Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Többször nem is fogom.
Viszont lenne itt még valami... a pénzkeresés hogyan lesz mert vannak ezek a szériás nyomulások ebben van költsége még a fa kidöntésének is a rendõrök(illetrve állam ;P) felé. Azt a lóvét kapjuk meg vagy a demóból nem derül ki?
Ja egy gyerek kérdezte hogy a mod ból hogy jött a mód.
Hát így:
-modification = mod
-módosítás = mód
ui: a gumis kérdésemre azért várom a választ...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Win 98 alatt simán megy az install,meg a játék...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
<#eljen>#eljen>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
1. Ha van beltér, miért nincs beltéri kamera??
2.A rendõröknek is van licenszelt kocsijuk ami törik, akkor amit én taposok, azt mért nem tudom összetörni???
Pozitívum:
1. Egyelõre minden, majd ha meg lesz a teljes verzió, a tuningra leszek kíváncsi.
________________________________________________________________________________
Ja és még annyi hogy remélem a kamera módokat megtudja hackelni valaki, mert ha van beltér akkor lehetséges a beltéri kamera is..........
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Lenne egy problémám! Én leszedtem egy olyan Demo Mod-ott de nem tudom hogyan lehet berakni! Valaki segítsen!!!
PS3 ID: SDani456
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
2. A NFS:MW Demo egyes elemeit módosította néhány ügyes (?) felhasználó, és közzétette azt a neten - gyakorlatilag nem sok mindent változtattak eddig rajta, de így is sokan ráizgulhatnak, mert az újdonság érzését adhatja annak, aki 6-8 órán át nyüstölte már az "alap" demot...
Régebben az Underground-hoz demo módosítás révén egy brutál gyors autót lehetett ugyanígy letölteni - értelme ZÉRÓ.
Ennyi, nem több.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
😄DDD
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