Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha már Kazinczy -ék ennyit dolgoztak evvel a gyönyörû nyelvvel és annyi sok mindent eltûrtek legalább használjuk ki a szépségét!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
cseke peti
Hogy lehet azt beállítani, hogy a magyarosítés telepítése után a bejátszásokon is legyen felírat?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
nagyon sok helyen láttam én is...
de ez még nem biztos! és E3on se mutattak semmi ilyent...
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
Mikor végigment 100%ra, elkezdtem 1 új profillal újra. Kicsit jobban figyeltem a részleteket, és kiderült, h a garázs a megnyert versenyek arányában tömhetõ. Pl. feketelista 4. helyén jártam, volt 4 v. 5 autóm, elmentem h veszek 1 újat de nem engedte merth tele a garázs. Lenyomtam a következõ ellenfelet, és vehettem autót, és ez így ment szépen sorba. Versenyek megnyerése után engedett új autót vásárolni.
Ezt csak azért írom mert a te 7 autódra is van 1 elméletem. Nem biztos, h igaz de azt te tudod erõsíteni v cáfolni. Szal arra gondolok, h (eljutottál Razorig, mégis 7 autóval tele a garázsod) nem csináltál meg minden versenyt csak a minimum követelményt. Amint kiírta neked, h kihívhatod a következõ feketelistást te ki is hívtad és a még mellette lévõ versenyeket hanyagoltad. Ennek az is hátránya, h hiába nyomod le Razort nem lesz még a karrier sem 100% csak kb 85%. A játék 100% pedig ebben az esetben nagyon messze van. Nekem van full 100%, és nekem nagyon tetszik a statisztika kép amikor mindenre írja, h 100% kész 😊)
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
...hát ez nem igaz ... az mw hez is készült Bin Editor ... tehát az mw be is lehet matricákat csinálni ...
Gyakorlatilag ennyivel (importálás, pályaszerkesztés, bónuszok tuningolhatósága) én elégedett is lennék.
szerintem gond ... jobb szerintem ha egy játék úgy jó ahogy kiadják ... és nem modderek kell kijavítsák ezeket a hibákat ...
Jólenne ha az új NFS elött a z MW-hez kiadnának 1 újabb peccset.
Mivel Razortól alapból elnyered a BMW-t, 1 helyet fenn kell neki tartani.
Nekem 1 vásárolt és 14 elnyert autó volt a garázsba, emiatt nem fért be a BMW. Azt adtam el amit még az elején vettem, és simán továbblépett.
Próbáld ki sztem szerencséd lesz. 😉
Szerkesztõket keresnék egy esetleges NEED FOR SPEED Portál elinditásához! Akit érdekel a dolog keressen fel! Írjon mailt a [email protected] címre vagy vegyen fel MSN-be: [email protected] címen!
[email protected] vagy msn-en
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
Engem is elkaptak nem 1x, de mindig az uccsó üldözéstöl folytatta. Akkor passz, nemtom mi lehet a gond.A Mentések a document and Settings/felhasználó/dokumentumok/- nál találod asszem most wanted könyvtárban.
Ha a Razor lenyomtad s utána mentesz bármikor, akkor onnan tudod folytatni, Razort még 1x nem kell lenyomni, hanem a yard elöli menekülést fogod elöröl kezdeni.
Az a titok, hogy elfelejtették átírni a telepítõ registry részét MW-nél. Ugyanúgy underground néven vizsgálja a reget. Tehát ha átírjátok az NFSU/2 nevét a reg.-ben (local/software/ea...) akkor telepíthetõ lesz az MW. Ill fordítva.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
valaki mondjon egy egyszerû módot arra, hogy hogyan lehet feltenni a sima underground mellé a most wantedet, mert nem akarom leszedni az egyet - installnál ütközik a kettõ és nem boldogulok vele
Egy óriási bajom van.Az van,hogy már a végén vagyok,vagyis a tesóm, és már Razort is lenyomta az 5 futamban.És utána ugye meg körözik a rendõrök,akik elõl menekül,és el kell jutnia a hídig,ahol ugrat.NA most a bátyám miután itt egyszer elkapták kilépett a játékból,el is mentette.De nem találjuk seho,hogy hol tudná újból behozni,hogy a rendõrök üldözzék.Már szétnéztünk mindenhol, a feketelistán is,de sehol nem találjuk.Razort meg már ugye legyõzte,így azt nem lehet,hogy mégegyszer versenyzik vele.
Valaki tudja,hogy hol találom a baj forrására a megoldást?
LÉgyszi aki tud az segítsen.KÖszi elõre is