23376
-
Szabi1991 #22373 érdekes , hogy van akinek megy , és van akinek nem :'( -
Kabuki #22372 nekem volt hasonló hibám, pár perc játék után kilépett valami "futásidejű hiba" üzenettel... ez a játék nem komálja az Ati drivereket -
Szabi1991 #22371 amugy tegnap este ota +van :P -
Szabi1991 #22370 nekem csak szimpla hibát észlel , ezért leáll :) -
Szabi1991 #22369 sehonnan... -
Kabuki #22368 Na mi van itt még senki sem töltötte le az új Ferrari modot?
Én megtettem de telepítés után, illetve amikor a játékot töltötte egy csúnya kékhalál lett a vége... de nekem már többször volt gondom a szutyok ati driver Most Wanted alatt sokszor beszarik... ugyhogy inkább töröltem az egész játékot
Innen szedhetitek a Ferrari Modot ha kell:
NFS Most Wanted Ferrari 360 spider MOD -
Hello
Nem tudja valaki hogy honnan lehet leszedni a játékban szereplő írások betűtípusát, azt a graffity stílusosat.
Előre is köszi -
Van egy elég kellemetlen problémám. A NFS MW-t már réges rég kijátszottam. A minap hozattam egy Logitech wireless gamepadot. És szerettem volna kipróbálni a MW-el. Nagyon jól megy a játékhoz, de... kb 5 perc játék után egyszerűen meghal a játék. Vagy kilép, vagy exe-vel hiba. Mivel az eredeti exe-vel nem ment, próbáltam cracket és mindent amit csak lehet. Lebutítottam a grafikát, ugyanaz a hiba maradt. Most feltelepítem a legújabb Catalystot.
Valakinek volt hasonló gondja vele? -
:)
igen!
de sztem ty-vel,mert s-sel parasztúl hangzik :)
de jó legyen!
-
bgabor #22364 Úgy érted látja? -
erre gondolsz?
a látszat csal,ugyanis egy szöges útzáron sikerült átmennem,és nem a kocsit sikerült eltalálni,ami előtte ál!
a sok vérdij negyed órás üldőzés során gyült őssze,és sok SUW kocsit is törtem őssze
amugy egy lamborhini-vel voltam,amit egy rivális zsetonjai között találtam,és minden teljesitmény cucc kegyetlen-en van
Ez a corvette a Cross őrmester-é,amit irtak?
#22360: A lan game nekünk sem megy,csak a másik gépnél beirt nevet láttya itten,de csatlakozni nem akar,és a servert is láttya! -
Vlki? -
blur55 #22361 a hamachi nekem sem működik - le is tettem róla, hogy egyáltalán menni fog - -
Na emberek,egy kis problémám támadt.Van ez a hamachi meg a GIT nevezetű program Lan-ra [Nem a netes játékra kell,hanem simán két gép között]A hamachi nem ment.Ahoz nem értünk:D.A GIT az egyik gépen megy csak.A másikon állandó jeleggel ezt a hibát írja ki,amikor be akarom kapcsolni a Tunnel-t: "Unable to open the packet device
Please select a different one under Advanced Configuration options" Tehát,mit kell állítani az Advanced Configuration-ba?:D Nem nagyon tudtam kivenni hogy mit akar:S
Htx előre is. [és vissza olvasott] -
blur55 #22359 minél tovább üldöznek, annál jobban fognak ismerni a zsaruk (megy föl a heat a kocsidon) és minél jobban ismernek a zsaruk, annál több és jobb jön majd ellened - bár engem még nem üldözött az fbi... -
azt hogy lehet megcsinálni hogy vérdíjkor jó sok rendőr üldözzön, esetleg hogy más rendőrautók? mert most átvátak fbiosokká, és nem aszép rendőrcorvettek üldöznek:(
valamint a vérdíjnál egyből lehagyom azt az egyet ami üldöz, és végeis, pedi gjó sokat kéne gyüjteni pechemre:( -
Hali! Segítsetek légyszi! Nem tudom miért, de nem működik a no-cd patch a játékhoz. Valszeg azért, mert amit letöltök, az angol file, ami nekem van a Movies mappában meg német. De nem találtam sehol német no-cd patchet. Ha valaki tud segíteni, azt nagyon megköszönném! (v1.2) -
