23376
  • Zsoberpapa
    Bocs srácok, rosszul idéztem, ne hari... Nem magamnak akartam írni, hanem createev-nek :-)
  • Zsoberpapa
    Hi! Én feltettem az 1.3-as javítást és azzal jó volt. Nálam is volt ilyen (hasonló géppel), csak nálam 5-6 óra játék után csinálta ezt, de amióta fennvan az 1.3-as javítás, azóta nincs vele semmi gond. Egy csomó hibát javított az 1.3-as patch ;-)
  • Szabi1991
    pl.http://www.magyaritasok.hu/
  • Csaba
    fraps
  • Lui76
    túl gyenge a géped
  • createev
    Sziasztok!
    Nekem az lenne a problémám, hogy vettem egy új gépet és ha elindítom a most wanted-et kb 10 perc múlva lefagy! Egyébként eredeti a game! Konfigom: processzor: amd athlon64 X2 4400+,winchester: 500Gb western digital, ram: 2x 1gb samsung ddr2, videókártya: ati radeon x1800xl 256mb,táp:650W Q-tech!
    Előre is köszi a segítséget!
  • BENDI
    magyarítás honnan tudok szerezni??
  • BENDI
    sziasztok segítség kéne!!!!mert fel szeretném venni azt amit jáccok és nem tom a progi nevét szal ha tudtok nekem ajánlani egy jó játék felvevő progit akkor lécci írjátok le!!!!előre köszi!!!jah és olyan lenne a legjobb ami egyből avi-ba veszi!!!köszi!
  • Zsoberpapa
    Sziasztok! Van egy kis problémám, talán hátha tudtok segíteni nekem. A játékban észrevettem azt, hogyha felmegyek vagy rámegyek egy picit a patkára, akkor a kocsi alatti árnyék (egy része) eltűnik. Lehet, hogy volt már róla szó (akkor csak nyugodtan bökjetek rá, hogy hányas hsz volt, visszaolvasom, csak most nem volt sok időm, ne hari ért, ha már írták valahol). Nem a gépigénnyel van a gond, minden fullon van és simán fut az egész játék és ilyen volt másnál is, akinek még nálam is sokkal jobb gépe volt...

OFF: most nézem, hogy az a lamase a házigazda, aki a codenamegta.hu-n is :-D
  • BENDI
    sziasztok tudtok írni nekem kiegészítőket a most wantedhoz???
    igazán jó lenne mert már elég unalmas nekem!!!!!előre köszi!
  • Szabi1991
    igen
  • Beni521
    És mellesleg ha kiakasztom a játékot, lehet venni BMW M3-ast a saját autóknál?
  • Beni521
    Ne emberek, én vok a legjobb a MW-ben. Elviszem a feketlista 9.-ig, majd véletlenül kitörlöm a profilom, s most kezdhetem elölről. Na mind1.
  • BENDI
    sziasztok vki tudna nekem kódokat írni a most wanted hez köszi!!amúgy más végigjátszottam csak kellene
  • 79Alba
    Hali mindenki kellene egy kis segítség vagyis szavazat a lányomra.Előre is köszi mindenkinek. A CÍM: http://www.gyerekoldal.hu/index.php?todo=szepseg_galeria_2&kep_sorszam=374
  • akyyy
    lofaszt, az az h lehet "rongálni" a városba, amivel még a rendőröket is megállítja, sőt!
  • Bull
    Az "idölassito" funkcio
  • Richard90
    khmm...
    sztem senki nem fog adni, szerinted valaki odaadja neked az eredeti cd- kulcsot a játékohoz??? ezt valaki pénzért vette...
    ha annyira akarsz multizni akkor vedd meg :)
  • KoLby
    hellotok
    szeretnék neten nyomulni de nics eredeti serialom, ha valaki tud egyet adni az küldje el a [email protected] és ha tudom akkor viszonzom valamivel.
  • Edimax
    szasztok neten ezzel hogya kell nyomni?

eredeti serial kell neki ? nekem nincs olyanom sajna de ha van nektek akkor [email protected] az msn címem és keress fel

ajánlok én is fel valamit!!!

thx
  • Skyll
    Szijasztok skacok!

