Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sure
Ezek is jó helyen vártak...<#nyes>

Isten nem bottal, hanem VMware.

The FlashBack
OFF: nemtudom, az egyik

Atkamon
Hát épp ezért kell figyelni... Ez egy ilyen játék

SLICK
pl melyik? :o

mindenesetre elég dühítõ, amikor 20 perce üldöznek, és egyszer nem figyelek, átmegyek egy szögen, és kész
Atkamon
Az hogy elveszik a bounty nem hiba...

SZilaJMaGGoT
Nyugi ez egyéni szocproblem.. 😄 Mindenkinek vannak elvei/elõítéletei.. 😄 Lehet nem tagadnám ki de nem örülnék túlzottan.. ^^(különben csak példaképp említetettem mert családot csak úgy 15 év múlva tervezek... 😄 lol)

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

és még egy dolog: lehet neten keresztül nyomni?
hi!

most raktam fel a játékot - újra - mert már agyvérzést kaptam a zsaruktól. az lenne a kérdésem, hogy van olyan patch ami kijavítja azt a hibát, hogy a bounty elvesz amikor elkapnak? legalábbis ez szerintem egy nagy hiba... az 1.3as patchnél van ujabb?

Atkamon
Attól hogy buzi vagy leszbi miért kéne kitagadni???

SZilaJMaGGoT
De az is hülyeség hogy a most wanted miatt... Régen is voltak autós játékok és autó balestek mégse rinyáztak.. Ez mostanság divat hogy mindenért a játékokat okolják... Ha a fiam/lányom buzi/lezbi lesz, akkor majd az akkori simset fogom okolni ahelyett hogy kitagadnám a családból.. lol... <#wow3><#wilting><#nyes>

The FlashBack
becsuknám õket, akinek nincs ennyi esze, hogy felfogja a virtuális, és az igazi valóság közti különbséget
(mellesleg volt már jobb logod is😊

SLICK
õk a Mátrix rabjai O_O
ne bántsátok õket ezért -.-

ffxi
Amerikaiak buták!

Hallottam már MK-s kivégzésekrõl is.

Fákjúal!

The FlashBack
ezt sose értettem, hogy embereknek ilyen kevés eszük legyen, hogy a tv és a valóság között elég nagy különbség van. <#nemtudom>

LegionarR
Hol a F.A.Q. ? Csak mert a fenti link b*szik mûködni...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

SZilaJMaGGoT
LoL! Nyugaton már nem egy hete megy a versenyzés.. Ha kanadába nem is jutott el anno a hotrod/streetrod kultúra ez a street racing már ott is mehet egy ideje... :/

Na, ez is csak Amerika környékén történhet meg!! Manhunt cimü játék alapján ölnek, NFS alapján versenyeznek azt baxnak rá... elmebetegetk 😄DD meg GTA-ra is aszondják, hogy miatta ölnek pfff!! ennyi erövel filmeket se csinaljanak! sõt meséket se 😄DD ott is eh, már a Babar az elefánt mesében is erdõtüzben hal meg pár állat... (aztán majd vki majd rágyújtja az erdõt vkire..?) na szóval gyökér volt a 2 csávó, az tuti!!(akár nfs ihlette öket, akár nem!)

bandika64
Csáztok,elmondanátok hol találhatok Most Wanted fajta betûttípust?? Mert tök kafa,légyszi 😄
Fansite Kit-eket sem találok sehol

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

Érdekes, hogy pont Kanadában történt ahol a játék is készült.
És ott a feketelistánál melyik?MErt nem találom sehol.Nekem magyarosítva van a játék,ha netán magyarul megmondanád.Köszi
sure
Bocs...én SEM...

Atkamon
Bemész szépen az Underground 2 topicba, ott megkérdezed, ott azt fogják válaszolni, hogy nézd meg a faq-t és akkor te valószínüleg megnézed...

na help me plíz!!!!!!!!!
underground 2 mentései hol vannak????
Atkamon
PFFFF. Nem tucc olvasni???

ja ezt tom
de nekem az undrground 2 kell
sure
c:\Documents and Settings\juzerneved\My Documents\NFS Most Wanted

nem tudja valaki h holvan a need for speed underground 2 mentései??????
mert nem talaálja a keresõ meg semmi!!!!!
help me!!!!!!!!!!
plíz
k8bal
lál!
a menübõl!!!
BlackList...

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Melyik missiont?MErt már semmi nincs a térképen,csak a traffipaxok!
k8bal
nem csak úgy kell bemenni FreeRide-ba.. hanem rendesen mission-t kell cisnálni...

