23376
  • JaSoN HuNTeR #22333
    Mivel?
  • Szabi1991
    ja hamachival
  • JaSoN HuNTeR #22331
    Sziasztok,szerintetek menne lanba a játék nekem ha nem eredeti?
  • csabiks
    értem , köszi a segítséget:)
  • Szabi1991
    nem lehet hozzá kocsikat csinálni :(
  • csabiks
    SZiasztok a faq nem érhető el , pár kérdésem lenne, kocsikat beletenni hogy lehet? honann? Patchelni kell? ha igen honann lehet leszedni?

köszi
  • Szabi1991
  • NorbyI
    Helló újra itt.
    Még jó pár hónapja a 21793-as hozzászólásban felvázoltam a próblémámat amire akkor semmilyen megoldást nem tudtatok mondani és én sem találtam rá értelmes dolgot.
    A probléma röviden annyi hogy brutális gépen szaggat a játék.
    Akkor annyiban hagytam a dolgot hogy valószínűleg hardweres ütközés lehet a dologban és akkor a procira gyanakodtam (AMD X2-es).
    Tegnap eltévedtem véletlenül az AMD hivatalos oldalára és ott találtam egy két heted programot (AMD DUAL Core optimizer) amit direkt két magos procikhoz csinált az AMD a játékok gyorsítása végett.
    Felraktam és láss csodát úgy ment az MW mint az álom.
    Gyorsan kipróbáltam még pár játékon és mindenhol tapasztalható volt sebességnövekedés.
    Na így kellene mindent optimalizálni.
    Azóta gyorsan elkezdtem előről tolni és élvezni a sebességet.
    AMD
  • Nogren
    jajj megvan rájöttem...regedit végre eszembe jutott
  • Atkamon
    Ez látod így igaz...
  • tomee14
    a Juiced egy nagy rakás szar...
  • Nogren
    srácok, ki szeretném kapcsolni motion blurt, és nem emlékszem hogy a futtatásnál milyen parancsot kell beirni, hogy bejöjjön a progi amiben át tudom állitani a motion blurt, tudtok segiteni?
  • Crazy Mate
    Találtam már,a Juiced milyen?Ismeri valaki?
  • Crazy Mate
    Milyen autós játékok vannak még,amiben vannak tuningok?
  • blur55
    én csak azt kívánom neked, hogy legyen olyan szerencséd, hogy megmaradjon mindened üldözés után :)
  • bigbug1
    Köszi, ez így már tiszta, de van olyan, hogy elkapnak, de mégis megmarad a vérdíj is, és a mérföldő is?
  • james69holden
    üdv, látom nem jó a FAQ

a HK Zonda féle 4CD-s Most Wantednek a crackjét merre találom?
  • Bueno nacho
    Akkor használhatod fel,ha elkapnak a zsaruk.Ilyenkor nem kell fizetned,nem kapsz impound strike-t.A zsaruk elfelejtik egyszerűen az üldözést,beleértve az üldözés bounty-át és többi eredményét is.
  • bigbug1
    Sziasztok! Valamit nem értek a játék alaszabályaiban. Légyszi segítsetek! Ha nyerek egy olyan zsetont, hogy "ki a börtönből ingyen" (magyarosítva játszom, nem tudom eredetileg mit ír ilyenkor ki) akkor azt hogy használhatom fel? Illetve lehet hogy én hülyültem meg, de mintha egyszer olyan történt volna, hogy elkaptak, de utána mégis megmaradt az üldözés alatt szerzett véríj, ezt hogy csinálhattam? mi kell hozzá? Előre is köszi a válaszokat, remélem ki lehetett hámozni a kérdést. :o)
  • Peetboy
    vagy inkább ez a link : HAMACHI
  • Peetboy
    hamachi
  • Peetboy
    Még én sem próbáltam ,de letöltöttem hozzá a progit.Állítólag minden játékkal lehet vele játszani a neten,csak szervert kell csinálni hozzá.

Itt egy link : http://hamachi.extra.hu/news.php?host=hamachi.extra.hu&uri=/news.php
  • blur55
    ezt fejtsd ki bővebben, csak azért mert pl én még soha nem hallottam a hamachi programról - remélem nem vagyok ezzel egyedül, mert akkor hülyén fogom magam érezni - mellesleg te játszottál is vele igy, vagy még ki se próbáltad?
  • Peetboy
    Sziasztok!

Valaki játszott már a Hamachi-programban a Most Wanteddel a Neten?

Mert állítólag lehet vele,nem kell eredeti játék hozzá.

AMD-XP-2500+_1.5-GB-RAM_Geforce6600-GT-128MB-AGP_Chaintech-7NJL4
  • joe1980
    Köszönöm szépen
  • tomee14
    PL33-NKML-S49X-DR7W-6MY9
  • joe1980
    MINDENKINEK HALIHÓ.SZERETNÉK EHEZ A JÁTÉKHOZ EGY SERIAL KEYT KÉRNI .MEGKÖSZÖNNÉM.
  • Axl Rose
    Egyébként a kérdésedre a válasz: nem
    Az üldözést fogja beadni...
  • blur55
    mostmár mindegy - kész vagyok vele... hála az égnek!!!
  • blur55
    egy gyors kérdés: ha kilépek abból az üldözésből, ami razor után jön, akkor az 5 versenyt kezdhetem elölről, mi?
  • PeeVee
    szerintem pár szögen mentél át ;) és kilukadtak a kerekecskék! nagyon pöcs helyekre tesznek, szal lehet nem láttad (nekem is volt, hogy meglepödtem mivel megállt hirtelen:S )
  • blur55
    kérdés: van olyan, hogy üldözés során, egy olyan jó 20 perces üldözés során lerobban az autó? mert egyszer csak hirtelen megállt és elkaptak a zsaruk - lehet hogy csak bug - hátha vki mással is megesett ilyesmi.

razorre hajtok és 2 milestone kellene, meg is volt az üldözés, már elbujtam, nem kaptak el, erre kifagy!!!!! azt hittem eldobom az agyam! ez épp most volt és és és most kezdhetem megint! amikor már kétszer végigmentem azon a rohadt térképen!

mindjárt sírok :)
  • Legion
    Udv!
    Szoktatok lanon jatszani? Mert nekunk nem akar osszejonni. Mindket game fel van peccselve 1.3-ra, a lanbeallitasok is valoszinu jok, mert pl az ut meg a q4 mennek jol. Ha lan szervert akarok krealni azt irja: your lan connection has been lost.
    Mi a francer lost ha egyszer en akarok krealni?? Mi lehet a baj?
  • Szabi1991
    nállam 8 kép van a nfsc-ből :P
  • Szabi1991
    akkor már : KÉPEK !
  • SZULTA
    hellosztók!hogy lehetne neten nyomulni?nem onlinébe hanem lanba...tudjátok neten keresztül de lanbaaki értis pls segítsen...
  • zsanet
    képek
  • Szabi1991
    a hivatalos oldal is ezt bizonyitja
    www.needforspeed.com
  • Szabi1991
    "Az EA hivatalosan eddig nem jelentette be" jó vicc
  • zsanet
    need for speed:carbon hírek!