Szabi1991 #22356 hát a NFSMW Shop Spezial 1.0-val a mentésbe beleteszed a kocsikat ! utánna a saveditorral a mentés "megjavitod" és kész ;) -
help....valamiért néha versengés közbe kidobál az asztalra a játék! próbáltma rákeresni az okára, de csak azt leltem hogya HKMUDAS-s legyen meg, vagy tegyem fel az 1.3-as javítást... de hát ez a verzió van meg, és 1.3-at alapból rátettem:SSSSSSSSS
és az se hinném h gyenge agép, mert akkro el sem indult volna vagy eddig is kidobált vona de most kezdte el, és nem hagyja abba:( gondol eccer egyet, és azt szeretnéa gép hogy passziánozzak:CCC -
De azokat hogyan?? Ha bemegyek a saját verdákhoz, és rámegyek, hogy új kocsi tuningolása, akkor van 32 kocsi, de nincs köztük a Camaro, a BMW... Hogy lehet ezeket festeni, matricázni, stb?? -
Szabi1991 #22353 ugy hogy a BMW M3 tuningok nincsenek +csinálva ;) asszem felnit lehet rá tenni (de nem biztos)+ festeni ,matricázni ! ja és egyedi nitrot :) -
Elég furcsa kérdésem lenne, de hogy lehet BMW M3-at tuningolni? :D Már mindent 100%-ra végigvittem a statisztika szerint, de amikor bemegyek a saját verdákhoz, rámegyek, hogy új autó tuningolása (vagy micsoda..) akkor nincs a kocsik között a BMW! 32 kocsi van asszem amit tuningolni enged! -
Tenksz! -
Szabi1991 #22350 itt keresd + a NFSMW Shop Spezial 1.0-t az kell neked ;) -
Szabi1991 #22349 NFSMW - shopspezial
Leirás: Ezzel a program segítségével könnyedén a boltba adhatod és ingyenesen meg is vásárolhatod a bónusz ill. a különleges járműveket, mint rendőrségi (sport, terepjáró stb), kamion, betonkverő stb.
-
Elmondanád hogyan? :) -
Szabi1991 #22347 alapból benne van , csak engedélyezni kell :) -
Szabi1991 #22346 vagy fake vagy csak semmi kőze a játékhoz :) -
Most láttam egy torrentem a most wanted !!FILM!! bemutatoját!
Szerintetek fake? jó hosszú lehet mer ~1,3 gb! -
Császtok!
Valaki tudna adni 1 linket, ahol a plussz kocsikat (rendőrautó, pizzáskocsi, betonkeverő, stb..) le lehet tölteni? (Lehetőleg egyben) + kérnék valami leírást, hogy hogyan kell őket betenni a játékba! Előre is köszi! -
hitch #22343 ja jó.kössz. -
Asszem a black editionhoz eredetibe jár egy Bonus DVD amin rajta vannak valami videók a keszítőkről.Semmi köze a plus kocsikhoz.Szerintem. -
hitch #22341 Hy.Letöltöttem a Black Editiont És van egy olyan Fájl Hogy Bonus DVD.daa Az lenne a +5 kocsi.Azzal mit vagy hogy kell megkreálni.PLZ VKI HELP.THX -
lesliey #22340 Sziasztok!
A Hamachi fele prg-al csak ugy lehet jatszani ha servert csinalok hozza?
Ha igen akkor szeretnek valakihez kapcsolodni mert egy olyan ismerosom sincs aki ezzel jatszik. Regota szeretnek neten gamelni de csak most talaltam meg ezt a prg-ot!Segitsetek! Koszi -
hitch #22339 Hy.Letöltöttem a Black Editiont És van egy olyan Fájl Hogy Bonus DVD.daa Az lenne a +5 kocsi.Azzal mit vagy hogy kell megkreálni.PLZ VKI HELP.THX -
hitch #22338 Hy.Letöltöttem a Black Editiont És van egy olyan Fájl Hogy Bonus DVD.daa Az lenne a +5 kocsi.Azzal mit vagy hogy kell megkreálni.PLZ VKI HELP.THX -
nem lehet valahogy belerakni zenét???
-
Nekem nem megy lanba...Aki tudd segiteni irjon.
-
Figyi nem vágom mit akarsz?Hamachi?Most bocs a noob kérdésért
-
Szabi1991 #22334 visszaolvasni luxus ??