldást.
Elõre is köszönöm!

Hello! Az a problémám a játékkal hogy kb20perc után kilépett mert hibát jelzett, nem enged tovább. Valaki tudna segíteni?(nem eredeti a káték,de már egyszer végigjátszottam csak most lett ujrarakva gép)
Leírná valaki, hogy az x360-as gamepadon melyik gomb mire szolgál?

bency
Itt a verdam!Nagyon szeretem!!:D

papi08
Ja, és még egy: ez ugye nem változtatja meg az autó tulajdonságait, és, a tuningok rendesen fognak rajta állni-e, vagy a levegõbe lesznek, vagy belecsúsznak-e a kaszniba?

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Sziasztok! Láttam lehet betenni autókat a játékba. Azt szeretném megkérdezni, hogy hova kell másolni, és hogy beállítható-e hogy melyiket írja felül?
A válaszokat elõre is köszönöm!

Papi

13 éve itt. Szép idő.

Helo szaisztok köszi és már csak annyit szertnék hogy 1.3 patch van fönt de ha letöltöm a magyaritást és föl rakom akkor német lesz de mért? kösz elöre is
EYKE
és azt a mod loadert honnan lehet letölteni?
pls linket!

Nem tudnátok nekem segíteni????
Kellene egy extra zseton vagy 1 trainer kellene.
Szabolcs!
A press enter képernyõnél kell beírni a kódokat
burgeking
castrol
nem nehéz belerakni.
Le kell töltni a 1.3 pacth ot, mod loader-t és minden installálni.
Ezután a prog. filek ban találod a Mostwanted mappát, azon belül lesz egy olyan,hogy addons
Abba kell belerakni a teljes mappát amit leöltöttél, csak az addons -t
hali
EYKE
Sziasztok!És ha letöltöttem az autót hogyan tudom beletenni a játékba?

bicso közbe sikerült 1.3 fejleszteni ugy hogy a dolgok 1.3 kellenének bocsi és köszi elöre is
meg bocsi kéne nekem egy ijen program is mostwanted.exe -cheats -funlabs köszi
helo szaisztok meg kéne nekem egy car tunnel 1.2 hoz meg egy honosités 1.2-re meg köszi elöre is a válaszotokat
HELO SZAISZTOK HOVA TUDOK KODOT BE IRNE MERT A MENÜBE EL VILEG KÉNE DE NEM CSINÁLJA HOVA KEL AKKOR SEGITSETEK LÉGSZI
na jó megvan hogy kell letölteni de nincs bene a játékba mijért
csá tom hogy hülye kérdés de eröl az oldarol hogy lehet letölteni az autokat<#guluszem1>
CheAteR88
puszika

GX25
CheAteR88
hogy tudnék magamnak sok kesst csinálni?:D
mert már jópárszor kipörgettem de szanává akarom tuningolni az összes kocsit:D

bency
Most ujraraktam,es nem ugyse hogy nem csinalok vele semmit!

bency
Es ugy hogy tettek bele autokat?