Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandi 18
a gemstar szerint ezek a pénzek a fejedre kitûzött vérdíjak. Pénzt ugyanúgy mint az ug-ben versenyekkel lehet nyerní sõt pink slipsben ha elnyered az ellen kocsiját aakor azt is eladhatod

DJ Skyline
LAN nincs

voxom
jók a modok 😊

Scott21
eltûnnek a képeid 😄D

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

SD456
Van a Demó-ban LAN multi??

PS3 ID: SDani456

DayWalker
sztem 360
a videó vége felé kétszer felugrik annyira

FOXX supreme
De azt szeretném megtudni, hogy mi a faszé tûnnek el a képek????????

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

FOXX supreme

clio1616v
B@sztatok válaszolni a gumifeliratos kérdésemre---

Többször nem is fogom.
Viszont lenne itt még valami... a pénzkeresés hogyan lesz mert vannak ezek a szériás nyomulások ebben van költsége még a fa kidöntésének is a rendõrök(illetrve állam ;P) felé. Azt a lóvét kapjuk meg vagy a demóból nem derül ki?

Ja egy gyerek kérdezte hogy a mod ból hogy jött a mód.

Hát így:
-modification = mod
-módosítás = mód

ui: a gumis kérdésemre azért várom a választ...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

alph4
Ennek Porshe-nak mennyi a vége? Nekem nem megy 356-nál többet 😛

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

OrioN the S
Monnyuk ja! Én is szana széjjel vertem mindent amikor ien volt! de ha realisztikára épülne egy játék akkor nem lennének benni ienek.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

DJ Skyline
lehet akkor az én példányommal van baj,mert már a második gép,amin nem akar felmenni

DJ Skyline
én amire kíváncsi vagyok az az autók tuningolhatósága...hogy mennyire lehet b*szkurálni...mert szvsz nem lesz ebben a részben,se neon,hidraulika,sound system,színezhetõ nitrófüst,meg egyebek...ami annyira nem is nagy baj végülis...ami viszont pozitívum,hogy ismér belátunk az autóba,és nem úgy mint az Ándergrándokban,hogy még a fóliázatlan ablakon se látunk át,csak egy titokzatos valaki vezeti az autót,akinek csak a körvonala látszódik!😄

voxom
Nekem nincs gondom az XP-vel.egybõl fel ment.Nem az xp a hibás

DJ Skyline
igaz,de ha fenn' akadnál egy oszlopon,akkor meg mindenki k*rva anyázna,hogy már megint fenn' akadtam,és kezhetem elõrõl az egészet,mert leelõztek mind3-an...😄

DJ Skyline
nálam Win XP alatt nem akar futni,sõt még fel se tudom tenni!
Win 98 alatt simán megy az install,meg a játék...

OrioN the S
Teszteld ki egy másik billel és ha akkor is fos akkor passz!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Eisenhower
hali. azt mondja meg nekem vki miért huz az auto egyfolytában balra? billel tolom kormány nincs. 5let? thnx

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

OrioN the S
De én a Street Legal messze jobbnak tartom mint bármeik NFS-t! Már kezdik csinálni a 3-at is 😊 A Juiced meg a Strret racing s. naon nagy koppintás lett szinte szánalmas! 😊

Scott21
hm leszedem netrõl és azzal játszok majd 😄D

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

DJ Skyline
meg a legelsõ rész...abból is az SE...NFS SE...beszt'!😄 igaz van vagy már 10 éves,de akkor is forevör!<#eljen>

bodesz
hmm.azért volt már egy jópár én úgyemlékszem.legjobb : Street legal redline 😛

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Scott21
ja utána már csináltak pl a Street racing syndicate meg a Juiced

onlinoznk páran😄?

FOXX supreme
Az U1 azért volt nagyon nagyon jó mert, addig senki, és semmi nem csinált ilyen tunningolos játékot...és teljesen új, egyedi játék volt, nekem is közel állt a szivemhez, meg jó zenék voltak benne.

Senki?<#help><#help><#help><#help><#help><#help>!!!!!!!!

