Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DeathJr
Elküldtem

Venom
Van valami progi amivel kilehet szedni a játékból a zenéket mp3-ba? ha ingen linket plz 😊

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Prince of Máté
lool toroco...<#zavart2> végigjátszás nem kell mert odáig nem én jutottam el és én akarnék<#gonosz1> DeathJr küldheted!<#alien> <#worship><#worship>

értem, de én nem arra válaszoltam. hanem mivel azt irtad hogy senki sem válaszol, azért irtam, hogy én válaszoltam. érted?

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

a F.A.Q. ba hogy lehet belépni mert nekem azt írja nem regisztrált oldal ?

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

én is tok küldeni de olyat hogy kiav jáccva ( csak a kihívások nincs megcsinálv a még ). na kell ??

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

DeathJr
Prince majd én küldök mentés neked igaz most fogok ott járni ami neked kell de szerintem az is jó neked.
Csak monddmeg hogy kõ vagy nem kõ.😊

szasztok hogyan lehet képet küldeni a játékból?
Ahelyett hohy itt rinyálnál, már rég az ÖTÖDIKNÉL járnál!!!!

Prince of Máté
Toroco!

Nem érted hogy te 13-ik vagy? Nekem a 6. helyen lévõ mentés kéne!

Atkamon
Majd ha valakit érdekel akkor beirja google-ba és megnézi...

én is válaszoltam rá

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Válaszolok rá!
nincs nekem meg a mentés

Prince of Máté
Ez egyszerûen nem igaz hogy amit én írtam nem lehet válaszolni rá...

SD456
Sya all!

Nem tudja valaki a Need For Speed Most Wanted Camera Hack v1.0 miért nem megy? 1.03 patch van meg a magyarítás.De az oldalon ahonnan töltöttem azt írták, hogy a demóhoz, az 1.02-höz és az 1.03 is jó.

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

Venom
akkor marad a tört szerver😊 márha van egyáltalánn 😊
Underground 1-hez volt tört szerver reméllem csinálnak ehhez is.

Jaés verseny utánn télleg nemlehet replayt visszanézni vagy csak én nem látom? :S
Underground 2ben volt pedig ebbõl megint kifelejtették volna? :S tökjó képeket lehetett replaybõl csinálni😞

egyszerübb csak rohdt drága ennyit egy játék sem ér.
Web mester
Nem
Csak gondoltam valakit érdekel...

most vetted csak észre ? ...

Web mester

Venom
nem egyszerûbb ha elmész boltba megvenni? 😊
http://www.galaxisnet.hu/termek.php?id=7973

NFS MW telepitõ kódot keresek amivel tudok a neten játszani, nem ajándékba kérem!!!
Venom
ha létezik tört szerver max azonn lehet játszani tört játékkal.

Prince of Máté
LENNE EGY NAGYON FONTOS KÉRÉSEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
😊
Az a lényeg hogy újraraktam a Windowst és letölrõdtek a mentések.Ott tartottam hogy Kaze-t lenyomtam most jönne Ming!Ha valakinek van egy ilyen mentése megköszönném ha odaadná!! E-mail címem:[email protected]!
Nagyon fontos lenne nem akarom újra kezdeni:/
(Kaze a hetedik volt akit lenyomtam most jönne Ming aki a hatodik)

igy nem tudom névrõl, de most vagyok a 13. asszem. ha ez jó akkor elküldöm

Prince of Máté
LENNE EGY NAGYON FONTOS KÉRÉSEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
<#wow1>😊
Az a lényeg hogy újraraktam a Windowst és letölrõdtek a mentések.Ott tartottam hogy Kaze-t lenyomtam most jönne Ming!Ha valakinek van egy ilyen mentése megköszönném ha odaadná!! E-mail címem:[email protected]!
Nagyon fontos lenne nem akarom újra kezdeni:/

GAthersw
Faqjú nem megy, nemtom volt -e benne vagy egyáltalán létezik -e megoldás a tört játékkal való netes játékhoz, ha létezik, akkor egy linket megköszönnék.

