Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyira gagyik hogy rossz nézni.
Ha valaki lefordít egy kalandjátékot az respekt, de 1 oldalas text fájlokat átírni dióság.
"bukás" "kitér" "áthágás" jajistenem deszarez.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
köszi..
Toshiba L300-2C5
de nagyon jo lett a játék
a rendõrök 2 megvadult kereket,és egy spoliert üldöznek!😄AS
a két elsõ kerék csak kanyarodáskor látszik,és akkor is az amerre kanyarodsz...tehát balra akkor a balelsõ és a 2 hátsó
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A Direct X 9c pedig fenn van a gepemen. Letoltottem ujra, felraktam ismet, de a hibauzenet megmaradt.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
Mert ha én 270-nél nyomok N2O-t, õ lazán megelõz, szal ha ott erõsebb a kocsija akkor indulásnál is égesse zéróra a gumiját... ! ! ! ! <#nezze>#nezze>
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
PSN: berghold
Nagyon ász a game, gyönyörû graf, faxa fizika, meg minden....!
Egy dolog idegesít csak: ha megállok a kocsival, és utána el akarok indulni úgy viselkedik az autó, mintha ragasztóban állnék...
Tud vki erre vmi elfogadható magyarázatot adni?
Természetesen a rendõrautók szinte ping-pong labdaként pattognak elõre hátra.
.....érdekes....<#fejvakaras>#fejvakaras>
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
és mi az hogy figyelmeztetés nékül törülni... adnék én nekik olyan törlést....
.jpg)