Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Ez mit mitol van>?
Jah es Vistam van!Az lehet a baj>?
:) Semmi okosság :P
http://www.nfstr.com/nfs/downloads.html;cat=5
Suzuki Swift GL 1.3
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Láttam hogy lehet berakni a MW-be új autókat gondoltam kipróbálom milyenek vannak.
Felraktam a játékot bemegyek a videó beállításokba de a max. felbontás csak 1280x1024. Az én monitorom felbontása azonban 1440x900-as.
Meg lehet valahogy oldani hogy át lehessen állítani a felbontást a játékban?

Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
Nem vagyok függõ ezért megkérdezném mire jó az a Hamachi?
Nagyon nagy segítség lenne, ha valaki tudna nekem privátban küldeni egy kódot a game-hez! Nem megy enlkül sehogy!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
kikerülnisem tudja ebmer mert irányítanisem tudja azautót. miylen baromállat találki ilyet -.-
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
vki pls seggícsen mert egyszerûen sehogyse tudjuk összehozni haverommal ezt a hamacsis netes mizériát
vki akinek sikreült már az PLS seggícsen
minden pecs meg hamacsis cucc megvan fentvan szervert is tudunk mind2-en csinálni de egyszerûen nem látjuk egymást
mi a nyitja a dolognak?
PLS HELP
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Másold fel a gépedre az elsõ lemezt ha cd-s verzió,ha DVD-s akkor az egészet Alcohol 120%-val
Nyisd meg az elsõ lemezt/vagy a DVD (ISO-ját) Power ISO-val és keresd meg:::::
az Autorun.cfg-t ami az Autorun mappába van. Notpaddal
szerkeszd.:
És csak ezeket kell átírni:
DirectXVersion=0
StartMenuDXEULA=0
remélem tudtam segíteni
üdv.: norbi2fraktal
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De ezt már korábban, lejjebb is kitárgyaltuk.
Eredeti játék, és a telepítésnél, a cd kulcs után azt írja, hogy nem tud folytatódni a telepítés, mert szüksége van a directx 9c-re vagy bikábbra!! No de rajta van a lemezen és a gépemen is, merthogy csomó játékhoz kell ugye!
na most miva??
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
egy csávó segített... protokoll beállításokat kellett módosítani és tökéletesen megy mostmár...
Esetleg, egymáshoz átcipelitek a gépet és Direct IP-vel.
vki tudna segíteni?
NFS MW-et szeretnék haverral tolni neten...
humcahi.hu-n van fent leírás de akárhogy próbáljuk nem jön össze vki tudna segíteni? egyszerûen se én se õ nem talál emg engem...:S
vki pls help csáó
a név: BMW Z4
a jelszó: BMWM3
minden lelkes játékost szeretettel várok!
Lépjünk be az autorun mappába, s nyissuk meg az autorun.cfg-t
A directx=9.0c sort változtassuk directx=0 és mentsük a file-t.
Indítsuk el az autorun.exe-t a kimásolt mappából, s mehet az install.
Mikor az installer kéri a következõ lemezt, tegyük be/mountoljuk be.
Fel fogja ismerni, s mehet a további install.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!