Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Isten nem bottal, hanem VMware.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
most raktam fel a játékot - újra - mert már agyvérzést kaptam a zsaruktól. az lenne a kérdésem, hogy van olyan patch ami kijavítja azt a hibát, hogy a bounty elvesz amikor elkapnak? legalábbis ez szerintem egy nagy hiba... az 1.3as patchnél van ujabb?
(mellesleg volt már jobb logod is😊
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Fansite Kit-eket sem találok sehol
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
underground 2 mentései hol vannak????
de nekem az undrground 2 kell
mert nem talaálja a keresõ meg semmi!!!!!
help me!!!!!!!!!!
plíz
a menübõl!!!
BlackList...
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
tesóm tegnap legyõzte Razort,és utána az van,hogy menekülni kell a zsaruk elõl.
Na most õ egyszer megpróbálta és utána kilépett a játékból, el is mentette.De amikor ujra játszani akarna,akkor nem üldözik a zsaruk,és nekem sincs lövésem,hogy hogy csinálja azt meg.Valaki akit tud erre a bajra orvosságot,az plíz segítsen.
Köszi
de omolyra fordítva a szót: ez tényleg szörnyû és akinek nem fogadja be az agya az ilyen dolgokat azt nagyon félre nevelték... mert ez is csak nevelés kérdése! nem?
Next PC upgrade: 2022
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
A két 18 éves srác szerda este vette kölcsön a szüleiktõl azt az 1-1 csúcskategóriás Mercedes-t, mellyel nem sokkal késõbb halálos balesetet okoztak Torontoban. A fiatalok a nyílt utcán versenyeztek, melyet egy szabályosan balra kanyarodó taxi szakított félbe. A pakisztáni 2 gyermekes, 46 éves taxisofõr a helyszínen azonnal életét vesztette, miután az egyik srác 140-el találta telibe. A roncsok eltakarításakor a rendõrök a balesetet szenvedõ Merciben egy Need for Speed: Most Wanted CD-t találtak, ezért jutottak arra a következtetésre, hogy a srácok valószínüleg a játékban látott versenyeket utánozták. A karambol okozó Alexander Ryazanov pár karcolással megúszta a dolgot, de társa, Wang-Piao Ross ellen is eljárás indult, aki a baleset után elmenekült a helyszínrõl. A két fiatalt péntek este óvadék ellenében kiengedték, így mostantól szabadlábon védekezhetnek" nemrég találtam gondoltam beteszem hátha érdekel titeket
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
"City régióban, a City Perimeter" ..
De xal döntsön amugymeg az Elton John...<#fogmosas>#fogmosas><#integet2>#integet2><#kuss>#kuss>
szal döntsetek meg😛 amugymeg, aki csal, az vessen magára!!!
Yoda
Yoda
semmiyle nmod nincs a game-hez felrakva
Vagy painttel megrajzolja... vagy trainert használ... inkább hívd ki egy multiba, ha megvan eredetibe
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
W.I.F.E. Washing, Ironing, Fucking, ETC...