Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagi
Ja, valaki nem tudja, hogy mi a picsa az a jek a térkép bal felsõ sarkában? (tûz-jel x1)

leslieboy
Én is elírtam!<#idiota>

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

leslieboy
Remélem azért olyan nel lesz,hogy egy puntóval,vagy WWel kell leráznom a viper zsarukat!😄

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

JEROKIK hova toljam a módot ?<#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1>
uHs Gerzson
na ezt jólmegaszontam <#idiota>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

uHs Gerzson

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

DJ Skyline
ok,elég lesz,térjünk vissza a játékhoz,thx!😊

Jóóó.

Akkor Mr. Bean ül annak az autónak a tetején, ahol jobb oldalon van a kormány.
A Carter doki meg bal oldalon ül a kocsijában.

Ha ez így jobb 😄
Jagi
Gahhhh...<#zavart2><#guluszem1> ez új, de kinézem belõlük bonyolítanak mindent... Hongkong-ban viszont tutira balkéz van.

leslieboy
A ******* berakni a rohadt***** politikát már ide is!!!!

A kormány ugyanott van, de biztos forrásból tudom mi a különbség az Amcsi és Euro verzsön között:

Amcsi: A csajesz jobb karján George Bush tetkó
Euro: A Csajesz jobb karján Orbán Viki tetkó

Ennyi!

😄
Mészy
Japánban a bal oldalon mennek jobbkormányos kocsikkal.

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

Shadowkiller
Az hol üzletpolitika hogy csak az amcsik kapnak fullost mi meg tuttyogjunk a rattyibbal?? Ne haragudj elõször úgy volt, hogy nem is lesz más verzió a pc-kre csak a BE, erre most mi van?? Na ez már nem üzletpolitika!!

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

Jagi
Európa

Jagi
<#eplus2> fogjunk össze EA kontra európa... 😊

Jagi
meg japánban is (meg úgy a távolkeleten majdnem mindenhol (azt nem t'om pontosan, de hogy japánban is jobb oldalt közlekednek az biztos)

Shadowkiller
Ezzel egyébként simán sarokba lehetne szorítani õket, hogy diszkrimináció amit csinállnak!!! De hát mit akar egy magamfajta senki egy EA-vel szemben?<#szomoru1>!!!

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

HI ALL , vki írja már+ , hogy a demóhoz való módokat hova kell betolni , amúgy sztem nagyon szép a game , + hangulatos is , várom a teljes verziót .<#guluszem1><#merges2><#kuss>
Shadowkiller
Most komolyan, a BE-t úgyis csak amcsiknál adják, ki gondolom nektek is a fulloss kell az MW-bõl az meg a BE, tehát nem lesz ilyen hogy neked másfajta lesz mint az amcsi d*sznóknak, hacsak nem veszed meg esetleg az európaiaknak kiadott gagyi verziót!!!<#ejnye1> azzal meg nem gazdagítom azt a ************** EA-t hogy nekem a gagyit adják el!! Mivel vagyok én kevesebb mint egy amcsi szar??

[HUN]FaTaL
amerikában jobb oldalt közlekednek, angliában és ausztráliában közlekednek bal oldalon (jobb kormányos autók + balkézszabály)

http://goo.gl/gd6Zi5

Jagi
Azért voltak benne jobbkormányosok mert az autók nagyrésze japán volt, a balkézszabályról meg annyit, hogy sztem a taxisok kis ívbe jobbra forgultak(?), de erre nem emlékszem pontosan...

Hunter of Deer
meg tá Civic de ez az UG 2-ben volt! itt is lesz különbség a kétféle sima verzsön között, vagy itt csak annyi lesz hogy nálunk sima náluk black lesz??
Amúgy egyetértek veled!!<#idiota>

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Caby
pff inkább vegyél vissza picit az arcocskádból, és gondold már végig amit mondasz.... Mitõl lenne az amcsi verzió jobbkormányos???? Amerikának köze nincs a jobbkormányos vezetéshez/forgalomhoz az tényleg Angliában van. Az USA verzióban annyi a különbség hogy a Vauxhall Corsa és a Peugeot 106 helyett másik két autó van asszem az Acura RSX meg valami másik...

