Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shadowkiller
OFF: Látom még mindíg szép számban érkeznek hozzászólások!! 😄!

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

Akos 001
htx😊

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Atkamon
A Pursuit Breaker-ek azok a piros héromszögek a térképen üldözés közben! Azokat kell "aktiválni" és minden rendõr aki belemegy, annak totál tönkremegy a kocsija! Aztán ha az "evade" rész betöltõdött, akkor el tusz bújni oda ahol azok a kék körök vannak a térképen!

sure
Hi,
duplaklikk rá

Isten nem bottal, hanem VMware.

SLICK
hi all!

itt SG-n keresgéltem játék patchek között és találtam egy Most wanted 1.3-as patchet. Azt szertném megtudni, hogy vki letöltötte e már ezt a patchet és hogy semmi gond nem volt e utána (ezt úgy értem, hogy nem kell szenvedni vele míg feleakom vagy elindítom)???

htx

HA a NFS U, meg a NFS U" fent van a gépen akkor nem lehet feltelepíteni a MW-et? Mikor bemountolom a MW imaget, akkor elõjön az autorun, és nincs install lehetõség, hanem Play, meg uninstall. Ilyenkor mi van?

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

hi! az lenne a kérdésem, h hogy tudom elõhozni a chevrolet camaro ss? mert nekem elméletilk a hkzonda verzió van meg, és az asszem black edition-ös verzió! plz segítsetek

W.I.F.E. Washing, Ironing, Fucking, ETC...

Akos 001
"Használsz pursuit breakert... AZtán hide"
-ezt,tegnap elõtt kezdtem a gamet,szal nincs sok fogalmam eféle dolgokról.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Atkamon
Mit kell ezen világosabban elmondani?

Akos 001
igen?ezt kicsit világosabban elmondanád???😄D

Atkamon
trükk van! Használsz pursuit breakert... AZtán hide

Akos 001
hy
arra nincs valami megoldás (csalás/trükk) hogy amikor a rendõr missziót csinálom,és vége, akkor a zsarukat hogy tudnám lerázni????
kész a misszió,és rajtam maradnak,aztán busted😞

vki
Csõ!

Ki lehet szedni valamilyen programmal a játékból a textúrákat?

ACER Aspire 5738ZG

crazyclone
szerintem pedig ez tul hosszas lenne hogy itt osztogassam a merevlemezt egyikre ezt masikra azt igyis van eleg szal inkabb megmaradok ahogy vagyok de hogy erre me nem gondoltag a keszitok????<#wow1><#wow1><#wow1>

crazyclone
megneztem a tweak guidet de ha full magyarul is lenne volna neheny aprosag amit nem ertenek szal asszem inkab nem b**** el a gepem<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

sure
OFF

Jaj, elnézést😊 Úgy emlékeztem, hogy ATI-nál az SE-k 64 bitesek...

ON

Hm, csodát a patch sem tesz...a "beakadás" az swappelés miatt van (az 512MB RAM); 1 gigánál is csinálja (és olvastam, 2 grammnál is). Amit lehet tenni, hogy fix lapozófájl méret, lehetõleg egy üres partícióra (így nem lesz az is szanaszét töredezett, mert a defrag nem rakja össze), aztán töredezettségmentesíteni azt a partíciót, ahol a játék van. ÍGy is fog swappelni, de tán kicsit kevesebbet.

crazyclone
nono nem 64 bit hanem 128
amugy a patch nem sokat segitett ien szempontbol naon elb****k a gamet amugy mar keccer vegignyomtam a jatekelmeny naon jo de masoccor jobban orultem volna ha csak 10 feketelistas lett volna igy egy picit hosszas

sure
Meglehet, hogy volt már korábban, egy teljes finomhangolási útmutató NFS MW-hez (angolul); a prohardver Nvidia 7800GTX topikból a link, vigasztaljon (mindenkit), hogy ilyen kártyával + kétmagos erõmûvel + tonnányi RAM-okkal is hasonló a problémája sokaknak. Sõt, egyesek szerint Radeonon nem produkálja ezt, csak NVIDIA-val, (oké, a 9200SE az egy 64 bites, alsó kategóriás videovezérlõ, szóval sajnos õvele nem lesz tartós 40 FPS feletti átlag semmiképpen, az 512 MB RAM is sajnos a mai játékokhoz már nem sok - de vigasztaljon, hogy lassan az 1 giga sem...)

