Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tényleg?

Evogordon
Szerintem akármelyik autóval végig lehet majd vinni a játékot mert emléxem haverom mondta hogy az u1-et peugeot 206-al vitte végig.

Szabi84
Szóval inkább zsigulit a lambo helyett EA.<#nevetes2>

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Szabi84
De az rá van irva nagy betûkkel TURBO, az oldalára.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Bandi 18
nem piros ha jól emlékszem

DJ Skyline
az nem egy vajszínû turbós lada volt? én kispolszkit meg,lime zöld trabantot is láttam,amik egy "kicsit" megvoltak buherálva!😄

fistin
senki nem tud erre választ?????? 😊))

Bandi 18
akkor aki azt vezetné annak vagy az esze ment el vagy csak nem akar élni

FOXX supreme
jó de gondolj bele hogy a ferráriba is nitro, meg egy magasszintû tunning lenne...

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Scott21
szerintem bármilyen autó fel lehet úgy tuningolni, hogy legyorsuljon mondjuk egy ferrarit <#wink>

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

Bandi 18
azt én is láttam tök király ahogy a Lada lelázza a Ferrarit

FOXX supreme
Új banner-t akkor nem csinál valaki? Sztem jó lenne. Nem azért hogy ez nem jó,csak már unalmas.

Szabi84
Én láttam videót amin a Lada legyorsulta a Ferrarit. Bár nem hinném hogy széria Lada volt.<#vigyor3>

DJ Skyline
oké

"de biztos van valami lehetõség arra hogy az embernek ne kelljen Lamboval me Porsheval mennie"
Neked ez a mániád, öröm nézni ahogy szenvedsz!! <#vigyor1>

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

FOXX supreme
Aha, ez jó megoldás lenne. Mert a játék vége felé már egyenlõek lennének a viszonyok.

FOXX supreme
mert nem egy kategóriába vannak, mert egy lambo a gyárból kikerülve már 500 lóerõs, egy tunning is 300 maxra feltuningolva 500 lóerõ, és a lambot még lehet fokozni.

Bandi 18
az lenne a legjobb szerény véleményem szerint hogy pl az ilyen Porshe meg Lambo ne lehessen csak külsõleg tuningolni így akár még a Supra vagy a Subaru is felvehetné velük a harcot ha mootrikusan felnyomnánk és így tök szuper lenne

FOXX supreme
igen, mondjuk vannak fenakadások a játékba...az ekszkluzív kocsikat, meg tunning verdákat nehéz egy játékba rakni...kiváncsi leszek, hogy mi lesz végül.

Bandi 18
nah erre gondoltam én is csak ne ezekkel a járgányokkal kelljen plz

FOXX supreme
Hát jó nem a puntoval, de pl. egy Subaru, vagy egy Mustang-al lelehet. nem??

Bandi 18
azt persze én sem gondoltam hogy lenyomja de biztos van valami lehetõség arra hogy az embernek ne kelljen[\b] Lamboval me Porsheval mennie

FOXX supreme
jó lenne...thx.

Bandi 18
nagyin állat gép ez valóban lehetne benne <#wow1>

DJ Skyline
ha kell beszkennelem aztán elolvashatjátok a cikket!😊
6 oldal!

DJ Skyline
lambordzsinit hogy fogod legyorsulni a puntóval?
a demoban is érezhetõ,hogy a lexus 280 körül már nem nagyon megy gyorsabban,ezzel szemben a porse' kajmannak' a 350 sem akadály...mondjuk azt nem tudom,hogy milyen tuning van az egyikben meg a másikban...

Scott21
mondjuk egy ilyet rakhattak volna bele:street civic

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

FOXX supreme
mert oké hogy a sima golfal pl legyõzöm a 15., a 14 -et meg már nem, de pont ezért van a tunning, hogy versenyképesek maradjunk.

Bandi 18
ha nem lesz igazam

Bandi 18
hát még én mert akkor dobom a szemétbe!!!!

FOXX supreme
remélem igazad van...

FOXX supreme
akkor majd csak viccbõl veszem bele a turbót, meg a nitrót??? hát akkro semmi értelme az egész tuning-nak, mert úgyis kocsit cserélünk...óóó, az annyikat de elbaszták.<#mf3>

Bandi 18
de azerintem ez kamu szöveg anno az NFSU2-nél is ez volt hogy az elsõ kocsival tutira nem lehet végigvinni a gamet fura én végig a corolla-val mentem meghogy nehéz lesz a játék fenéket full egyszerû volt ugyhogy nyugi én tutira Puntoval meg Supraval fogom nyomni nem ilyen szar Lamboval meg Porsheval

Scott21
ja egy hondát betehettek volna a játékba..
mondjuk a 2006 honda civic coupe- t 😊

Shadowkiller
na re egy két változtatás után

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

FOXX supreme
Hát akkor mi a faxnak van a tuning??? óóó, ha tényleg iylen lesz, akkor nemtudom mit csinálok.

Bandi 18
így one de hát az Ea ilyenre nem gondolt

DJ Skyline
"ne is álmodjunk arról,hogy mondjuk a lista 13. helyéért folyó versenyeken helyt fogunk állni azzal az auótval,mellyel a 15. számú versenyzõt ellimináltuk"!😄
meg még volt valami ahol konkrétabban írt errõl,de nem találom most!:S

bertino
ugy tûnik nem így lesz 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Guer
áááááááááááá
najo minnyár rakok be képet

Danman
Nem azért de nektek már volt olyan h ha a Tollbooth közben száguldottatok mint az állat akkor el kezdett üldözni a rendõrség?Mert neke msot sikerült ilyen elsõre

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Bandi 18
ez azt jelenti hogy ha feljebb lépsz a blacklisten akkor nemtod már legyõzni y 13.helyezettet azzal a kocsival amivel lenyomtad a 15.et kb ezt jelenti

Pontosan, és a másik 3 szar helyett bent lehetne egy integra, egy ctr meg egy prelude mondjuk.
DJ Skyline
mi nem megy?😄
"Create New EA Account! Magyarul regisztráljuk magunkat az EA-nál, így tudunk multizni! Megadjuk amiket kér, aztán lehet is menni multizni!"
legalábbis nekem ment így...

FOXX supreme
Mi az hogy nem lesz lehetõségünk egy adott autóval végig vinni a játékot??? hagy döntsem már el én, hogy mivel szeretnék menni.

Guer
ááá tevagy az én emberem te biztos vágod h mivan nagy autosjáték guru vagy 😄DDD
na szal micsináljak h müködjön ez a shit?

Guer
nem vmit kell nyomni sztem mert rajtam kivül mindenkinek jo volt és több helyre is probáltam csatlakozni
és csak entert lehet nyomni az meg kocsiváltás ugyhogy most nemvágom h mivan...

fistin
nem is gond, mert legalább nem fogjuk hanyagolni a többit 😊

DJ Skyline
tegnap elolvastam a Gamestarban írt NFS MW tesztet,és ott azt írják,hogy Puntoval fogunk kezdeni,és nem lesz lehetõségünk arra,hogy egy adott autóval végigvigyük a játékot...

bertino
értelek, de én még nem nyomtan NETen, persze, hogy readynek kell lenni, de ha nem engedi akkor az vmiért van, mert egyébként alap dolog, hogy az ember ready tudjon lenni, ha minden okés
akkor szokott ilyen lenni, ha vmi nem stimm a host gépével... pl lehet, hogy õ a modolt kocsikkal ment, te meg esetleg még nem, mert nem moddoltad meg a demot, de lehet egyébként millió oka

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!