Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

próbáld meg hogy kitörlöd a dokomentumok/mw mappából a régi kódot és kezdj egy újat (nekem így már mûködtek az autók is) de ne babrálj bele akkor már a pénzzel mert ugyan ez lesz.
igen szerintem
ha belekutyulok a pénzbe akor is feléphet ez
köszi
Ez a legjobb NFS komolyan ebbõl kéne egy második rész és boldog lennék.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Vagy töltöttél le hozzá mentést mert az lehet még esetleg a baj, nekem is volt ilyen mikor beletettem kocsikat.
Raktál a játékba autókat vagy bármi mást?
sziasztok!
nem értem hogy mért van az hogy izzynél mikor megkapom a levelet hogy vár rám akor mért van az hogy aszt hiszi a játék hogy már legyöztem de még nem ezért nem tudok továbhaladni a játékban.
valaki segítsen hogy miként lehet ezt a problémát orvosolni
Vagy gamepad
Passz. Mivel játszol? kormány/bill.
Sziasztok!
Segítség kéne. Azt szeretném megkérdezni, hogy miért kanyarodik alapból jobbra az autóm, amikor semmit se nyomok. Elég rossz így játszani, hogy többet kell foglalkoznom a korrigálással, mint a versennyel. Ha valaki tud, segítsen!
köszi
Már jó kész van az oldal
Meglátogattam de nincs semmi szinte. Van egy videó és annyi. <#nemtudom>
OFF

NFSMW Lan bajnokságon aki szeretne játszani látogassa meg a weboldalt:

http://nfsmw-online.mindenkilapja.hu/

Hogy lehet e lanozni? Erre a kérdésre a választ a játék fõmenüjében találodXD!!! (igen)
Van mod loader rajta mert nekem olyankor csinálja ha modloaderrel indítom
crackelted?
Sziasztok! Nekem az a problémám hogy amikor akarom elinditani a jatekot kiirja h a speed.exe hibát észlelt, ezért leall. a kellemetlenségért elnézést kérunk. ................... Nem eloszor játszom ezt a játékot ezen a gépen és regebb hibátlanul mukodott. Mit lehet csinálni h mukodjon?
hali, lehet lanozni ezzel a játékkal? kell patch vagy valami? mert haverokkal próbáljuk hamachin de nem jó :(
IMYke2.0.0.0
Nincs.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sziasztok!

Kérdésem a következõ lenne:

Most Wanted-ban van lehetõség LAN módban gépi ellenfelet (bot-ot,ai-t) is hozzáadni, hogyha csak ketten játszunk, akkor ne legyen unalmas a verseny?

Köszönöm!
Most vele játszok karrier módban... Audi R8 Le Mans Quattro

olyan bajom van, hogy a grafika nagyon gyenge minden feher a kocsik se latszanak ugy mint masnak kerekuk nincs es nem latszik a varos csak ilyen fura mintak vanak a hazakon valaki segitsen
video kartyam nincs azt kell bele vegyek vagy egy kepernyot mert az regi vagy ram hianyzik nem tom valaki segitsen nekem

cs all. valaki segitene nekem,

CheAteR88
nincs vkinek 2-3 eladó kulcsa a game-hez?:S
egyszerûen nem tudjuk spanokkal összehozni hamacsin a dolgokat:S

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

CheAteR88
miértnem írod le mi a baj?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

valaki segítene nekem privi be msnt adok

Az élet egy szar játék, de kurva jó a grafikája!

gyikk
De megy win 7 alatt!!!!!

Most akkor win 7 alatt nem megy a játék?? mert nem tudom elinditani
sovatalevi
OMG!Vedd meg a jatekot,mindt minden mas rendes ember.Nem draga!?

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Udv Mindenkinek!!Kerhetnek 1 sziveseget ???Szeretnek online jacodni es kellene egy online CD Kulcs es gondoltam ha valaki mar magasabb fokozatun uzi a jatekot kolcson tudna adni cserebe egy idejik cserebe tudok adni Bit-Tos torrent oldalra 2 db meghivot . Ha valaki tudna akkor kerem irjon PM et .

