Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HELPer
nekem tetszik...<#bee1>

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

észrevettétek, hogy a betonon és a füvön is úgyanolyan a hangja ha csúsztatod a verdát. Csikorog, vagy kemény nagyon a fû????<#eplus2>

HELPer
lehet, hogy lesz...

jajj, mit erõltetitek a magyarításokat már??
Annyira gagyik hogy rossz nézni.
Ha valaki lefordít egy kalandjátékot az respekt, de 1 oldalas text fájlokat átírni dióság.

"bukás" "kitér" "áthágás" jajistenem deszarez.

bertino
mit ? és miért ? és hogyan ? 😄D

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Hrisskar
Tegnap este megnéztem a Tolvaj tempót és kedvem támad szágoldozni eggyet a rendõrökkel. De sajnos nincs meg a teljes game pedig meg lehetett volna csak az egyik barom haverom elgarázsolta olyan helyre, hogy még most se találja.( és pedig már rég játsz hatnék a teljes játékkal)

SZilaJMaGGoT
Azt tom hogy lesz/van benne tuti rendõr verda csak a gond az hogy nem mi fogunk vele bírságolni.... Szerintem... Meg persze a játékmódok is elárulják ha elolvasod a mindenféle faq-júkat, én persze legjobban a driftet sajnálom, de az nem is illene bele... De a dragot nem értem mért hagyták ki, pedig az teljesen belefér.. A luxusautókkal való utcaversenyzés meg teljesen elugrik a valóságtól.. De azér jó kis game...<#vigyor3><#nyes>

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

hõõõ<#fejvakaras>

HELPer
Én magyarul nyomom ;-)

bertino
pénzt ne küldjünk még esetleg ?

gergobaby
Hogyan lehet beilleszteni kocsikat mit kell letolteni??? Valaki kuldhetne egy e-mailt a [email protected] cimre és abba egy kocsit...
köszi..

Toshiba L300-2C5

malter
érdekes verda😊
TothLaci
Ugyanez a helyzet az U1/U2 esetében is. Csináld meg azt, hogy U2-bõl másolsz ki fájlokat a MW/Cars mappába, ha majd megy úgy is fagyás nélkül, akkor leszel elég ügyes 😊
TothLaci
Át akartad cserélni a verdád, mi?
Asszem kell vennem egy uj videokártyát 😊

de nagyon jo lett a játék
matyi08
ebben is lesz olyan. ha megnézed az intro-t, akkor ott van egy tuti rendõr-verda

DJ Skyline
kipróbáltam mit csinál ha a CARS\CAYMANS mappa tartalmát bemásolom a VIPER mappába!😄 persze elõbb a VIPER mappa tartalmáról csináltam egy másolatot...😄😄DA
a rendõrök 2 megvadult kereket,és egy spoliert üldöznek!😄AS
a két elsõ kerék csak kanyarodáskor látszik,és akkor is az amerre kanyarodsz...tehát balra akkor a balelsõ és a 2 hátsó

rezsofiz
AS_D A? ?:A

sazl : c

SLICK
lol :SADDAD
ezt hogy tudtad így megcsinálni? :d

SZilaJMaGGoT
Ha jól emléxem a régi hot pursuitban(NFS 3), voltak rendõr küldetések is, és hát szerintem itt se lett volna utolsó ha spécizhetnénk egy zsaru verdát...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

DJ Skyline
milyen az autóm?😄

Ezaz, keresd te is a realitást a need for speed-sorozatban.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

clio1616v

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Marcell
Nekem is ezt csinalja a jatek. Nem tudom installalni, mert a kovetkezo hibauzenetet kapom: "Installation cannot continue because this game requires Dirext X 9c or higher to be installed on your system. You can download the latest version of Direct X from here: http://www.microsoft.com/windows/directx"

A Direct X 9c pedig fenn van a gepemen. Letoltottem ujra, felraktam ismet, de a hibauzenet megmaradt.

