Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
Neked ez a mániád, öröm nézni ahogy szenvedsz!! <#vigyor1>#vigyor1>
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
a demoban is érezhetõ,hogy a lexus 280 körül már nem nagyon megy gyorsabban,ezzel szemben a porse' kajmannak' a 350 sem akadály...mondjuk azt nem tudom,hogy milyen tuning van az egyikben meg a másikban...
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
mondjuk a 2006 honda civic coupe- t 😊
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
meg még volt valami ahol konkrétabban írt errõl,de nem találom most!:S
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
"Create New EA Account! Magyarul regisztráljuk magunkat az EA-nál, így tudunk multizni! Megadjuk amiket kér, aztán lehet is menni multizni!"
legalábbis nekem ment így...
na szal micsináljak h müködjön ez a shit?
és csak entert lehet nyomni az meg kocsiváltás ugyhogy most nemvágom h mivan...
akkor szokott ilyen lenni, ha vmi nem stimm a host gépével... pl lehet, hogy õ a modolt kocsikkal ment, te meg esetleg még nem, mert nem moddoltad meg a demot, de lehet egyébként millió oka
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!