Elore is koszonom
Magyarán leoltasz valakit, mert félig-meddig butaságot mondott, te meg benyögsz egy még nagyobb baromságot, hehe, még hogy lefelé minden kompatibilis, aha, de szeretnék Vista alatt normálisan DirectX 7.0a NFS Porsche-t futtatni :D

Sziasztok,nem tudja valaki hogy hol lehet állítani a Fos Wanted-ben a játékosok erõsségét? Mert evo 8 -am van,full tuning és padlógázzal+nitróval úgy megy el mellettem az a szotyadék lexus,ami a játék elején se egy erõs gép,mintha állnék.köszi a help-et
bency
Hali
Miert van az hogy elinditom a mod loadert es kifagy,elosszor jol ment...de aztan egy ido utan elkezdet kifagyni...ujrainstalaltam a jatekot meg mindent...akkor is! :| Help pls!

:) Semmi okosság :P

IMYke2.0.0.0
Google - Windows Seven XP compatibile mode
Részemrõl beszélgetés bezárva.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

" ami azért lenne hihetetlen, mert eddig MINDEN operációs rendszerük lefelé kompatibilis volt e téren "

Ezt ugye most nem mondod komolyan.<#wilting>
Látszik, hogy nem gányoltál még XP alatt DX7 játékot, na az is egyfajta szopás, NFS Porsche máig nem megy normálisan.
A kompatibilitási módokat meg megbaszhatod, szara se voltak jók eddig sem, az esetek túlnyomó részében gányolni kellett.

" Ez, így ahogy van, blõdség. "

Sokadszorra: ha tesztelted volna a Beta és RC változatokat, tudnád, hogy rohadtul nagy szopás volt e téren, gányolni kellet, akkor se volt garantált a siker DX9 alatt, ha bepötyögnéd végre a Google-ba a Win7 DX9 párost, láthatnád a korabeli fórumhozászólásokat, mekkora szopás volt, mert hát nem ment, a véglegesrõl pedig nem tudok nyilatkozni, nem vettem meg, de mint látod a véglegesnél se megy a DX9 sok AMD kártyánál, és sokadszorra: nekem se mennek el a kedvenceim Win7 RC alatt, sokszor gányolva se, mindig egy bizonyos dx.dll hiányra hivatkozik, nincs se kedvem se idõm ezt folytatni, vita lezárva, ha mindent jobban akarsz tudni, ám legyen, én kiszálltam.

IMYke2.0.0.0
Nyilvánvaló - az egész a zöld és aranyhasúakról szól, de ettõl még simán lehet játszani és dolgozni Win7-el is. Sõt, nem véletlen az a bizonyos "Windows XP kompatibilitás mód"...

S mindvégig ennek fényében írok: "Win7 nem tud DX9-et, ezt szoptad."
Ez, így ahogy van, blõdség.

IMYke2.0.0.0
"Azt meg végképp nem értem, hogy azon elenyészõ emberek, akik irodába pár éves gépre utológ húzták (huzatták fel a rendszergazdával) az oprendszert, azok mi a fenéért perelnének, ha irodában senki se játszik. Én bányamérnökként dolgozom, az elmúlt 2 évben három épületben is dolgoztunk a fõvárosban, folyton költözni kellett sajnos, de soha senkit nem láttam még a munkahelyén játszani bármivel is."

S pontosan ezért írtam, amit írtam:
- Ez már csak azért is nagy blõdli, mert akkor kismillió ember szívná a DX9-es VGA-jával és a Windows 7-esével. S bizony, simán mennek az irodai gépek.
- A PC-ket ugyanis nagyon nagy százalékban NEM játékra használja az emberiség.

Ha összerakod, rájössz, hogy miért lenne baj, ha a Windows 7 nem támogatná a DirectX 9-et... ami azért lenne hihetetlen, mert eddig MINDEN operációs rendszerük lefelé kompatibilis volt e téren (is).