DJ Skyline
nekem az nem tetszik,hogy amikor elkezdenek üldözni a rendõrök,akkor átvált ilyen gagyi hálivúdos' film zenére!<#idiota>...tehát megy valami jó játékzene,jön a yard aztán meg átvált erre a ratyi zenére!😄

Hunter of Deer
Nálam müxik a faq!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

kRockA
Sziasztok! Lenne egy problémám amire nem találom a választ a faqban és itt sem! Amikor online game-t kiválasztom és rámegyek h Create new Account akkor tölt egy csomót és kiírja h nem tudott csatlakozni és h visszatesz a main menübe. Mit tegyek h csatlakozzon? És mi okozza ezt? Elõre is kösz a srgítséget...

Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.

bertino
nemhiszem, hogy a rendõrök fizikai képességei egy játékban is egyek lennének a user verdájának képességeivel, egy két kivétel akad, de a NFS sosem volt <#kacsint>

bertino
általában azért is szokták törölni, mert van egy nap min. látogatási userszám és ez vlszleg nem volt meg, nah meg betehetett az a két videó is

Dave000
hát igen meg az amikor 290-el alig bírom kb. 3-al megelõzni... lol mutass egy rendõrautót, ami 290-el üldöz téged...

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

Tomsteel
ez furcsa, és kész....ettõl eltekintve nagyon bejön a gáma !<#eljen>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Shadowkiller
ebben mondjuk télleg van vmi de hát ettõl izgalma amugy arendõrös küldetéseket eleve éppen ezér kezded 130-al onnantól a te hibád ha a falnak mész<#vigyor3>

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

Tomsteel
OK, az egy dolog, hogy én nemtok elindulni, de akkor a rendõr se tudjon ! ! !
Mert ha én 270-nél nyomok N2O-t, õ lazán megelõz, szal ha ott erõsebb a kocsija akkor indulásnál is égesse zéróra a gumiját... ! ! ! ! <#nezze>

Shadowkiller
gratula

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

Ha padlógázzal indulsz egy olyan kocsival ne csodálkozz, hogy nincs tapadás, mert kapar mint az álat.

PSN: berghold

DayWalker
ok 😊

DJ Skyline
kész is!

DJ Skyline
megvan nekem még,egy pillanat alatt feltudom tölteni,majd ha kész lesz a tárhely...

DayWalker
most szedegetem össze a Temporary Internet Files-bõl a FAQ-t 😊

Tomsteel
Üdv mindenki !
Nagyon ász a game, gyönyörû graf, faxa fizika, meg minden....!
Egy dolog idegesít csak: ha megállok a kocsival, és utána el akarok indulni úgy viselkedik az autó, mintha ragasztóban állnék...
Tud vki erre vmi elfogadható magyarázatot adni?
Természetesen a rendõrautók szinte ping-pong labdaként pattognak elõre hátra.
.....érdekes....<#fejvakaras>

bodesz
túl sok dolog fut...esetleg vegyél több memóriát 😛

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

bodesz
van 1-2 érdekes beállítás ha regeditbe nézitek 😊 futtatás->regedit->HKLM->Software->Eagames->Need For Speed Most Wanted demo...

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

DJ Skyline
rain effekt az az,hogy a "szélvédõn" vízcseppek lesznek...ha kikapcsolod akkor nem lesznek,de az esõ ugyanúgy esik

A demo játék közben nem szagat hanem mindíg elkezd tölteni és vagy 5-10 másodpercig megáll a játék. Amikor kilépek a demo-ból akkor kiírja a gép hogy virtuális memória túl kicsi. Mi a baja?
crazyclone
érdekes hogy a rain effektek offon vannak (nem is leket állitani mert szorkék) mégis néha esik az esõ

DJ Skyline
biztos azért törölték,mert fent volt 2 videó 2 rarban!😄😄😄😄
megalol...

mi lett vele?

bodesz
minek neketek már FAQju???amúgy biztos megvan embernek gépen...majd felrakja vmi szarabb de megbízhatobb helyre

bodesz
atw a legjobb 😛 uw,fw stb Suxx 😄

az atw az gyík... miért nem tette uw-re?
és mi az hogy figyelmeztetés nékül törülni... adnék én nekik olyan törlést....