Feltettem tegnap este én is újra, mert elképesztõen szép...a fizikáját meg az AI ellenfeleket, zsarukat lehet nem szeretni, de a hangulata az remek.

crazyclone
kössz megprobalom amugy nemis az FPS-el volna a gond hanem telleg lathato a kolomseg miko simman megy es miko beszaggat

sure
A 9200SE. Meg olvass vissza, sokan küzdenek combos géppel is beszaggatással. 1.3 patchet próbáld ki.

Ne mérd az FPS-t, és akkor nem aggódsz majd miatta...

crazyclone
en nemtom mi baja van a gamenak a gepem: AMD Athlon XP 2500+, ATI Radeon 9200 SE,
512 DDR, tovabb nem reszletezem me sztem ennyi is eleg szal az a gond hogy 800x600-as felbontason, minden minimumon es megis mindig 25 alá sujjed az FPS-e
plííz help mi lehet a gond???

Atkamon
Hát ahogy vesszük.... Az Undergroung 2 nekem is jobban teccett mert ott jókat lehetett tuningolni! Ennek viszon elég jó a grafja és izgalmas is... Azt azért nem mondanám hogy nagy rakás ****...

egy rakás **** ez a játék,az underground 2 sokkal jobb mint ez<#wow1>
hi! hogy lehet megnyerni a chevrolet camaro ss-t??? nekem a HKZonda verzió van meg! az oldalon, ahonnan szedtem, azt írták, h ez a black edition verzió! még csak egyszer tudtam ezzel az autóval menni, de akkor is csak abban a kihívás sorozatban. ogy lehet megnyerni ezt az autót? végig kell tolnom a karriert?

W.I.F.E. Washing, Ironing, Fucking, ETC...

morreau
Need Help!!<#help>
Razor elleni 5. futamon állandóan kidob az asztalra progit lezárja...
Falramászom tõle!!! <#falbav>

ffxi
THX!!

Fákjúal!

k8bal
Kerestem keresõben gúglin is mindenhol de nem találtam mûködõ linket a fullos OST-re! valaki esetleg tudna linkelni egy helyet ahonnan leszedhetném? (privátba inkább)
elõre is kösz!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Antialiasing.

ffxi
Help! Melyik videó beállítás az amelyik símítja az éleket a gémben? THX!!!

Fákjúal!

RelakSfromhome
Ilyen zaj mögött te is csúnya lennél <#idiota>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Atkamon
Szerintem valami jobb minõségü kép kellene meg valami jobb minõségü csaj... Elég csunyácska szegény...

MerlinW
soknak tûnik az az 1%😊)

[merlinw.org]

VRSDM
énsem leszoltalak... mind1 reménykedjünk valami hasonlóban (aminek az esélye, kb. 1 % )

u dont have to listen anybody else but me

Web mester
Jovan!
Én csak a képet néztem meg!
Kicsit késöbb görgetem le!😊))

VRSDM
ezekbõl sztem elég egyértelmû hogy csak a fantáziám, ha nem akkor menny el orvoshoz:
" elkalandoztam " - " gondolkodtam " - " elgondolkodtam milyen is lehetne " - " arra az álláspontra jutottam "

Web mester
Jaj!
Igazi hireket mondjál!!!

VRSDM
persze...

Web mester
Ezt most csak te találtad ki?

VRSDM

VRSDM
hát ezt nem értem... :S

VRSDM

VRSDM
mi az anyámért nem jó?