Nem tudnátok megmondani, hogy... mi is az a "pursuit braker"?
  • BituMan21
    Sziasztok! Kiakartam próbálni ezt a hamacsis trükköt hogy a server.cfgbe beirom a hamacsi ipjét netes hálókártya letilt stb.Nekem viszont olyan gondom van hogy ha rámegyek a játékban a lan game-re majd kreálni akarok csak annyit csinál hogy csatlakozás nagyon sokáig utánna meg kiirja hogy nem tudott csatlakozni.Ez mitől lehet haveroknál nincs ilyen probléma. ha van valakinek ötlete légyszi irjon
  • Szabi1991
    probáld ki (amugy igen)
  • Toroco
    ird be a "Keresés a témában, vagy ugrás # -re:" cimszó alá hogy serial és már lesz is egy rakat hozzá
  • mozes20
    Valaki pls segítsen: kéne nekem egy cd-key, hogy elinduljon a Most Wanted multiban!!!
  • heystumafly
    kapcosld ki a tűzfalad, lehet az enm engedi őkezt be
  • pihi
    letezik??:SS ha igen lecci segitsetek pls:) ( bocs lemaratt az elozo hopzzaszolasbol..)
  • pihi
    Black editon HKZondahoz crack?:SS
  • ScAnIaFaN
    Üdv!
    találtam egy olyan mentést amibe benne vannak az ilyen bonus kocsik mint a camaro meg stb.. na és ezeket lehet is tuningolni is vagy nem?
  • kurek
    ill. itt nézz körül: http://www.gportal.hu/portal/tcm/
  • kurek
    Mega trainer: (nagy ugrás, extra pénz, fékezés, teleport, stb.)
    http://fmp.dancecoredj.com/tolt.php?nfsmw-tr.rar
  • Lethys
    nem akarok nagyon visszaolvasni így gyorsabb ha beírom... Van trailer a gamehoz? ha igen akkor hol tom letölteni... thx
  • kurek
    Minden verseny után mentsd le, így nem veszik el, nem kell újra csinálnod! Jobbat nem tudok, én is ezt teszem!
  • Max Cool
    Nekem kilépeget belőle verseny közbe 1-szer má ujra is indult...Régebben gyengébb gépen semmi gondom nem volt vele mi tegyek?
  • Max Cool
    Az a gond itt hogy mindenki kérdezz de senki sem tud igazán válaszolni:D
  • szego
    Sziasztok! Segítsen nekem valaki! A Most Wanted az a változata van meg amelyik 4 cd-s és egy halálfej van hozzá, virtuális cd elrejtése céljából. Az a problémám, hogy lan-ba szeretnénk játszani, de valahogy nem igazán akarja a játék a dolgoz, a szervert megcsinálom, de hiába vár játékost, vagy egyáltalán el sem indul a szerver. 1.3-as patch em van hozzá. Tud valaki segíteni ebben?
    Üdvözlettel : Szego
  • Goruck
    Hello
    sajnos énis csak problémával tudok jönni....:( beállításoknál nemtudom beállítani a kormányom gáz pedállját, most lett az egész gép telepítve, meg a játék meg minden, szóval nem az a hiba. Müxik a pedál a menüben, csak nem lehet beállítani :(:(:(:(
  • capo16
    hy! segitsetek pls a ferrarit nem talalom a kocsilistába pedig megcsináltam mindent amit itt leirtatok és nemtalálom pls segitsetek
  • Lyan Kyj
    Hi!
    Remélem tud vki segíteni:

nem lehet rendesen vezetni a játékban, mert valamikor alig, vagy egyáltalán nem reagál arra, amit nyomok. Legtöbbször úgy csinál, hogy kb 5 mp után kezdi el végrehajtani az addig lenyomott gombokat, így lehetetlenné téve a kanyarodást, stb. 1600x1200, minden fullon. egyáltalán nem szaggat, egyszerűen csak nem reagál:( Valakinek van tippje miért csinálhatja?
    Előre is köszönöm
  • capo16
    msn em [email protected]