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

HEllo!

tesóm tegnap legyõzte Razort,és utána az van,hogy menekülni kell a zsaruk elõl.
Na most õ egyszer megpróbálta és utána kilépett a játékból, el is mentette.De amikor ujra játszani akarna,akkor nem üldözik a zsaruk,és nekem sincs lövésem,hogy hogy csinálja azt meg.Valaki akit tud erre a bajra orvosságot,az plíz segítsen.
Köszi
k8bal
lehet csak a zene CD volt... <#idiota>
de omolyra fordítva a szót: ez tényleg szörnyû és akinek nem fogadja be az agya az ilyen dolgokat azt nagyon félre nevelték... mert ez is csak nevelés kérdése! nem?

grebber
Valaki feltenné vhova az 1.1-es magyarítást mert a magyaríto oldalakrol nem jön ? 😞

Next PC upgrade: 2022

Hát mindig vannak olyanok akiknek nem jut el az agyáig hogy ezek, meg a tv ben látott dolgok a valóságban nem ugy múködnek mint ezekben a realitás szegény játékokban. Akinél meg mégis az már profi autó versenyzõ.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

"Csütörtök éjszaka halálos autóbaleset történt a tengeren túlon. A kanadai nyomozóiroda illetékesei a Need for Speed-et okolják a két fiatal õrült viselkedéséért.
A két 18 éves srác szerda este vette kölcsön a szüleiktõl azt az 1-1 csúcskategóriás Mercedes-t, mellyel nem sokkal késõbb halálos balesetet okoztak Torontoban. A fiatalok a nyílt utcán versenyeztek, melyet egy szabályosan balra kanyarodó taxi szakított félbe. A pakisztáni 2 gyermekes, 46 éves taxisofõr a helyszínen azonnal életét vesztette, miután az egyik srác 140-el találta telibe. A roncsok eltakarításakor a rendõrök a balesetet szenvedõ Merciben egy Need for Speed: Most Wanted CD-t találtak, ezért jutottak arra a következtetésre, hogy a srácok valószínüleg a játékban látott versenyeket utánozták. A karambol okozó Alexander Ryazanov pár karcolással megúszta a dolgot, de társa, Wang-Piao Ross ellen is eljárás indult, aki a baleset után elmenekült a helyszínrõl. A két fiatalt péntek este óvadék ellenében kiengedték, így mostantól szabadlábon védekezhetnek" nemrég találtam gondoltam beteszem hátha érdekel titeket

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

hát a 21998 as hozzászólást nem találom lol kitörölte valaki vagymi.. :S na de 22001... baz hát más pályán 😄 van olyan palya ami 2 perces gondolom van ami 1:45ös nem mindegyik ugyanolyan hosszu és gyors eh.. oda is le van irva! én amugy leirtam hogy melyik pályán mentem annyit! szal nem vok hülye...

"City régióban, a City Perimeter" ..

sure
#21998 , #22001

De xal döntsön amugymeg az Elton John...<#fogmosas><#integet2><#kuss>

Atkamon
Hát vajon mit csináljál??? Csináld meg a mérföldköveket...<#wow3><#lama>

hát painttal nem is annyira, de csalással könnyebb! hm ez a baj az embrekkel, nem lehet megbizni bennük:S na de lenyomtam pár kört és 1:26.42 lett a legjobb idõm, xal erre büszke vagyok<#smile>

szal döntsetek meg😛 amugymeg, aki csal, az vessen magára!!!

plz!!!

Yoda

csá naon cool a játék! 5.-ik vok és nem tok továbbjutni. már csak a mérföldkövek vannak. mit csináljak?

Yoda

SLICK
ok akkor htx

sure
Igen, nem.

Lásd #22066

SLICK
vki konkrétan emgtudná mondani h érdemes felrakni a patchat? és hogy kell e vele vmi felesleges dolgot csinálni telepítés után???
semmiyle nmod nincs a game-hez felrakva

Semmi értelme...
Vagy painttel megrajzolja... vagy trainert használ... inkább hívd ki egy multiba, ha megvan eredetibe

höhö ! 😊) City régióban, a City Perimeter. na szal ez a map amin csak autopályán megyunk majdnem! hhehe! hogy legyen vmi kihivás csináljunk rajta rekordokat hm? mer itt csak punnyad 1-2 beirás néha-néha... aztán legalább lenne vmi kihívás! na ha vki rekordot akar dönteni az irja meg a legjobb idejét, meg mittomén! na szal 😛 poén! 😊)) ja és screenshotot is ajánlott betenni ne gyanusitson meg senki <#circling><#ijedt><#ejnye1>

Shadowkiller
Fel kell dobni egy unlockert! De az a gáz hogy én már belezavarodtam hogy mellik autó lett unlockolva végülis az összes! Csak tök szar amikor optikai tuning szar pl.: a merci nem látszik hogy ráraktad a spoilert meg ilyesmik! Nem változik a motorháztetõ! Szal én már nem értem melyik autót hozta jól elõ melyiket nem! Lehet hülyeséget írtam de én valszeg letörlöm feldobom újra azt kezdem elõröl! :S

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

tehát hogy tuodom elõhoznio a camaro ss-t?

W.I.F.E. Washing, Ironing, Fucking, ETC...

SLICK
na akkor érdemes felrakni?