Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
ó hogyaza...<#duma><#duma><#duma><#duma><#duma><#duma><#duma>

bodesz
server.cfg :
TRUST=255.255.255.255
TRUST_MATCH=%%bind("159.153.253.82")
gondolom szerver ip szal Lanolni is lehet majd csak 1 kis tool 😛

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Slayerboy
ATW Suxx! <#violent>

Voltam zárás előtt. _______________

quack
atw nagyon szeret figyelmeztetés nélkül törlni...

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

DayWalker
sztem törölte az atw a reget

a kérdés jogos...
hova lett????

csum666
Mivan a Faq-val?

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

akkor így jártál

crazyclone
sehol sem kapom!
szar a videokártyám és gyenge grafikát álitottam majdnem minden offon vagy lowon van de ez, ez az elmosodas ez itt van és idegesít
ÉS NEM TUDOM KISZEDNIIIIIIIIIIII!!!
shit!

Shadowkiller
ja qva nagy poén

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

hehe
qurva jó vicc volt..
heheh

crazyclone
jó na csak hujjultem
csak 300 valamennyivel ment, furcsának találtam!
amugy kosz shadowkiller
megprobalom vhogy kiszedni

grafikai beállításoknál keresgess...
szerintem ott megtalálod...

Shadowkiller
ki lehet van valami ilyesmi h motion blur vagy blur na az off

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

ki lehet menni...
😄

3000-el?
hmmm! furcsa!!!

crazyclone
ezt nem értem:
a 6. oldalon van egy kép amejet dj rx7 rakott be
3000-el megy és nincs elmosodas
ki lehet venni? mert ha igen én is kivenném mert nagyon zavar!

Shadowkiller
barátnõmnek is az van az pedig elég kell hogy legyen rakd fel újra akkor nincs más

kabalthenbk
radeon 9600, legújabb directx, meg driver

\"What if everything around you isn\'t quite as it seems?\"

Shadowkiller
ja általában ott szokta az ember igaz egy éjjelem ráment a demóra de megérte

Joey_The_Man
wow.. én mindig az utolsónál baszom el.. meg/vagy a másodiknál..

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Shadowkiller
hát ha eddig láttátok egymást akkor nem a tûzfal próbáljátok meg restart után sztem amugy az is lehet ha lan akkor igazítsd meg a kábelt<#vigyor2>

matyi08
na mind1, nem az a lényeg. de eddig játszottunk, most miért nem látjuk egymást?

Shadowkiller
ja lehet a tûzfal is de ha lan háló akkor az nem fog menni amugy nem tudom mi a kérdés elsõ fele mert nem értem<#wink>

Shadowkiller
nem annyival te hanem amikor összeadódik a sebbeség mérõknél az lett annyi<#vigyor3>

matyi08
#8875 erre válaszoljatok pls!

matyi08
mi van? hogy mentél annyival?

Shadowkiller
rakd fel újra milyen vga-d van?

Shadowkiller
na 2003

kabalthenbk
nem tudjátok véletlenül mitõl van az, h miután felteszem a demo-t, elindítva kivág "program szabálytalan mûveletet hajtott végre" üzivel??? safe mode-ban sem megy😞 pls HELP!

\"What if everything around you isn\'t quite as it seems?\"

Shadowkiller
2003

Shadowkiller
hi all vagyok megin

Joey_The_Man
nice..

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

OrioN the S
Mert DEMO!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Joey_The_Man
Egyszerûen nem tudok 2000 km/h fölé menni... Eddig max 1992 sikerült..
valakinek skerült már ?

a demoban mért nem lehet tuningolni?

segitsetek!játszok a demóval és verseny közben kilép és se hiba üzenet semi!help help

leslieboy
562 üzenet???<#wow1>Végig nem nézem az biztos!<#vigyor><#idiota>

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

FOXX supreme
nekem sokkal jobb lett.

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

FOXX supreme
azt amit elõbb én...a legalsót, az valami visual valami, szebbek lesznek a színek, élvezjetõbb, és gyorsabb lesz.

matyi08
sztetek mit kapcsoljak ki( minden fullon van) hogy kapjak fps-t, és akár élvezhetõbb legyen a játék? vagy mit vegyek lejjebb?

FOXX supreme
Aha, oylan fakult lesz, elmennek a színek...

matyi08
az úúj autók úgy lesznek, hogy pl nekem kell raazor kocsija, akkor az ugye aa sajátom volt, és ugyanazt kapom, szóval a tuningosat, vagy egy másik alap bmw-t. meg csak úgy kapunk új autót, ha elnyerjük, vagy amúgy is? sztem lehet úgy lesz, hogy kapni alapokat kapunk, de ha pink slipsben játszok, akkor már a tuningolt autót kapom meg. ez az egyik kérdésem, a másik az, hogy itt vagyunk hálóba egy másik géppel, csinálok servert, de a másik gépen nem lehet látni. ez valami tûzfal lehet, vagy mi?

Bandi 18
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

clio1616v
Az az utolsó effekt az nemcsak hogy lassítja de rondább is lesz tõle az összkép.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Bandi 18
a vérdíj ara jó hogy elismerjenek az ellenfelek akik a blacklisten szerepelnek és bizonyos vérdíj összegyûjtése után állhatsz ki velük természetesen még egyéb dolgokat is kekl teljesítened.

FOXX supreme
nekem is így van, sztem is így jobb. ráadásul még több az fps is

clio1616v
Ahha értem... és a vérdíj az mire kell? rep lesz benne?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

FOXX supreme
de mi a ráké??? már csak nevetni tudok rajta, de amúgy az lett volna hogy csillogóson jobb, vagy nem annyira csillogóson, de inkább low-ra, veszem, mert szebbek a színek, nem oylan fakult.

Szabi84
Mert kurva unalmas mindig ugyanazt a 3 autót nézegetni.<#vigyor3>

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

clio1616v
Így szebb 😛