01110000 01110010 00110000

Venom
nekem tegnap sonny-nál lépett ki bár nemcsináltam újra a 2 versenyt reméllem nem ismétli meg :S

SEGÍTSÉG PROFIK !!!!!! Razor elleni 5. futamon után állandóan kilép a gép a programból...

rastaman
peace.
próbálta valaki pc-n xbox360 gamepaddel, mert az elmondhatná lécci hogy hogyan tudom bekapcsolni a force feedback-et (rezgés). THX
rastaman

már réges-régen végigtoltam. (a végével kurva sokat szenvedtem...
amúgy azt hiszem 96%-nál járok

ki játszotta már végig mert most én a Razornál járok, de mintha kicsit nehéz lenne

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

Venom
hali. lehet gagyi kérdés he hova menti a game a képeket? lehet levan irva valahol a válasz de én nem találtam 😞

SZilaJMaGGoT
Én se egyszer vittem túlzásba annyira a drinket, hogy összeokádtam magam, de így kívülrõl szemlélve én is aszondom, hogy ezz dúrva... :S

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

A kemény játékos
REALITAS
Én a HkZondát használom 1.03 javitásal,és magyaritásal.És nem mûködik egyik Trainer sem, mi a gond?

SD456
Sya all!

Nem tudja valaki honnan tudnám letölteni azt a progit ehez a játékhoz amivel zenét tudok bele rakni a játékba?

Elõre is köszönöm

Erre volt valasz? Razor elleni kuzdelmek utan nekem is elszall valami hibaval, es kidob a a desktopra... :-(
már ki próbáltam csk érdekelne van e más lehetõség
nagyon vicces
Cápafogxy
Próbáld ki.

szisztok csak eredeti kódal tudok játszani aneten?
SD456
Sya all!

Én az NFS: Most Wanted Black Edition-t szedtem le. Valakinek ment (megy) a belsõ kamera ehez a verzióhoz? Ha igen akkor egy linket adna ahonnan le tudom tölteni ezt a kamerát azt megköszönném.

Elõre is köszönöm!!!

MerlinW
Az a titok, hogy elfelejtették átírni a telepítõ registry részét MW-nél. Ugyanúgy underground néven vizsgálja a reget. Tehát ha átírjátok az NFSU/2 nevét a reg.-ben (local/software/ea...) akkor telepíthetõ lesz az MW. Ill fordítva.

[merlinw.org]

vicces. én pont ezért szedtem le a most wantedet... na mindegy, mostmár tudom, mi a megoldás
SLICK
ok érthetõ

htx -.-

Igen, ez elég fura probléma, hogy nem szereti egymást a két program. (Talán mert mindkettõ ugyanazzal a speed.exe-vel indul, nem tudom) Az Underground1 és a Most Wanted. Nekem is elõhozta a problémát, de szerencsére semmi nagy baj nincs, mert csak a start menüben írja át egymást a két program, meg az indítólinket. Azt kell csinálni, hogy felteszed a Most wantedet. Az felülírja az indítóikonjait az U1-nek. Mindkettõt megkrekkeled (az U1-et újra, bár lehet, hogy anélkül is megy), és csinálsz egy új parancsikont az U1-nek, így mindkettõ indítható lesz.
Esetleg annyit kipróbálhatsz, hogy másik partícióra teszed fel a Most wantedet, hátha úgy nem kavar be.
Az U2-vel ilyen szempontból semmi baj sincs, az nem kavar be.
Remélem, érthetõ voltam, végülis csak az indítólinkeket kell átvariálni a megfelelõ elérési útra.

SLICK
nem tom volt e már vmi hasonlóról szó, de azért én is megkérdezem:

tegnap fel akartam telepíteni az Underground 1-t. Az U2 és a Most Wanted már fel volt rakva régebbrõl... na szal az a probléma volt amikor telepítettem volna az U1-t akkor már egybõl azt az ablakot hozta ki amiben a Play gomb volt elérhetõ... kicsit meglepõdtem majd rákattintottam, ekkor kérte a 2-es cd-t.
berakom, és elõjön a az MW és kéri a korrekt cd-t, holott az U1-et akartam volna felrakni és nem akrtam Most wantedezni... mindegy.
letöröltem az U2-t és azt MW-t és felraktam az U1-t...
a kérédésem a köv:
ha most felrakom az U2-t és az MW-t akkor lesz e olyan, ha játszani akarok az U1-el akkor a MW lesz elérhetõ??? ha igen mit tegyek h mind a 3 gamet külön külön tudjam játszani, ne úgy hogy akarok az U1-el gasmezni és a MW jön be???

bocs ha kicsit érthetetlenül írtam, ezért próbáltam kicsit részletesebben írni 😄
és htx ha vki tudna ebben segíteni, ja és most csak az U1 van felrakva...

Sziasztok!
Az a problémám,hogy felraktam a játékot,elinditom,és korrekt cd.tkér.
Tudtok ebben segiteni?

Atkamon
Ilyen má nekem is volt!😄D