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

Tomsteel
vagy tévedek ? ? ?

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Tomsteel
USA az asszem Amerika...pfff LOL

Shadowkiller
Azt angliai verzsönnek híjják<#vigyor3>

Shadowkiller
Na még mindíg semmi ahogy elnézem! Ez a legszarabb, várakozni percrõl percre<#lookaround> ááááááááá, mikor lesz má valami, mire történik meg a csoda, az isteni segítség?? Addigra ilyen leszek <#zavart2> a sok nem alvásos netfigyelõs éjszakától SZERINTEM!!!

Tomsteel
Sziasztok!
Nem akarok ünneprontó lenni, de az "amerikai verzió" nem azt jelenti h jobbkormányos autók + balkéz szabály??? (lehet h ökörséget mondok, de az Ug2-ben úgy volt) Szal szerintem mi üljünk a kis popónkon és várjuk szépen a nov.25-t...<#csodalk>

geri15
tényleg nem semmi, egy picit addikt a csaj 😄DDd

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

leslieboy
Ezt már tegnap óta tudjuk!😄 Sõt,ma lesz xbox verzió is!

Szerintem kb holnap kinn lesz már full ba is,vagy max holnap után 😉

[ Dj Doky Music Site - http://djdoky.tx.hu

PlayStation 2-re kinn van a Need For Speed Most Wanted!!!!!!

2005-11-14 PlayStation 2 Need For Speed: Most Wanted *FULLDVD* *PAL* DAGGER 66x50 MB 5153

[ Dj Doky Music Site - http://djdoky.tx.hu

Hedgehunter
Remelem az full egy kicsit szinesebb lesz mert a demo eleg fako szinugyileg....😊
SZilaJMaGGoT
Honnan szedjem le a WR2-t, mer a gamezweb szünetel??????????? Egyébként mit kell aggódni hogy black edition csak amcsiba, úgyis letöltitek szal, valszeg mindnyájunknak blackje lesz, kivéve aki megveszi a gamet itt magyarországon....

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

wander01
na mivan ment mindenki aludni? ehh, pedig ma este már be akartam nyomni a fullost hogy holnap a szerdai zh-ra valo tanulás helyett játszhassak...

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

zaki
ja, szégyellje magát <#duhos2><#vigyor1>

Kandurex
A hölgy havonta átlagosan 3500! üzenetet! termel. Pászmek! <#zavart2>. Fél évente 21000!db üzenet!<#gonosz3>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Na és az én HARMINC hozzászólásom az semmi 😄

Na jóccakát, remélem reggelre lesz vmi 😄
Zetorg
hihetetlen nagy szpemmer bogyoka 😊
Top10 fórumozó topikot nem olvasod?

ott lehet követni, hogy mennyi idõ alatt szpemmel össze 10k hozzászólást 😊)

2005. szept. 27.
1. bogyoka 75770

elég durván tolja 😊

Kandurex

geri15
😄DDDDdDDDD
nem szólok semmitse 😄DDd

na én léptem mer így már nemsokat alszok 6ig :| yo8 all

Kandurex
<#vigyor1><#vigyor1>

Zetorg
a bünti idokot nem számolja bele a rencer 😛

geri15
ejha 😄 de most sûrûbbek a teendõid modiként, gyorsan összejön majd 😄DD

Kandurex
6 év múlva? <#zavart2><#zavart2>, ez is majd 7 -ig tartott%! <#dumcsi>

geri15
Majd a 20asnál... <#vigyor5>

Pedig ez most komoly volt <#vigyor1>
Kandurex
Pászmek! Totál elfelejtettem! <#szomoru1><#szomoru1> Ha tudom... :/

geri15
grat a 10khoz 😉

Kandurex
Na persze <#vigyor>, ennél jobb okot már ki sem találhattál volna <#hehe>