Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Alaplap:MSI KT4 Ultra, Proci: AMD Athlon XP 2100+ (1.7 Ghz), Memória:512 Mb RAM
VGA kártya: HIS EXcalibur Radeon 9600XT, 128 Mb.
+Catalyst 6.5, legújabb DirectX és Win XP
Tudja valaki hogy kell a NFS MW-al neten gamelni???
Segitsetek!
A kártya Pixel Shader és Vertex Shader funkcióját kellett variálni !
Ati Tray Toolsban: Tweaks > Standard Tweaks > Override Pixel Shader Version és Override Vertex Shader Version.
Alapból ez Disable-n volt, és rátettem mindegyiket 2.0-ra. Jó lett, a kártya sebessége is javult 😊
Csak azt nem értem hogy ez a korábbi windowsomnál miért nem kellett ??
Driver probléma...szedjél le más driver-t hozzá nekem is ilyen de engem nem érdekel lehúztam az árnyékot így legalább folyamatosabb😊
Segítsetek mert már kezdek igedes lenni.
Volt nekem egy windowsom - rajta rajta a MW - gond nélkül.
Most újra telepítettem a wint, és az újra felrakott MW-ben az autók földre vetett árnyéka nem olyen mint korábban volt. Eddig szép sima mosott volt, most neg olyan éles recés szélû.
Végül is nem olyan nagy ügy, de engem qrván bosszant. Leginkább az hogy nem tudom miért. Már mindent állítgattam a driverben de nem jövök rá. Atitray-jal és ControlCenterrel is erölködtem össze vissza, de semmi.
A konfiguráció elvileg ugyan az mint a korábbi winnél:
Win XP home, Ati Radeon 9600xt, DirectX 9 (2006 áprilisi) ATI hivatalos 6.4 -driver.
Valakinek volt ilyen gondja ? Mit kell beállítani ?
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
lekéne cserélni! már egy 9600ost megkapcs 18ért! 😉
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Még csak most szereztem meg a játékot de nem találom a cd keyt. légyszi irjátok meg
Mindenesetre én bírnám ha lenne berakható autó.
:

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
Venon: kösz, megprósza.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Celeron 1.7
512 mb
9600pro
Ma kaptuk meg a játékot, most jön le az 1.3-as patch, meg a magyarítás. Kérdésem: 1.3-as patch-el megy a magyarítás, vagy csak csak patch nélkül megy a magyarítás? (Néhányo oldalt visszaolvasva nem találtam erre infot, vagy csak fáradt vok...)
cseke peti
A feketelistán is van még versenyed, a körözéslista is tuti nem 100as, és a kihívások.
Nálam a cél ez volt :

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
cseke peti
"miért?" csak
játékban kapcsold ki az interactive musicot meg a music hangerõt vedd le >winamp (vagy egyéb zenelejátszó bekapcs) és elindít valami zene ami kell...
Probléma megoldva!
Ha igen,akkor hogyan,ha nem,akkor mé'nem?<#papakacsint>#papakacsint>
Tessék! (1.3-hoz!!!)
cseke peti
cseke peti