Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
nem értem hogy mért van az hogy izzynél mikor megkapom a levelet hogy vár rám akor mért van az hogy aszt hiszi a játék hogy már legyöztem de még nem ezért nem tudok továbhaladni a játékban.
valaki segítsen hogy miként lehet ezt a problémát orvosolni
Segítség kéne. Azt szeretném megkérdezni, hogy miért kanyarodik alapból jobbra az autóm, amikor semmit se nyomok. Elég rossz így játszani, hogy többet kell foglalkoznom a korrigálással, mint a versennyel. Ha valaki tud, segítsen!
köszi
NFSMW Lan bajnokságon aki szeretne játszani látogassa meg a weboldalt:
http://nfsmw-online.mindenkilapja.hu/
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kérdésem a következõ lenne:
Most Wanted-ban van lehetõség LAN módban gépi ellenfelet (bot-ot,ai-t) is hozzáadni, hogyha csak ketten játszunk, akkor ne legyen unalmas a verseny?
Köszönöm!
video kartyam nincs azt kell bele vegyek vagy egy kepernyot mert az regi vagy ram hianyzik nem tom valaki segitsen nekem
egyszerûen nem tudjuk spanokkal összehozni hamacsin a dolgokat:S
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Az élet egy szar játék, de kurva jó a grafikája!
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Elore is koszonom
Miert van az hogy elinditom a mod loadert es kifagy,elosszor jol ment...de aztan egy ido utan elkezdet kifagyni...ujrainstalaltam a jatekot meg mindent...akkor is! :| Help pls!
:) Semmi okosság :P
Részemrõl beszélgetés bezárva.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ezt ugye most nem mondod komolyan.<#wilting>#wilting>
Látszik, hogy nem gányoltál még XP alatt DX7 játékot, na az is egyfajta szopás, NFS Porsche máig nem megy normálisan.
A kompatibilitási módokat meg megbaszhatod, szara se voltak jók eddig sem, az esetek túlnyomó részében gányolni kellett.
" Ez, így ahogy van, blõdség. "
Sokadszorra: ha tesztelted volna a Beta és RC változatokat, tudnád, hogy rohadtul nagy szopás volt e téren, gányolni kellet, akkor se volt garantált a siker DX9 alatt, ha bepötyögnéd végre a Google-ba a Win7 DX9 párost, láthatnád a korabeli fórumhozászólásokat, mekkora szopás volt, mert hát nem ment, a véglegesrõl pedig nem tudok nyilatkozni, nem vettem meg, de mint látod a véglegesnél se megy a DX9 sok AMD kártyánál, és sokadszorra: nekem se mennek el a kedvenceim Win7 RC alatt, sokszor gányolva se, mindig egy bizonyos dx.dll hiányra hivatkozik, nincs se kedvem se idõm ezt folytatni, vita lezárva, ha mindent jobban akarsz tudni, ám legyen, én kiszálltam.
S mindvégig ennek fényében írok: "Win7 nem tud DX9-et, ezt szoptad."
Ez, így ahogy van, blõdség.
S pontosan ezért írtam, amit írtam:
- Ez már csak azért is nagy blõdli, mert akkor kismillió ember szívná a DX9-es VGA-jával és a Windows 7-esével. S bizony, simán mennek az irodai gépek.
- A PC-ket ugyanis nagyon nagy százalékban NEM játékra használja az emberiség.
Ha összerakod, rájössz, hogy miért lenne baj, ha a Windows 7 nem támogatná a DirectX 9-et... ami azért lenne hihetetlen, mert eddig MINDEN operációs rendszerük lefelé kompatibilis volt e téren (is).
"AMD’s DirectX 9 ATI Radeon graphics accelerators are not officially supported under Windows 7"
Hidd el, nagy biznisz ez, az emberek vegyenek új hardvert, ha kell a támogatás.
Azt meg végképp nem értem, hogy azon elenyészõ emberek, akik irodába pár éves gépre utológ húzták (huzatták fel a rendszergazdával) az oprendszert, azok mi a fenéért perelnének, ha irodában senki se játszik. Én bányamérnökként dolgozom, az elmúlt 2 évben három épületben is dolgoztunk a fõvárosban, folyton költözni kellett sajnos, de soha senkit nem láttam még a munkahelyén játszani bármivel is.
A Windows 7 is tud DirectX 9-et. Máskülönben a fél világ - azon buta emberek és cégek gyülekezete, akik rohantak boltba, fizettek érte -, aki Windows 7-et használ 1-5 éves gépeken most perelne.
A PC-ket ugyanis nagyon nagy százalékban NEM játékra használja az emberiség.
Az irodában DX9 játékokkal játszanak? Azt hittem ott csak dolgozni szokás... Egyébként is, aki irodában Win7-et használ, biztos, hogy nem a régi gépére telepítgette fel az irodájában, hanem olyat használt, amit a Win7 megjelenése után adtak ki, ergó, vet egy újat cakkumpakk... (de még olyan irodába se jártam, ahol már áttértek volna rá, a teljes elterjedés még el fog tartani egy darabig).
Egyébként az AMD Ati kártyákra értette: http://www.gamestar.hu/windows-7-alatt-nem-kapnak-tamogatast-az-amd-dx9-es-grafikus-kartyai.html
De nembaj.
<#gun>#gun><#smile>#smile><#ejnye1>#ejnye1><#kacsint>#kacsint><#alien2>#alien2><#alien2>#alien2>
Van 1 laptopom, amin nem akar indulni a nfs mw win7(64) alatt. Akármilyen kompatibilitási módot választok, semmi. Se hiba üzenet, se semmi.
Proci: Amd Athlon X2 QL65 2,1 Ghz
Memoria: 3 Gb DDR2 800MHz
VGA: Ati Mobility Radeon HD 4500 512 MB VRam
Köszönöm elõre is...
THX!