Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evogordon
Letöltöttem a DAEMON TOOLS 4-este de lessz majd DAAEMON TOOLS 4 pro és az kiüti a legjobb starforce-ot is JIPÍÍ<#hehe><#hehe>

Evogordon
OK csak ennyit akartam THX

crazyclone
nemtom de remélem a fullban majd lehet pedállal nyomulni és majd a dead zonet stb.t is lehet állitani mert nfsu2-ben asszem nem lehettet legalábbis én nem kaptam hol kell

Apus
hm... ha kinn lenne akkor 3000 hsz lenne 😄

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Evogordon
Gyorsan összefoglalva elétudná nekem valaki magyarázni hogy mirõl beszéltetek hogy 300 új hozzászólás van? Teljes pc-re kint van?

Kandurex
<#levele>

Azért remélem, hogy hamar kiadják a javítást.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Laky

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Kijött az új Forceware driver!

81.94 ForceWare Release Notes
...
Rendering problems occur in Need For Speed Most Wanted
(This issue will be fixed int the next NVIDIA Drver release)
...

A lényeg, hogy a hiba csak a következõ driver verzióban lesz javítva <#gun>
DJ Skyline
raklapnyi videó végén 16...mind1 majd kiderül!😊

Jagi
Drag lesz.

OFF
A Juiced meg sokaknak nem tetszett. Hát én nem vagyok köztük...
ON

leslieboy
Tán mert Gamershell,és gamespot szerint is pl 15 a dátum,én pont 16 seholse hallottam,csak 15 és 17!

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

Zetorg
azt senki se tudja 😊

Laky
Need_For_Speed_Most_Wanted-PAL-PS2DVD-DAGGER
már szedem is 😊)))

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Kandurex
15. -e van vazze, akkor mire várok én itt <#fejvakaras><#gonosz3>

DJ Skyline
lövésem sincs!<#nemtudom> USA-ba még csak reggel 6 óra van...2 óra múlva nyitnak a bótok'...azt se tudom mikor jelenik meg...az egyik videóban Nov 16 a dátum,a demóban meg Nov 17...<#nemtudom>

Kandurex
PC változat egyáltalán a boltokban van már? Mert ahogy láttam még csak elõrendelni lehet 😞

Istencsászár
amugy milyen modok lesznek benne? gyorsulási? azmég ugy ahogy elment mer a reflex és a jo váltás számit benne

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
😄 nem lesz sfes és .

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kandurex
1# Cenci, ahogy írtad, NEM ide tartozik.

2# Cenci, ez a játék nem SF védelemmel jön ki.

DJ Skyline
de csak holnap jelenik meg,vagy csütörtökön...Nov.15 megjelenési dátumot nem láttam...igaz nem zárom ki,hogy ne jelenne meg ma...

Istencsászár
mer volt benne 1 csöppnyi fizika és nemvolt olyan 1szerû a kocsit elvezetni fájt mi?😄:😄😄

Mert általában azért zárják be, hogy megnyissák a fullnak a szerverét

És ez miért yó jel? <#wilting>

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Hmmm mintha leállították volna a demo szervereket... Ez jó jel 😉

Jagi
Bánccsál engemet!

Kandurex
És még vissza kell mennem vagy 2 - 3X, ...😞

0Fritz0
Ezt a gyökérséget... 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Kandurex
Hmm... sehol semmi, kár :/

Jagi
Sorry, több száz at üzi, és nem érek rá mindet végigolvasni. "Dógozni" is kell...

Jagi
Nekem volt már hármas is 3-as. Így már tudom, csak a két dolgot nem tudtam összehozni. Mással foglakoztam... pont 😊 .

sztem rossz témába írtál...

kovecses
Hát a Juicedrõl csak annyit hogy hulladék az irányítása...
Mintha jeges pályán autóznál...
Nem is játszottam végig...
Uninstall+shift+f8

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

Üdv!
Tiszteletben tartom a véleményed, de JUICED. Ha legnagyobb múltú, bár messze sem a legjobb, autósjátéknak nem engedték meg a jelek használatát ha törhetõek a verdák, akkor JUICED? Megjegyzem azt a játékot sem favorizálom, inkább mondom úgy, hogy arcade-os dühöngésre mindkettõ a saját formáján jó.Tehát miért engednék meg ,egy a te mércéddel mérve kevésbé erõs múltal rendelkezõ játéknak, hogy lenullázák a pályán a csúcsvasakat?<#confused>
nah én asszem elkezdek gondolatba versenyezni... és nem vok beteg!!! <#bohoc>

MikX
<#vigyor3><#mf1>

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

B@dsector
Remélem igazad lesz, mert ezzel aláírtad a végrendeletedet <#nezze> <#eplus2>
Zetorg
Need.for.Speed.Most.Wanted.Covers 2005-11-14 23:02:30 1.67MB

DJ Skyline
honnan az info?😊

mindenesetre, most felfüggesztem a várakozást mert dolgom van :'(<#sir>

Zetorg
LOL 😞((

igen??? IGEN??? EGGészen BIzTosSs??

Ha minden igaz ma jelenik meg

MSI GX600PX-214hu Notebook

leslieboy
Ehh modi kéretik az egyik hszt törölni,valahogy duplán küldte el!<#fejvakaras>

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

kovecses
Ez már egyszer elhangzott! Azt jelenti hogy az ellenfeleidet vagy a zsarukat mennyire kapta el az égszíj! 😄

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

leslieboy
Lesz,ha kell mutatok képet is!😊

leslieboy
Ez kérlek szépen,a hate meter,vagyis gyûlölet,utálat méter!Ez határozza meg,milyen módon akarnak leszedni!1 sima autók,2es civil rendõrök(FBI)itt már van blokád,3as itt blokád,meg a terepjárók,4es sport rendõrautók,blokád,gumilyukasztó,terepjárók,FBI,és az 5ös pedig már helikopter is!A demóban az üldözésnél a 2es sintet is kilehet próbálni..Állítólag a dodgeal is lehet 4esre,de nekem még nem sikerült az:S A szint akkor növekszik,mikor a keretnél egy sárgás rész jelenik meg,az elkezd körbemenni,és ha teljesen sárga,akkor vállt magasabb szintre!Egyébként már a fele után feltûnõn elkezd villogni,hogy emelkedni fog,ha folytatod a pusztítást!😄

Kéretik FAQba rakni!<#idiota>

Jaj de finom! <#finom> (mármint az autó...)

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

DJ Skyline
kell még a cucc,mert akkor beszkenelem?😄

FOXX supreme
lesz Viper zsaru? azthittem hogy csak corvette lesz...

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Jagi
Jel, jel. A sarokban bal felül.