Hivatalos gyártói weboldal: http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Legacy/Pages/radeonaiw_vista32.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.13&lang=English
"AMD’s DirectX 9 ATI Radeon graphics accelerators are not officially supported under Windows 7"
Hidd el, nagy biznisz ez, az emberek vegyenek új hardvert, ha kell a támogatás.

És az elõzményeket is elolvastad? Leírta, milyen AMD kártyája van, arra ment a post, tény, hogy a srác félreérthetõen szarul fogamazott, egyébként honnan tudod, hogy a segítséget kérõnek nem ép egy RC verzió van a laptopján? Az én laptopomon is egy korai RC van még, és a legtöbb DX9 játék nem megy az RC-vel (2005-ös a laptopom, Mobility Radeon-al természeesen, most miért hazudnák?)

Azt meg végképp nem értem, hogy azon elenyészõ emberek, akik irodába pár éves gépre utológ húzták (huzatták fel a rendszergazdával) az oprendszert, azok mi a fenéért perelnének, ha irodában senki se játszik. Én bányamérnökként dolgozom, az elmúlt 2 évben három épületben is dolgoztunk a fõvárosban, folyton költözni kellett sajnos, de soha senkit nem láttam még a munkahelyén játszani bármivel is.

IMYke2.0.0.0
Hiheted belemagyarázásnak is, nem baj, de én végig emiatt írtam: "Win7 nem tud DX9-et, ezt szoptad."

A Windows 7 is tud DirectX 9-et. Máskülönben a fél világ - azon buta emberek és cégek gyülekezete, akik rohantak boltba, fizettek érte -, aki Windows 7-et használ 1-5 éves gépeken most perelne.
A PC-ket ugyanis nagyon nagy százalékban NEM játékra használja az emberiség.

Az AMD nyilvánossá tette, mely DX9 kártyái nem mennek a Win7 alatt rendesen DX9 játékokkal, ezen kvül vannak még gondok más kártyákkal is, most mit nem értesz ezen? (az RC változatnak meg alapból gyermekbetegságe volt ez)

Az irodában DX9 játékokkal játszanak? Azt hittem ott csak dolgozni szokás... Egyébként is, aki irodában Win7-et használ, biztos, hogy nem a régi gépére telepítgette fel az irodájában, hanem olyat használt, amit a Win7 megjelenése után adtak ki, ergó, vet egy újat cakkumpakk... (de még olyan irodába se jártam, ahol már áttértek volna rá, a teljes elterjedés még el fog tartani egy darabig).

IMYke2.0.0.0
Ez már csak azért is nagy blõdli, mert akkor kismillió ember szívná a DX9-es VGA-jával és a Windows 7-esével. S bizony, simán mennek az irodai gépek.

Hát akkor te még nem próbáltad a Win7 Beta-RC változatokat, nekem se ment egyik DX9 játék se alatta.
Egyébként az AMD Ati kártyákra értette: http://www.gamestar.hu/windows-7-alatt-nem-kapnak-tamogatast-az-amd-dx9-es-grafikus-kartyai.html
De nembaj.

IMYke2.0.0.0
Jujj, ezt nehogy valahol hangoztasd még, mert kiröhögnek...

kösz
<#gun><#smile><#ejnye1><#kacsint><#alien2><#alien2>
Lambo fan
Win7 nem tud DX9-et, ezt szoptad.

csá nem értem hogy kell be irni a kodokat... valaki segitene<#rinya><#rinya><#rinya>

Hi all!

Van 1 laptopom, amin nem akar indulni a nfs mw win7(64) alatt. Akármilyen kompatibilitási módot választok, semmi. Se hiba üzenet, se semmi.

Proci: Amd Athlon X2 QL65 2,1 Ghz
Memoria: 3 Gb DDR2 800MHz
VGA: Ati Mobility Radeon HD 4500 512 MB VRam

Köszönöm elõre is...

laci 700
csá! Ha jól tom be lehetne állítani a felbontást 1280x800-ra is de nekem max 1024x768-at enged. (Windows Vista, HP Pavilion dv5 laptop) Szintén HP laptopon XP alatt ment 1280x800 felbontásban.
THX!