VRSDM

VRSDM
Hi...
kicsit elkalandotam ma reggel az ágyamban, és gondolkodtam hogy mikor jön a köv. NFS... aztán elgondolkodtam milyen is lehetne...
És arra az álláspontra jutottam hogy végig lehetne haladni egy amolyan nosztalgiavonatként az eddigi részeken eleinte, csak az 1-el kéne menni, aztán igy tovább, hogy lássuk a fejldõést, minden részbõl. 10-20 verseny...

aztán mikor elértünk a mw-végéhez, akkor valammi nagy dobásként bezuzni az uj DIRECT-X 10-es NFS engine-t... hogy mindenkinek leeshessen az álla.
azaz csinálni uj részként egy játékstilusban totál a régiekre hajazó, de inkább egy tech-demo jellegût, 20e poligonszámú kocsik stb... uuu maga lenne a mámor..

ösze is dobtam egy laza bannert...
term. ingame kép 😄

Atkamon
Elég szar Faq...
pl: "Az Undergroundokhoz volt music extractor! Az MW-hez is van?"
És ez a válasz: Igen!
pff

trackmaniac
Itt találsz egyet! A fenti szerintem nem jó!

http://www.gportal.hu/portal/needforspeedmw/

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

Cairass
El van b***va a rendörös rész! Gyakorlatilag nem tudok olyan lassan menni, hogy le ne rázzam véletlenül a fakabátokat...
A Suprámon van vagy 40 millányi vérdij, de fél óránál tovább nem tudom játszani, mert nem birják a rendörök! A készítök nem hallottak olyanról, hogy leszorítás? Kicsit vicces, hogy tolom neki 250-el, oszt olyan mintha versenyeznék a zsarukkal: nyomják neki, de hogy minek? A kordonokat még a nagyi is meg tudná kerülni járókerettel...
Mindig örülök ha össze tudok szedni 15-20 üldözöt, de exponenciális csökkenést mutat ez a szám amint 200 fölé megyek az autópályán. Egyszer tudtak csak lekapcsolni, de azt is csayk azért mert beakadtam egy betonkorláthoz és nem volt nitrom a sumozáshoz. Amúgy jó a game, de a kamikaze rendörök mellé egy kevés intelligenciát is adhattak volna a tucatjáröröknek!!!
javítva a hozzászólás, mert keveset aludtam... <#wow3>

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

Cairass
El van b***va a rendörös rész! Gyakorlatilag nem tudok olyan lassan menni, hogy le ne rázzam véletlenül a fakabátokat...
A Suprámon van vagy 40 millányi vérdily, de 30 óránál tovább nem tudom játszani, mert nem birják a rendörök! A készítök nem hallottak olyanról, hogy leszorítás? Kicsit vicces, hogy tolom neki 250-el, oszt olyan mintha versenyeznék a zsarukkal: nyomják neki, de hogy minek? A kordonokat még a nagyi is meg tudná kerülni járókerettel...
Mindig örülök ha össze tudok szedni 15-20 üldözöt, de exponenciális csökkenést mutat ez a szám amint 200 fölé megyek az autópályán. Egyszer tudtak csak lekapcsolni, de azt is csayk azért mert beakadtam egy betonkorláthoz és nem volt nitrom a sumozáshoz. Amúgy jó a game, de a kamikaze rendörök mellé egy kevés intelligenciát is adhattak volna a tucatjáröröknek!!!

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

valaki adja meg a faq linkjét plz mert nem nyílik meg

serial number:

PL33-NKML-S49X-DR7W-6MY9
YY4U-P4SD-TQHA-W3SY-XQWC
J3N6-67ZK-WSU3-JUKS-JCCN
22E6-WR9D-WK8Y-3YT8-PRHX
4ZS2-JPSD-LZUL-X4U9-QSQU
Y68Y-CENV-35KQ-8AZ5-KAKV
WNSA-RC8E-NUDV-GHTY-PCKT
U5QY-C62G-2NGQ-RDMQ-DZSX
JMMV-XTXT-RSUQ-JD8Q-L9UW

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.