Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
itt SG-n keresgéltem játék patchek között és találtam egy Most wanted 1.3-as patchet. Azt szertném megtudni, hogy vki letöltötte e már ezt a patchet és hogy semmi gond nem volt e utána (ezt úgy értem, hogy nem kell szenvedni vele míg feleakom vagy elindítom)???
htx
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
W.I.F.E. Washing, Ironing, Fucking, ETC...
-ezt,tegnap elõtt kezdtem a gamet,szal nincs sok fogalmam eféle dolgokról.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
arra nincs valami megoldás (csalás/trükk) hogy amikor a rendõr missziót csinálom,és vége, akkor a zsarukat hogy tudnám lerázni????
kész a misszió,és rajtam maradnak,aztán busted😞
Jaj, elnézést😊 Úgy emlékeztem, hogy ATI-nál az SE-k 64 bitesek...
ON
Hm, csodát a patch sem tesz...a "beakadás" az swappelés miatt van (az 512MB RAM); 1 gigánál is csinálja (és olvastam, 2 grammnál is). Amit lehet tenni, hogy fix lapozófájl méret, lehetõleg egy üres partícióra (így nem lesz az is szanaszét töredezett, mert a defrag nem rakja össze), aztán töredezettségmentesíteni azt a partíciót, ahol a játék van. ÍGy is fog swappelni, de tán kicsit kevesebbet.
Isten nem bottal, hanem VMware.
amugy a patch nem sokat segitett ien szempontbol naon elb****k a gamet amugy mar keccer vegignyomtam a jatekelmeny naon jo de masoccor jobban orultem volna ha csak 10 feketelistas lett volna igy egy picit hosszas
Feltettem tegnap este én is újra, mert elképesztõen szép...a fizikáját meg az AI ellenfeleket, zsarukat lehet nem szeretni, de a hangulata az remek.
Ne mérd az FPS-t, és akkor nem aggódsz majd miatta...
512 DDR, tovabb nem reszletezem me sztem ennyi is eleg szal az a gond hogy 800x600-as felbontason, minden minimumon es megis mindig 25 alá sujjed az FPS-e
plííz help mi lehet a gond???
W.I.F.E. Washing, Ironing, Fucking, ETC...
Razor elleni 5. futamon állandóan kidob az asztalra progit lezárja...
Falramászom tõle!!! <#falbav>#falbav>
elõre is kösz!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
u dont have to listen anybody else but me
" elkalandoztam " - " gondolkodtam " - " elgondolkodtam milyen is lehetne " - " arra az álláspontra jutottam "
kicsit elkalandotam ma reggel az ágyamban, és gondolkodtam hogy mikor jön a köv. NFS... aztán elgondolkodtam milyen is lehetne...
És arra az álláspontra jutottam hogy végig lehetne haladni egy amolyan nosztalgiavonatként az eddigi részeken eleinte, csak az 1-el kéne menni, aztán igy tovább, hogy lássuk a fejldõést, minden részbõl. 10-20 verseny...
aztán mikor elértünk a mw-végéhez, akkor valammi nagy dobásként bezuzni az uj DIRECT-X 10-es NFS engine-t... hogy mindenkinek leeshessen az álla.
azaz csinálni uj részként egy játékstilusban totál a régiekre hajazó, de inkább egy tech-demo jellegût, 20e poligonszámú kocsik stb... uuu maga lenne a mámor..
ösze is dobtam egy laza bannert...
term. ingame kép 😄
pl: "Az Undergroundokhoz volt music extractor! Az MW-hez is van?"
És ez a válasz: Igen!
pff
http://www.gportal.hu/portal/needforspeedmw/
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"
A Suprámon van vagy 40 millányi vérdij, de fél óránál tovább nem tudom játszani, mert nem birják a rendörök! A készítök nem hallottak olyanról, hogy leszorítás? Kicsit vicces, hogy tolom neki 250-el, oszt olyan mintha versenyeznék a zsarukkal: nyomják neki, de hogy minek? A kordonokat még a nagyi is meg tudná kerülni járókerettel...
Mindig örülök ha össze tudok szedni 15-20 üldözöt, de exponenciális csökkenést mutat ez a szám amint 200 fölé megyek az autópályán. Egyszer tudtak csak lekapcsolni, de azt is csayk azért mert beakadtam egy betonkorláthoz és nem volt nitrom a sumozáshoz. Amúgy jó a game, de a kamikaze rendörök mellé egy kevés intelligenciát is adhattak volna a tucatjáröröknek!!!
javítva a hozzászólás, mert keveset aludtam... <#wow3>#wow3>
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
A Suprámon van vagy 40 millányi vérdily, de 30 óránál tovább nem tudom játszani, mert nem birják a rendörök! A készítök nem hallottak olyanról, hogy leszorítás? Kicsit vicces, hogy tolom neki 250-el, oszt olyan mintha versenyeznék a zsarukkal: nyomják neki, de hogy minek? A kordonokat még a nagyi is meg tudná kerülni járókerettel...
Mindig örülök ha össze tudok szedni 15-20 üldözöt, de exponenciális csökkenést mutat ez a szám amint 200 fölé megyek az autópályán. Egyszer tudtak csak lekapcsolni, de azt is csayk azért mert beakadtam egy betonkorláthoz és nem volt nitrom a sumozáshoz. Amúgy jó a game, de a kamikaze rendörök mellé egy kevés intelligenciát is adhattak volna a tucatjáröröknek!!!
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
PL33-NKML-S49X-DR7W-6MY9
YY4U-P4SD-TQHA-W3SY-XQWC
J3N6-67ZK-WSU3-JUKS-JCCN
22E6-WR9D-WK8Y-3YT8-PRHX
4ZS2-JPSD-LZUL-X4U9-QSQU
Y68Y-CENV-35KQ-8AZ5-KAKV
WNSA-RC8E-NUDV-GHTY-PCKT
U5QY-C62G-2NGQ-RDMQ-DZSX
JMMV-XTXT-RSUQ-JD8Q-L9UW
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.