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

bertino
hát az is megéri a lóvét 😊
<#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Szabi84
Tévedtek a NFS: Porsche a legjobb!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Scott21
ja meg fákat sorozatba ki lehet vinni 😄

OrioN the S
Tök furi volt ,amikor elõsszõr nyomtam a demóval kerülgettem a vill.oszlopokat meg mindenre figyeltem ,hogy fel ne kenõdjek. Erre 200-al kiviszi simán az oszlopot :S LOÁL

bodesz
ug1 a legjobb 😛 😊

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

SZilaJMaGGoT
Ja és most olvastam el a "fakjút!", és az sem tetszett különösebben hogy egy pár kur jó kocsit is elfelejthetek az undergroundos idõkbõl, és ha józanésszel gondolkodom és nem reménykedek feleslegesen, akkor DRIFT se lessz, ami mellesleg a kedvencem volt... De úgy összességében üti az Underground2-t, és lehet hogy ez hülyén fog hangzani, de az NFSU 1-t nem, most hirtelen nem tudom megmondani hogy miért, de az egyszerûen közelebb állt a szívemhez........<#nyes>

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Scott21
kapcsold be a car damage-t esetleg, akkor törni fog 😊

SZilaJMaGGoT
Kipróbáltam a demót és 2 negatívumot találtam:
1. Ha van beltér, miért nincs beltéri kamera??
2.A rendõröknek is van licenszelt kocsijuk ami törik, akkor amit én taposok, azt mért nem tudom összetörni???
Pozitívum:
1. Egyelõre minden, majd ha meg lesz a teljes verzió, a tuningra leszek kíváncsi.
________________________________________________________________________________
Ja és még annyi hogy remélem a kamera módokat megtudja hackelni valaki, mert ha van beltér akkor lehetséges a beltéri kamera is..........

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

SD456
Sziasztok!
Lenne egy problémám! Én leszedtem egy olyan Demo Mod-ott de nem tudom hogyan lehet berakni! Valaki segítsen!!!

SLICK
lol 😄SAD

Amúgy én sem értem mi a töknek kell csít... ha demoban nem lehet tuningolni...

egy problémám lenne!A kormányomon(Ms Sidewiner) nem megy a fék a most wanted demo-hoz!Szóval nem tudom beálitani az opciókba!De külömben le fel tudom vinni a fékel és más játéknál semmi baja!<#confused><#help>

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

bertino
hûûû és mire jó ? o_O

van

bertino
demóhoz mi a búbánatnak lenne kód ? vagy van ? monnyuk minek...

SD456
OK!
Kösznöm!

SD456
Van már valami kód a demó-hoz?
Ha van kérem mondjátok el?!

IMYke2.0.0.0
1. Elõször is, rosszul van odaírva... Helyesen így kellene: Demo MOD-ok
2. A NFS:MW Demo egyes elemeit módosította néhány ügyes (?) felhasználó, és közzétette azt a neten - gyakorlatilag nem sok mindent változtattak eddig rajta, de így is sokan ráizgulhatnak, mert az újdonság érzését adhatja annak, aki 6-8 órán át nyüstölte már az "alap" demot...
Régebben az Underground-hoz demo módosítás révén egy brutál gyors autót lehetett ugyanígy letölteni - értelme ZÉRÓ.
Ennyi, nem több.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Scott21
már csak 4-et kell aludni és 17.-e, de várom.. <#wink>

SD456
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek de mik ezek a demómodok?

Scott21
én egyszer olyat láttam egy kis polski hátulján, hogy: "Ne kerülj ki, harcolj!"
😄DDD

Szabi84
Azért kiváncsi leszek azokra a screenshotokra.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

FOXX supreme
kössz inkább nem kell a kamu...

Kandurex
Orion, nem kérünk a kamukból, köszönjük a részvételt.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Evogordon
Különben vannak olyan emberek itt a topikba akinek a videó beállításoknál átugorja az árnyék beállítást meg az essõ cseppeket de emléxem volt ilyen a black & white 2-nél is de ha átírtunk valamit egy file-ban akkor elérhetõvé váltak azok a beállítások amit eddig nem engedett beállítani. Ilyen nincs a demóban? Nem mintha nekem lenne rá szükségem de lehet hogy más örûlne neki <#vigyor0>