Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄 Egybõl utazok americába, mert a black edition csak ott jön ki 😄 😄

Ugyan mi értelme megint ki****ni a nem americában élõkkel?!
Ráadásul az onlény bótok se szállítanak mihozzánk 😞

PEDIG SÍMÁN MEGVETTEM VOLNA, DE EZT A HÁTRÁNYOS MEGKÜLÖNBÖZTETÉST NEM VAGYOK HAJLANDÓ ELTÜRNI!!!
ugy latom mindenki fennt van, es varja a nagy pillanatot, amikor "megveheti" 😄

http://teddike.freeblog.hu

Forrás: nforce.nl, de már csak a fórumban lehet róla olvasni 😄
Shadowkiller
jogos a kérdés biztos az msn en<#vigyor3>

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

Kandurex
És hol volt kint?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Shadowkiller
ugrál az elennfél kocsija meg ilyesmik esetleg lassú a reagálás ideje

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

Az hogy már kint volt, de valamiért visszavonták 😄
Ez most mi?

Szabó Péter
Választ elõlre is köszönöm!

Szabó Péter

Miben befolyásolja a kapcsolat sebessége a játékot?

256 Kb/s Sebességel ONLINE NFSMW megy!Mindettõl függetlenül mik a hátrányok a nagyobb sebességgel szemben?

ne ijeszgesss...

http://teddike.freeblog.hu

bertino
<#eljen>
általában detto

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

23:23 NEED.FOR.SPEED.MOST.WANTED.BLACK.EDITION-DEVIANCE
23:26 NUKED !!!

bakker... pedig majd szívrohamot kaptam .... heh
Ezek szerint a DEVIANCE már dolgozik rajta 😄
geri15
felveszlek, de akkor csak holnap mer már eléggéqrvaálmos vagyok, holnap meg suli 7tõl :||

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Shadowkiller
hi megin, nem ment az alvás ezért inkább visszajöttem, olvasom mi történt itt 1 óra leforgása alatt: siralmas ba+ nem tom mér kell keverni itt a pisikását a WR2-vel, ha jól tudom márpedig jól tudom ki se adták magyarországon. szerintem felesleges azon tépni egymás idegeit hogy mért nem törik a kocsi az NFS ben, egyébként a legnagyobb multú autós játék amelyben valós kocsik vannak 100%-ig lemodellezve, ebbõl kifolyólag az autó gyártó cégek adták hozzá a nevüket nem kis maniér, azt viszont hogy törjenek a kocsik nem engedték volna csak úgy ha a logók emblémák és feliratok lekerülnek a kocsikról, illetve törlésre kerülnek a játékból: ennek folyománya hogy nem törnek a kocsik, mert az NFS hírnevet tartani kellett az eredeti modell felirat embléma játékélmény miatt. szerintem inkább versenyzek egy ferrarival, lamborghinivel, egy mustangal (úgyse hiszem hogy életem során valamelyik is a garázsomba fog állni) törés nélkül, minthogy egy noname de valaminek kinézõ szarrá tört kocsival zúzzak a pályán!! egyéni vélemény kérem tiszteletben tartani<#worship>

Zetorg
vegyél föl msn-re és majd megbeszéljük.
zetorg.kukac.ingyenmail.hu

geri15
Akkor majd kérek részletes indítási útmutatót 😄D Én minden este ráérek 1ébként 😊

Zetorg
azóta már van új 😊

Zetorg
igen sfcure már nem kell, de a meghajtót még le kell húzni 😞(

geri15
htx :Ð
Kandur a rendimodi ^.^

Zetorg
este tuti játszunk, mert má pár napja nem toltuk 😞
ma akartuk, de valamiért nem indult el nekem és mire újratelepítettem, mindenki elment 😊
valszeg az új peccs miatt volt, mert nem úgy telepítettem, ahogy kellett volna.

Istencsászár
nemjött ki, hiv. nincs még kint mer találtak benne valami oriási biztonásgi rést / ott a hpn ez az info / inkább megvárom a normálisat az a biztos...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kandurex
SF cure bele van építve!

(mondjuk a node -t akkor is tiltani kell 😞

Kandurex

Zetorg
kivéve, ha SF lesz 😊

geri15
linkt htx <#vigyor>

geri15
Meg van beszélve <#wink>

OrioN the S
<#eljen>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Kandurex
Kijött a Daemon 4.00, legalább lehet rajta bármilyen védelem, klikk és indul, ennyi szerencse már ránk fért.

Istencsászár
free rideban ezzel a fabia rallyval egyiptomban a homokdünék közt ugy elvagyok mint az iszap, szanaszétt hajtom, bontom a kocsit élvezet benne a törés egyik legjobb ami veleha játékban létezett nameg van benne sim mód ami által nehéz vezetni és gyönyörû a grafja

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Zetorg
<#eljen>

jöhetnél majd multizni!

geri15
tényleg jónak tûnik, holnap reggelre lenn is van, amíg nem jön ki a MW full PCre addig pont jó lesz 😛P

Istencsászár
alapból nincs, de 1bõl már van csomo átszedve 😄 és van benne fizika is😄

OrioN the S
lol

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
Optikai csalódás! Nézd meg jobban csak belefaroltál valami kulába 😄

geri15
leszedem vaze 😄 jól néz ki <#idiota> de bisztos nincs benne belsõnézet!!!! <#gonosz1>

Zetorg
titokba csinálták bele!!!

Istencsászár
Tessék ez szebb éveiben egy skoda fábia volt amig szétnem zuztam, de hogy nemengedik a gyártól a törést lol akkor ez mi?😄 horpadás?

OrioN the S
😄 LEhet ! Mind1! Monnyuk még én se hiszem el me tudom ,hogy ha le lehet valahonnan szedni vagy v.-honnan meg lehet szerezni akkor itt megtalálom<#nezze><#heureka>

geri15
<#gonosz1>

Kandurex
Na még utolsónak: Minek várni holnapig? Addig valószínûleg már ki jön a játék! 😊 Akkor már minek bizonyítgatni mi? lol, majd pár év múlva, ha még itt fórumozol, röhögni fogsz te is ezeken a hozzászólásaidon

Zetorg
eltünt hopp <#mf1>

JohnnySmith
Vazz ps2-re már lehet szedni LÖL 😄
Akkor ps2-n játszok vele elõbb 😄D

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

OrioN the S
Én nem bántom a haverokat 😄 Mind1 Holnap 16:30-kor kiderül a bederül! De ha mondom HA!! megvan neki télleg akkor azt hunnééjt? 😮

geri15
miazazemensen?

geri15
vérszomjazsak!!!!++5 <#gonosz1>

Zetorg
egyikük sem 14 alatti 😛

geri15
nem untad még meg? mindenki tudja hogy nem Pheel vagy

leslieboy
Azt hittem,rosszabb már nem kerülhet a topicba!Hol van már egy modi??😄

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

Istencsászár
mer õk kapnak egy olyan változatot ami még ugyfull hogy irott cd stb egyszer volt róla kép a guruban asszem a tesztelésre kapott cdt alkoholos filctollal feliratozva küldték el nekik 😄