23376
  • ToCsEk
    Itt járok.
  • Imremagdi
  • ToCsEk
    Nem megy ez nekem sorry
  • ToCsEk
    http://picbox.cjb.hu/kepestar/upload/0/0/1/7656654cf7.bmp[/url][/IMG]
  • ToCsEk
    A piros bekeretezett résznél kell majd menned, persze akkor nem elsz lezárva.
  • DeathJr
    A stadiumnál van...
  • PAtr0n
    Hi!

Meg tudjátok nekem mondani, hogy a legvégén amikor a zsernyákok elől kell menekülni a Bömössel, és egy idő után felhív Mia, hogy menjek valami öreg hídhoz, mert az az egyetlen kiút, az kb. hol van? Tudom, hogy mutatja a minimap, de sacc-ra kb hol van? Mert én valahogy mindig máshol járok, és nagyon messze van tőlem, meg mindig elkapnak.
    Már ott tartok, hogy széttöröm a bill.-t a monitoron, ez az üldözés a végén nem is tudom kiknek készült. Rohadt idegesítő. 400-al megtolnak az autópályán a corvettek, ha befékez előttem 0-ra lassulok de ha én fékezek be előtte, akkor meg eltol annyival amennyivel jött. Sok rohadt nemreális dolog van benne amitől a kukába kívánom az egész játékot, pedig rohadt jó hangulata van .... na mindegy ... ha tudnátok segíteni valami tippel a legvégére azt megköszönném
  • DeathJr
    Külsőleg lehet de belsőleg nem.Külsőleg is csak a festést tudod változtatni semmi mást.Azt megy úgy hogy amikor tiéd a BMW egyszerűen mész a "Bolt"ba:D és lefested
  • mikiking
    császtok, kéne egy kis help, én ár véggtoltam a MW-et , de nem tudom hogy lehetnetuningolni a Bmw-t, láttam képeket, amiben volt tuningolva külsőleg is a bmw, ez hoguy lehetséges?
  • Szebi
    Kiszivta az agyamat mire vegig vittem ezt a 2.helyert.vagy 4-5 szor is menekultem 20-30 perceket de mindig elkaptak,most meg ezek a merfoldkovek razor ellen.Na neee.Es mindezt egy sz_ros kis Bmw-ert?A csitel kapcsolatba meg azert jott ossze,mert ujraraktam a win-ot es ujraraktam a gamet,ezert a haver save-vel jatszottam,aki beirt maganak 900000 penzt.
    Most jon egy off.
    eddig a grafikusom miatt nem ment a game,vettem egy fx5200-ast.A carbonnak eleg lesz?512mb ram,barton2500+.bocs az offert.
  • Wreck86
    a csíttel való játék nem kihívás :P nélküle jó és örömteli végig vinni.2 szer vittem végig más-más módon és kocsikkal,jó menet volt.
  • otrosinka
    De ha nemkapják el az a legeslegjobb.......
  • laci 700
    van 1 5letem!
    ha elkapnak a rendőrők azonnal reseteld a géped!
    és mintha semmi sem történt volna elfelejtődik de a ctrl+alt+del is jó megoldás:D
  • otrosinka
    850 000 baunty, van seb.túllépés, 32 rendőrt szétkapni, menekülni 13 percig( ez nembiztos h pontos ), lelépni 1:30 alatt, 10 000 000 baunty-t összeszedni....
    jó játékot
  • Szebi
    Leirna vki,hogy mik a merfoldkokihivasok Razor ellen.Mert a 2.ellen nem nagyon megy,vagyis megcsinalom de nem birok lelepni.Biztos szetverni 23465 rendorkocsit,meg 8778645 kart okozni az allamnak.De amugy csalas nelkul nem tudom,hogy hogy lehetne atmenni,igy nem ojan elvezetes de maskepp nem megy.hogy ne vegyek el a kocsit csak esc,ctrl+alt+del es end task nfsmw.meg az art money-ba beirom a penzt.
  • Travelos
    miért van az, hogy magas fps-nél, pl. 50-60-70 egy pillanatra megakad a kép? nagyon zavaró így versenyezni!
  • CoD23
    hali kinek műxik a ferari mod?
    én nem találom benne a verdát
  • doki11
    khmn segítene valaki9?
  • doki11
  • doki11
    ?
  • DeathJr
    Amúgy az a pont a Stadionnél van ahol le volt zárva markolóval nah az lett megnyitva ha ezzel segítettem neked hogy merre menny
  • DeathJr
    Ezen nem nagyon tudunk segíteni...egyszerűen el kell oda menned...nekem elsőre sikerült.csak bele kell jönni a zsaru killerbe:)Nekem pl hiába mutatta hogy hova kell menni én még szórakoztam a zsarukkal.
  • Uborkasalata
    A végén vagyok a játéknak razort lenyomtam és csomó yardot küldenek utánam és sohasem tudok meglépni eccer már kijött vmi narancssárga kör de nem tuttam eljutni odáig-lekapcsoltak!!! HELP MY PLS!
  • doki11
  • doki11
    összevisza kellet vagdosnom de tessék
  • doki11
  • doki11
    amugy a z undergrund 2 nem tudom elinditani mi lehet a bauj?
    ki jön egy hiba panenel majd rakok ki képet
  • doki11
    Van-e Crack a játékhoz?

NINCS!!!
  • mike0013
    az biztos:)
  • babetta80
    Most hogy megint elkezdtem évek után az UG 1 et most látom hogy a MW mennyire egy nagy szar hozzá képest.
  • Met
    én ezt használom
    NFS: Most Wanted v1.3 +19 TRAINER
  • Sleepy Bone
    Nem müxik bazz így csáltam akkor szar a trainer, neked van vmi jó csak bounty kéne mer utálom azt a részt
  • tmisi
    Az NFS CARBON topicban megválaszoltam!
  • babetta80
    Csőőő tudna valaki segíteni.Újra fel akarom rakni a NFSUG t de nem indul a MOST WANTED miatt amit nem tudok simán letörölni nem eredeti,rámegyek a programok törlése rákattintok az MW re de nem csinál semmit mit lehetne tenni. előre is kösz
  • Met
    ez MW topic nem Carbon
    ha itt is az megy majd mint a Carbonosban, bezáratom a demoig
  • Daveee
    hát figy bezárták a carbon demoig, most itt ofjtatjuk, lamase ugysicnsen itt, hogy töröjjön
  • Truck Driver001
    És idejön folytatni a Carbonos hülyeségeket!:DD
    Te már tudsz vlmit..
  • Daveee
    ti várjátok már a carbon-t?
  • Met
    de én el szeretném adni a kocsit de a tuning cuccokat nem számolja bele, tehát 15k-t akar adni egy olyan kocsiért amiben van legalább 100k upgrade

a trainer úgy működik, hogy trainer indít, játék indít és a játékban lehet nyomkodni a megfelelő billentyűket a csalásért :)
  • Sleepy Bone
    Figy hogy lehet működésbe hozni a trainereket mer bemásolom a game mappájába és nem müxik (csak bountyt akarok szerezni, de ha vki tud vmi jó trükköt azt is elfogadom